31
jul
Seneste opdatering: 1/8-16 kl. 2120
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Douglas Murray siger, hvad mange der ikke tilhører de pludrende klasser nok aner:

“Muligvis vil det ikke være muligt for Europa at løse dette terrorproblem. Hvordan argumenterer man for, at det er klogt at importere millioner af muslimer, som Tyskland gjorde i 2015, samtidigt med at vi har dette problem?”

Det er skræmmende, at alle andre partier afviste Søren Espersens forslag om et stop. Det er skræmmende, at Vesteuropæiske politikere lader os sejle længere ud i voldelig konflikt, nu hvor skriften på væggen er glasklar. Så snart man kommer op over et vist niveau på samfundsstigen, så er almindelig logik sat ud af kraft, eller er politikerne personificeret af Merkel og Hollande i virkeligheden lammet af angst?

Terror er skræmmende effektivt. Straks efter terrormordet på Theo van Gogh, klappede meningdannere og debattører i Holland i angst, og det er aldrig rigtig blevet de samme igen. I dag ser vi et eksempel på, hvor terroriserede af angst Frankrig er: De vil ikke udgive den franske version af Hamed Abdel Samads seneste bog. Politikerne behøver slet ikke sige, vi skal leve som før – hvornår det så var. Det gør vi allerede, altså bortset fra dem, der skrev offentligt om “fredens religion.” Politikens fhv. chefredaktør mente ikke – bag vagter og indhegning – at det frie ord var truet i Danmark. Politiken skriver  bare som den plejer, og når Politiken er fri, er alle fri. Det er sand provinsialisme.

Pludselig virker toppolitikernes ro påtaget. Pludselig forstår man hvorfor det er så intetsigende, hvad der kommer ud af munden på dem. Man forstår, at Lars Løkke med omhu ikke siger noget. Det er som om der gik et mørkt tæppe ned ved Charlie Hebdo og Krudttønden, og som ved en almindelig depression, letter det ikke igen. Det bliver kun værre.

Vi gennemlever en næsten tyst katastrofe. Ingen i toppen tager føringen, Hollande ligner et levende lig på sammenbruddets rand. Søren Pind vrøvler og Bertel Haarder snakker ren bragesnak i dag, Lars Løkke er klappet i, svenske politikere er klappet i, Säpo og MI5 siger det kun er et spørgsmål om tid inden terror rammer Sverige og England. Hvem skal bringe os ud af denne halvandet år lange depression?

Jeg tør godt love, det bliver ikke de siddende politikere, men befolkningen er endnu ikke bekymret nok til at stemme dem ud. Langtfra. Den skal have en omgang “education by murder”først.

TV sender de samme Dummepetterprogrammer, i den indre by drikker de unge sig visne og smider affald som sædvanligt, skønt der ikke er et værtshus, der ikke kan blive skudt i smadder af den virkelighed de drikker sig væk fra. De har ikke set CCTV fra den parisiske cafe i november 2015. Verden vil altid se ud som den gør nu. Ligesom i juni og juli 1914. Ligesom 8 april 1940. Imens rykker det politiske spektrum sig langsomt og systematisk i hele Vesteuropa. I dag får Østrigske FPØ 35 procent i en måling. Løkke, Hollande og Merkel har ikke god tid.

Udover terror, er der en anden plage, vi har set i Sverige i mere end et årti, og som vi nu begynder at  se dagligt i Danmark: Seksuel terror af kvinder og børn. Den har været synlig på lang afstand, alligevel har Folketinget påført os den.

Police arrest 900 Syrians in England and Wales for rape and child abuse

Dette er på kun ét år, og det er kun i England og Wales, og England har taget imod færre syrere end de fleste europæiske lande. Chockerende må være det mildeste ord, der beskriver det.

SHOCKING police figures released for England and Wales have shown more than 900 Syrians have been arrested in just one year.

