29
jul
Seneste opdatering: 30/7-16 kl. 1904
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

FBI-chefens varning: Våg av islamistisk terror “som vi aldrig tidigare sett” på väg mot Västeuropa. Se også Torben Bramming: Terror er kun toppen af isbjerget

Regeringen: “Sex är inte en privatsak”

Dagens socialdemokratiske udspil har tråde langt tilbage i begyndelsen af det 20 århundrede. Når det virker tragikomisk lige nu, er det fordi vitale samfundsfunktioner ikke fungerer, og det er ikke sengelivet, der sigtes til. Roland Huntford tog det under behandling i den profetiske The New Totalitarians (1973): Sex as the Opiate of the People, Give me an orgasm or give me death. Hele bogen kan læses på engelsk her, PDF.

Sex i Sverige er blevet den politisk lynafleder, nu hvor folket har brød og skuespil nok. Man marcherer i veritable folkeoptog i de mindste flækker for halvanden procent homoseksuelle, som endda havde det meget bedre inden islam kom ind i billedet. I 40’erne og 50’erne blev homoseksuelle trods alt ikke lemlæstet eller myrdet.

Hvis der var en antropolog tilstede, ville hen nok også kunne bekræfte, at det altid står skidt til med potensen i matriarkater. De er af en eller anden grund ikke særlig sexede, hvilket sikkert også er grunden til at overklassefeministerne importerer så mange araber-hanner, at mænd nu er et flertal i befolkningen. Löfven regeringen er ikke bare virkelighedsbefriet, den er uden selvironi. Daily Mail har nu også historien: Making Swede, Swede love: Sweden launches official investigation into citizens’ bedroom antics over fears people aren’t having enough SEX. Asger Aamund er inde på lidt samme emne hos Jalving fra starten. (Indlejret nederst i posten.)

Regeringen vill att folket ska njuta av sex. Ett dåligt sexliv är ett politiskt problem och inte bara en privatsak, enligt folkhälsominister Gabriel Wikström på DN Debatt.

“Sex är inte, och har aldrig varit, en enbart privat angelägenhet. Sex är också en fråga om människors hälsa och ur det perspektivet en politisk fråga. För att skapa en jämlik hälsa behöver vi också en jämlik sexuell hälsa”, skriver Gabriel Wikström.

“Därför kan sexuell problematik i sig leda till sämre psykisk hälsa. Trots att psykisk ohälsa i dag är ett av våra största folkhälsoproblem är sex och samlevnad sällan någonting som lyfts när vi diskuterar psykisk ohälsa”, skriver han.

Wikström understryker att det behövs mera kunskap om människors sexliv för att komma till rätta med de sexrelaterade problem som kan påverka folkhälsan. Därför behövs det nu en större befolkningsstudie i stället för de mindre undersökningar som de senaste 20 åren är “genomförda av kvällstidningar”, enligt ministern.

“Dessa mindre studier pekar dessutom på att den genomsnittliga sexuella aktiviteten i Sverige minskat … Om det skulle vara så att de samhälleliga förutsättningarna för ett gott sexliv – exempelvis genom stress eller andra ohälsofaktorer – har försämrats så är det också ett politiskt problem”, skriver han. Regeringen: Utred svenskarnas sexliv

 

Asger Aamund: – de kommer fra en kultur hvor kvinder har halv værdi af en mand så hun har, og det er helt officielt, det gælder i retssalen og i arvesager.
Så hun har en værdi der er et eller andet sted imellem en muslimsk mand og en kamel. det vil sige at hun er et mindreværdigt menneskeligende væsen, som man næsten kan gøre med hvad man vil, hvis hun er ubeskyttet.

– det er stemplet som en højredrejning, men det er det jo ikke, Det er et folkeligt oprør over at man har en indvandring af folk der ikke vil demokratiet. Folk der vil have en formynderstat i stedet for, og det er klart at de mennesker der har slidt og slæbt for at bevare den danske samfundsmodel, der er retsstat og demokrati, og et frit liv for frie mennesker, de vil jo ikke se det blive eroderet og ødelagt i løbet af en halv generation, og det er derfor der bliver ballade derude.

– det er jo svært når man har et samfund der bekender sig til et samfund hvor man ikke må hævne sig, man skal have sorgbearbejdning og have empati og tolerance over for selv de værste excesser vi nærmest ser, men det kræver jo at der så er nogle folkelige bevægelser der går i en modsat retning, og dem ser vi heldigvis. Og medierne og politikerne har meget travlt med at stemple dem som højrepopulistiske og reaktionære, men det er de altså ikke, fordi nær 80% af både danske og tyske vælgere der ønsker at der skal være en anden indvandrepolitik, og at man skal standse indvandringen fra lande med arabisk kulturbaggrund, så er det jo fordi der er et bredt folkeligt ønske om at man vil bevare demokratiet og retsstaten, og sandelig også et frit liv for kvinder.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] svenska folkets sexvanor. Per Gudmundson på SvD tycker att det är bra med en kartläggning. Men danska Snaphanen genomskådar avsikten och menar att när svenskarna mättats med bröd och billigt skådespel i TV […]

jasminum
jasminum
5 years ago

Er denne figuren sexolog? Har han forlatt sitt yrke, og blitt politiker tillike med statsminister Lófven 😉 Ble han lei av sex. Trofast mot sin tidligere yrkes-stand som trenger inspirasjon via dyneløfting i de private hjem?

