22
aug
Seneste opdatering: 23/8-16 kl. 0936
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Udtalelserne falder fra minut 10:30

“Grænser er den værste opfindelse nogensinde”

Her kom Juncker ud som svensk Miljøpartist. (“Miljöpartiet vill ha en värld utan gränser där alla har möjlighet att flytta,”) Han styrer imod totalkonfrontation med hele østeuropa, og vesteuropas befolkninger. Vesteuropas ledere træder vande. I mellemtiden har Juncker inviteret foreløbig 266.000 overvejende subsaharans i år. Han kalder dem “flygtninge.”

Læg mærke til, der er ikke en vesteuropæisk leder, som beder Juncker og EU om at overholde deres del af Schengenaftalen, at bevogte de ydre grænser. Løkke har måske hvisket det i en krog, men han tør ikke sige det højt. EU har skabt “Flygtningekrisen” helt på egen hånd, og kun Østeuropæerne påtaler det. En svensker vil idag give asylsøgere og illlegale stemmeret i Sverige. for ikke at tale om Annie Lööf: Låt bilbrännare jobba hos polisen. Jo ældre jeg bliver, desto mere forrykt forekommer verden mig, siger John Cleese og jeg.

Under-fire EU chief Jean-Claude Juncker risked widening divisions with European leaders today by saying borders were the ‘worst invention ever’. He called for all borders across Europe to be opened, despite the chaos caused over the last year from the flood in refugees fleeing Syria and the wave of terror attacks hitting various continent’s cities.

Speaking at the Alpbach Media Academy this morning, Mr Juncker said: ‘Borders are the worst invention ever made by politicians.”Borders are the worst invention ever!’ EU chief Jean-Claude Juncker widens rift with European leaders as he calls for ALL borders to be opened

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Klartext
Klartext
5 years ago

#alcoholicdrivel

Anna Svensson
5 years ago

Förpassa äntligen denne Juncker dit pepparn växer! Vi har inte valt honom och vill inte ha honom!

trackback

[…] Juncker arbejder for åbne grænser, mens hans EU vil fratage borgerne, de få våben de har. […]

Snowflinga
Snowflinga
5 years ago

Det är skrämmande att det finns EU-politiker som inte har något samvetet eller förnuft och vill förstöra de europeiska länderna.

“We have to fight against nationalism,” said Juncker, who is the president of the European Commission, the EU’s executive branch.”We have the duty not to follow populists but to block the avenue of populists.” http://www.businessinsider.com/jean-claude-juncker-borders-european-union-immigration-2016-8?r=UK&IR=T&IR=T

Det verkar som denna politiker och många andra har förlorat kontakten med verkligheten. EU-politikerna är Europas största fiender.

niklasr
niklasr
5 years ago

Lustigt, han vill inte ha nationalstatens gränser, han vill inte ha nationalstatens lagar som skyddar dess medborgare. Men han vill jävligt gärna ha nationalstatens skattepengar.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  niklasr

Man burde måske / kanske som et eksperimrnt nedlægge Luxembourgs grænser først – og dermed stoppe deres skattesvindelcirkus, som drukmåsen ( drankeren ) Juncker om nogen har været bagmand for? 😉 Og så kan man jo passende lade en større gruppe “flygtninge” / “kulturber(k)igere” flytte ind i hans uden tvivl luksuriøse gemakker og på hans ejendomme som et eksperiment, hvor Juncker for een gangs skyld selv bliver forsøgskaninen. Og gør meget gerne det samme med resten af den forhadte og betændte EU-kommission og alle medlemmerne af hele tegneserieparlamentet. Det vil da i det mindste være rigtigt god reality-underholdning på en… Read more »

Anna Svensson
5 years ago

Det skulle vara en bra början.

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  niklasr

Han vil at alle skal ha like mye. Høres bra ut? I virkeligheten betyr det så “knapt” som det er mulig. Vi vet at lønningene skal ned (neppe for de øverste på rangstigen). Systemet avsteder kanskje en ny betegnelse, idet kommunisme/kapitalisme møter hverandre i full forståelse hos disse planleggerne. Til dette hører utviklet forakt for folket til i beste Brussel-byråkrati stil, da kapital-delens goder er reservert elitene på ulike nivå. Samt, glem ikke at EU er oligarkenes fillial, vi vil få deres Big-industris varer, innkludert gifter. Hva var ellers denne framtiden som tres ned over hodene våre ment å være,… Read more »

mjolly
mjolly
5 years ago

Meanwhile i Ungarn

Hungarian Politician Slammed For Suggesting Pig’s Heads Along Border To Stop Immigrants

http://www.zerohedge.com/news/2016-08-22/hungarian-politician-slammed-suggesting-pigs-heads-along-border-stop-immigrants

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Hvem fanden har dog udpeget den naive, selvgode, uvidende, alkoholiske og groft uansvarlige
klovn til at være “præsident” for EU-kommisionen?!?!

