2
aug
Seneste opdatering: 3/8-16 kl. 2210
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg faldt over et interview med en psykolog fra Red Barnet, der åbenbart er faldet i søvn i 1997 og ikke har gjort de mellemliggende tyve år med. Den har taget kegler på Fyns.dk og Berlingske. Samtidigt tikkede en video ind fra Dortmund kl. 19.47: Massenschlägerei in Flüchtlings-Aufnahme!. Fem måtte på hospitalet efter at have “påvirket hinanden negativt”. De skal hurtigt have asyl, så går det over, forstår man på psykologen. “De har brug for en afklaring” for at opføre sig fredeligt.

Ifølge psykolog Kuno Sørensen fra Red Barnet bør unge asylansøgere med problemer spredes på forskellige asylcentre. Nogle unge asylansøgere har ikke lært sociale regler og kan påvirke hinanden negativt, forklarer en psykolog. Uledsagede, unge asylansøgere har ofte voldsomme oplevelser i bagagen, og nogle er ikke rustet til at begå sig i det danske samfund.

Hvis man vil undgå den type sager, gælder det om at sprede de asylansøgere, der har sociale vanskeligheder, påpeger Kuno Sørensen fra Red Barnet. Hvis man samler en stor gruppe asylansøgere, som har en meget problematisk og voldsom reaktionsmåde, forstærker man det. De er i en stressituation, er på vagt og har meget svært ved at dæmpe den angst og utryghed, som de har, siger han. Hvis unge asylansøgere med problemer skal på ret kurs, er det afgørende, at deres liv er stabilt, lyder det. De har brug for en afklaring om, hvor de skal fortsætte deres tilværelse.Opvækst i krigszone kan forklare asylansøgeres overgreb

Så slem er hospitalssituationen i Sverige

Her er tilfælde overvejende fra den sidste måned: Barn dog efter kaotisk förlossning, Förstföderska skickades hem – barnet dog, Miss i rådgivning – barn dog, Sjukhuset vägrade göra kejsarsnitt – då dog bebisenOnsdag har historien nået Expressen: Cancersjuka Solbritt fick ingen operation

Co4EBQ8UAAIfCOZ

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
GHjo
GHjo
5 years ago

Slik har disse svin av noen politikere og mediafolk ødelagt Sverige, som for vel en generasjon siden, var et av verdens mest velordnede land.

Rednas76
Rednas76
5 years ago

Test.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Som Julia Ceasar sa i sitt sommartal. Vi måste börja tänka själva framför att bara våga börja tänka det är först då vi kan få ordning på Sverige. För Löfvens globalistiska Sverige det som inte ens han styr över utan det gör folk i USA och dom som tillhör grupperna i Sverige ett par familjer som helt o hållet bestämmer över vår framtid. Svenskar kommer att lida och dö i minut o parti. Men det ligger helt i dom här gruppernas linje. Håller jordens befolkning på en lagom nivå med sjukdomar o epidemier. Kan inte vara sant tänker många av… Read more »

invernes
invernes
5 years ago

Saken om brevet fra Annelie er forferdelig, svenske myndigheter driter fullstendig i eget folk, de ønsker å utrydde sitt eget folk.

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  snaphanen

Myndighetene i Sverige ønsker å drepe sine egne innbyggere , 300 dager er det samme som dødsdom. 😮

invernes
invernes
5 years ago

Psykolog fra Red Barnet og politikere mener vist at siden disse muslimgalningene er så traumatisert av sin egen galskap, så skal våre fredelige samfunn vær så god få oppleve samme galskapen på kroppen, så våre fredelige folk fortjener å havne i en krigszone vi og mener disse psykopatene og politikerne ?

cello
cello
5 years ago

“Opvækst i krigszone kan forklare asylansøgeres overgreb”. Denslags bortforklaringer har vi hørt til kjedsommelighet.

Hva så med de mange voldelige, multikriminelle marokkanere? De kommer jo knapt fra noen krigssone..?

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  cello

Jeg har på TV2 for nogle mdr siden set en større familie, som kom fra Kuwait og nu bor på et flygtningecenter. Det er jo horribelt, for det vælter ind med folk fra Congo, Somalia, Egypten og mange andre lande. Sidste år dokumenteredes det i adskillige medier, at flygtningestrømmen blot havde 20 % syrere med sig. Resten er revl og krat, som leger flygtninge. Hvorfor skrider Støjberg ikke ind over for det og returnerer disse, og returnerer de påståede ‘flygtningebørn’, som er fulde af lyv!

