12
aug
Seneste opdatering: 13/8-16 kl. 0552
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dette var indtil januar i år “nazisme” ifølge svenske politikere og deres tjenere i pressen. Pludselig vendte vinden overnight, og i Sverige skal alle helst mene det samme samtidigt. Nu var pøblen pludselig ikke “nazister”, kun Sverigedemokraterne som har haft ret hele tiden. De er stadig nazister, men det er kun fordi de beslaglægger Riksdagspladser som burde indehaves af “anstændige” mennesker. Bengnaverne finder sig ikke i sådan noget. Man tør godt love de naive partiledere, der stikker hovedet i busken og forestiller sig SD er mindre eller borte til 2018: Partiet skal først lige til at eksplodere i hovedet på jer. I har ikke set noget endnu. I mellemtiden lukker Sverige stadig 543 asylsøgere ind om ugen (Danmark 90). Venstres “straksopbremsning”, man ved.

En omfattende meningsmåling spørger borgerne i ti europæiske lande, hvordan de ser på asylproblemerne. Meningsmålingen er foretaget af instituttet Ipsos. I en stribe lande svarer næsten halvdelen af de adspurgte, at man fuldstændig skal lukke grænserne for flygtninge. Stort set samme antal afviser et sådant totalt asylstop. Resten ved ikke.

Dermed tegner der sig en voldsom folkelig modstand mod den asylpolitik, der har medført en massiv tilstrømning til Europa. Et totalt asylstop er jo en meget vidtgående reaktion.Desværre er Danmark ikke med blandt de lande, som meningsmålingen omfatter.

I Tyskland går 44 procent ind for et fuldt asylstop, mens 45 procent er imod. Selv i Sverige går 44 procent ind for et asylstop, mens det er 45 og 48 procent i Frankrig og Italien. Opsigtsvækkende meningsmåling viser en voldsom folkelig modstand mod den asylpolitik, der er blevet ført, Sollen Grenzen geschlossen werden? Das sagen die Deutschen


Dioxin-bomben Malmø

I Malmø og Sverige brænder bilerne videre. I Danmark er det åbenbart ikke noget problem, for der findes ikke statistik over det. I Sverige brænder nu 1400 biler om året. Det er naturligvis terror, og intet andet. Det er ikke kedsomhed, som naive svenske politikere ønsketænker. Hvorfor terrorriseres svenskerne? Antagelig fordi de er så taknemmelige at terrorisere. Nogle behøver ikke anden grund. Brændende biler udvikler Dioxin, der i giftighed kun overgås af atomaffald. Københavnere skal glæde sig over, at der altid er vestenvind.  I Folkets Park fløj kuglerne om ørerne på folk. Sådan ser opløsningen af et land ud.

Bilbränder förklaras ibland med att ungdomar inte har tillräckligt att göra. Och att samhället sviker. Kommunalrådet Andreas Schönström (S) köper inte det: – Detta handlar inte om kommunens preventiva arbete, det handlar om enstaka individer som gör idiotiska handlingar.

Ett nittiotal bilar har brunnit i Malmö under sommaren. Kommunalrådet Andreas Schönström (S), som bland annat ansvarar för trygghet – och säkerhetsfrågor, är förbannad. På bilbrännarna, men också på förklaringar som går ut på att individer som bränner bilar har för lite att göra. Schönström om bilbränderna: “Jag känner att vi gjort vad vi kan”, Malmö’s wave of car burnings continues

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Sven_DK
Sven_DK
5 years ago

Nu har svenskerne selv valgt partier der går ind for bilafbrændinger, 7kløverpartierne vil jo have mange kultur, ikke gnælde men takke Reinfelt, Løfven og gammelmedia for det trygge samfund de har skabt. 87% af svenskerne er glade for den regering som styrer landet i dag. (Ironi kan være anvent)

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Dioxin bomb. Är det därför man vill förbjuda öppna spisar i Sverige för att neutralisera bilbränderna.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Den meget sjældne burkahval? 😉

Anna Svensson
5 years ago

När jag var ung fanns varken dagis, fritidsgård eller ens lekplatser, vi hade ju heller inte TV, på radion var det per vecka en halvtimme för unga lyssnare och ändå har vi inte härjat och förstört någonting. Vi hade inte heller några pengar att bara slösa för – så den gängs förklaringen är bara sk**snack. Dessa vandaler vill förstöra så mycket de kan och inget annat. Det enda som hjälper är att bestraffa dem – men inte med klapp på axeln och samhällstjänst – och sedan låta dem, och även deras föräldrar ifall de är minderåriga, bekosta vad de har… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Det var brännboll på fina kvällar eller så satt man hemma hos någon o spelade kort. Hmm sen festa man ju på helgerna o drack mellanöl. Det var tider men inte förstörde man.

