17
aug
Seneste opdatering: 18/8-16 kl. 2339
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg fik et voldsomt flashback til 1996. De er der allesammen, Peter Mygind, Politiken, Mellemfolkeligt Samvirke, Dansk Flygtningehjælp, Foreningen Nydansker, Venligboerne osv, kun mangler “giv dem en moské-Herbert Pundik”, Stine Bosse, Borch Hansen og Benny Andersen.

Vi har slet ikke oplevet de forgangne tyve år. Muhammedkrisen, 10-11 muslimske terrorforsøg, hvor mirakuløst kun et lykkedes en lille smule, vi har ikke oplevet trecifrede milliardsudgifter, nedskæringer i sygehusbudgetter og pensioner, vi har ikke oplevet muslimers mord af unge danske drenge eller piger, vi har ikke set en fordobling i voldtægter på 69,4 procent på et år, ikke oplevet at jøder og dusinvis af før helt frie møder nu skal bevogtes af maskinpistoler og bombehunde, vi ved ikke, at “flygtningestrømmen” nu, kun er en lillebitte fortrop, vi ved ikke at Afrikas befolkning vokser med 493 millioner de næste tyve år – cirka svarende til EU’s samlede befolkning i dag, og at de vil hertil. Vi har ikke oplevet noget, enhver erfaring er glemt, verden sætter intet aftryk på os ifølge disse personer.

Jeg troede meget naivt, da denne diskussion for alvor begyndte i 2001, at den ville være rationel og faktabaseret, men ikke bare forholder alle disse “eventmagere” sig ikke til virkeligheden, en del af Folketinget og EU gør det heller ikke. Jeg befinder mig i en omvendt samtale, som et maleri og et litografi af Wiig Hansen, der hænger inde i Folketinget og på min væg hedder. Den tjener ikke andet formål end en kakafoni af døve aber der skriger ind i hovedet på  andre døve aber. De fornuftige stemmer, der vitteligt er, drukner i larmen. Er demokrati virkelig den mindst ringe styreform? Det er det man kalder op ad bakke, for mit vedkommende nu på 15. år.

Europas største Velkomstfest for flygtninge. Lørdag d. 10. sept. 2016. Kl. 12 – 21. Forum, København Lars Hedegaard kommenterer det i Velkomstfesten · Migrationsindustrien fejrer sig selv

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jonny_99
jonny_99
5 years ago

Wer hat uns verraten? Sozialdemokraten!

https://www.youtube.com/watch?v=013Jq2eoDfw

.
“Als ich 10 Jahre alt war, wollte mich eine Lehrerin zur Sonderschule schicken, weil ich angeblich zu dumm war und zu viel Ärger machte.”
Tysklands vicekansler Sigmar Gabriel (SPD:s partiledare)

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
5 years ago

Margot Honecker troede til sin død på socialismen, de skulle bare have justeret nogle småfejl. Nogle vil ikke forstå, hvorfor vi må forene os med de eftertænksomme.

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

De ser begge så glade og positive ud…!!! NU kan vi virkelig gøre en forskel (skidevære med 40års forfejlet integrations politik..) Sikke en velkomstfest/AFTERPARTY Mygind og Co.. kan holde i Hellerup (only whites og medieperkere, selvfølgelig :-)) for de 6cifrede skattekroner (JAAAAHH årslønnen er hjemme!!!!), de casher ind på velkomstfesten…. 🙂

Holger Larson
Holger Larson
5 years ago
Reply to  Hestehandleren

Vi vil ikke have sådanne forræddere i Gentofte. De kan holde sig til Nørrebro, tak, med alle de andre tabere.

Lawrence
Lawrence
5 years ago

Her er svaret på den video:

https://youtu.be/GGuxoBccT6Q

Lawrence
Lawrence
5 years ago

Ja, disse to forbryderes tid skal nok komme, som den gjorde med så mange andre..

http://drabssageridanmark.beboer2650.dk/html/danskere_henrettet_efter_befri.html

Knut Berg
Knut Berg
5 years ago

I Norge kaller vi disse to fjols.To naive tomskaller som tror (fremdeles) at det holder å synge Kumbaya og servere kake.Lykke til med fjolleriet!

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  Knut Berg

De er hverken naive eller fjolser, de er kyniske forræddere, for hvem moralsk signalering og dens affødte sociale status og patos vejer tungere end deres efterkommeres overlevelse. Klassiske sociopater. Men sociopati fritager dem ikke ansvaret for deres landsødelæggende virksomhed. Det er en krigshandling.

Lawrence
Lawrence
5 years ago

Jeg opfordrer alle til at efterlade en kommentar på youtube under den video

disqus_1zmadoZq4O
disqus_1zmadoZq4O
5 years ago

Jeg får et voldsomt flashback til 1789. Det vestlige borgerskab er endt præcis, som den dekadente og realitetsblottede franske kongefamilie, og den bureaukratiserede adel, som borgerskabet selv sparkede af pinden og kappede knolden af. “Har de ikke brød?? Giv dem kager!” (Hører jeg Peter Mygind mime igennem den moderne humanitære messianismes floskelsprog)

Holger Larson
Holger Larson
5 years ago

Danmark – en ny humanitære stormagt som Sverige.

jonny_99
jonny_99
5 years ago
Reply to  Holger Larson

“Der er efterhånden mange Venligboer-grupper over hele Danmark (og Facebook) med mere end 150.000 medlemmer i alt.”

🙁
Jag trodde icke att det fanns så många dumma människor i Danmark.

Henrik Petersen
Henrik Petersen
5 years ago

Hvad kalder man sådan to der går fjendens ærinde ?

TheReligiousCynic
TheReligiousCynic
5 years ago

De e r fienden og det er nettopp det som er så vanskelig å leve med. Helst skal jo fienden komme med mord i blikket og hevet sverd, nå serverer de frokost på sengen, hilser blidt i kantinen og forteller gode historier over et par kalde.

River
River
5 years ago

Peter Mygind har en særlig plads i mit lille firmament af kujoner. Manden der lader sin søn overfalde af det værste afskum hvorefter pragteksemplaret stiller sig op og undskylder sjakalerne….
Rolig River, rolig River, kom nu ned igen.
Han er det ultimative billede på Danmark.

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  River

Husk ham på episoden i kommentarsporet på youtube

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x