7
aug
Seneste opdatering: 8/8-16 kl. 1159
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I år er der kommet næsten 100 000 illegale migranter til Italien, sorte subsaharans uden skyggen af asylgrund. De vil selvfølgelig op og have en bid af velfærdsstaterne i nord. Hvorfor er der ikke en eneste vesteuropæisk statsleder, der udfordrer EU i det de har gang i? EU er blevet en kilde til konflikt, terror og ekstremisme. ‘Fredens Projekt’ er i færd med at sende os i krig. SHOCK VIDEO: Over 100 Migrants Bust Border Barriers from Italy Into France

Dra i nödbromsen nu!

Gunnar Sandelin skriver:

Tjeckiens tidigare finansminister och president (2003-2013) Václav Klaus är huvudförfattare till den nyutkomna stridsskriften Völkerwanderung (Edition Sondervege, 2016). Boken behandlar de omfattande migrantströmmarna in i vår världsdel och deras konsekvenser. Det som gör den särskilt läsvärd är att här bjuds vi från en ledande europeisk statsman ett totalt motsatt perspektiv jämfört med vad ”våra egna” politiker och medier i väst förespråkar. Med sin vurm för mångkultur och massinvandring har de satt sin egen urbefolkning på undantag och dess framtid på spel. Václav Klaus gör tvärtom. Han värnar sitt eget folk, som en folkvald politiker ska göra.

Klaus fruktar rätt och slätt för Europas överlevnad och eftersom budskapet är klart, rakt på sak och angeläget har han också fattat sig kort på mindre än hundra sidor. Här följer snarare en presentation av innehållet än en recension. Det senare är lätt avklarat: Köp boken! Just nu finns den bara på tjeckiska och tyska, men den ska översättas till engelska. Något etablerat svenskt förlag som står i kö? Några svenska kulturskribenter som är förväntansfulla? Skulle knappast tro det.

Inledningsvis konstaterar Václav Klaus att migrantvågen i slutet av 2015 är den största kris som Europa råkat ut för sedan slutet av andra världskriget. Han jämför den med hur romarriket förstördes genom en invasion av barbarer för 1500 år sedan. Trots denna historiska parallell vägrar västs ledande politiker och intellektuella att se verkligheten, vilket efterkommande generationer aldrig kommer att förlåta dem, framhåller han. Handlingsförlamningen, menar Klaus, beror på en politisk ovilja att inse katastrofens omfattning. ”Våra” toppolitiker är, kan man uttrycka det, påtända av den mångkulturella drogen och därmed oförmögna att skilja ideologi från realia, vilket leder till att detta frälse för varje dag fjärmar sig allt längre bort från sin egen befolkning. Politisk korrekthet och hyckleri går därför hand i hand med humanitär hybris. Detta hotar främst vår världsdels mäktigaste land, Tyskland, konstaterar Klaus, som skriver tillsammans med sin tidigare stabschef, ekonomen och arabisten Jiri Weigl. Angela Merkel vägrar ju att ge vika från sitt ”slaktrop”: Wir shaffen das! Dra i nödbromsen nu!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jasminum
jasminum
5 years ago
Dave The Dane
Dave The Dane
5 years ago

Det her burde være Charlie Hebdo’s foreside. Den gamle joke fra Fawlty Towers, don’t mention the war! (om tyskerne) Så er den nu blevet til, don’t mention the muslims! (om terror)

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Herligt at se den lille “politibil” med de små, forskræmte “politimænd” 🙂 Kosteligt! Den udrykning var så meget blot for et syns skyld. Og hvilket syn! Et syn for guder … Hvad skal vi herfra? Jo, vi skal more os. Vi skal le. Det er det, vi skal. Som Jesus skal have sagt det på bjerget: Hvem af jer kan ved at bekymre sig lægge en alen til sin livsvej? Sandelig, sandelig … Stem på de samme igen. Og le. Blot le.

