5
aug
Seneste opdatering: 9/10-17 kl. 0646
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Omkring 52 000 personer forlader Sverige hvert år, men jeg har aldrig før set det udspecificeret hvorfor. Officielt bor 7 procent af Sveriges befolkning i udlandet, men tallet er givetvis højere. Martin og hans familie vil afsted inden der sker et større samfundsnedbrud, og det bedømmer han til at være når som helst. Han beskriver det sammenfald af hændelser, der kan føre til at man ret hurtigt må forlade landet. Meget vigtig dokumentation af Ingrid og Conrad.

Martin gör det som vi så många har tänkt på – flyttar ifrån Sverige för sina barns skull. Varför gör han detta? Vad var brytpunkten? Vad behöver man tänka på när man flyttar? Detta, och många andra frågor, får ni svar på i avsnitt 50 av “Ingrid och Conrad”.

Fagblad eller politisk pamflet?

Der er et spændende konference i Stockholm den første oktober, så svenske Jornalisten interviewer Jan Sjunnesson i den anledning. Er Milo Yiannopoulos og den tidligere Labourpolitiker Anne Marie Waters “islamfjendtlige og højreekstreme.” Er Tommy Robinson voldelig? Kun i svenske journalisters fagblad.

Du har bjudit in en före detta företrädare för brittiska anti-islamiska Pegida, är det verkligen en lämplig person att bjuda in som talare på en sådan här konferens?

– Hon deltar som privatperson för att berätta om sina erfarenheter, inte som representant för Pegida. Hon har fått utstå kritik för sina yttranden om islam och England är tyvärr inte ett land som står upp för skyddet av yttrandefriheten. Vi i Sverige har en lite räddhågsen syn på Pegida. Många kopplar dem till nynazister i Dresden och huliganer i Luton, men Pegida är inte en anti-islamisk rörelse, utan en islamkritisk organisation. All islamkritik handlar inte om att slå ner muslimer på gatorna.

Men brittiska Pegida leds av, och är grundad av en tidigare ledare för högerextrema och våldsamma English Defence League …

– Tommy Robinson, ja. Men Pegida är en helt annan typ av organisation än English Defence League. Konferensen ska handla om gränserna för yttrandefriheten, om vad det är för saker man inte får säga i dagens samhälle. Den mest kontroversiella frågan nu är islam. Hur farligt är det att säga saker om islam? Det är självklart att bjuda in talare som har erfarenhet av detta. Som till exempel den dödshotade Hamad Abdel-Samad vars bok stoppats i Frankrike på grund av hot mot förlaget. Islamfientlig talare på tryckfrihetskonferens

DANGEROUS WORDS 250. Tryckfrihetsförordningen 250 år.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] tilstede i dag, alligevel ser det umuligt at forhindre det. Mange er rationelle i det stille, som denne familie, der har forladt landet efter omhyggelige overvejelser, men det overordnede billede af Sverige fra […]

trackback

[…] Udflytningen af svenskere foregår stort set i et presse- og forskningsmørke, ingen har rigtig lyst til at dokumentere den, men der er en ganske sjælden chance her for at høre, hvordan en ung, velinformeret, veluddannet svensker tænker, som vil emigrere med sin familie fordi han har mistet troen på en svensk fremtid for sine børn. Flykten från Sverige […]

trackback

[…] På kun tres år kan svenske politikere have formøblet hele landet. Ser man demografisk på det i dag, er spørgsmålet om Sverige overhovedet kan reddes andet end ved meget drastiske metoder, ingen vil gribe til. Nogle unge tager allerede konsekvensen af denne indsigt og forlader landet. […]

trackback

[…] og der er to ting at gøre hvis man er svensker, især hvis man har børn:. Flytte fra landet, som mange gør, eller bevæbne […]

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

Om at flytte. Jeg udredede mig over, at de ikke talte om Østeuropa. Polen og de Baltiske lande ligger på den anden side af Østersøen. Ganske nær Sverige.

invernes
invernes
7 years ago

Den dagen Sverige bryter sammen må Danmark Norge og Finland trygge sine grenser med militære styrker, for da blir Sverige et terrorist rede uten sidestykke i Europa.

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  snaphanen

In an archaeological survey that took five years to complete, China’s State Administration of Cultural Heritage announced yesterday that the wall measures 21,196.18 km (13,170.69 miles).
Only 8.2 per cent of the wall built during the Ming Dynasty remains intact, 74.1 per cent is in
poor condition, and in some sections, only its foundation remains, according to the report. A large amount of the wall has collapsed.

Det gik kort beskrevet godt med at lade den store mur beskytte Kina i mange mange år.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2155457/Miles-The-Great-Wall-China-13-170-miles-long–thats-twice-length-previous-estimates.html#ixzz4GX0yk4fy

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Varför ska man fly? varför inte stanna och kämpa för sin arvsrätt istället? Det kommer till slut till en punkt där det ändå inte kommer gå att fly längre. Bättre att kämpa och dö än att fly och skämmas ögonen ur sig. En dag kommer era barn fråga er varför ni flydde.

https://www.youtube.com/watch?v=VOfggrwHR2Q

Hestehandleren
Hestehandleren
7 years ago

Alt det usagte, eller den nye “virkelighed”.. Det er nu med hjertet i halsen at vi lader vores børn bevæge sig frit i København og brokvartererne på en skøn sommeraften som idag…. “Drengebander” ligger på lur og truer vores børn med kniv… Tager deres Iphones og giver dem et “minde” for livet…. Intet er officielt, men det er en kendsgerning… Festivaler som Smukfest er inficeret… Ikke et ORD fra vores politikere… MÅ DERES BØRN BLIVE RØVPULEDE MED EN KNIV FOR HALSEN AF EN FLOK MUSLIMER OG SOMALIER… Jeg er TRÆT… Og har mistet min empati… Jeg beder til GUD… lad… Read more »

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  Hestehandleren

Fege politikere/media…selger ut egen befolkning.
Sliter med det samme ..verre i Sverige…der er håpet SD…hva har dere…

Hestehandleren
Hestehandleren
7 years ago
Reply to  sussebassa

“gamechangers” kan være 2 ting:
1) Den “gode”: Nye Borgerlige og Dansk Samling kommer i folketinget og presser de etablerede partier til at handle…
2) Den “sørgelige”: En ekstrem accelerering af virkeligheden eller massedød i KBH efter terror..

Desværre bliver det nok scenarie 2) der udløser scenarie 1)

brozak
brozak
7 years ago

Gratis coaching for de som vil emigrere til den Tsjekkiske republik. Skriv til: exodus3@email.cz

achantus
achantus
7 years ago
Reply to  brozak

Men vil det være trygt der i lengden? Når det hele bryter sammen i vest, vil det ganske sikkert være risikabelt for alle i nærheten.

brozak
brozak
7 years ago
Reply to  achantus

Europa vil bli delt, alerede naa snakker man i Tjekkia om aa stenge grensen mot vest.

achantus
achantus
7 years ago
Reply to  brozak

Jeg håper de gjør det. Tjekkia og deler av det tidligere Øst-Tyskland kan med tiden komme til å bli en siste skanse.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x