The UK Government is working to resettle up to 20,000 Syrian refugees in the UK by the end of the Parliament in 2020, under its Syrian Vulnerable Person Resettlement scheme.Official statistics show that 1,602 people had been resettled in the UK under the scheme by the end of March 2016.According to Parliamentary research paper it is possible for Syrians to claim asylum upon arrival or after-entry to the UK. Police arrest 900 Syrians in England and Wales for crimes including rape and child abuse

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
spirild
spirild
5 years ago

comment image

fiche S i Frankrike. Svært farlige:
Sosialist – trio:
valls-hollande-cazeneuve

spirild
spirild
5 years ago

En ny knivstikking, i Belgia denne gangen. http://www.rtl.be/info/regions/flandre/un-pretre-limbourgeois-poignarde-par-un-demandeur-d-asile-a-lanaken-aucun-lien-avec-le-terrorisme-pour-l-instant–839206.aspx Klokken 1440 ringer det på døren til Jos Vanderlee, prest, 65 år gammel. Det ringer på døren og mannen spør om hjelp og om en dusj. Dette skjer i Lanaken en grenseby i nærheten av Maastrich. Presten lar mannen komme inn og han får sin dusj, men deretter vil mannen ha penger. Der får han avslag og mannen ANGRIPER da presten med kniv. Han overlever OG borgermesteren forteller at de selvfølgelig er alle svært sjokkerte, men vil understreke at…..denne “hendelsen” ikke har noen forbindelse til terrorisme…OG at mannen ikke tilhørte det lokale… Read more »

Pluto
Pluto
5 years ago
Reply to  spirild

En grusom sak som du her vennligst deler med oss, Spirild. Klarer vi å bli mere rasende over tingenes horrible tilstand her i vårt kjære Europa?! Og, så definitivt; du har helt rett i det du her konkluderer vedrørende terrorist-begrepet! Terror(isme) er avledet fra det latinske uttrykket «terrorem», som betyr frykt/redsel. Som «Store Norske Leksikon» beskriver det (sitat); – «Terrorisme er bruk av vold mot sivile for å oppnå en ønsket effekt gjennom å spre frykt. Samtidig som fysiske terrorhandlinger medfører økt frykt, er den underliggende frykten for at slike handlinger skal bli satt ut i livet et viktig –… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago

OT – men et forsøg på opmuntring – “Lys imot mørketida” – fantastisk flot norsk sang, som begynder sådan: “Det kvile ei natt mot landa i nord…”. Når jeg ser de vakre billeder af det fredelige Norden, gør det næsten ondt i mig, for vi forærer det land væk, som Gud har givet os og placeret os i. Vi er de retmæssige arvinger til vore lande, og det er et uomtvisteligt faktum, og hvis nogen venstrefløjser har indvendinger, vil jeg sige: Nå, hvorfor skal man så have visum til mange lande?? Fordi befolkningsgrupper har ejendoms- og bestemmelsesret over egne lande… Read more »

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Lenn

Med annonse for kraftt i forkant 😉 “Ja tenk, at Norge kan bli hele Europas kraftleverandør”, sa en av de fem EU-presidentene til den norske statsministeren. Glupskhet, på den grådige kapitalens vegne. Nei ikke på folkets vegne. Her handler om ran og rasering av hva vi har kjært. Vi er til salgs, om ikke allerede solgt. Alt handler om profitt og det å nære verdens 1% rike. Venstresiden i politikken ser fram til å få bruke folket i den prosessen – for alt de er verdt dvs. som de kjøttstykker de sees som. Lenn, tusen takk – skrev mens jeg… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  jasminum

Hej Jasminum. Jeg vidste ikke, det, du der fortæller!? Ja, Norge er jo så rigt et land, at man skulle tro, at det ikke havde nødigt at udvide til nu at blive hele Europas kraftleverandør. Nogle gange tror man ikke sine egne ører og øjne, og man bliver nødt til at tage længere og længere pauser fra denne verdens vanvid. Jeg ønsker mig ledere som Lincoln, Jefferson, Luther, Golda Meïr – gerne i én og samme person 🙂 Det er fantasterier. I dag har vi figurer fra tegneseriehefter til at lede vore lande… Man blir så trøtt, for å si… Read more »

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Lenn

Jeg merket meg hennes glød i sangen du nevner til sist. Trodde først det var en annen som sang (undrer ennå). Maria pleier å gi så, om inderlige, milde tolkninger. Men her ble det rent dramatisk.. jeg ble berørt. Hun har det i seg, et godt følelsesregister å ta av 🙂 – skjønner jeg, med evne til å røre ved, og nå ut til publikum, MAO innlevelse.