– – –

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Det er meget sjovt, for en betydelig del af dem ender altså her. I Danmark. Vi har masser af dem. Rygtet siger, at de simpelthen bare tager hertil og så … ja så … – så det samme som med alle de andre. De bliver. Får tildelt boliger og forsørgelse. Der har aldrig været flere nyankomne udlændinge i Danmark end der er lige nu. Migranterne fra 2015 er bare nogle få af dem. Ikke mange er fra Syrien (jeg kender kun én, og han er ikke kommet ind via Tyrkiet, men har boet her længe). Faktisk er mange udlændinge slet… Read more »

Anna Svensson
5 years ago

Det största felet var och är att de transporteras till Europa istället för tillbaka dit de kom ifrån.

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Feil var det ikke. Transporteringen tilbake var aldri planen. Det er villet alt sammen. Utilsiktet terror av alle slag, Jihad eller annet er ikke hva de bekymrer seg for. Det hører til på veien mot NWO.

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

“…Illegale krydser…..//…grænse..”
De har skjolde, de har stave…. SÅ BRUG DEM DOG…!!!!

mjolly
mjolly
5 years ago

Som man ser av videoen er det ikke mye “syriske flyktninger” der, faktisk ingen. Dette er en afrikansk folkevandring.

Main nationalities of arrival:
To Italy: Nigeria, Eritrea, Sudan, Guinea, Ivory Coast. (during June 2016)

torstein
torstein
5 years ago
Reply to  mjolly

Italia sies å være slepphendt med visum til Schengen; ryktene forteller at for 500 euro får du et turistvisum ved italienske ambassader i afrikanske land, uten spørsmål, og gjerne via mellommenn.

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  mjolly

Om de hävdar i Sverige att de kommer från Syrien är det ingen som ifrågasätter detta.

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  mjolly

Håndtlangeren til US-imperialistene, Soros er en av dem som har referert til dette. Youtube henvisninger er i flertall:
https://www.youtube.com/watch?v=wRZhD8S6o5s

Nei, jeg er ikke imot at raser møtes i kjærlighet, jeg er heller ikke rasefokusert som sådan. Men når imperialistiske krefter opererer i klar sosiopatisk ånd, realisert via Pentagons psykologiske krigs-plan-avdelinger: Da er og skulle grensen være nådd. Dette er ren terror, hvor bildet her på siden gjengitt er illustrerende nok.

Soros, Rotschild, Rockefeller m.fl. sikler nok fornøyd. Avskyelige som de fremtrer.

invernes
invernes
5 years ago

EU ødelegger vest Europa , folket i vest Europa må selv beskytte sine land, myndighetene er EU horer og quislinger.

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  invernes

Men som US-filial, så må de jo stille opp for dem. De er jo deres arbeidsgivere. Ingen plikt er viktigere for dem. Så mye for forståelsen. Å forstå er ikke det samme som å akseptere. Så din diagnoe er:
JUST PERFECT.

achantus
achantus
5 years ago

I 1952 skriver Eric Voegelin dette i boken The New Science of Politics: “The identification of dream and reality as a matter of principle has practical results wich may appear strange but can hardly be considered surprising. The critical exploration of cause and effect in history is prohibited; and consequently the rational co-ordination of means and ends in politics become impossible.Gnostic societies and their leaders will recognize dangers to their existence when they develop, but such dangers will not be met by appropriate actions in the world of reality. They will rather be met by magic operations in the dream… Read more »

torstein
torstein
5 years ago
Reply to  achantus

Det vesteuropeiske matriarkatet omfavner alle med sitt “Refugees Welcome”, alle som en. Siem Pilot og den norske redningsskøyta tråler Middelhavet på jakt etter nye “båtflyktninger”, sammen med andre europeiske lands redningsoperasjoner. Er det rart at Afrika legger i veg, betaler store summer og risikerer livet i vente på et “bedre” liv på andre siden av havet? Den europeiske skinnhellige godheten krever stadig flere ulykkelige ofre.