Ulrika2
Ulrika2
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Farbror Svens brevlåda, Grodan Boll, Gösta Knutsson:-) 75 öre till söndagsmatiné….

OlofdeGothia
OlofdeGothia
5 years ago

Malmö en förlorad stad i fritt fall och förfall.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/08/12/varfor-brinner-det-i-malmo/

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago
Reply to  OlofdeGothia

Sorgligt bedrövligt att vi inte kämpar. Bara accepterar att en av Sveriges finaste städer är förlorad. Snart bygger man igen parkerna också för att få det att likna arab städer. Nää fan man blir förbannad.

TheReligiousCynic
TheReligiousCynic
5 years ago

Det er klart grensene snart skal lukkes, nå som det allerede er skapt en ny underklasse for generasjoner fremover. Borgerkrigen er dermed avlyst. Politikerne og deres oppdragsgivere har dermed vunnet. Europeeren har dermed ikke turt yppe seg.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

..NÅja….slaget har bare så vidt begynt..
Europeèrne begynner å yppe seg..ihht denne art.

torstein
torstein
5 years ago

“Magteliten” vender seg om/snur når de ser sine bank/kapitalfond truet av lavere kapitaltilstrømning. Mer er der ikke å si om den sag, om ikke Europa nå får en ny fransk revolution som i 1789. Jeg venter i spenning på hvilke hoveder som vil rulle denne gang? ( Ingen, selvfølgelig)

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago

Apropos:

A new study by British research firm Ipsos MORI conducted across 22 nations worldwide in Europe, the Americas, Africa, the Middle East, and Asia has found overwhelmingly negative opinions on migration among
respondents, and a desire from many to control borders.

http://www.breitbart.com/london/2016/08/12/major-global-study-shows-strong-support-closing-borders-majority-fear-terrorists-masquerading-migrants/

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  FelixKrull
wolfsburg
wolfsburg
5 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, i Norge kalles den Håkjerring. En stor blind fisk som lever på dypet. Var mye fisket på grunn av sin store lever som gav mye lampeolje.

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  wolfsburg

Og kan visstnok bli opptil 500 år gammel.

Verden_er_gal.
Verden_er_gal.
5 years ago
Reply to  wolfsburg

Det på bildet er ei muslimkjerring, ei stor seende dame som lever i hjemmet. Leveren er normalt stor og de kan bli 100 år gamle.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  FelixKrull

…en hvalross…

Dogen
Dogen
5 years ago
Reply to  FelixKrull
Anna Svensson
5 years ago
Reply to  FelixKrull

Är det månne en späckhuggare?

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Det er Loch Ness-monstret der er paa charterferie ved Rivieraen.

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  FelixKrull

Erna Solberg 🙂

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Ikke overrasket idet hele tatt… Klart Europas folk begynner verkeligen å få nok av økoflyktningers ..voldteker, rån, mord, terrorhandlinger mm.. Dette har jeg hevdet i lenge tid, og Nå kan det altså stadsfestes..(har gode kontakter) Egentlig bare børjan…alle lender strammer til..Norge vil forbjuda nicab i det off…blev overrasket. SD går sterkt fram i Sverige..og vil med stor sansynlighet vinne valet stort, som er svenskars redning…og videre Europas…som vil komme etter..Tysklands val først…avsetta Merkel..hon hater det tyske folket. Så sender vi disse EU lederne et varmt sted…som de fortjener… De prøvde med Alle midler å ødelegge Europa for egen vinning, men… Read more »

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

“…individer som bränner bilar har för lite att göra…” TJAAAA

Nu er det så “dokumenteret” at det er det “varme” vejr i Sverige, der er skyld i svenskernes voldtægts epidemi.. JAAA JAAAA JADADA

http://www.breitbart.com/london/2016/08/11/swedish-prof-hot-weather-not-rapey-migrants-driving-swedens-place-as-the-rape-capital-of-the-world/

invernes
invernes
5 years ago

Sverige: 44 procent ? det merkelige er at ikke 99 % er mot djevelskapen i Sverige , men for all del 44 % er et tegn på oppvåkning.

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  invernes

Mig har de inte frågat.

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Ikke meg heller 🙂

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  invernes

Annars hade procentandelen sett helt annorlunda ut 🙂

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x