Hvor mye tas fra pensjonistene, og de syke gamle for å finansiere dette, denne forskningen?

invernes
invernes
5 years ago

Typisk svensk feminist idiot.
comment image

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  invernes

Two wrongs make a who cares.

queuecumber
queuecumber
5 years ago

Wikström er selv en alfahan, dette er en måde at udtrykke sin dominans over de svagere svenske mænd som ikke får adgang til sex.

invernes
invernes
5 years ago

Regjeringen i Sverige består av sinnssyke mental syke galninger, de holder det svenske folk som gissel .

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invernes

Ja, og det er ikke overdrevet heller…:)

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  sussebassa

Håper bare at svenskene våkner opp i tide 😮

ollipolli_2
ollipolli_2
5 years ago
Reply to  invernes

Kan ni inte vara snälla och invadera oss. Vårt försvar är obefintligt. Våra få soldater kan övertalas med dialog.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invernes

200 års Tornerosesøvn tar sin tid å bli realitetsorientert, men det ser lovende ut…
SD nest største parti på siste sentiomåling friatider.se

Clone Wolf
Clone Wolf
5 years ago
Reply to  invernes

HA!

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  invernes

En “forsøks-stat”. En slags prototype på fremtidens samfunn. Orwellisk.

Hvor tar de det i fra. Rene overgrepet. Nærer de seg på sin egen infamitet. Men jeg aner at det er en strategi i forsøket på å distansere folk hva de reelle problemene, de er og har vært årsak til. Brainstorming på forretningsnivå – hæ!

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  jasminum

Tiltredes 🙂

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  jasminum

För en hel del år sedan läste jag, minns inte var, att 2 länder blivit utsedda som försökskaniner i hjärntvätt. Det ena var Kanada och det andra kan ni säkert gissa själva. Tycker det är rätt intressant att försöka följa lite vad som händer i Kanada. Vi borde ligga rätt nära varandra tidsmässigt. Fast det kan ju vara en slump att dom har sin version av Löfven, Trudeau alltså.

S Pdlr
S Pdlr
5 years ago

Report: Adult Refugees Enrolled In Canadian High School, Harassing Young Girls

http://dailycaller.com/2016/06/28/report-adult-refugees-enrolled-in-canadian-high-school-harassing-young-girls/

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  S Pdlr

Takk, viktig informasjon.

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
5 years ago

Steen, jag orkade inte skriva om detta så det är bra att du gör det. Min första spontana tanke är att detta är ett uttryck för socialstatens revansch. Socialstaten som den översta grenen på ett samhälle där angiveriet är mer regel än undantag. Socialstaten som den totalitära varianten på demokratin. När en regering ska granska folkets sexvanor stannar det inte där. I förlängningen ligger just det angiveri som hetsar mot människor råkar vara helt vanliga heterosexuella. I den våldsamma sexualiseringen i HBTQ-samhället finns det en spegelbild de avser att utrota: mannen och kvinnan som bildar familj och skaffar barn. I… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago
Reply to  Thomas Nydahl

Så rätt du har. Och börjar man tänka att döden blir en frihet. Det är fel att tänka så till och med men samhället fördummas mer o mer. Småbarn på 2-3 år gamla ska springa bland läderbögar för dom är snälla och den vita svensken är ond. Man har gjort politik av precis allting i samhället. Man ska känna skuld hela tiden. Så döden är en frihet.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Familj, sex. Och barn. Det är för invandrarna i Sverige dom som lever på bidrag. Testen är statliga slavar det kan man säga eftersom skatterna är så enorma och staten måste få in enorma mängder med pengar för att försörja invandrarna och bygga upp polis o skola o sjukvård. Någon familjepolitik är det länge sedan Sverige hade. Hade precis en diskussion med en tjej på en annan sajt. Hon skrev att det verkar som kvinnor bara ska arbeta. Kvinnan är det finaste som finns på denna jord hon för mänskligheten vidare. Sen göra sexlivet till en politisk fråga det är… Read more »

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  invandrare1957

Takk, bedre kan det knapt formuleres. Dette utspillet fra sveriges helseminister er sykt, helt sykt.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago
Reply to  jasminum

tack.

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x