11
sep
Seneste opdatering: 11/9-16 kl. 0106
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Morten Uhrskov. Udtalelse efter Dansk Samlings landsråd på Nyborg Strand lørdag d. 10 september.

Af Morten Uhrskov Jensen

Det er på tide at sætte på plads, hvordan Dansk Samling stiller sig til spørgsmålet om islams rolle i Danmark. Det korte svar er, at islam INGEN plads skal have i danskernes land. Den lidt længere forklaring følger her:

Det er en kendsgerning, at der i Danmark i dag bor op imod 300.000 mennesker med baggrund i religionen islam. Jeg omtaler konsekvent den samlede gruppe som ”muslimer i Danmark”, aldrig som ”danske muslimer”. Det gør jeg af en grund.

Jeg anerkender gerne, at individuelle personer med muslimsk baggrund kan være at regne for danskere. Det er de, når de af hjertet ønsker at være en del af et frihedselskende, dansk og vestligt samfund, hvor den danske arv gennem utalte generationer spiller en vigtig rolle. Det kan være svært for den enkelte dansksindede muslim, idet rødderne jo ikke er lange. Men hvis glæden, ja benovelsen, over Danmark og danskerne er til stede, skal man i begrænset antal være velkommen i vores kreds. Afgørende er selvfølgelig altid at holde fast på, at det altovervejende flertal af befolkningen i Danmark fortsat har dansk herkomst i lange led ned gennem vores fortid. Drypvis indvandring af venligtsindede, ja. Masseindvandring fra den tredje verden, nej.

Er den samlede gruppe af muslimer i Danmark derimod stor, og vokser den uafladeligt, da bliver den netop til en gruppe af muslimer. I så fald er der ikke tale om ”danske muslimer”, men om ”muslimer i Danmark”. Det er som udgangspunkt tilfældet i dag.

Det derfor indlysende er, at antallet af muslimer i Danmark bringes ned til et niveau, der er i overensstemmelse med, at danskerne kan leve med det. Den del har Dansk Samling en klar plan for. Den består i betydelige hjemsendelsesprogrammer (der også skal gælde for andre ikke-vestlige, der ikke ønsker at tilpasse sig Danmark) med et betragteligt pengebeløb bundet ved, der gør det muligt at ske ad frivillighedens vej. Inden dette program sættes i værk, er der sket en fuldstændig standsning af enhver form for indvandring fra ikke-vestlige lande, og kriminelle og arbejdsløse ikke-statsborgere kan imødese udvisning.

Hvorfor skal antallet af muslimer i Danmark nedbringes? Fordi de op imod 300.000 som samlet gruppe giver Danmark og danskerne så store problemer, at det er nødvendigt. Og hermed er vi nået til moskeernes rolle, også uanset det er en mindre del af muslimerne, der besøger disse.

De muslimske bedehuse, moskeerne, er at sammenligne med kanariefuglen i kulminen, som faldt om før menneskene, som derfor kunne nå at flygte. TV2’s dokumentarudsendelser med skjulte optagelser viste, hvad det er, vi er oppe imod i de muslimske gudshuse:

I stort set alle tilfælde har vi at gøre med imamer, der er Danmark fjendtligt stemt. I stort set alle tilfælde har vi tilladt indvandring af personer – imamerne – som ikke vil os det godt. Mest berygtet husker jeg imamen, som fortalte, at islam var ved ”at åbne disse lande op”, altså vestlige, europæiske lande som det danske. I andre tilfælde blev der opfordret til ulovligheder som socialt bedrageri, og mandens tæsk til konen affødte kommentaren, at det skulle holdes ude af de danske myndigheders søgelys.

Lad os gøre en lang historie kort og i stedet ridse op, hvad Dansk Samling vil gøre i forhold til moskeerne for at løse et problem, der ellers er uløseligt:

a) Stort set samtlige moskeer overvåges af PET, fordi det er nødvendigt af hensyn til den offentlige orden.
b) Udenlandske imamer (eller enhver anden type af prædikant), der forsvarer ulovligheder, udvises umiddelbart som følge af en tilbagevenden til en rent administrativ udlændingelov. En sådan eksisterede før 1983.
c) Imamer med statsborgerskab, der opfordrer til ulovligheder, straffes med ubetinget fængsel i f.eks. minimum ét år. Der er tale om undergravning af den danske retsorden, og følgelig skærpes straffen meget betydeligt i forhold til i dag. Loven skal naturligvis gælde for enhver religiøs person med myndighed.

Godtgøres det, at en moske er arnested for terrorister eller mulige sådanne, vil moskeen blive lukket efter grundlovens forskrifter. Hvis en efterfølgende dom ikke kender moskeen ulovlig, kan det være nødvendigt at skærpe straffene for enkeltpersoner med statsborgerskab (ikke-statsborgere udvises øjeblikkeligt) yderligere til f.eks. minimum to års fængsel. I gentagelsestilfælde bliver straffen blot endnu højere.

Voila. Noget i den retning vil Dansk Samling stå for den dag, hvor vi sidder i Folketinget. Islam skal nemlig ikke have NOGEN plads i Danmark, så længe den danske stat vurderer, at islam som trossystem alt, alt for ofte radikaliserer en uhyggelig stor del af dens tilhængere. Moskeer, der ikke overtræder nogen af ovennævnte bestemmelser, kan virke efter den grundlovssikrede religionsfrihed.

