29
jul
Seneste opdatering: 29/7-16 kl. 0856
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Enoch Powell i 1977. Hele interviewet og en udskrift på Hvordan tænker politikerne egentlig?

Morituri te Salutant

I Europa er 443 dræbt i 18 terrorangreb de sidste to år. I hele verden er 1601 dræbt i muslimske terrorangreb den sidste måned. I England, der ved et tilfælde er sluppet billigt, er blot én ud af 2000 terrormistænkte under overvågning. Europæerne er politikernes ‘sitting ducks.’

Det har været en blodig sommer, og den vil med statsgaranti blive blodigere, måske allerede når du vågner i morgen. Politikerne har mistet grebet, og de meddeler os over en bank, at de ikke har tænkt sig at bruge de midler, der kræves for at genvinde kontrollen, f.eks. internering på ubestemt tid af farlige personer, som australierne nu vil gøre.

Angela Merkel meddelte på en pressekonference torsdag, at hun ikke har tænkt sig at røre ved asylpolitikken. Hun har afbrudt sin ferie, men det er også det eneste, hun har gjort. På konferencen kunne man også høre, hvor lammefromme tyske journalister er. Enkelte spidse spørgsmål – om hun f.eks. “ikke havde dårlig samvittighed over for de døde” – ellers intet. Tysk journalistik er en del af problemet. Mediernes løgne stiger proportionalt med terrortrykket.

Et massivt flertal i Folketinget afviste Søren Espersens forsigtige forslag om en femårigt stop for muslimsk indvandring til Danmark. Det var rene rutineafvisninger så klicheagtige, at man ikke skulle tro, det drejede sig om danskeres liv og førlighed.

De kunne lige så godt have sagt: “Det er alvorligt, men vi vil ikke have noget med det at gøre.” Eller de kunne have sagt lige ud: “Lad det fortsætte til borgerkrigen kommer,” hvis de var ekstraordinært ærlige. “Vi udsætter jer for islams erobring,” hvis de turde være endnu ærligere.

Der er altså intet håb, medmindre befolkningen stemmer dem ud, og det vil næppe ske de første ti år, ikke før den nøgne nød er så stor, at mere end 20 procent vågner. Når befolkningen først ankommer til vågen tilstand, vil problemerne være uløselige og massive. Folketingsmedlemmerne kan indtil videre roligt se stort på Søren Espersen, kvæget stemmer på dem alligevel.

Mange flere kommer til at dø, det er konklusionen efter den seneste terrorbølge. Det kommer til at gå sin lagsomme, sejge gang fra ondt til værre. Politikerne gør sig til vore fysiske fjender, de vil fremkalde ekstremisme fra europæernes side og ekstreme partier, vi ikke kan forestille os idag. Væbnede borgermilitser vil dukke op. Man føler bare håbløshed og opgivenhed over dem. Jeg er kommet til at betragte dem som kriminelle.

Enoch Powell var politiker et helt liv, han vidste om nogen, hvordan de tænker, nemlig: “Kritikerne af os har helt ret, det vil udvikle sig til en tragedie. Vi driver formentlig mod borgerkrig, som vil være drevet frem af vores inaktivitet, men det er bedre for os at lade det fortsætte end at tage et opgør med 40 års politik, FN og EU. Vi vil være pensionerede, når det går helt galt, eller vi finder en eller anden smutvej udenom ansvaret.”

Sådan tænker de, for selvom der sidder mange “kolbøtter” i Folketinget, er de ikke alle dumme. Det ligger bare i stillingsbeskrivelsen, at lyde dum. Derfor bliver deres tale også mere og mere hul og løgnagtig som begivenhederne skrider frem, de tror nemlig ikke selv på den. De er mere optaget af deres egen exit-strategi.

Man kan forsikre dem om, at befolkningens mere eller mindre udtalte politikerforagt, stille og systematisk driver over i rent had, efterhånden som de formøbler velfærdssamfundet og dyngerne af lig hober sig op. De skal time deres exit fra politik meget nøjagtigt.

Se Asger Aamunds kommentar: Fremad mod oldtiden

How to Avoid Civil War in France?