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  Lenn

Tack för det!

invernes
invernes
5 years ago

Helt enig , “Det er VANVID at fortsætte muslimsk indvandring”
Men hvorfor i helvete er Vest Europeere så inni helvete passive ? folk i vest Europa er sløve som zombier ?

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invernes

Vanvidet er det nåværende europeiske ledere driver…deres politikk, derfor måste alla skiftes ut til politikere som setter egen befolkning/interesser først…
Ser egentlig lovende ut ved at vinden nå blåser i klar Blå retning.

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  invernes

Systematisk hjärntvätt av befolkningen under lång tid, annars finna ingen förklaring.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  invernes

Fordi hvis de stopper den nu, indrømmer de jo også at de har været helt blanke.

At vi er kommet dertil hvor forslaget overhovedet bliver stillet – oven i købet i USA også – siger trods alt noget om, at flere begynder at få øjnene op for virkeligheden.

DR’s deadline i går var da den rene satire. Ingen turde sige hvad alle véd.

https://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-2016-07-31

Lenn
Lenn
5 years ago

Ja, at Espersens forslag falder til jorden er en katastrofe, og det siger alt om den uvidenhed om islam og “Hijrah”, der hersker inde på Hoppeborgen! De aner ikke, at Europa snart kan komme til at ligne Syrien, for vi taler om millioner af potentielle jihadister.
De burde tvinges til at læse denne artikel af Spencer – http://www.frontpagemag.com/fpm/260019/hijrah-europe-robert-spencer – i morgen, og hver dag resten af året skal de læse Snaphanen, Uriasposten og thereligionofpeace.com. Så lærer de nok ét og andet.

mjolly
mjolly
5 years ago

Det har vært et vanvidd i 20 år med denne muslimske innvandringen, jo før den stoppes jo mindre intens blir den pågående krigen. Jeg har lagt merke til at siden grensekontroller ble innført så har muslimer nesten vært fraværende på sosiale media og i det offentlige rom ellers.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Allerede fra den spæde begyndelse af den muslimske indvandring, for snart 40 år siden, startede hverdags-terroren mod den intetanende befolkning. Den har så taget kraftigt til siden og har nu flere steder fået både politi og politikere til, stille og roligt at resignerer – samt sat befolkningen i en regulær skruestik. Nu kommer så den egentlige terror, som ikke så let kan ignoreres af hverken politikere eller andre godtroende skvatmikler. Men de har selv skabt den situation og nu kan de sgu også selv leve med den. Vi andre skal i hvert fald nok bekrige dem på alle leder og… Read more »

TaSedenDitDuKommer!
TaSedenDitDuKommer!
5 years ago

If terror attacks doscent make our leader to change politik, how can then a peaceful demonstration help?????

Lenn
Lenn
5 years ago

Ja, jeg er enig, og man burde tage atombomben i brug i Syrien nu. Faktisk har jeg læst interviews af kvinder, der har været holdt fanget af muhammedanere i Raqqah, og de siger, at de tilfangetagne ønsker bomber over Raqqah for at blive udfriet fra den ondskab, de oplever hver dag. De vil hellere dø end blive brugt som ludere for adskillige ækle muhammedanere hver dag. Man bør også gå i krig mod visse områder i Europa og udradere disse områder, med mindre jihadisterne selv vælger at tage tilbage til deres respektive lande, og kun hvis de skriver under på,… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago

Er der et link til nederste citat?

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x