16
aug
Seneste opdatering: 17/8-16 kl. 0757
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De fleste har sikkert bemærket, hvordan Facebooks censur er gået amok siden aftalen med EU-kommisionen 31 maj. Senest f.eks. sletningen et indlæg af juristen Jakob Mchangama, fordi det linkede til al-Qaeda magazinet Inspire. Deres magt er enorm, og de misbruger den amoralsk og groft. Der er ti gange mere ytringsfrihed på denne blog, end på Facebook, jeg ved næsten intet om dig, og jeg glemmer det igen, for jeg lever ikke af at sælge informationer om dig. Forfatteren Peter Øvig Knudsen medvirker blandt andre. Han tror kampen mod IT giganternes monopol bliver fremtidens frihedskamp. CPH-dox skrev om filmen, da de viste den:

Verdens største offentlige rum er lukket land for selv de halvanden milliarder mennesker, der bruger det – ‘like’ it or not. 1,4 milliarder mennesker er på Facebook. Men selvom vi frivivilligt deler vores ellers helt private informationer på det sociale netværk – og selvom vi lige så frivilligt giver Facebook lov til at bruge oplysningerne og tjene penge på dem – er det meget lidt, vi ved om den tillukkede virksomhed selv. For hvordan bliver verdens største, offentlige rum kontrolleret og overvåget? Hvorfor bliver sider og opslag censureret? Og hvorfor beholder Facebook data, selv efter at brugeren har slettet den?

Afrika er på vej. Kun fortroppen. Fint vejr til konvojsalads

Udelukkende mænd. Unge Subsaharans. Ingen nord for Italien vil lukke dem ind. EU sidder på hænderne, selvom dette ikke er holdbart i bare et år.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Snapherren
Snapherren
5 years ago

Många bilar kommer att brinna.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago

Når man ser de tre både fulde med unge afrikanere, råbende Allah er stor m knyttede næver, er det som at se en krigsfilm. Desværre er det en igangværende invasion af Europa – og virkelig – ikke film.

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

Det smukke ved Facebook, er at venstreloonies og pk folket er de eneste der ikke er klar over at de bliver “bollet i r…..” Fornuftige konservative… Ved godt hvordan klaveret spiller i en børsnoteret virksomhed… Min søn går i 8.klasse og hverken han eller hans klassekammerater er på facebook…. Facebook er død om 10 år.. og tilbage sidder de så desperat og vil sælge alt om alle… 🙂 Og til den tid vil Erdugal, nok gerne smide nogle af hans Merkel € efter et stasi arkiv over alle tyrkere og modstandere… HalliLuja

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Handlar om makt och styra människor i den riktning som pengarna går. Sextiotalet hade vi kalla kriget. Nu har vi global ekonomiska kriget. Vilka som står bakom följ kapitalet. Plocka ett antal rika familjer från varje land och gör dom globala istället för nationalistiska så får man makteliten i världen som styr politikerna också. Titta på Soros han har den utåtagerande rollen i den gruppen sponsra massa vänstergrupper i olika länder det är väl hans arv till världen och sina rika vänner. Men att det inte är ett dugg bra för medborgarna i varje land det skiter dom i och… Read more »

Kebabtekniker
Kebabtekniker
5 years ago

Snart så skal nok disqus sensureres etter strengere regler også.

S Pdlr
S Pdlr
5 years ago

Facebook närmar sig Turkiet och Erdogans ‘alltofobi’.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x