Den enkelte muslim, der af hjertet holder af Danmark på danskernes præmisser, kan dermed bo og leve iblandt os. Denne muslim vil have en høj grad af forståelse for, at danskerne insisterer på at forblive et folk med et fædreland og et modersmål. Begge dele er mere end tusind år gamle realiteter.

Demokrati og retsstat vil Dansk Samling til enhver tid opretholde, men vi ved også, hvad der er på spil i disse år. Dansk Samling går aldrig på kompromis med Danmark, og på demokratiets og retsstatens grund vil vi bekæmpe den trussel, som i vores tid udgår fra ekstreme kræfter, som er kommet hertil udefra, tilladt af historieløse politikere, som har glemt, hvad folk og fædreland er.
Det har Dansk Samling IKKE glemt.

Husk at skrive under på, at Dansk Samling kan stille op til det næste valg til Folketinget.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
5 years ago

Muslimer har ingen plass i Europa, men å få dem ut krever kraftige tiltak.

Skåning
Skåning
5 years ago

Jeg synes Morten Uhrskov.sku give op og aliiere sig med Ny borgerlig. Ham och Pernille Vermund siger jo detsamme ting, og Pernille er meget mer fotogen (om man siger sådan på dansk). Hun kan före seg i en TV-debat.

spirild
spirild
5 years ago

Europa har ingen grenser og vil ikke fronte sivilisasjonskrigen som har startet.

Pseudoflyktninger får mat, hus, iphones, klær.

De europeiske statene fører krig mot oss, borgerne av Europa.
De nekter å anerkjenne vår identitet.
De vil ikke beskytte eller forsvare oss.

Hva skal vi da gjøre?

spirild
spirild
5 years ago

Det er riktig hva Uhskov sier, man må avlære seg selv visse standardiserte tenkemåter.

Si ikke “danske eller norske muslimer, si “muslimer i Danmark.

Muslimer i det antallet som nå siger inn i Europa gjør det rett å omtale disse som “muslimer i Danmark”.

Da de bevisst og trassig holder på sine skikker, uskikker nekter jeg dem for alltid dette: Danske muslimer.

De vil for alltid være en fremmed for meg.
Hvem spurte oss om vi ville ha den tredje verden og muslimsk ukultur på mine barns skole?

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Kære Morten Uhrskov Jensen Dansk Samling når ikke at blive opstillingsberettiget til det forestående valg. Hvordan øger Dansk Samling så sin mulighed for at blive opstillet til det efterfølgende valg? Det gør Dansk Samling ved at være storsindede – og anbefale sine støtter at stille for Nye Borgerlige! Nye Borgerlige er tæt på målet, men er i fare for ikke at nå det, fordi valgudskrivelsen er nær. Kommer Nye Borgerlige ind denne gang, så frigøres der over tyve tusind dansksindede, potentielle stillere, som Dansk Samling vil kunne nyde godt af, idet Dansk Samling så ikke længere skal ligge og kæmpe… Read more »

Tafsa inte på Sverige!
Tafsa inte på Sverige!
5 years ago

Ni som inte tror att radikal muslim är samma sak som vanlig muslim se denna film!
https://www.youtube.com/watch?v=bV710c1dgpU

spirild
spirild
5 years ago

Vel, det ser mørket ut. Mer og mer.

Nigeria har 100 millioner som skal til Europa. De bare MÅ.

EU planlegger en europeisk “migrantskatt” og mer penger til Hellas slik at de kan takle migrantskrisen noen måneder, uker (?) til.

https://www.euractiv.fr/section/priorites-ue-2020/news/le-brexit-deverouille-le-debat-sur-la-creation-dun-impot-europeen/

http://fr.reuters.com/article/topNews/idFRKCN11G0ME

https://youtu.be/0Enx6jAHC5M

https://youtu.be/gQD2o89refc

spirild
spirild
5 years ago
Reply to  spirild

BYTT MED DANMARK – TYSLAND – SVERIGE – eller NORGE: http://lesobservateurs.ch/2016/09/05/experte-millions-de-migrants-economiques-africains-arrivent-on-ne-pourra-renvoyer/ Jeg blir nødt til å skrive/oversette en kommentar til artikkelen om afrikanerne som SKAL til Europa- Hva sier “han”? Etter å ha tilbrakt 22 år i disse landene og sett deres hjelpesløshet i forhold til å organisere seg selv, sin økonomi, regulere sin befolkningsvekst eller stoppe sin kriminelle etniske rensing osv, er jeg glad, takknemlig over å å lese denne artikkelen med fru Kneissl. Dette er nøyaktig hva som skjer. Dette er bare begynnelsen. Det finnes en regjeringsrapport som viser at ulovlig innvandring fra det svarte Afrika øker med… Read more »

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  spirild

Takk til deg Spirild; En “virkelighetsfremmende” kommentar!

Pluto
Pluto
5 years ago
Reply to  spirild

Som den godeste Jasminum her gjør, så vil også jeg få takke deg, kjære Spirild, for denne teksten som du tok deg bryet med ved at både oversette samt videreformidle for oss lesere! – Situasjonen i Europa i dag er ekstremt alarmerende, og det er derfor svært viktig at vi engasjerer oss slik at vi en dag også kan organisere oss til aktiv Motstand for Forsvar av Nasjonenes Europa; som er Våre egne hjemland for all tid! – Så: Vi gir oss aldri! Med de beste ønsker til deg, Spirild, som – sammen med andre trofaste kjempere, gir livet mening… Read more »

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x