10
aug
Seneste opdatering: 19/8-16 kl. 1315
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Belgisk politi er måske ikke klar over, han bare citerer koranen ordret. Det bliver svært at bebrejde en søn af en imam. “Jeg har været sejrrig ved hjælp af terror,” pralede profeten (Bukhari 4.52.220) og islam har terroriseret verden med mord i 1400 år. Den 15-årige er bare endnu en soldat i den hær, europæiske politikere har samlet imod deres befolkninger i navn af “flygtningeindvandring.” Men disse politikere forstår ikke, hvad udvandring betyder for en muslim: “Hijra” er at udvandre for at sprede islam, med sværdet altså. Drengen er bare en god muslim, der følger Muhammeds foreskrifter, og han opfører sig som den erobrer, koranen siger han er. Politikerne er bare de kollaboratører, der muliggør det.

Belgian police hunt 15-year-old son of radical imam and declare him a ‘serious threat’ after the boy posts a video calling for the murder of all ‘Christians’. Transskription: Youth Walks down Street in Verviers, Belgium, Cursing the Christians and Praying for Their Annihilation. Se også Fjordman: Koranen er en hatytring

Merkel flyver ‘flygtninge’ ind i ly af natten

Historien er dementeret af 20 tyske medier. Jeg beklager, jeg stolede på den engelske kilde, selvom jeg vidste, KOPP er en tvivlsom kilde.

Late at night: The federal government is pushing refugee masses through airports

by Markus Mähler

Officially, the refugee crisis in Germany is slowing down: less and less of them are walking on the Balkan route; one sees hardly any special trains or buses. No wonder: Apparently they travel by plane. Neither seen nor known about, one charter flight after another is landing at German airports.

The New Year’s Eve sex mob chased women; migrants turned Cologne into a lawless zone. Thus the refugee celebration mood wore off, even for the most good-natured Germans. Now Merkel’s professionals come secretly. [Allusion to government’s promises that the newcomers would all be highly-trained professionals: doctors, engineers, etc. — translator]

They board the chartered planes in Turkey and in Greece. They land in Germany late at night. They are then distributed by the Federal Office for Migration and Refugees (Bamf) by buses to the reception centers.

It was reported by several Kopp Online tipsters, who observed the buzz at German airports. So far, German media aren’t reporting it.

Just one look at fight schedules of August 8th shows: From half past twelve, the “rush hour for refugees” begins. Airplanes from Turkey and Greece land almost every minute.

The intensive landing continues through the night and ends only around six in the morning. Below there is just an example from the Cologne-Bonn airport: during the day there’s merely one flight arriving from the eastern Mediterranean. No wonder: tourism is downright destroyed due to the many terrorist attacks. At night, however, there are no fewer than eleven flights:

00:30 Heraklion (Greece)
00:55 Istanbul (Turkey)
00:55 Adana (Turkey)
01:25 Izmir (Turkey)
01:55 Antalya (Turkey)
02:40 Antalya (Turkey)
02:50 Antalya (Turkey)
03:55 Istanbul (Turkey)
04:10 Marsa Alam (Egypt)
05:30 Istanbul (Turkey)
06:05 Izmir (Turkey)

On the display boards at the airport their destination is marked as “Unknown”.

At Hannover airport, at night, between 1:35am and 6:15am there are six arrivals from: Burgas, Heraklion, Izmir, Antalya, Antalya, Ankara. A reader reported to Kopp Online that at Dusseldorf airport planes are also landing late at night.

Then the planes take off again, but on the display panels the destination is marked only as “Unknown.” Anyone who tries to look at the official plan for the airport Dusseldorf won’t find anything. Between midnight and 6am there absolutely no flights, nothing — officially.

Another reader reported Kopp Online:

“Here in Wunstorf there’s an airbase for the Bundeswehr. For some time there have been more and more civilian flights landing and taking off there, and afterwards, dozens of busses leave the venue. We have often asked ourselves why there — where otherwise no passenger jet ever landed — there’s all of a sudden so much activity. There is no reason for a passenger plane to land in Wunstorf. Unless you want to hide something from the public.”

