16
aug
Seneste opdatering: 16/8-16 kl. 1651
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Talen er fra igår, og endnu engang er jeg imponeret og opmuntret. Islam får en særlig, ukærlig behandling i denne tale. Clinton bør ikke have en chance. Hun vil blive Amerikas Merkel, bare mere pengegrisk, uligevægtig og korrupt.

I dag skal man lægge mærke til Asger Aamund: Islam er i krig med os – det er på tide at se virkeligheden i øjneneStøvring: Vesten og ”demokratiets krise” og Internetkriger: »Jeg ved godt, at venligboerne tror, deres handlinger er gode. Det troede tyskerpigerne også,« som jeg på grund af gæster ikke har tid til at gøre med ud af.

Kaos i multiskænderisamfundet

Tyrkere og kurdere banker hinanden på Stephansplatz i Wien


“Wie im Krieg”, “Allahu Akbar”-Rufe: Massenpanik in Wien

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Svensson
5 years ago

Hade jag varit religiös skulle jag be för Trump, men nu hoppas jag bara att han blir USA’s nästa president.

Gabrovitcs
Gabrovitcs
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

Trump leder mot Hillary med 6 -10%. Demokraterna har fejkat sina resultat genom att fråga 600 säkra demokrater och 400 troliga republikaner eller oavhängiga. Så har de fabricerat den 10% ledningen för crooked sick and evil Killary. Rekommenderar Dig “Infowars.com Aug. 2016”. Vinner Trump har ett tredje världskrig förhindrats. Det otroliga händer, att en man, som emot sig har :Etablissemanget, Soros, NWO-folket i Banker, Media (TV-bolag,Press och Radio), Akademia dvs alla tongivande viktiga universitet, Hela den sionistiska vänsterviktade kultureliten och Hollywood, den judiska lobbyn som AIPAC, B´nai B´rith, mfl intresseorganisationer, har över 50% av amerikanarna på sin sida!! Den mannen… Read more »

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  Gabrovitcs

Tack för tipset, har redan lyssnat och tittat både på Infowars.com augusti 16 och många andra skrämmande bidrag. Denna Clinton är värre än man kunde fantisera ihop.

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  Gabrovitcs

P.S. På Kopp-Verlag finns det en skrämmande artikel om Hillary, ifall du är intresserad.

Anna Svensson
5 years ago
Reply to  snaphanen

Man måste alltid vara kritisk, det finns mycket på Kopp som är bra – och just det som skrivs om Hillary bekräftas på många andra platser också. Kopp har medvetet valt att ge alla som så önskar en röst, oavsett vad ägaren själv tycker. Det är modigt och lovvärt.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
5 years ago

Har I set, at George Soros Open Society Foundation er blevet hacket og dens massemigrations-lobbyisme-strategi åbenbaret.

http://www.zerohedge.com/news/2016-08-16/soros-hack-reveals-plot-behind-europes-refugee-crisis-media-funding-and-manipulation

spirild
spirild
5 years ago

Hvorfor brukte mediene i den vestlige verden så mye tid på å “INFORMERE” Folket om det som ble kalt “Panamapapers?” Nå forventer vi oppfølgeren: SOROSLEAKS! PS I Europa, inkludert Norge, har vi subsidierte medier. Hvorfor så stille i mediene om forbryteren Soros? Hvor fant Soros inspirasjon til navnevalg “Open Society”? Kan det være Popper og skriftet: Open-Society-Its-Enemies “Popper was born in 1902 to a Viennese family of Jewish origin. He taught in Austria until 1937, when he emigrated to New Zealand in anticipation of the Nazi annexation of Austria the following year, and he settled in England in 1949. Before… Read more »

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
5 years ago

Det har de også længe gjort i Mannheim, men det griber vist om sig i antal indblandede pr gang.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
5 years ago

Det känns bra när politiker talar klarspråk. Hoppas att Trump får möjlighet att omsätta sina vallöften i praktiken som president. Jag som alla är färgad av mina åsikter men tyckte faktiskt att han höll ett mycket bra och förtroendegivande tal. Nutidens största hot är den militanta islamismen och den MÅSTE stoppas Trump kan vara en garant för att det genomförs. Som vanligt kommer hans tal att förvanskas av den svenska PK-styrda pressen i Sverige. Därför vill jag förmedla dagens artikel från Ulsans som belyser det svenska pressklimatet som hela tiden anspelar på att motståndarna hatar. Deras problem är att de… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  OlofdeGothia

Jag skratter….
Så mye Hat som sendes på PK tv i Sverige om Trump blir veldig “synlig”..til den grensen at man bare måste skratta.
Hoppas Trump blir vinnaneren, då får dom sjansen med enda mera hatsendingar…
Skulle blitt så roligt også..deras propaganda funker inte lengre.

Gabrovitcs
Gabrovitcs
5 years ago
Reply to  OlofdeGothia

Den militanta islamismen är ett verktyg i handen på NWO. Den är förvisso den akuta faran för den västerländska civilisationen och måste omedelbart bekämpas, men för att det skall kunna ske måste Merkel/Gabriel och Junckerkommissionen störtas. De nu kommande delstatsvalen i Mecklenburg-Vorpommern och i Berlin samt Bundestagsvalet 2017 kommer nog att åstadkomma det. Det är bara Tyskland, som ger den nuvarande EU-kommissionen verklig makt. Österrikes unge orädde utrikesminister Sebastian Kurz för en öppen antiMerkelkurs och Bundespräsidentvalet den 2 Augusti kommer denna gång utan valfusk att vinnas av FPÖ:s Norbert Hofer. Massinvandringen av unga muslimska män och därav förorsakade sexbrott och… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago

Tak for linkene. Asger Aamund har sine egne skyklapper at slaas med: det er et ubestrideligt faktum, at islam er i krig med os. Ikke islam som tro, men islam som samfundsmodel er i åben krig mod den demokratiske retsstat. Jo, islam som tro er i hoej grad i krig med saavel demokrati som retsstat. Det er faktisk en trosartikel i muhammedanismen at man er i krig med demokrati. Aamunds besvaergelse er en permutation af devisen om at man skam ikke har det aller-allermindste imod muslimer, naeh-nej, det er udelukkende islamister der er til fare for freden og fordrageligheden. Og… Read more »

River
River
5 years ago
Reply to  FelixKrull

Meget enig. Vi er i krig, eller bør være det, mod muslimer. Sandheden er at muslimer er tilhængere af islam. Hvis en betegnes som muslim og ikke hader os, foragter os, ønsker os død eller som slave, så er det fordi han ikke er muslim. Sådan en person ved ikke hvad hans påståede tilhørsforhold indebære. Lidt som en angiveligt kristen der forbavses over at han burde følge Kristus.

torstein
torstein
5 years ago

Islam er i krig med oss; en skjult usynlig krig fra dag til dag vi neppe ser, og det hele avdramatiseres og avfeies av EU PK elite som mangel på det magiske ord Sesam sesam, lukk deg opp, der alt avhenger av vår evne til integrering av de islamske, innvaderende horder som uavlatelig ikke ønsker integrering.
Ja, du leste riktig, det blir krig når vi forstår at denne integrering betyr UNDERKASTELSE av våre frie europeiske demokratier under islam.

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  torstein

Men Merkel vet godt at muslimer gode syndebukker skal bli. Når renta går opp, når levestandarden synker, når misnøyen råder – da kommer islam som bestilt. Slik var nok tanken… en type lynavledning. Så kan eliten, disse røverne av noen politikere lene seg godt tilbake. “Det går etter planen, og vi går fri”.

Drittstøvlene!

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x