Peder Fjordman Jensen skrev om borgerkrig i går

Jeg advarte mot muligheten for borgerkrig i land som Frankrike, og kanskje Sverige, allerede i 2005 og 2006. Jeg var ikke den første som gjorde dette, men jeg var tidlig ute. Etter 22. juli 2011 ble jeg fremstilt som en høyreekstrem krigshisser for å nevne muligheten for at islamisering og masseinnvandring kan utløse borgerkrig.

Paris ble rystet av store innvandreropptøyer høsten 2005. 11 år seinere kaster ikke muslimske innvandrere bare stein på politiet. Nå ser vi gjentatte islamske massemord i franske gater. Prester risikerer å bli halalslaktet ved å få strupen kuttet av jihadister i franske kirker. Frankrike lever med nesten permanent unntakstilstand. Frankrikes statsminister Manuel Valls ble buet ut i Nice etter å ha sagt at franskmenn må “venne seg til” terrorisme.

Den franske etterretningssjefen Patrick Calvar advarte mot muligheten for “borgerkrig.” Dette gjorde han før den muslimske innvandreren Mohamed Lahouaiej Bouhlel drepte minst 84 mennesker da han kjørte dem ned med lastebil på strandpromenaden i Nice 14. juli 2016. Det var også før den 85 år gamle presten Jacques Hamel ble brutalt myrdet i sin kirke i Normandie 26. juli 2016. Den islamske staten (IS) hevder å stå bak begge disse jihadistiske angrepene.
Er det fremdeles “høyreekstremt” å frykte borgerkrig selv når vestlige etterretningssjefer sier dette høyt?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
5 years ago

Der bliver verdenskrig, siger Putin, og jeg tror ham desværre. Alex Jones bringer Putins udtalelser om de akutte trusler mod vores eksistens. Udsendelsen er lagt på nettet d. 7. juli i år. En anden ting, jeg har bemærket i alle medier, som jeg følger, er, at Putins store bedrifter i Syrien ikke bliver nævnt overhovedet! Dette er meget kritisabelt, og det viser Europas enorme arrogance – og dumhed.
https://www.youtube.com/watch?v=RMMscY7Btus

Erik Graversen
Erik Graversen
5 years ago

Tja! Vi kan godt begynde at bevæbne os! Det kommer før eller siden. Så hellere være forberedt.

invernes
invernes
5 years ago

Helt enig “Lad det fortsætte, til borgerkrigen kommer” og den kommer til å bli et helvete for landssvikerne.

Ἀσκληπιός
Ἀσκληπιός
5 years ago
Reply to  invernes

Det er i hvert fald helt sikkert!
Deres bestræbelser på at undgå den kommende frygtelige Retfærdighed minder om den druknendes paniske reaktioner: Derved bliver han endnu hurtigere opslugt af det oprørte hav. Foreløbig føler de sig stærke endnu, og fortsætter deres forvirrende hjernevask og forræderiske “politik” for fulde sejl.
Festen vil før eller siden få en brat afslutning…

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago

De er mere optagede af deres egen exit-strategi. I forbindelse med bilagsskandalerne i det britiske parlament, var der en journalist der sagde noget meget klogt – jeg kan desvaerre ikke huske hvem. Hans pointe var, at aarsagen til den faldende kvalitet af parlamentarikere, var at de var blevet frataget deres magt, og ikke havde andet at lave end at gummistemple EU-direktiver og vedtage lidt lovgivningsmaessigt petitstof. Saa naar parlamentarikerne fandt ud af, at de bare var kuloerte spraellemaend, skiftede de helt forstaaeligt fokus fra lovgivning til selvberigelse: hvis dit job er at pakke fisk dagen lang, er din loenseddel vigtigere… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago

Er det fremdeles “høyreekstremt” å frykte borgerkrig selv når vestlige etterretningssjefer sier dette høyt?

Jo naermere borgerkrigen kommer, desto mere hoejreekstremt vil det vaere at paapege den. Naar supermarkederne er beskyttet af sandsaekke og vagter med maskinpistoler og der rutinemaessigt er artilleridueller i storbyerne, vil det stadig vaere hoejreekstremt at sige at bedstefar har faaet et hjerteanfald: “Ti stille, knaegt, du opmuntrer Al Quolesterola med dit ambulance-snak.”

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Det finns många lyktstolpar som redan längtar efter sina politiker. Hoppas jag hinner få uppleva det innan jag lämnar den här världen.

invernes
invernes
5 years ago

Helt enig man klør i fingrene etter rettferdighet. 🙂

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x