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

“…Så slem er hospitalssituationen i Sverige..”
Annelie Hålen…: “Finns der nån som känner folk som jobber på tv eller tidning…?” Det kan Annelie godt glemme..! Hvad skal de berette..?? At svenskere, nu bliver sendt hjem for at dø…!! Fordi muslimerne belaster hospitalerne..!!! NEJ NEJ NEJ… Tænk hvis en “papirløs”, var blevet afvist og senere døde af det..! SE DET ville have været en historie for pressen…..!!!!
SVERIGE TILHØRER IKKE SVENSKERNE…
Annelie og hendes mor har nu lært denne lektie.. ( Og jeg koger af raseri…)

Holger
Holger
5 years ago
Reply to  Hestehandleren

Sidst jeg var på hospitalet i DK med min kone, talte halvdelen af dem i venteværelset arabisk (tror jeg nok)

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Hestehandleren

Det er frygteligt synd for hende Annelie. Her i DK beretter medierne nu ‘glædestrålende’, at der er blevet født mange flere børn i år… jaa Jubii! Gæt, hvilken etnicitet mon disse ‘nye danskere’ har!! Mon politikerne savner fantasi til at forestille sig, hvor farligt det bliver for danskere at færdes i eget land, når de i deres nabolag har 35 % muslimer?
Flytter man Mellemøsten til Europa, så bliver Europa som Mellemøsten. De HAR vist, at de ikke vil være europæere, og at de gerne vil udrydde os. Hvor svært kan det være at fatte det?

Lenn
Lenn
5 years ago

Kan I forstå, hvorfor jeg mener, at mange syriske byer og områder fortjener en atombombe? Se billederne her, som er ret grusomme og hjerteskærende. Russerne skal skynde sig at udrydde de onde muslimer dernede, og med denne artikel kan man konstatere, at de fleste syrere er de rene mordere, for de burde være lykkelige for russerne, som forsøger at hjælpe befolkningen med nødhjælp og med at slutte Daesh’ ondskab! http://shoebat.com/2016/08/02/muslim-barbarians-torture-dying-russian-soldiers-from-helicopter-crash-and-desecrate-their-bodies-while-screaming-allahu-akbar/
Lad os nu se, om ikke det påståede giftgas-angreb, som de vil give Assad skylden for, viser sig at være muslimers værk. Er sikker på, at jeg får ret.

Lenn
Lenn
5 years ago

Lad mig lige minde om denne video, hvor en Kuwaiti official forklarer, at syrere er de rene psykopater og terrorister – og derfor vil de knagme ikk’ tage én eneste syrer! Ingen giver dem på puklen for det, men heroppe skal vi tage de muhammedanske voldsorgaster i millionvis!!! http://www.barenakedislam.com/2015/09/06/kuwaiti-official-explains-why-kuwait-will-not-take-in-any-syrian-refugees/
De kommer for at slå os ihjel – husk det!

Lazze
Lazze
5 years ago

Som direktør har jeg gennem tiderne haft en del medarbejdere, som ikke kunne indordne sig til de sociale regler og ej heller var tilstrækkelig rustet til at begå sig i virksomheden. Det var en fejl at de blev ansat, sådan er det “shit happens”. Men så blev de simpelthen fyret, sat på gaden, sendt hjem, fik et spark i røven og en lodret finger med på vejen. Måske var jeg “host – host” for hård, måske skulle jeg have ringet til mine kollegaer i branchen og bedt dem om at overtage dem, så de kunne blive spredt som bananfluer og… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Lazze

Hehe! Ja, Lazze, du er meget, meget ond og slem, for du skulle selvfølgelig have investeret i massiv psykologhjælp til dem og måske også have inviteret dem ind i dit eget hjem. Ja, du kunne også have lavet en venlig-mod-medarbejder-have til dem, hvor I sammen kunne gå og dyrke kartofler osv., og du kunne klappe dem opmuntrende på skulderen, mens de dygtige medarbejdere kunne se til – og løbe endnu stærkere. Dét ville have været den tolerante, ‘brede-skuldre og rigtigt Danske model’.

Holger
Holger
5 years ago
Reply to  Lenn

I det mindste kunne du have givet dem kontanthjælps tillæg i resten af deres helt nyttesløse liv, så de ikke stjal/tog job fra andre som heller ikke gider flytte rø…

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Holger

Hehe! Ja, den kunne også være en mulighed i Dummerniks-Danmark.

Anna Svensson
5 years ago

Dumheten har inga gränser.

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Forklaringen på vold er, at det opstår som følge af vold ?

Okayy …

– – –

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Ja, sjovt nok. Især når man er nougatbrun eller helbrun. Er det så ikke kuriøst, at man ikke så hundredetusinder af jøder, hvis familier var blevet udslettet i kz-lejre, eller som selv havde overlevet tyske nazisters ondskab, lave terror og ballade rundt om i verden…?? Det arabiske volds-gen burde man arbejde på at udrydde, ligesom man arbejder på at udrydde mongoler. Man må vel kunne vinde både Nobels Fredspris og blive mangemilliardær, hvis man kunne komme med en videnskabelig løsning på dét, mon ikk’?

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x