On Tuesday, the busy landing goes from 12:30am on. An example again, this time from the Cologne-Bonn Airport:

00:40 Thessaloniki (Greece)
00:55 Istanbul (Turkey)
00:55 Adana (Turkey)
01:25 Izmir (Turkey)
01:25 Istanbul (Turkey)
01:50 Adana (Turkey)
02:25 Antalya (Turkey)
02:40 Antalya (Turkey)
02:45 Antalya (Turkey)
02:50 Antalya (Turkey)
04:20 Ankara (Turkey)
05:35 Nador (Morocco)
06:05 Izmir (Turkey)

Fly Dhimmi Airways to the Heart of Europe! via Tief in der Nacht: Bundesregierung schleust Flüchtlingsmassen über Flughäfen ein

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
bjørn
bjørn
5 years ago

Kopp Verlag har været bespottet af mange fra det nye højre, som gerne ville bevare lidt af tror på systemet, ikke mindst de internationale sikkerhedsinstitutiiner. Kopp Verlag tror på “konspirationsteorier”! Men nej, det transatlantiske forråder os for at sætte en globalistisk verdensbefolkning sammen. Men indflyvningen er selvfølgelig bare forvirret spinderi i konspirationsteoretikkeres fantasier, eller … ?

Lenn
Lenn
5 years ago

Djævelens lakajer tåler ikke synet af kristne, deres modsætning, og en algiersk mand har nu fået 5 års fængsel for at skrive dette på et socialt medie: “According to Middle East Concern, he had posted on social media “about the light of Jesus overcoming the lie of Islam and its Prophet”.
http://www.blazingcatfur.ca/2016/08/08/algeria-christian-sentenced-to-five-years-in-jail-for-blaspheming-islamic-death-cult/

Lenn
Lenn
5 years ago

Tyskland har åbnet døren for mindst 2 mio. styks rakkerpak sidste år, og hvor tror I, de skal ‘distribueres’ hen? Hun har videresendt flere hundrede tusind, så hvem køber danske politikeres latterlige historie om, at der ‘kun’ er kommet, var det 11.000 til DK? Yeah right… Det formerlig vrimler med dem uden for min dør! Hver dag ser jeg nu syrere eller andre muhammedanere. Og hvad tror I om de 3 millioner ekstra, som Erdogan er ved at pøse ud ad sine flygtningelejre – destination Europe?? http://www.express.co.uk/news/world/654402/Another-blow-for-Merkel-Germany-sees-highest-levels-of-immigration-since-Second-World-War

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Hold da helt kæft! 🙁

Hvor mange af denne type hadefulde, respektløse og uintegrerbare fanatikere og ballademagere
kan der egentlig være i en moderne skibscontainer? 😉

Hvor svært kan det egenlig være for vore naive og uvidende vatnissepolitikere i hele Europa langt
om længe at tage sig en anelse sammen og så for alvor begynde at løse de selvskabte problemer og
om muligt forhindre dem i at blive endnu værre i stedet for bare konstant at dyrke deres åbenbart
endeløse selvgodhed på andres bekostning?

Casper
Casper
5 years ago

Er man helt sikker på at det ikke er fly med almindelige fede tyskere fra feriesteder? Det er ganske normalt at charterfly flyver på skæve tidspunkter. Antalya og flere af de andre steder er feriebyer. Listen over afgangslufthavne udgør i hvert fald et meget dårligt bevis i sig selv.

Leisha Camden
Leisha Camden
5 years ago
Reply to  Casper

Men hvorfor lander de i så fall på en Bundeswehr-flyplass? Det er jo 100% meningsløst hvis det er tyskere på vei tilbake fra charterferie.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Leisha Camden

Du har helt ret, og det er uhyggeligt, for de gør helt sikkert dette for at undgå, at medierne får samme billeder som sidste år af titusindvis af muhammedanske unge, kampklare mænd fra hele Mittøsten og Afrika, der kommer vandrende op mod os. Truende… Ganske smart, for nu kan ingen følge med i, at antallet af invasionsstyrken nok ikke er mindsket noget særligt siden sidste sommer. Europæerne bliver narret og kan smilende fortsætte livet som vanligt. Tror de.

bjørn
bjørn
5 years ago
Reply to  Casper

Ja, der bliver langt imellem tyskere, der gider rejse ned til de lortelande. Du kan lige så godt opgive din rest af tro på Merkel og de internale politiske institutioner, som står bag denne menneskesmugling.

invernes
invernes
5 years ago

Jeg håper tyskere tar til våpen og fjerner denne djevelens sjøgen Merkel fra makten, dette satans beistet har som mål å ødelegge Tyskland.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x