30
jul
Seneste opdatering: 31/7-16 kl. 0027
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tophistorien i svenske medier lørdag. Fotos © Photo2be.com i Stockholm

Indspilning i fuld skærm 30-07-2016 202333Indspilning i fuld skærm 30-07-2016 202652

Indspilning i fuld skærm 30-07-2016 202715Indspilning i fuld skærm 30-07-2016 202400Indspilning i fuld skærm 30-07-2016 202419Indspilning i fuld skærm 30-07-2016 202443
Indspilning i fuld skærm 30-07-2016 202617

Indspilning i fuld skærm 30-07-2016 202501

Indspilning i fuld skærm 30-07-2016 202537

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Oxis
Oxis
5 years ago

Vad är det för skräcksamling på bilden under Löfvén? Ser ut som Magdalena Ribbing, paret Lewengod och Gardell samt Mona Sahlin med blond flicka i barnvagn. Stämmer det?
Dessutom borde SL hitta en skjorta som sitter bättre och kanske inte, i en samling som denna, är så u p p k n ä p p t upp i halsen(delvis ironi).

hilde61
hilde61
5 years ago

Dette er bare pinlig.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Bare så det er sagt…
Å se løfven i forstørret bilde blir for sterkt for mine sensitive kreative sanser…jeg mår illa…fy skamme seg osv sussebassa…

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Det er val i 2018..og politikerne gjør hva som helst for å få stemmer…også være med på dyneløfting…
Da er det verkeligen desprasjon…i tillegg ble SD nest største parti på siste sentiomåling…så alt gjelder..

River
River
5 years ago

De stiller sig op som om de har mod, men er selv de værste kujoner når det gælder om at sætte navn på hvem der er det egentlige problem, muslimerne. Der ligger i det kristne DNA at du er ansvarlig over for Gud og dermed har du dit eget valg. LBTG er offergørelse af den mest afskyelige slags.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago

De er rigtig soede og tolerante, men det ville vaere rart med billedtekster for os sydskandinaver. Hvad er hen med vikingehjelmen f.eks. minister for?

ramonafransson
ramonafransson
5 years ago

Jag har aldrig haft något emot HBTQ-personer och anser att alla människor som älskar någon, oavsett vem de älskar, alltid är att föredra mot de som hatar! Och om alla människor ägnade sig åt kärlek skulle ingen ha ork att slåss! Vad det gäller svenska politiker är de oavsett vad de gör individer som jag har noll förtroende för och mestadels känner förakt inför!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  ramonafransson

Ja, de går sandsynligvis bare med, fordi de “skal” / “måsta” – for at se godt ud i de rette personers øjne / øgon og gavne karrieren og forbedre deres internationale job-muligheder, fiske efter stemmer / røster og så pudse deres / sina fine humanistglorier – ikke fordi de for alvor føler / kænner noget dybere for HBTQ-sagen. Hykleriet er faktisk meget gennemskueligt for os hærdede kynikere 😉

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago
Reply to  ramonafransson

HBTQ är som religion som pingströrelsen eller vad som helst. Jag har inget emot dom men ge fan i och pracka på mig det. Utan nu har HBTQ kommit upp sig så dom sitter i riksdagen och jobbar för sitt. Så det är nästa minoritetsgrupp som ska styra normala svenskar som vill leva i kärnfamiljen och ha tid för barnen. Det blir bara så himla fel. Men den vanliga svensken har ingen lobbyist så enkelt är det. Barnen har ingen lobbyist. Men alla rörelser för olika pedagogiker har egna lobbyister som jobbar för deras form av barnomsorg. Vi vanliga är… Read more »

GustaWasa
GustaWasa
5 years ago

Pride, är enbart till för att göra islam och ismen vansinniga! Det sker genom att vänsterliberaler, kulturmarxister, marxister, kommunister, liberaler, politisk elit, media husens ägare. Alla dessa som jag räknade upp här ovanför, har en agenda och det är att göra islam vansinniga så att islam skall förena sig i “ett islam”. Genom detta “skapade” vansinne, som de grupper jag nämnde här ovan, så har dessa grupperingar samma inställning till denna kontinent som de politiska elementen som hatar alla vita människor. I Sverige så benämns dessa med titeln “politiskt korrekta” samt “vänsterliberalister”. Detta fenomen är inget unikt, det har skett… Read more »

wolfsburg
wolfsburg
5 years ago

Det mest degenerte politiske avskummet i Europa stikker seg frem.

TheReligiousCynic
TheReligiousCynic
5 years ago

La dem være, annerledes er de ikke og annerledes kan de ikke være – hvis de altså først vil være politikere. Det er jo selve mennesketypen politiker vi ser gå til grunne for våre øyne. Ser de ikke ut til å lalle rundt i feber? Døden er nær.

SluggoTuff
SluggoTuff
5 years ago

Att Stefan Röfven & Co deltar i detta smaklösa spektakel är ju en självklarhet. Det är skitungarna som styr landet Sverige nuförtiden, dessvärre bör tilläggas.

torstein
torstein
5 years ago

Gamlingarna på sjukhemmet landet runt røstar inte så øvertyganda nu mera, kanske de nya hens i pride paraden ennu orkar?

Lenn
Lenn
5 years ago

Netop fundet på israeltoday.co.il: kort video, som viser islamofile, nazistoide europæere, der støtter BDS-bevægelsen. Tekst til videoen: “In the wake of the Munich shooting and other recent terror attacks on European soil, this message is more relevant than ever. The Islamist pro-Palestinian movements that liberal Europeans so love to support are cut from the same cloth as the organizations currently slaughtering innocent people in France, Germany and elsewhere on the continent.” http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/29673/Default.aspx Zakarias 12:3 – “On that day, when all the nations of the earth are gathered against her, I will make Jerusalem an immovable rock for all the nations.… Read more »

samuelafugglas
samuelafugglas
5 years ago

Könsorganen har hamnat på fel plats, i huvudet och ersatt ett obefintligt innehåll.

