27
aug
Seneste opdatering: 28/8-16 kl. 0013
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ezra Levant går ned i Clintons offentliggjorte mailkorrespondance og søger på ord, der har relation til nogle af hendes symtomer. Det var en ide, der gav pote. Jeg siger som Ben Shapiro, man vil stemme på Trump for at undgå Hillary og hendes kendte række af skandaler, som amerikanske og europæiske medier går omhyggeligt udenom. Om ham har man i det mindst lov at håbe, han bliver en god præsident. Clintons talenter er kendte, alt for kendte. Ingen af dem vækker dog vores enthusiasme.

Nathan Shachar: Bilbrande hander om magt

Kriminaliteten i Sverige er værre end i Hebron

Det er virkelig meget sjældent jeg gengiver opinion fra svensk MSM for det gode. Den er så torskedum at enhver kan se, den er fabrikeret af fastansatte, der får deres løn for i bedste fald at være politisk uskadelige. Der er ingen der har kunnet eller villet nærmere sig svaret på spørgsmålet, hvorfor biler brænder og kriminaliteten blandt udlændinge er så afsindig høj. Det er rimeligt at antage, at de kvikkere af dem slet ikke vil have svaret.

Nathan Shachar gør utvivlsomt arbejdet for dem, fordi han ikke har boet i Sverige meget længe, og er inderlig ligeglad med hvad koncensus er derhjemme for tiden. Shachar er DNs lederskribent, og har boet i Israel i årtier. Læs det hele.

Bilar brinner. Utan att ha en aning om vilka förövarna är börjar ”experterna” tala om utanförskap. Tankereflexen är att asocialt agerande alltid har materiella drivkrafter. Det är inte bara falskt. Det är farligt.

Eller är det Sverige som är gåtan? Häromdagen i P1 dryftades dagens nyhet, de bilbränder som sades ha ”drabbat” Malmö och andra städer. Två kännare, en kulturgeograf och en social aktivist, var rörande eniga: Vandalismen var ointressant, den var en trivial sekundärföreteelse, en naturlig och rimlig reaktion på ”utanförskap”. Gav man bara bilbrännarna jobb så skulle alla ledsamheter upphöra.

Bilbränder är en fråga om makt, ett billigt och effektivt sätt att syna polisens och statens kort.I Sverige är samhället staten. I Hebron är samhället familjerna. Det är inte islam, det är Mellanöstern. Det är inte filosofen Hobbes system, med en sträng och farlig härskare som håller alla i schack. Det är tvärtom. Männi-skorna i Hebron vet att ingen överhet vakar över liv, lem och egendom. De får göra det själva.

Säg att någon i Hebron skulle komma på idén att trakassera kvinnor eller bränna bilar. Innan någon kriminolog hunnit ropa ”utanförskap” skulle det hela vara över; våldsmännens familjer skulle ha inskridit, lika fermt och oreflekterat som när man släcker en brand. En klan som betingade sig rätten att angripa andra och hänvisade till sitt utanförskap vore utraderad, den skulle inte längre kunna gifta bort sina barn eller träffa några affärsuppgörelser.

Den dag Sveriges medborgare mister all tilltro till stat och polis hamnar de inför ett vägval: De kan vända demokratin ryggen och utse en stark man eller ett extremt parti att hålla ordning. Det kommer knappast att ske i Sverige. Återstår Hebronmodellen: varje kvarter, varje grannskap, blir en stat med oskrivna lagar och informella myndigheter. I stora delar av världen försiggår allt liv så. De rika omgärdar sig med stängsel och vakter, men också slummen har sina skyddsrutiner. Demokratin blir då efterhand mer formell än reell; man håller val men allt väsentligt sker vid sidan om, inte via institutionerna.

