27
aug
Seneste opdatering: 28/8-16 kl. 0013
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ezra Levant gÄr ned i Clintons offentliggjorte mailkorrespondance og sÞger pÄ ord, der har relation til nogle af hendes symtomer. Det var en ide, der gav pote. Jeg siger som Ben Shapiro, man vil stemme pÄ Trump for at undgÄ Hillary og hendes kendte rÊkke af skandaler, som amerikanske og europÊiske medier gÄr omhyggeligt udenom. Om ham har man i det mindst lov at hÄbe, han bliver en god prÊsident. Clintons talenter er kendte, alt for kendte. Ingen af dem vÊkker dog vores enthusiasme.

Nathan Shachar: Bilbrande hander om magt

Kriminaliteten i Sverige er vĂŠrre end i Hebron

Det er virkelig meget sjÊldent jeg gengiver opinion fra svensk MSM for det gode. Den er sÄ torskedum at enhver kan se, den er fabrikeret af fastansatte, der fÄr deres lÞn for i bedste fald at vÊre politisk uskadelige. Der er ingen der har kunnet eller villet nÊrmere sig svaret pÄ spÞrgsmÄlet, hvorfor biler brÊnder og kriminaliteten blandt udlÊndinge er sÄ afsindig hÞj. Det er rimeligt at antage, at de kvikkere af dem slet ikke vil have svaret.

Nathan Shachar gĂžr utvivlsomt arbejdet for dem, fordi han ikke har boet i Sverige meget lĂŠnge, og er inderlig ligeglad med hvad koncensus er derhjemme for tiden. Shachar er DNs lederskribent, og har boet i Israel i Ă„rtier. LĂŠs det hele.

Bilar brinner. Utan att ha en aning om vilka förövarna Ă€r börjar ”experterna” tala om utanförskap. Tankereflexen Ă€r att asocialt agerande alltid har materiella drivkrafter. Det Ă€r inte bara falskt. Det Ă€r farligt.

Eller Ă€r det Sverige som Ă€r gĂ„tan? HĂ€romdagen i P1 dryftades dagens nyhet, de bilbrĂ€nder som sades ha ”drabbat” Malmö och andra stĂ€der. TvĂ„ kĂ€nnare, en kulturgeograf och en social aktivist, var rörande eniga: Vandalismen var ointressant, den var en trivial sekundĂ€rföreteelse, en naturlig och rimlig reaktion pĂ„ ”utanförskap”. Gav man bara bilbrĂ€nnarna jobb sĂ„ skulle alla ledsamheter upphöra.

BilbrÀnder Àr en frÄga om makt, ett billigt och effektivt sÀtt att syna polisens och statens kort.I Sverige Àr samhÀllet staten. I Hebron Àr samhÀllet familjerna. Det Àr inte islam, det Àr Mellanöstern. Det Àr inte filosofen Hobbes system, med en strÀng och farlig hÀrskare som hÄller alla i schack. Det Àr tvÀrtom. MÀnni-skorna i Hebron vet att ingen överhet vakar över liv, lem och egendom. De fÄr göra det sjÀlva.

SĂ€g att nĂ„gon i Hebron skulle komma pĂ„ idĂ©n att trakassera kvinnor eller brĂ€nna bilar. Innan nĂ„gon kriminolog hunnit ropa ”utanförskap” skulle det hela vara över; vĂ„ldsmĂ€nnens familjer skulle ha inskridit, lika fermt och oreflekterat som nĂ€r man slĂ€cker en brand. En klan som betingade sig rĂ€tten att angripa andra och hĂ€nvisade till sitt utanförskap vore utraderad, den skulle inte lĂ€ngre kunna gifta bort sina barn eller trĂ€ffa nĂ„gra affĂ€rsuppgörelser.

Den dag Sveriges medborgare mister all tilltro till stat och polis hamnar de inför ett vĂ€gval: De kan vĂ€nda demokratin ryggen och utse en stark man eller ett extremt parti att hĂ„lla ordning. Det kommer knappast att ske i Sverige. ÅterstĂ„r Hebronmodellen: varje kvarter, varje grannskap, blir en stat med oskrivna lagar och informella myndigheter. I stora delar av vĂ€rlden försiggĂ„r allt liv sĂ„. De rika omgĂ€rdar sig med stĂ€ngsel och vakter, men ocksĂ„ slummen har sina skyddsrutiner. Demokratin blir dĂ„ efterhand mer formell Ă€n reell; man hĂ„ller val men allt vĂ€sentligt sker vid sidan om, inte via institutionerna.