Hasse
Hasse
5 years ago

Tyvärr invaggas svensk befolkning att i o m gränskontroller mm så har massinvandringen stoppats. Så är ju inte fallet , t ex kontrolleras nu endast vart tionde resenär över sundet och övriga gränskontroller är det i stort sett fritt fram. Sanningen är att Sverige har fri invandring fortfarande i praktiken. Från år 2000 har 1,2 miljoner massinvandrat. Huvuddelen av dessa har inga asylskäl eller har passerat x andra säkra länder innan man kom till bidragsparadiset Sverige. Plus kanske 100000 “illegala” plus EU -tiggare som är här mer än de lagstadgade 3 månaderna. Vad skulle hända om gränserna stängde på riktigt… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Hasse

Troverdigheten/ærligheten til Løfven lekker som en sil, som den gjør i resten av det “off”. Sverige…
Man tror man har fått ett reèlt svar, men så endres det igjen ifht hvem man snakker med…
Alle skylder på alle, ingen våger ta ansvaret…fegar ut, eller ja tack begge deler..ligger i det svenske dnaèt…WW2..
Det blir bare kaos av slikt,som man opplever, så ta 1 avgjørelse og så for den.
Jeg tror fortfarande på at SD vinner valet i 2018.

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  sussebassa

Kjøpt og betalt for alt det er verdt – inntjeningsmessig!

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  Hasse

Vi svenskar kontrolleras varje gång, det har i alla fall jag upplevt.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Globalismen den fantastiska globalismen enligt Reinfeldt o Löfven och liberaltanterna i EU. Men för den vanliga medborgaren är det djävulens avkomma. Sen kan inte svenska politiker stoppa invandringen börja ställa krav. När dom börjar avvisa så börjar knivdåden och självmordsbombningarna kommer som ett brev på posten. Dom är livrädda för framtiden gör alla beslut till fördel för islam och mena invandrarna. Det är enorma straffskillnader om en svensk våldtar kontra invandraren så man offrar svenska flickor för det nya Sverige. Kvinnor vågar inte bära smycken när dom går på stan på grund av risken för rån. Utan det är bara… Read more »

tavsen
tavsen
5 years ago
Reply to  snaphanen

De kommer selvfølgelig alle med fredelige hensigter. Ønsker sig tilbage til kolonitidens moderland.

Frankrigs fald har været spået i mange år.

MOHAMMAD EFTERFØLGERE VIL EN DAG EROBRE FRANKRIG
DEN MUSLIMSKE SEJR ER NÆR
ISLAM WILL DOMINATE THE WORLD
VI ER KLAR TIL OFRE VORES FAMILIER FOR PROFETENS SKYLD
YTRINGSFRIHED ER FRIHEDEN TIL AT KRÆNKE OG YDMYGE

https://www.youtube.com/watch?v=0Vp_vTEYBk0

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  tavsen

Lenkene jeg får via denne fantastiske tråden her, forteller at franske politikere arbeider for at muslimer skal styrkes på alle områder og at deres ideologi skal ha en sterk rolle, i den hensikt å arbeide for målet; NWO/globalisme. MAO Europa skal formes og tuktes på US-elitens vegne, svært gjerne ved hjelp av barbarisk ideologi. Vi har en mulighet igjen, men den er liten, svært liten da europas befolkning ikke bryr seg nok. Og da er de nordiske et lysende eksempel; klart unnskyldt fordi mediene er kjøpt, samt våre politikere er betalt og korrumpert. Egentlig, sett i fremtidens lys, så er… Read more »

selma
selma
5 years ago
Reply to  snaphanen

Veldig bra ! Det er første gang jeg hører fra en politiker sannheten om hvem som styrer oss. Jeg har lest om dette på http://www.anthropocene.live , der LARS BERN leverer gode analyser. Bilderberg, Trilateral etc. det er amerikanske oligarker med nettverk til Europa, eliter som kun er opptatt av makt, og for enhver pris ønsker å beholde sin suverenitet i verdens-sammenheng. Politikere, byråkrater, media, you name it – hvor mye disse gruppene vet er ikke godt å si. Men de er alle underlagt de kreftene som styrer oss. Nå forstår jeg at de har problemer med sin tapping av selvbestemmelse… Read more »

