5
aug
Seneste opdatering: 5/8-16 kl. 1653
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ifølge skolekammerater er han en hengiven muslim og helt rask

I betragtning af hvor uhyre sjældent selv alvorligt sindslidende er farlige for deres omgivelser, må man sige at procenandelen af muslimer, som er, er mærkeligt høj. Somalieren i London med det norske pas, Zakaria Bulhan, var endnu en af dem, men ifølge en skolekammerat var han “en hengiven muslim, der har udtryk støtte for Al Qaeda,” så måske var han ikke særlig syg. En anden skolekammerat siger, “at dette er første gang jeg hører, at han skulle have psykiske problemer.”

Man husker måske de fire tilfælde i Frankrig for et par år siden, hvor muslimer kørte forgængere ned med deres biler. avatars-000200584112-2g2o8m-t500x500De var angiveligt alle sindslidende. Det må jo betyde, at alle de palæstinensere, der i nogle år har stukket tilfældige israelere ned i hvad jeg fejlagtigt troede var “kniv-jihad,” hører hjemme på psykiatrisk afdeling. London onsdag nat ligner unægtelig palæstinensisk terrortaktik.

Som man kan se neden under stregen, tror almenheden ikke længere på det. Billedet var en af de almindelige reaktioner på terroren i London i går morges. Tillidskløften er nu betydelig. Det er vel nærmest kun Breivik, der ikke får lov at være sindssyg i fred. PICTURE EXCLUSIVE: Russell Square ‘knifeman’, 19, was ‘quiet, shy pupil who was bullied at his London school’ as victim is named as Florida professor’s wife who was due to fly home TODAY

Co-vtsBUAAAOrq2

13934949_10154523438506454_3963293162408832922_n

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
6 years ago

Genialt billede og tekst, som ham Yanki har sat på! Hvis Churchill et al havde ageret lige så hjernedødt som EU-klovnene gør i dag, så ville Hitler have regeret Europa i årtier fremadrettet. Hvorfor tillader tyskerne, at Merkel fortsat sidder på magten?? Det er ubegribeligt for mig, at det her kan forekomme, og hun bør straffes vildt hårdt for dette overgreb på Europa. Det er Merkels skyld – helt og aldeles – at flere hundrede uskyldige europæere er døde siden sidste sommer. Hun importerer vores mordere, og husk på, at Lard-Arse har købt en bungalow i Sydamerika. Ganske ligesom sine… Read more »

Skåning
Skåning
6 years ago

Den där BBC-bilden var ju faktiskt skitbra. 😀

River
River
6 years ago
Reply to  snaphanen

Den eneste løsning, hvis der er en sådan, er at gå hårdt efter forbryderen, uanset hvad forhistorien er. Ikke for det enkelte menneskes skyld, men for helheden. Om du er åndsvag, forkælet, ond, sindsyg, normal eller vælg selv, så er straffen den samme. Børn og unges opførsel skal iøvrigt have konsekvenser for forældre. Vi kan ikke mandsopdække alle potentielle forbrydere. Det vil i længden ødelægge os. Nationer er født og opretholdt af villighed til at anvende vold. Alt andet går en tid men en gang imellem er der brug for at trække en streg i sandet. Vi kan sidde med… Read more »

jonny_99
jonny_99
6 years ago

“Man husker måske de fire tilfælde i Frankrig for et par år siden, hvor muslimer kørte forgængere ned med deres biler. De var angiveligt alle sindslidende.” Ja, det stämmer generellt sett alltid. Ein Gerichtsprozess findet aller Voraussicht nach nicht statt. Staatsanwalt und Haftrichter bestellten unterschiedliche Gutachter, die zu unterschiedlichen Ergebnissen kamen. Dadurch wurde das Urteil eines Obergutachters nötig, der den Täter als nicht zurechnungsfähig einstufte. Laut der Wochenzeitung Falter zeigen sich allerdings auch besorgniserregende Lücken bei den Ermittlungen der Polizei. Eine vollständige Hausdurchsuchung gab es erst neun Tage nach der Amokfahrt, Handy-SIM-Karten und Kontoeingänge wurden nur mangelhaft überprüft. Die Aufzeichnungen… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  snaphanen