1961 besökte justitieminister Herman Kling Buenos Aires. I en briefing till ortstidningen Argentinisches Tageblatt berĂ€ttade svenska sagesmĂ€n att Sverige ”löst alla kroppsliga och mentala problem”, en uppgift som tidningen förmedlade utan nĂ„gon ironi. Detta högmod och Sveriges geopolitiska tur har deformerat oss, narrat oss att tro att vi lever under andra stjĂ€rnor Ă€n resten av planeten. Det verkliga utanförskapet Ă€r Sveriges. Ett mentalt utanförskap hos den som inbillar sig ha satt livets lagar ur spel. Ledare. Nathan Shachar: DĂ€r det sjĂ€lvklara blir gĂ„tfullt

En artikel i dag bekrĂŠfter Shachar: Svensk bilafbrĂŠnder: Det er hĂŠvn mod politiet

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
danevillain
danevillain
7 years ago

Hendes host bliver vÊrre og vÊrre. Se det her anfald fra i forgÄrs!

http://www.liveleak.com/view?i=ea5_1473106222

danevillain
danevillain
7 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, og klakĂžrerne pĂ„ tante Berlingske er sĂ„ venlige at fremstille de Ă„benlyst alvorlige helbredsproblemer som tegn pĂ„ – arbejdsomhed: http://m.b.dk/nationalt/slemt-hosteanfald-under-tale-her-kommer-hillarys-feber-redning

Tafsa inte pÄ Sverige!
Tafsa inte pÄ Sverige!
7 years ago

Sov gott i 1000 Ă„r Hillary!

trackback

[…] er Ezra Levant lige frisk nok med at kolportere alle historier om Hillarys besynderlige opfĂžrsel. Men han […]

É±Ă˜ŃĂ±Îčηg$Ê‡Ă°Ń ©ℹ

Ja du, Nathan.Det Ă€r din folkgrupp som sitter pĂ„ alla maktposter. Du har all möjlighet att stoppa bĂ„de bilbrĂ€nder och vĂ„ldtĂ€kter – om du vill. Men det vill du inte. SlutmĂ„let Ă€r vitt folkmord genom Kalergi-planen. Alla folkgrupper pĂ„ jorden skall blandas till en brun sörja. Alla utom er egen. Sedan kommer ni rasrena ĂŒbermenschen sitta bakom er gigantiska mur och ert apartheidsamhĂ€lle nere i Israel och styra över er boskap. Lika lite som islam betyder fred, lika lite betyder goyim gentiles. Den korrekta översĂ€ttningen Ă€r boskap.

Casper
Casper
7 years ago

Dette her kan i hvert fald IKKE bruges til noget:
https://www.donaldjtrump.com/images/uploads/trump_health_record.pdf

En lĂŠgeattest skal vĂŠre objektiv og ikke opremse hvilke skavanker man ikke har.

“If elected … will be the healthiest individual ever elected to the presidency.”

Skriver en lÊge sÄdan, sÄ vil andre lÊger ikke tage attesten alvorligt. De ville heller ikke stole pÄ det faktuelle indhold, for lÊgens faglighed er bragt i tvivl.

Trump er sikkert fysisk sund, men bÄde ham og hans lÊge virker bindegale.

invandrare1957
invandrare1957
7 years ago

En sak Ă€r vĂ€ldigt sĂ€ker dom hĂ€r tvĂ„ sakerna hĂ€nger ihop som ler o LĂ„nghalm. Hillary Ă€r en stor orsak till bilbrĂ€nderna i Sverige med sin mena politik. Jag ser inge framtid överhuvudtaget med henne som president. Inte för vanligt folk men för eliten Ă€r det en annan sak med henne som president sĂ„ kan Löfven o Margot kliva till en karriĂ€rs plats i FN efter valet 2018. Det fĂ„r dom som tack förhjĂ€lpen med omvandlingen av Europa eliten o globalisternas vĂ€rldsstat som gör folket till fattigslavar och ger eliten makten över vĂ€rldens folk. För pengar verkar dom ha tröttnat… Read more »

Casper
Casper
7 years ago

Det er umuligt at komme til en konklusion om Hillarys helbred ud fra alle mulige spredte spekulationer. Det er hendes modstandere godt tilfredse med – det er nok at skabe tvivl. De fleste af hendes symptomer kan forklares med lavt stofskifte (hypothyroidisme), som hun Ă„bent har erkendt. Det kan ogsĂ„ give hoste. Det er en ganske almindelig sygdom hos midaldrende/ĂŠldre kvinder. Hun fĂ„r godt nok medicin, men mange er lidt underbehandlet, dvs. burde Ăžge dosis. Grineanfaldene kan nok ikke forklares ud fra det, men jeg synes beviserne er ret spinkle. Jeg har set to smĂ„ klip pĂ„ fĂ„ sekunders varighed.… Read more »