1961 besökte justitieminister Herman Kling Buenos Aires. I en briefing till ortstidningen Argentinisches Tageblatt berättade svenska sagesmän att Sverige ”löst alla kroppsliga och mentala problem”, en uppgift som tidningen förmedlade utan någon ironi. Detta högmod och Sveriges geopolitiska tur har deformerat oss, narrat oss att tro att vi lever under andra stjärnor än resten av planeten. Det verkliga utanförskapet är Sveriges. Ett mentalt utanförskap hos den som inbillar sig ha satt livets lagar ur spel. Ledare. Nathan Shachar: Där det självklara blir gåtfullt

En artikel i dag bekræfter Shachar: Svensk bilafbrænder: Det er hævn mod politiet

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
danevillain
danevillain
5 years ago

Hendes host bliver værre og værre. Se det her anfald fra i forgårs!

http://www.liveleak.com/view?i=ea5_1473106222

danevillain
danevillain
5 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, og klakørerne på tante Berlingske er så venlige at fremstille de åbenlyst alvorlige helbredsproblemer som tegn på – arbejdsomhed: http://m.b.dk/nationalt/slemt-hosteanfald-under-tale-her-kommer-hillarys-feber-redning

Tafsa inte på Sverige!
Tafsa inte på Sverige!
5 years ago

Sov gott i 1000 år Hillary!

trackback

[…] er Ezra Levant lige frisk nok med at kolportere alle historier om Hillarys besynderlige opførsel. Men han […]

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Ja du, Nathan.Det är din folkgrupp som sitter på alla maktposter. Du har all möjlighet att stoppa både bilbränder och våldtäkter – om du vill. Men det vill du inte. Slutmålet är vitt folkmord genom Kalergi-planen. Alla folkgrupper på jorden skall blandas till en brun sörja. Alla utom er egen. Sedan kommer ni rasrena übermenschen sitta bakom er gigantiska mur och ert apartheidsamhälle nere i Israel och styra över er boskap. Lika lite som islam betyder fred, lika lite betyder goyim gentiles. Den korrekta översättningen är boskap.

Casper
Casper
5 years ago

Dette her kan i hvert fald IKKE bruges til noget:
https://www.donaldjtrump.com/images/uploads/trump_health_record.pdf

En lægeattest skal være objektiv og ikke opremse hvilke skavanker man ikke har.

“If elected … will be the healthiest individual ever elected to the presidency.”

Skriver en læge sådan, så vil andre læger ikke tage attesten alvorligt. De ville heller ikke stole på det faktuelle indhold, for lægens faglighed er bragt i tvivl.

Trump er sikkert fysisk sund, men både ham og hans læge virker bindegale.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

En sak är väldigt säker dom här två sakerna hänger ihop som ler o Långhalm. Hillary är en stor orsak till bilbränderna i Sverige med sin mena politik. Jag ser inge framtid överhuvudtaget med henne som president. Inte för vanligt folk men för eliten är det en annan sak med henne som president så kan Löfven o Margot kliva till en karriärs plats i FN efter valet 2018. Det får dom som tack förhjälpen med omvandlingen av Europa eliten o globalisternas världsstat som gör folket till fattigslavar och ger eliten makten över världens folk. För pengar verkar dom ha tröttnat… Read more »

Casper
Casper
5 years ago

Det er umuligt at komme til en konklusion om Hillarys helbred ud fra alle mulige spredte spekulationer. Det er hendes modstandere godt tilfredse med – det er nok at skabe tvivl. De fleste af hendes symptomer kan forklares med lavt stofskifte (hypothyroidisme), som hun åbent har erkendt. Det kan også give hoste. Det er en ganske almindelig sygdom hos midaldrende/ældre kvinder. Hun får godt nok medicin, men mange er lidt underbehandlet, dvs. burde øge dosis. Grineanfaldene kan nok ikke forklares ud fra det, men jeg synes beviserne er ret spinkle. Jeg har set to små klip på få sekunders varighed.… Read more »

Philip B. Grønlykke
Philip B. Grønlykke
5 years ago
Reply to  Casper

Pointen i indslaget er jo ikke om du, Ezra Lavant eller andre er overbeviste om hun er syg eller ej. Men derimod at de amerikanske vælgere har krav på dokumentation på kvindens helbredstilstand, da hun er præsidentkandidat. Som sådan er det et udmærket indslag, især nu da de øvrige medier ikke gør deres arbejde i den sammenhæng (hvilket de gjorde med tidligere (republikanske) kandidater – en anden god pointe i indslaget). Det er jo åbenlyst at der i al fald er baggrund for en afklaring. Men der er kun larmende tavshed fra alle “mainstream” medier. Undskyld mig, dine medicinske bemærkninger… Read more »