Ann O Nym
Ann O Nym
5 years ago
Reply to  samuelafugglas

Her i Norge var det en person i kommentarfeltet som heter Allahsuger.
Tips til parole for Løfven.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Intelligensen i Sverige är utbytt mot kön o sexualitet därför landet blir mer o mer bisarrt.

Lenn
Lenn
5 years ago

Ikke overraskende, at patetiske, svage Löfven vælger at gå og lefle for nogle mennesker, der glorificerer dét at dyrke analsex. Det er jo dét, de gør! Tænk, at verden er blevet så pervers og syg, at man nu går i optog for at fejre en unaturlig perversion…. Bibelen taler advarende mod denne “vederstyggelighed”, og Sodoma og Gomorra gik under pga det, og det samme med Romerriget, for ikke at tale om Pompeij, der var kendt for sine perverse symboler rundt om i gadebilledet. Vi går under pga. den slags dér, og for vore landes had mod Israel (Frankrig har den… Read more »

Tomas
Tomas
5 years ago
Reply to  snaphanen

Nja…Det ju kombinationen många partners och mycket analsex som gjorde att HIV och AIDS fick fäste och spreds så snabbt bland bögar i slutet av 70- och början av 80-talen. Viruset spreds sedan till heterosexuella grupper, och resten är historia. Jag minns hur man propagerade för “safe sex”, vilket bland annat innebar att man skulle unvika analsex och användakondom i alla lägen, speciellt vid “tillfällighetssex”. Det finns bra statistik som visar skillnaden i bögars sexvanor före och efter HIV. Nu när man snart kan vaccinera sig mot HIV och nya bättre bromsmediciner kommit ut på marknaden så anses nog inte… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  Tomas

Det er jo boessernes problem..

Som Steen er jeg pisseligeglad med, hvad folk goer med deres egen penis, saa laenge de ikke vifter med den foran mig eller min familie.

Tomas
Tomas
5 years ago
Reply to  FelixKrull

Analsex och många partners leder till spridning av sjukdomar som kräver behandling. Du hjälper till att betala för behandlingen via skatten. Så helt irrelevant är det inte.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  Tomas

Vi betaler for fede mennesker, rygere, alkoholikere, narkomaner, folk der ikke motionerer, osv.

Saadan er reglerne bare. Hvis vi begynder at diskvalificere folk fra hospitalerne pga. deres livsstil, hvor stopper man saa?

Tomas
Tomas
5 years ago
Reply to  FelixKrull

Storebror staten lär oss att vi skall gå ner i vikt, att vi bör sluta röka, och att vi inte skall dricka för mycket alkohol. Hasch är förbjudet och morfin kontrolleras stenhårt. Vi har straffskatter på alkohol och tobak i Sverige, och det talas om att införa extra skatt på socker. Så Staten lägger sig i hur mycket vi väger, hur mycket vi dricker, och om vi röker. Men folkhälsoproblem som kommer av att medborgarna “ligger runt” diskuteras nästan aldrig, och hälsoproblem inom “gaykulturen” är det väldigt tyst om nuförtiden. Folk är väl rädda att stämplas som moralister och “homofober”.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  Tomas

God pointe, men problemet er ikke at maend bliver syge af at roevpule hinanden, problemet er at staten blander sig i borgernes livsstil.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  snaphanen

Jeg vil faktisk godt tro, at der er endda flere millioner trans’er i Sverige… Det ser i hvert fald sådan ud, når man fx ser svenske nyheder… og tv-serier (undtagen Beck og Gunvald :-)).
Det er ligegyldigt for mig, hvad homoseksuelle udfører (vil helst ikke vide det i detaljer), for i mine øjne er det helt imod naturen, og det er en perversion. Uanset hvor meget men pynter en hundelort med blomster, så er og bliver det en hundelort underneden.

River
River
5 years ago
Reply to  Lenn

Hvis de var konsekvente uddøde det af sig selv.
Det er hele offergørelsen der er til at brække sig over. Hele den aggresivitet der følger med at have sandheden. Hele villigheden til at proppe det ned i halsen på alle der mener noget andet. Hele forpligtelsen til at skulle sværge troskab til denne perversitet. Bare iagttag deres udstilling ved deres pride og gay marcher. Jeg får kvalme af det jeg ser og det jeg forstår. Der var aldrig en hund der ville gå hvis de levede deres stille og rolige liv, heller ikke nærværende hund.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  River

Godt skrevet, River! Ja, det er til at brække sig over. I Bibelen kalder Gud dem faktisk for ‘dogs’ i 5. Mosebog 23:18, hvor der henvises til den fortjeneste, som ludere og homoer tjener .http://www.wordwise-bible-studies.com/homosexuality-in-the-bible.html – også i Åbenbaringen 22:15, og mange i Storbritannien kalder også homoer for ‘dogs’ pga. bl.a. de bibelske reference og pga. deres måde at dyrke sex på. Her en super artikel imod den onde LGBT-propaganda, som en forblindet verden vil proppe ned i halsen på os, ligesom vi også partout skal have proppet muslimer og skrønen om ‘fredelige islam’ ned i halsen (det er det… Read more »

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Lenn

Talmud, Zahar Bereshith 256:

Redemption will not be complete until Amlek (Gentiles) will be exterminated.”

http://www.renegadetribune.com/blood-libel-jewish-ritualistic-murder/

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x