Hvad foregår der egentlig oppe i hovederne på vore lallenaive politikere?

Hvorfor modarbejder de dog ikke denne udvikling for fuld kraft, men har mest travlt
med nærmest at lægge sig på maven for den og lefle for EU-kommisionen?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

EU forstår sig virkelig på at jokke i spinaten – det må man da lade dem 😉 At vi ikke kunne have haft lige så mange deltagere i hver sportsgren, hvis vi var stillet op som en samlet union / “nation”, og dermed havde vundet markant færre medaljer anfægter naturligvis ikke EUs virkelighedsfjerne åndsfyster, eksperter og føderationsfantaster … Eller USA, Canada, Australien, KIna, Rusland etc. kunne have stillet op som enkeltstater og selvstændige provinser etc. Hvordan mon medalje-scoren så havde set ud? 😉 http://jyllands-posten.dk/international/ECE8940960/briter-sure-over-olstatistik-fra-eu/ Briter sure over OL-statistik fra EU MADS BONDE BROBERG Jyllands-Postens korrespondent LONDON Mandag skrev EU-Parlamentet i… Read more »

Lawrence
Lawrence
5 years ago

Juncker – Over Idiot, politikere skabte ikke grænserne, det gjorde endeløse interessekonflikter mellem folkeslagene, indtil de fik løst mange af dem netop igennem at afgrænse sig efter etniske, kulturelle og religiøse tilhørsforhold. I politikere har tværtimod opfundet grænseløsheden – den grænseløse idioti. Men i vil selvfølgelig gerne tage æren for at have opfundet grænserne, og demokratiet, og folket, og økonomien, for så kan i jo også tage jer retten til at opløse det hele igen. Men alt hvad i forpagter i dag, og forpagter lige lukt i toilettet, det har mine forfædre skabt, det har mænd og kvinder af mit… Read more »

Lawrence
Lawrence
5 years ago

“You cannot qualify war in harsher terms than I will,” General William Tecumseh Sherman wrote to Atlanta’s officials as he moved forward with plans to evacuate and burn the city. “War is cruelty, and you cannot refine it; and those who brought war into our country deserve all the curses and maledictions a people can pour out.”

TheReligiousCynic
TheReligiousCynic
5 years ago

Svenskene ER avant-garden. Det er vi andre som lever på historiens skraphaug.

latmask
latmask
5 years ago

Jag vill komma till skräphögen! Jag vill inte längre vara en försökskanin för multikulti!

GustaWasa
GustaWasa
5 years ago

Speciell skrivelse.. “Dikaturen, och kretauren”. Dikaturen, är personer likt Angela Merkel och Jean-Claude Junker. En politik som bygger på “DDR-kommunism” Angela Merkel. Den andra politiken är “vänsterliberalism” Jean-Claude Junker (kommunism och extremistisk liberalism). I Sverige så är namnet “kulturmarxism”. Dessa personerna Angela Merkel och Jean-Claude Junker är helt underställda den judiske magnaten och omstörtaren George Soros. George Soros, samt med “flera”, har inget annat i blicken än pengar och makt. Kosta vad det kosta vill i europeiska och nordiska medborgares liv. Den som förstår bibeln och betydelsen av “Judas” och “Petrus”, “den” som förrådde, och “den” som förnekade. —- Allt… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  GustaWasa

Jeg tror nu ikke, Merkel har noget frygte fra de muslimske kolonier, bortset fra foragt, hvilket hun sikkert ikke frygter. Og jeg er heller ikke sikker på, at muslimerne ikke vil adoptere ord som “demokrati” og tage dem forfængeligt. Kun vil de ikke evne demokrati, dersom de ikke bliver som os.

Statistisk set nyder “demokrati” lige så stor opbakning blandt “etniske minoriteter” som blandt oprindelige vesterlændinge. Forskellen består alene i den intuitive forståelse af, hvad demokrati er. Er det en fordring på magt? Eller en bevilling af magt?

– – –

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  GustaWasa

http://www.dn.no/magasinet/2014/08/01/2159/Historie/war-street
Dette sier vel alt om anglo-amerikanske oligarkers krigsmentalitet, adferd og tilbøyeligheter.

