18
aug
Seneste opdatering: 19/8-16 kl. 0848
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 19-08-2016 001502

62.200 svarer til hele Södertäljes befolkning – på et halvt år. Man ser, at den er større end første halvår 2015, og man ser, hvordan den har forrykket kønsbalancen. For første gang nogensinde, er der flere mænd end kvinder i landet. Anerkendelsesprocenten for asylsøgere ligger omkring 80 procent, men resten bliver bare i landet, og Sverige fortsætter sin vej ud af historien som svenskernes hjemland. Det er vist kun i Sverige, man kan se medier pive over ikke at kunne få nok somaliere og afghanere: Migrationsverket: EU-förslag sätter stopp för generös flyktingpolitik i Sverige

Vid halvårsskiftet 2016 uppgick Sveriges folkmängd till 9 906 331 personer, av dessa var 4 943 692 kvinnor och 4 962 639 män. Det är ökning på drygt 55 000 personer sedan årsskiftet och i nio av tio kommuner ökade befolkningen. Befolkningsstatistik, 1:a halvåret 2016:Fortsatt hög folkökning

“Samtlige sexforbrydere var udlændinge”

Tino Sanadajij har fået udleveret en politirapport om de seksuelle overgreb ungdomsfestivalen We are Sthlm. Den har ikke været refereret i svensk presse, men Dagens Nyheter vidste det og mørklagde det.

Övriga 19 ärenden företer vissa betydande likheter. Detta i så mening att samtliga målsägande är flickor födda 1999-2002, att gärningsmännen – med undantag för två ärenden där det saknas signalementsuppgifter och ett ärende där gärningsmannen bara uppges ha “svart kort hår, ljus i hyn” – anges vara av utländsk härkomst, samt att alla anmälda brott bestått i att gärningsmännen tafsat på målsägandenas bröst, rumpa eller skrev samt, i några fall, även kysst henne eller försökt knäppa upp eller dra av hennes byxor.

I nyssnämnda 19 ärenden har åtta gärningsmän gripits. Deras födelsetider är angivna till perioden 1998-2001 med undantag för en man som uppges vara född 1981. Tre av dessa utpekade gärningsmän är svenska medborgare av utländsk härkomst. En gripen person anges ha tolkbehov på persiska, vilket är ett språk som främst talas i Iran. Övriga gripna är antingen afghanska medborgare eller så har de tolkbehov på dari som är ett av två officiella språk i Afghanistan” Polisens internrapport om massövergreppen i Kungsträdgården

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Precis vad jag hade väntat mig o trott. Dom extremister som sitter i regeringen döljer sanningen för svenskar till förmån för globalister oc bankirer. Sverige har spårat ur totalt tack vare ett snällt o fegt folk.. Men det konstiga är att dom kan mobba sina egna. Och blir dottern våldtagen så vänder man andra kinden till. Blir hon mördad så säger man att jag kan inte få henne tillbaka så varför straffa mördaren. Vänstervridet man tänker inte på andras döttrar typiskt svenskt.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago
Reply to  snaphanen

HAHA. Vad roligt vad ska globalisterna göra nu med föregångslandet. Hur ska Löfven hantera det här ska han gå emot dom som styr honom.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invandrare1957

Enda mer HAHA..verkeligen..
Minister Morgon Johansson klager øver alle bilbrennerne…mens de som blir tatt blir sluppet fri…bevisene finnes der… friatider.se
Det er da man verkeligen kan stole på en regjering..dom vet inte sjelv hva dom skal gjøra…jag skrattar videre…

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x