1
aug
Seneste opdatering: 1/8-16 kl. 2317
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Talens blev holdt på Balvanyos Summer Open University den 23.7. Når Orban siger begivenhederne igår, henviser han til terrorangrebet i München den 22. Hans kritik af EU og immigrationen begynder minut 16. Den går lige over i en omtale af immigrationen, som han ligesom flertallet af borgere mener er tæt forbundet med terror og kriminalitet.

Italien og EU har netop samlet 8.300 illegale immigranter op i Middelhavet. Trykket på Italien er steget i juni-juli, og er oppe på niveauet for sidste år. Der forlyder intet om, hvor EU forestiller sig de skal placeres henne. Østeuropæerne afviser blankt at modtage nogen. Og mere udstillen af EU’s uduelighed: The number of migrants arriving on the Greek islands has DOUBLED since the failed military coup in Turkey.

Brottsfacit för juni 2016: 14 mord, 40 mordförsök

I første halvår 2016 var der utrolige 79 mord i Sverige. Det er næsten hvad BRÅ påstår, der er på et helår. I Danmark er der ret stabilt omkring tre drab om måneden. Journalisten Elisabeth Höglund stoler ikke på BRÅ’s officielle statistik. Det er der ikke mange, der gør:

Under juni månad 2016 begicks totalt sett fler grova våldsbrott än under någon annan månad det här året. Min egen granskning visar att det i juni i år begicks 14 mord, 40 mordförsök, 32 fall av grov misshandel, 19 fall av misshandel och 24 mordbränder (eller misstänkta mordbränder).

Junisiffran för antalet mord är den näst högsta månadssiffran i år. Bara i januari begicks fler mord i Sverige (17). Det förtar inte intrycket att den grova våldsbrottsligheten ökar i landet. Då har jag heller inte tagit hänsyn till alla skjutningar och skottlossningar som polisen har att hantera på flera orter i Sverige men som kanske inte har lett till dödade eller skadade människor men som ökar otryggheten för vanligt folk på dessa platser.

Sammanräknat för hela det första halvåret i år begicks totalt 79 mord och 180 mordförsök i Sverige. Fortsätter den här trenden kommer antalet mordfall i Sverige att slå alla rekord. Den slutsatsen kan jag dock dra först när våldsbrottsligheten för hela 2016 är granskad och analyserad.

Här följer en sammanställning av de fall av grov våldsbrottslighet som jag har granskat för juni 2016. Brottsfacit för juni 2016: 14 mord, 40 mordförsök, 32 fall av grov misshandel och 24 mordbränder!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
emeritusalem
emeritusalem
5 years ago

Orban viser sig her som en ordrig, men frem for alt som en meget klart seende politisk analytiker.
Emeritus.

invernes
invernes
5 years ago

Alle land i Vest Europa trenger en Viktor Orbán nå ! vi må få fjernet de sinnssyke politikerne som ødelegger våre land.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Media döljer och svensken vänjer sig. Sen anpassar man sig hela tiden. Man går inte i vissa områden och kvinnorna anpassar sig man har inte smycken för risk att bli rånad. Man anpassar klädsel för att inte bli våldtagen. Man blir räddare o nervösare och vänjer sig. Man bara undrar när är det nog. När den vita svenska mannen har flytt och det visar sig att media o politiker har ljugit hela tiden.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Når vi tier, vinder islam http://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE8884214/naar-vi-tier-vinder-islam/ Debatindlæg 01.08.2016 kl. 06:00 Chris Bjerknæs, Frederiksværkvej 131, Helsinge I Danmark har vi religionsfrihed, ikke lighed. Man skal ikke have fripas for det, der burde være alment, blot fordi man er religiøs og kan gemme sig bag islam. Vi bremser os selv i det, der burde være selvfølgeligheder og gængse danske normer, når debatten har baggrund i noget religiøst. Vi tager alt for store hensyn til muslimer, så snart de hopper i skjul af deres religion og trækker islamkortet. For så længe debatten har et religiøst udgangspunkt, kapitulerer vi og lægger vores egne normer… Read more »

latmask
latmask
5 years ago

Islam måste tas ner till vad det är; en krigs-, erövrar- och härskarideologi. Det s k religionsfiltret måste tas bort. Sedan kan vi skaffa oss en sund bild av vad islam står för.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
latmask
latmask
5 years ago

Klok vovve.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x