Grundlaget for at blive sådan er jo allerede lagt helt fra barnsben –
islam i kombination med indavl i varierende grad, tilbagestående
klankultur og ekstrem trang ttil selvhævdelse og dyrkelse af offer-
rollen, hver gang ting ikke er, som man forventer og ønsker.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  snaphanen

Haha! “Tror lægerne og journalisterne”…

invernes
invernes
6 years ago

Islam eller sindslidelse? islam er en sindslidelse.

jasminum
jasminum
6 years ago
Reply to  invernes

Med andre ord; Islam er en diagnose (?): Vanvittig er ideologien i alle fall.

Helt off topic:
http://www.ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2016/august/03/milosevic-exonerated-as-the-nato-war-machine-moves-on/

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  invernes

Hvornår mon vi får indført den officielle diagnose kronisk islamitis med
ekstrem trang til selvovervurdering, behov for konstant selvhævdelse,
totalt fraværd af social empati og en dominerende aggressiv adfærd med
hang til spontan voldsudøvelse ved den allermindste anledning?

Lenn
Lenn
6 years ago

Jeg tror nu, at det hedder akut islamitis, og kan man finde en vaccine, så bliver man milliardær 🙂

River
River
6 years ago

Generel modsigelse: Hvor mange muslimer kender du personligt? For det er noget sludder du skriver, og du kan ihvertfald ikke tillade dig at generalisere.
Svaret på dette er selvfølgelig jvf ovenstående at mennesker der tilslutter sig og støtter sig opfordringer til at bedrage, underlægge, udnytte, udrydde mv., andre helt generelt kan betegnes som onde. Kulturen er syg efter enhver sund standard mennesker der vælger at følge dette kan med rette betegnes som kulturelt psykopater.

River
River
6 years ago
Reply to  snaphanen

Hov. Efter at have skrevet den første kommentar læste jeg JP og så denne generelle modsigelse om emnet, at udpeget ensomme ulve og syge mennesker. Kan godt se at den kunne være en personlig kommentar til dig. Det er det på ingen måde! Du har min fulde respekt. Vedrørende islam og psykopati er det måske på plads at pudse det gamle begreb af nemlig ondskab og istedet kalde tingene ved dette mere retvisende navn. Ondskab kan have mange ansigter fra at lade det ske til direkte at føre kniven. Det kan også udføres af alle former for mentale emner. Uanset… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
6 years ago
Reply to  River

Var det ikke på tide – generelt – at droppe flosklen om, at man “ikke må generalisere”.
Enhver form for erkendelse er en generalisering, såmænd også enhver reel videnskab.

Lenn
Lenn
6 years ago
Reply to  T. Snorrason

Nemlig! Enig! Vi bliver nødt til at generalisere nu, og venstrefløjsernes idiotiske “men det er jo ikke alle muslimer, der er terrorister” kan bare stikkes skråt op!! Det koster menneskeliv at være så dum. For 10 år siden estimerede Daniel Pipes, at der var ca. 300 millioner jihad-parate muslimer, og jeg vil tro, at det tal er støt stigende. Man kan nemlig ikke sortere i dem, og man kan ikke nødvendigvis se på dem, at de har mord i tankerne. Jeg vil opfordre til, at man har øjne og ører med sig, for når de går rundt med macheter, så… Read more »

River
River
6 years ago

Samtlige muslimer er kulturelt psykopater. Det må de være når de kan tilslutte sig en ideologi der indeholder en lære om at alle andre pr definition er urene og uden værdi. Hvis de er uvidende om hvad deres helligtekster indeholder er de alligevel uden undskyldning da de bare kan se på frugterne af indlæringen af denne syge tekst.

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x