1
aug
Seneste opdatering: 3/8-16 kl. 1842
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg er ikke meget for politikere overhovedet, og valgkampe er politikere i anden potens. Følgelig afskyr jeg valgkampe, især når de som i USA er en kamp imellem svinedyre reklameburauer. Det er teater, og det er dårligt teater, der taler ned til mig.

Jeg har derfor ikke beskæftiget mig med den nu snart et år lange, amerikanske valgkamp – så er der Gud hjælpe mig midtvejsvalg oveni – det kan ikke engagere mig, der ikke engang følger en tre uger lang dansk valgkamp. Det er hovedgrunden til, at jeg ikke har fjernsyn: Det er nemmere at holde sit liv politikerfrit.

Både jeg og amerikanerne mener, at de to kandidater ikke holder målet for så stort og vigtigt et land: Trump og Clinton er de to mest upopulære kandidater nogensinde, så amerikanerne vil stemme den værste ud, og det bliver Hillary Clinton. Det ville jeg også gøre. De og jeg er villige til at løbe risikoen med den uprøvede Trump, der har sine egne penge med og ikke er i lommen på Saudierne, som den bundkorrupte Hillary Clinton. Hvis du vil have den korte version, se Black Pigeons Hillary Clinton: A TOP TEN Breakdown.

Hendes track record er kendt af amerikanerne, og så vidrig en person ønsker man ikke verden med mindre man er europæisk journalist og indbilder sig, at det har nogen mening at propagandere for Clinton i Europa. Hvad kommer det mig ved, hvem europæiske journalister ønsker valgt?

Den anden – eller tredje film – har jeg haft på lager længe til denne ene lejlighed. Det er Hillary The Movie, der klart nok er et partsindlæg, men rummer så mange vidnebyrd fra personer der har været tæt på hende, at den må betragtes som en vigtig kilde til hendes ubehagelige karakter.

Her er blandt andet historierne om, hvordan Hillary terroriserede Bills oceaner af elskerinder, ikke fordi hun var jaloux, men fordi ingen skulle true firmaet Clintons magtposition, for det er det de handler om: Magt og penge. Clinton Foundation er nu på 223 mio dollars (1.4 mia DKK), hvoraf mange er returkommission fra yderst tvivlsomme regimer og forretninger.

De to er virkelighedens Frank og Claire Underwood fra House of Cards. Derfor, lad den mindst ringe vinde: Trump. Clinton Cash: Khizr Khan’s Deep Legal, Financial Connections to Saudi Arabia, Hillary’s Clinton Foundation Tie Terror, Immigration, Email Scandals Together

Her er lidt at modstå danske mediers Hillary-panegyrik med:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Læg mærke til minut 8:50, listen over donorer til Clinton Foundation: “Kingdom of Norway, Government of Norway.” Det er ikke kun saudierne, der køber sig lidt goodwill hos House of Cards milliardærerne Clinton. Jeg henviser til de tre film i Premiere på nettet: Clinton Cash. […]

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
7 years ago

Her er jeg uenig med Steen: Løgnmedierne spinder Trump som en ufolkelig kandidat, fordi de kaster de sidste propagandaressourcer ind i slaget. Jeg tror dog heller ikke at Trump kan gå over i historien som en god præsident, for USA er håbløst afindustrialiseret, overforgældet og hjælpeløst bankerot. Ingen præsident kan blive en succes for nuværende! Men Trump kan gå over i historien som den helgen, der dræbte dragen, der spyder sin galde og forbandelse ud over hele verden fra sin hule i Wall Street og London City.

Anna Svensson
7 years ago
Reply to  snaphanen

Alla är bättre än Clinton, och jag anser också att Trump borde få en chans att visa vad han kan åstadkomma.

invernes
invernes
7 years ago

Clinton er selveste djevelens søster,

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  invernes

Det sa Trumph også. ..så enig.

samuelafugglas
samuelafugglas
7 years ago

Stör inte den svenska statsledningen Löfven/Batra

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x