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  selma

Jeg leste om Carter sin rådgiver, som også han mente vi burde komme oss bort fra nasjonale grenser. Det handlet i utgangspunktet om US uro for ikke lenger å være den ledende stormakten i verden. 60 tallets gryende individualitet var slik en trussel. Befolkninger skal underordne seg eliten. Og hør; Islam ble nevnt som et godt eksempel, til tross for 200 millioner ofre drept, men som maktideologi i den hensikt å legge under seg og kontrollere store deler av verden – var den uovertruffen. Dette blir referert for kort; jeg søker etter lenken igjen og legger den inn her i… Read more »

selma
selma
5 years ago
Reply to  jasminum

Bare tiden vil vise oss om nye politiske konstellasjoner vil være til hjelp for Europas folk. Noen ganger blir jeg mektig lei/sliten av å gi meg inn i detaljer, for her er mye å nøste og gripe fatt i. Men det som veier tyngst er vissheten om at de aller fleste her i Norge ikke aner om Bilderberg, Trilateral, am. oligarker og ledende politikeres lefling med denne makten. Når jeg sier det, ler de eller gir ingen kommentar. Jeg synes det etter hvert har vært nok av beviser for at andre enn politikere styrer utviklingen: George Soros`diverse uttalelser, Peter Sutherlands… Read more »

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  selma

“Putin har jeg ikke tiltro til” (sitat slutt). Jeg er helt enig med deg, når jeg nevner ham så er det fordi jeg mener at alt som kan avsløre, og forstyrre disse oligarkers plan er av det gode. Han står for motstand mot imperialistenes intensjon om å gjennomføre NWO, denne deres plan for verdensherredømme. Det sagt, så er ikke deres krigsplaner østover å ettertrakte heller, men dette er og blir krefter som “trør over lik”.

Takk Selma, du oppsummerer veldig bra løse ender i nøstet.

selma
selma
5 years ago
Reply to  jasminum

Og jeg takker fordi du er der med dine kommentarer og din oppmerksomhet rundt det som skjer. Vi skal være som borrer, ikke gi oss med våre kritiske kommentarer, og ikke være redde for å stille spørsmål og avkreve svar. Det har jeg selv holdt på med, og klare svar er ikke lett å få, er min erfaring. Du har så rett i dette at alt som kan avsløre oligarkenes planer og bidra til å forpurre dem ( f.eks. at folket ikke ønsker EUs fortsatte suverenitet over nasjonale stater, eller sterk motstand på hjemmeplan for kommunesammenslåing, overføring av landbruk etc… Read more »

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  selma

Takk igjen, du er en ressurs hva relevant informasjon angår, og som i artikkels form skulle vært gitt av MSM. Men de er i oligarkenes makt. De skandinaviske landene tilpasser seg EU, og med det NWO. Nasjonalstat, en illusjon – moden for å plukkes ned.
Jeg slutter ikke å forundres over våre politikere. Hvordan kunne det komme til dette. Er disse, opprinnelige katzarene så sterke. Følgende kan lett sees på som konspiratorisk, men jeg våger ta det med. Funnet for et par minutter siden (om snaphanen tillater det):
http://no.samfunn.politikk.diverse.narkive.com/FNdmaPPS/litt-om-fersk-historieforfalskning

selma
selma
5 years ago
Reply to  jasminum

Nå har jeg lest din lenke, jeg er ikke overrasket over dette, men interessant. Historieforfalskning finner sted der hvor det politisk gagner de det måtte gjelde. Og jødene har alltid hatt en utsatt posisjon i verdensbildet. Hvis du har tid og lyst, så les Islam and Dhimmitude av Bat Ye`or. Den er avslørende og den er faktabasert, med mange noter for den som er ekstra interessert og ivrig. Deichman er flink til å skaffe til veie. Muslimer gjentar ofte at “palestina-araberne” var i MØ /Israel før jødene, og dermed har hevdvunnen krav på landet. Det er ikke sant, men de… Read more »

selma
selma
5 years ago
Reply to  invandrare1957

Jeg synes synd på Sverige og det svenske folket, likeså det tyske. Det bekymrer meg at så mange her i Norge ikke ser ut til å bry seg, langt mindre sette seg inn i hva som skjer. Mange er ikke på nettet og får slik ikke detaljerte opplysninger, eller de registrerer enkelthendelser og evner ikke å se mønsteret. Jeg møtte to godt voksne søstre, som møtes èn dag i uka for å diskutere og oppdatere hverandre. En god idè ! JA, du har rett. Globalismen er til stor ulykke for oss, og våre politikere har overgitt sin lojalitet til over-nasjonale… Read more »

31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x