EU, med denne slimålen Juncker er en lakeienes bastion. EU er en leiehær for nevnte oligarker, opprettet av dem, via CIA, som det ymtes. Lenke følger:

Oligarkene selv lusker alltid i kulissene, de har en hær som utfører ordrer. Nå har Reinfeldt blitt innkludert i leiehæren som rådgiver i en av deres banker. Han er MAO blitt en “leiesoldat”:
For et opprykk.

At JUNCKER & Co. våger.

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Jeg håber, I har ørerne slået ud, når I lytter til det her. For I kan høre af det, at det er “Kommissionen”, der sidder og strikker politikken sammen – den politik, vore politikere derefter præsenterer som et fait accomplí. Det vidste jeg godt. Men gjorde I?

– – –

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

EU måste få ett slut annars är Europa slut. Och Europeisk kultur utrotad det har Sverige garanterat genom att skriva in i grundlagen att vi ska vara med i EU.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  invandrare1957

I kvällens Motgiftsmåndag tog dom upp just den där grundlagsändringen som kan bli deras hänvisning till när dom inom några år tillåter illegaler och icke-medborgare rösta i våra val. Om det går igenom är det game over för Sverige.

torstein
torstein
5 years ago

Norge, som i 1994 stemte mot EU medlemsskap i en folkeavstemning, ble samme år innmeldt i EØS, et EU light, med 75 pst deltakelse uten stemmerett i EU, av et stort flertall på stortinget, manipulert av daværende AP-statsminister Gro Harlem Brundtland. Norges EU deltakelse er nå kommet opp i 85 pst, i det vi stadig må godta og innskrive EUs lover og direktiver i vår forfatning og administrasjon. Ikke minst gjelder dette den massive innvandring fra Midt-Østen og Nord-Afrika, som EU sentralt presser på oss i stadig større grad, og som landets politiske PK-elite stadig er fremme og ønsker velkommen… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Sig ikke: “Åbn grænserne!” Åbn dem! Gå foran med din eksempel og fjern de hegn, der omgiver dig. Virkningen af din handling vil være tusindfold virkningen af dine ord, og slå os alle med respekt og beundring. Tro mig. Fjern de hegn, der omgiver dig! Vis de bekymrede vejen.

– – –

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago

OT
Det London’ske tankepoliti truer ‘islamofob’ med at myrde hans kone.

http://www.breitbart.com/london/2016/08/22/exclusive-london-lgbt-police-go-trolling-harass-stalk-user-threaten-family/

Ja, London skal nok faa meget glaede af deres nye, muhammedanske overherre.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago

Gudfaders for et svin!

En myrdet luderkarl fisket op af et havnebassin i Rotterdam, reanimeret og reprogrammeret paa et hemmeligt KGB-laboratorium i Murmansk engang i firserne og sendt tilbage til Europa for at infiltrere og destruere systemet indefra?

Ingen ville koebe den, hvis det var en James Bond-film.

Holger Larson
Holger Larson
5 years ago

Hvem fan… har gjort ham til EU’s leder???

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Holger Larson

Alle europere som syntes det hørtes så lovende ut. De formelig ropte JA, få oss inn. Stjerner i blikket hadde de også, noen har de ennå, selv om spissene stikker dem iblant.

Men rett skal være rett, de er bedradd, lurt opp i sky, det blir der mange sauer ut av. Det som er helt klart, Europa skal ødelegges, Alle lands regjeringer er enige. So: TAKE IT OR LEAVE IT.

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Holger Larson

Han står ikke alene, tro ikke noe ville vært annerledes med en annen leder. Der er nok av sosiopater å ta av.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago

Denne mand bestemmer Danmarks indvandringspolitik.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  snaphanen

Lars har jo lovet at du og jeg tager de 25.000.

TaSedenDitDuKommer!
TaSedenDitDuKommer!
5 years ago

Snart är EU borta, så fort Turkiet kommer in så är det slut!

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Der er intet, der kan få politikerne til at opgive regnbuerepublikken Det Nye Europa. Over 16 % af de danske vælgere agter at stemme på venstre igen-igen …

– – –

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  snaphanen

Men selv nationalstaternes definitive sammenbrud vil ikke bringe regnbuerepublikken til ophør. Den vil blot grassere endnu mere. Og undertrykke sine kritikere i endnu højere grad. Bemærk hvad der sker i disse dage. Politikerne konfererer med EU – ikke med os. Overhovedet.
EU vil slå ned på “højreekstremismen” og “islamkritikere” – reelt: EU’s fjender – så det iværksætter Søren Pind lydigt. Venstre ved du, hvor du har. Også lige præcis.

– – –

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x