Casper
Casper
5 years ago

Som jeg skrev: .”Hvis hun ikke fejler noget neurologisk, så stiller vi hende en umulig opgave med at modbevise det.” Hvad for nogle papirer skal patienten fremlægge hvis de ikke eksisterer? Hvad for nogle undersøgelser skal der foretages, hvis patienten selv og hendes læger ikke bemærker nogen symptomer? Det er jo ikke sikkert at hun opfatter sig selv sådan som hun fremstilles i videoklippene. Selv hvis hun har en begyndende hjernesygdom, vil det være vanskeligt at finde ud af noget, hvis hun ikke selv er klar over det. Jeg ved ikke hvad for en åbenbar fornuft du mener? Han fordrejer… Read more »

leg
leg
5 years ago

Hillary Clinton har narkolepsi. Hun har de typiske
symptomer. Hun falder i søvn ukontrolleret. Hun har medicin som kun bruges for
narkolepsi. Anfald af hoste ser man hos mere end halvdelen af kvindelige patienter
over 60 år. Så det passer også.

Der er ikke den mindste chance for at hun kan klare præsidentens
arbejde i USA. Hun er syg. Hvad har hun ellers af symptomer? Hallucinationer?
Drømme i vågen tilstand? Små hukommelsesdefekter?

En præsident med narkolepsi er en katastrofe for USA of
den øvrige vestlige verden.

leg
leg
5 years ago
Reply to  snaphanen

Du har ret i formuleringen. Jeg skulle have skrevet: “ifølge hendes egne oplysninger i hendes egne mails er diagnosen klar. Diagnosen stilles netop med disse oplysninger. Og findiagnostik siden med søvntest. Bare det faktum, at hun medicinerer for narkolepsi er tungtvejende. Hvis man har set narkolepsipatienter, så genkender man med det samme billedet.

Casper
Casper
5 years ago
Reply to  leg

Levant er normalt ret sober, om end meget klar i sine “vinklinger” af budskabet. Men her synes jeg han er på tynd is. Man skal passe på med at konkludere en persons sygdom ud fra medicinen, for mange ting kan bruges til flere formål, også uofficielt. Hvis en person f.eks. får naltrexon, antidepressiver, ritalin og modafinil , så ville det ifølge kataloget være en stofmisbruger med depression, ADHD og narkolepsi. Men det kan lige så godt være en sklerose- eller gigtpatient med nervesmerter, tinnitus eller udmattelse. Narkolepsi kunne sagtens forklare grineanfaldene (katapleksi). Man behøver ikke falde i søvn som narkoleptiker,… Read more »

barfbag
barfbag
5 years ago

Off topic.Jeg kom forbi denne artikel, og jeg har selv klikket for at få bogen i trykken og vil også købe bogen, når nok mennesker har klikket: http://www.annemariewaters.org/an-appeal-for-two-minutes-of-your-time/

trackback

[…] Taget herfra […]

Dogen
Dogen
5 years ago

I USA spekuleres det på om hun har Parkinson eller en eller annen form for for nevrologisk lidelse som gir anfall. Det sies at det har blitt brukt millioner på å lage ekstra trinn der hun ferdes for at hun ikke skal snuble, at det er restriksjoner mht bruk av blitz på møtene, at hennes program ikke er så hektisk som Trumps mm. Det har vært ganske stille rundt Hillarys helse i norske medier. I dag har derimot Dagbladet en artikkel hvor det står at det er Trump som står bak de dårlige ryktene angående Hillarys helse. http://www.dagbladet.no/nyheter/legen-skrev-at-donald-trump-ville-bli-tidenes-friskeste-president-na-avslorer-han-sannheten-om-brevet/61178643 Som vanlig… Read more »

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x