30
aug
Seneste opdatering: 31/8-16 kl. 1822
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er al ære værd, at Jeppe Juhl vil prøve at nå David Trads. Jeg mener ikke, det kan lade sig gøre. Jeg læser ham ikke, fordi jeg mener han er irrelevant. Jeg ville aldrig debattere med ham, for efter at have set ham i debat med Morten Uhrskov, mener jeg ikke bare han er uberørt af virkeligheden, jeg mener hans tilgang tangerer det psykopatiske. Prøv at se, hvor ugeneret han lyver overfor Uhrskov.

Han påstande om svensk økonomi, er fri fantasi. Svensk BNP pr capita er ikke vokset i ti år. De optager milliarlån for at financiere indvandringen. Skatterne er lige forhøjet med 62 mia, og velfærden bliver løbende barberet. Det venligste man kan sige om Trads er, at han er postfaktuel. Fakta spiller overhovedet ingen rolle for ham.

Det er talende, at sådan en mytoman har en vis position i dansk presse. Jeg mener stadig, David Trads er en i bedste fald ligegyldig person. Støj på linjen. I værste fald er han skadelig og ondartet, hvad han viste så rigeligt i tilfældet Henrik Gade Jensen. Dokumentar: Hængt ud på Forsiden – Henrik Gade Jensen.

Britain’s Muslim Rape Gang Cover-up

CBN med George Igler og Tommy Robinson

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Larsen
Ole Larsen
5 years ago

Jeg vil gerne anbefale skuespillet: Biedermann og brændstifterne (Biedermann und die Brandstifter), skrevet af schweizeren Max Frisch. Det handler om såkaldt almindelige menneskers reaktion på meget mærkelige ting som f.eks. nazismens fremkomst, men det passer også godt på vore dage. Biedermann tror ikke at brændstiftere ville bede om at låne tændstikker, og når brændstifterne siger noget forfærdeligt, tror han at det bare er for sjov. Biedermann er selvfølgelig meget imod ulovligheder, men forbryderne kan snyde ham så let som ingenting.

Anna Svensson
5 years ago

Jag känner inte David Trads, men han verkar inte ha något begrepp alls om dagens samhälle och i synnerhet om Sverige. Var lever han?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  Anna Svensson

På den mycket trevliga stadsdelen Frederiksberg i Köpenhamm, som är en självständig rik kommun – en sorts ö “mitt” i Köpenhamn (!) 😉 – med en överväkt av folk med högare eller även mycket höga intäkter – där det förstås finns mycket lite “kulturberikning” med muslimer från Mellanösten och kringligganda länder – bortsett från vänliga grönthandlare, hyggliga pizzabarägare och kioskägare etc.naturligtvis 😉 Det är cirka Köpenhams svar på Östermalm i Stockholm, men har också stora områden med stora och mycket dyra villor.- och är också något störra än Södermalm. Så, nej DT har absolut ingen aning om den “kulturberikade” verkligheten… Read more »

Anna Svensson
5 years ago

Det förklarar allt. jag har gått i Fredriksberg och det var väldigt fint, i motsats till Fisketorvet.

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

Nu har jeg set Jeppe Juhl og Trads 1+2 og Morten Urhskov og Trads… Og det er ikke andet end “abstrakt” diskusion… JJ og MUJ, bliver ved med at, at understrege “jeg generalisere ikke”… Jeg har ikke noget mod muslimer osv…. JEG har NOGET mod muslimer… De hører ikke til i vesten… Muslimske samfund er LORT… Og hvis jeg flyttede dertil… Ville jeg aldrig “adoptere” deres livssyn… LIGESOM DE IKKE ADOPTEREr vores livssyn og værdier…. Hverken i 1. – 2. eller 3. 4. generation… Trads reklamere for en indstilling der er så GAKKELAG at vi alle burde kører i bil… Read more »

Tafsa inte på Sverige!
Tafsa inte på Sverige!
5 years ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Fra britiske Channel 4s Undercover Mosque -The Return ( 2008 ), som ghm. endda har været vist een gang på DR2 for ca. 4 – 5 år siden – hårdt presset af medlemmer af DRs bestyrelse – , men naturligvis dog først efter kl. 23 på en hverdagsaften, så man ikke risikerede, at alt for mange med de “forkerte” meninger kom til at se den og evt. begyndte at stille ubekvemme spørgsmål, om hvad der egentlig foregår af den slags afskyelige ting i moskeerne og ude i de muslimske parallellsamfund i Danmark – eller angående DRs totalt manglende evne, lyst… Read more »

Margrethe
Margrethe
5 years ago

Man skal vælge sine kampe med omhu. Han er ikke det værd. Er kun interessant som fænomen og advarsel i kraft af sin relative magtposition i medierne. Kan som sådan kun bruges til at illustrere, hvor galt det står til med vagthunden, der langsomt men sikker har tranformeret sig til en af SS’ernes Schäferhunde. De gjorde det også godt, når det gjaldt at spore og afmontere de formastelige…

River
River
5 years ago
Reply to  Margrethe

Jeg elsker din sammenligning fra vagt til SS-hund. Ud over at den er fantasifuld så beskriver den præcist transformationen.

River
River
5 years ago

Læser heller ikke manden mere. Jeg tror at mange af den slags skal behandles med ligegyldighed. Hvis nogen vil hører ens mening om manden kan man med ro i sindet erklære at manden er en idiot. Han er af den kategori man ikke vil fodre med opmærksomhed. Psykopater skal mødes med ingen reaktion. Så lad være at fodre svinet.

Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago
Reply to  snaphanen

Jeg beundrer Jeppe Juhl for hans tålmodighed, men han havde slet ikke behøvet at invitere Trads.

Han kunne ligeså godt have inviteret en dyne, han kunne slå i, eller en mur, han kunne tale til.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  River

David Trads giver jo begrebet “uden for pædagogisk rækkevidde” helt nye dimensioner – man kan simpelthen bare ikke fatte, at noget menneske i Danmark stadigvæk kan være så virkelighedsfjernt i 2016 😉 Måske skulle han – sammen med Zenia Stampe, Sofie Carsten Nielsen & Jon Bertelsen etc. – SELV prøve at komme ud at bo i de “kulturberigede” zoner, så han kunne få nogle nye indgangsvinkler til den usikre dagligdag folk som ham og hans selvgode, frelste, bedrevidende og glorieoudsende PK-venner påtvinger andre danskere imod deres ønske? Det ville da under alle omstændigheder være rigtigt god reality-underholdning for alle os… Read more »

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x