20
aug
Seneste opdatering: 20/8-16 kl. 1609
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ytringsfrihed har mange ansigter. I går blevet tidsskrift i Sverige udelukket fra Bogmessen i Gøteborg. Dens tema var “yttrandefrihet.” “I Sverige är det yttrandefrihet att tysta människor,” skrev Roger Sahlström meget rigtigt. Til gengæld tillod de “Lenins Barnehjørne” og idag forsvarer Svend Wollter Stalin: ”Kommunismen har inte förstört någonting”. 1968 er i virkeligheden aldrig overstået i Sverige, det er blevet staten. I Riksdagen er Muren ikke faldet, og Sovjet eksisterer endnu rent mentalt.

Sverige er, som jeg har skrevet tidligere, ikke noget rigtigt demokrati. Det falder dem ikke naturligt, deres sjæl befinder sig for meget i Sovjetunionen, som Strindberg også skarpsindigt så. Det er, som jeg selv har døbt det, et teaterdemokrati. Dvs. at alle dem, der kun betragter overfladen, tror det er et demokrati. Dette gælder naturligvis ikke skåningene. Mistilliden til folket er for stor. Det er også den egentlige årsag til, at jeg overhovedet befinder mig her.

Obama er igen i rollen som globalisten, der mener USA er roden til alt ondt i verden, også når det ikke er. Hvis Obama giver internettet til FN, så er det godnat med dig og mig.

Norsk forsker: Muslimer blir syge af islamofobi

Nu anerkender jeg slet ikke ordet islamofobi, men i Norge og Sverige er det blevet givet magt af idiotiske politikere og journalister, ikke i Danmark. Er der virkelig færre idioter i Danmark? Hvad tror muslimer vi bliver af voldtægt, overfald og terror, og over at skulle afgive vores lande uden at vore blevet spurgt? Når europæerne en dag giver tilbage med samme mønt, og det vil uvægerligt ske, skal de her tudesøstre mindst hospitaliseres og på invalidepension, de der ikke allerede er. Krigen politikerne har plantet, er indtil videre ensidig, den føres kun fra muslimsk side. Det er en rigtig Norgeshistorie – fra en pakistaner, der vist også siger noget om universiteter i al almindelighed. Nemlig: Galeanstalter.

Men nå er jeg lei av å snakke om meg. Den fiendtlige samfunnsstemningen mot muslimer skaper mye frykt blant muslimer. Jeg vet om flere som er redde for å gå ut alene på kvelden fordi de er redde for trakassering. Små jenter tør ikke gå hjem fra skolen fordi de opplever at voksne, hvite kvinner dytter dem vekk, forteller Ishaq, som påpeker at dette bare er en liten bit av det store bildet:

– Muslimer diskrimineres både i arbeidslivet, på boligmarkedet og i helsevesenet. Følgene er angst og depresjoner. Du blir rett og slett usikker på deg selv som menneske og på hvilken fremtid du kan ha, sier Ishaq som er utdannet lege.

Nå er det dokumentert at islamofobi, det vil si frykt for muslimske minoriteter og deres religion, påvirker muslimers helse negativt. Forskningen er utført av Jonas R. Kunst, postdoktor ved det psykologiske institutt ved Universitetet i Oslo.Muslimer blir syke av islamfrykt

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lenn
Lenn
5 years ago

“A Nation that does away with God turns into hell” – sublimt citat lånt fra en af kommentarerne i denne artikel fra Israel: http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/29824/Default.aspx

Lenn
Lenn
5 years ago

Muslimer bliver syge og dumme af islam, så de skal blot frasige sig den onde ideologi, så får de det prompte bedre med sig selv og omgivelserne! Vi andre bliver syge og stressede af blot at SE på muslimer, så hvordan vil vestlige politikere få ligningen ‘muslimer + kuffar = leve side om side’ til at gå op..? Hvor islam vinder frem, der går velstanden ned, mennesker bliver røvet, voldtaget, pint og plaget eller dræbt, og det skulle VL hellere se på.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago

Muslimer blir syge af islamofobi – Jamen så flyt tilbage til muslimlade. Vi de rigtige /oprindelige beboere bliver også syge af nedtællingen til vi blive overtaget af islam.

Peter Buch
Peter Buch
5 years ago

Antal der undersøges, såvel som defineringen, kriterier for idioti er af betydning for antal idioter. Svenske er kort beskrevet i en signifikant grad gode hjerter der ser sig som enhver anden på jorden og omvendt enhver anden som dem.
Det kunne påvirke resultatet på en endnu ikke verificeret facon.

Et spejl er godt at ha-
men kun når du tør ta-
og vær dig selv- alligevel.

GHjo
GHjo
5 years ago

De politisk korrekte på venstre og høyresiden i Norge produserer industrimessig tull og piss på samlebånd.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

I Sverige stannade klockan 1968. Så är det nog.

invernes
invernes
5 years ago

Muslimer blir syge af islamofobi , haha ja ingen har innvitert dette motbydelige islam pakket til våre land, svineriet kan reise til helvete tilbake til ørkenen.

Knut Berg
Knut Berg
5 years ago

Blank og nedrig løgn av simpleste sort.De fleste vet at det er stikk OMVENDT.Man bør heller lage analyse over frykten og angsten hos den gjengse nordmann (muslimers påvirkning i samfunnet) og hvordan de bestialske hendelser har påvirket livskvaliteten til europeere generelt.Offerollen ble med dette utspilt på laveste vis.

Marhabba2
Marhabba2
5 years ago

“islamofobi – et ord oppfunnet av fascister, brukt av feiginger for å kontrollere idioter”

Holger Larson
Holger Larson
5 years ago

Jamen, det er vel blot beviset på at islam, sharia, muslimsk er en sygdomme.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  Holger Larson

En meget smitsom og potentielt dødelig sygdom endda, som er næsten umulig at kurrere 🙁

GOvSx
GOvSx
5 years ago

Muslim kjerringa juger. Etter 15 år som lærer i mangekulturen, og beboer i 30 år, kjenner jeg kun til 3 episoder der voksne nordmenn har snakket rasistisk til innvandrede barn – og 1 episode der en pakistansk gutt ble dyttet på. Slike episoder blir kjent av hele personalet på skolen: utseende på personen, hvor osv. Og her har vi en enkelt muslim kjerring som kjenner flere småjenter – som ved flere anledninger skal ha blitt dyttet av voksne hvite kvinner. Forbannet vås.

spirild
spirild
5 years ago
Reply to  GOvSx

Det er nok rett det du sier.

GHjo
GHjo
5 years ago
Reply to  GOvSx

Tilsvining av oss vantro og løgner om muslimer som offer for overgrep og forfølgelse, er også en variant av den Jihad alle muslimer plikter å delta i, for å tvinge oss til underkastelse,under muslimsk dominans.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x