Philip B. GrĂžnlykke
Philip B. GrĂžnlykke
7 years ago
Reply to  Casper

Pointen i indslaget er jo ikke om du, Ezra Lavant eller andre er overbeviste om hun er syg eller ej. Men derimod at de amerikanske vĂŠlgere har krav pĂ„ dokumentation pĂ„ kvindens helbredstilstand, da hun er prĂŠsidentkandidat. Som sĂ„dan er det et udmĂŠrket indslag, isĂŠr nu da de Ăžvrige medier ikke gĂžr deres arbejde i den sammenhĂŠng (hvilket de gjorde med tidligere (republikanske) kandidater – en anden god pointe i indslaget). Det er jo Ă„benlyst at der i al fald er baggrund for en afklaring. Men der er kun larmende tavshed fra alle “mainstream” medier. Undskyld mig, dine medicinske bemĂŠrkninger… Read more »

Casper
Casper
7 years ago

Som jeg skrev: .”Hvis hun ikke fejler noget neurologisk, sĂ„ stiller vi hende en umulig opgave med at modbevise det.” Hvad for nogle papirer skal patienten fremlĂŠgge hvis de ikke eksisterer? Hvad for nogle undersĂžgelser skal der foretages, hvis patienten selv og hendes lĂŠger ikke bemĂŠrker nogen symptomer? Det er jo ikke sikkert at hun opfatter sig selv sĂ„dan som hun fremstilles i videoklippene. Selv hvis hun har en begyndende hjernesygdom, vil det vĂŠre vanskeligt at finde ud af noget, hvis hun ikke selv er klar over det. Jeg ved ikke hvad for en Ă„benbar fornuft du mener? Han fordrejer… Read more »

leg
leg
7 years ago

Hillary Clinton har narkolepsi. Hun har de typiske
symptomer. Hun falder i sĂžvn ukontrolleret. Hun har medicin som kun bruges for
narkolepsi. Anfald af hoste ser man hos mere end halvdelen af kvindelige patienter
over 60 Är. SÄ det passer ogsÄ.

Der er ikke den mindste chance for at hun kan klare prĂŠsidentens
arbejde i USA. Hun er syg. Hvad har hun ellers af symptomer? Hallucinationer?
DrÞmme i vÄgen tilstand? SmÄ hukommelsesdefekter?

En prĂŠsident med narkolepsi er en katastrofe for USA of
den Ăžvrige vestlige verden.

leg
leg
7 years ago
Reply to  snaphanen

Du har ret i formuleringen. Jeg skulle have skrevet: “ifĂžlge hendes egne oplysninger i hendes egne mails er diagnosen klar. Diagnosen stilles netop med disse oplysninger. Og findiagnostik siden med sĂžvntest. Bare det faktum, at hun medicinerer for narkolepsi er tungtvejende. Hvis man har set narkolepsipatienter, sĂ„ genkender man med det samme billedet.

Casper
Casper
7 years ago
Reply to  leg

Levant er normalt ret sober, om end meget klar i sine “vinklinger” af budskabet. Men her synes jeg han er pĂ„ tynd is. Man skal passe pĂ„ med at konkludere en persons sygdom ud fra medicinen, for mange ting kan bruges til flere formĂ„l, ogsĂ„ uofficielt. Hvis en person f.eks. fĂ„r naltrexon, antidepressiver, ritalin og modafinil , sĂ„ ville det ifĂžlge kataloget vĂŠre en stofmisbruger med depression, ADHD og narkolepsi. Men det kan lige sĂ„ godt vĂŠre en sklerose- eller gigtpatient med nervesmerter, tinnitus eller udmattelse. Narkolepsi kunne sagtens forklare grineanfaldene (katapleksi). Man behĂžver ikke falde i sĂžvn som narkoleptiker,… Read more »

barfbag
barfbag
7 years ago

Off topic.Jeg kom forbi denne artikel, og jeg har selv klikket for at fÄ bogen i trykken og vil ogsÄ kÞbe bogen, nÄr nok mennesker har klikket: http://www.annemariewaters.org/an-appeal-for-two-minutes-of-your-time/

trackback

[…] Taget herfra […]

Dogen
Dogen
7 years ago

I USA spekuleres det pĂ„ om hun har Parkinson eller en eller annen form for for nevrologisk lidelse som gir anfall. Det sies at det har blitt brukt millioner pĂ„ Ă„ lage ekstra trinn der hun ferdes for at hun ikke skal snuble, at det er restriksjoner mht bruk av blitz pĂ„ mĂžtene, at hennes program ikke er sĂ„ hektisk som Trumps mm. Det har vĂŠrt ganske stille rundt Hillarys helse i norske medier. I dag har derimot Dagbladet en artikkel hvor det stĂ„r at det er Trump som stĂ„r bak de dĂ„rlige ryktene angĂ„ende Hillarys helse. http://www.dagbladet.no/nyheter/legen-skrev-at-donald-trump-ville-bli-tidenes-friskeste-president-na-avslorer-han-sannheten-om-brevet/61178643 Som vanlig… Read more »

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x