16
sep
Seneste opdatering: 17/9-16 kl. 1637
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi må ikke nævne borgerkrigden, for dem der har gjort den mulig: Nemlig stort set alle mainstream politikere i fyrre år inkl. Søren Pind. De kan slet, slet ikke lide det, skønt det kun er en advarsel i den bedste mening. Søren Pind aner antagelig medskyld og ansvar, og det er altid pebret at få fordelt blandt “ansvarlige.” Pind vil gerne forhåndsfordele det blandt dem, der advarede, og det ville være en historisk dobbelt-uhæderlighed, hvis det lykkedes ham og hans lige.

Islam betyder stort set altid krig. 80 procent af de krige der raser i verden lige nu, har islam på den ene eller begge sider. Uden islam ville denne verden være næsten fuldstændig fredelig, men det bliver altså ikke den fremtid unge europæerne skal arve efter os. Enhver afsluttet krig rummer de dårskaber, som vil udløse den næste.  Jeg tænker på, om de vil kæmpe eller lade sig dhimmificere uden kamp, vil 70 års fred og velfærd veje for tungt sammenlignet med deres frihed og deres selvrespekt? Antagelig vil de være chanceløse, uden psysisk eller fysisk forsvar. Se iøvrigt Eva Selsing: Pinds pinlige korstog mod de borgerlige

Information besøger Jeppe Juhl og Newspeek Networks

Det begyndte helt tilbage i 2003 med det nationalkonservative blogunivers Uriasposten af historikeren Kim Møller. I 2007 kom den brugerstyrede netavis 180grader.dk, der har et liberalt udgangspunkt, men også bringer historier, der er meget indvandrerkritiske. Så fik nationalkonservative bloggere som Sørine Godtfredsen, Katrine Winkel Holm og Eva Agnete Selsing en stemme i de etablerede medier som Berlingske og Jyllands-Posten.

Herefter lavede Karen Jespersen og Ralf Pittelkow Den Korte Avis, og senest har der været debat om det højreorienterede radioprogram Je Suis Jalving, der blev sendt på Radio24syv henover sommeren.

»Det er gået bedre end forventet over sommeren,« siger Sputnik og læser en liste med seertal op, som han har liggende foran sig.Jeppe Juhl spørger, om de måler, hvor mange af Newspeeks seere, der er haters. Det kan man ikke se på tallene. Til gengæld kan de se, at de har haft »611.526 unikke viewers på deres videoer fra juni til august.«

En undersøgelse fra februar 2016 af analyseinstituttet YouGov viser, at 37 procent af danskerne har mistro til mediernes dækning af indvandrerdebatten.Værre forholder det sig i Tyskland og Sverige, hvor henholdsvis 66 procent og 57 procent har den samme mistro til medierne, når det kommer til deres dækning af indvandrere, flygtninge og religiøse minoriteter.

»Jo før, journalister og medier tør at dækkede problemer, der er, i stedet for at undertrykke dem, jo mindre sandsynlighed er der for, at folk vil blive kastet over i et forfærdeligt højreoprør. Først kommer frygten, herefter kommer vreden,« siger Jeppe Juhl. Mediernes nye modstandsmand

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
danevillain
danevillain
5 years ago

Søren Pind er et fænomen og et studie værd i sig selv. Søren Krarup forsøgte forleden i Politiken at appellere til Pinds fornuft med henvisning til en bog de to udgav sammen tilbage i 2003. Det lykkes næppe. Sidste år blev Søren Pind tildelt en af de fineste franske ordener. Det er måske grunden til, at han er blevet beskyldt for knaphulskløe – eller også er det den melodramatiske og selviscenesættende narcissisme han udfolder på de sociale medier, hvor han efter sigende blokerer alle, som drister sig til at være uenig med ham. Danmark havde brug for en sherif, men… Read more »

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  snaphanen

snaphanen; visste du om denne videoen:
https://www.youtube.com/watch?v=AOyRMz3-zpU
som Snappe herover legger ut.

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  snaphanen

😉 Den er verre enn du tror, men langt fra uventet. Få også med innledningen som er Snappes kommentar. Brikker av sannhet kan man tåle, men sammensatt er de nesten ikke til å bære. DETTE er folk som har innvadert alle våre politikeres psyke, EU er deres prosjekt blant så mange flere.

Jeg er målbunden, tar pause et år framover…. sikkert .. prinsesse eller ikke.

T. Snorrason
T. Snorrason
5 years ago

Underligt, som alle “politikere væver rundt og ikke har sat sig ind i problematikken som jo har eksisteret i 1400 år -og er omhyggeligt beskrevet i koranen med tilhørende skrifte. Alt er pindet ud ned til mindste detalje og er i realiteten en drejebog for en gangsterorganisation og har intet med religion og åndelige sysler at gøre, tværtimod- Når islam via salamimetoden indfører sharia, er det i realiteten erobring af område, og når vi nu uddanner muslimer og disse kommer ind i vor administrationosv, tager det endnu mere fart, Det eneste løsning er reconquista, ganske som det skete i Spanien,… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  T. Snorrason

…Tidligere levde de islamiske land af årlige plyndringstokter inn i nabolande…
Som de nå har flyttet til de Europeiske land…mer fast tyver.

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  sussebassa

Nå åpner jo våre europeiske mynidheter (les: våre nasjonalstaters myndigheter) dørene på vid vegg for dem, i full samforstand med herskerne de har valgt som sine GUDER: Les AAO, med sine tentakler spredt vidt omkring.

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  T. Snorrason

Og dette er hva anglo-amerikanskje oligarker pådytter oss, for å nå deres hellige (det blir feil); deres djevelske mål; NWO.
HVORDAN kan europeiske land bistå DEM. HVORDAN!!!

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  jasminum

Her er en av dem, som ikke forstår bæret:
https://anthropocene.live/

Snappe
Snappe
5 years ago
Reply to  jasminum

Hei jasminium.

God kveld!

Har drevet og lest om en bank GEF som var helt ny for meg, i den “grønne tråden”, så jeg skrev om det i en annen tråd . Tenkte at det var viktig, så jeg tipser deg.Ble tipset selv om en liknende video.
George Hunt – UNCED_Earth_Summit_1992 AGENDA_21 Pt.1-6
https://www.youtube.com/watch?v=AOyRMz3-zpU

Oliver Langeland
Oliver Langeland
5 years ago

Dette kalles for “Mental Programming” eller “pre programming”. Sterke krefter holder på å ødelegge verdens nasjoner gjennom gjeld, krig (borgerkrig), innvandring, og terror. Vi alle var egentlig konkurs i 2007, men istedenfor å stoppe ranet så økte de heller utbyttene til seg selv. I dag er økonomien ikke noen mer en et gigantisk pyramidespill som allerede (planlagt) raknet i 2007 gjennom subprimelånene. Disse råtne gjeldspapirene ble gjemt inn i aksje, obligasjon og derivat-markedet, derfor ble det en global affære som ikke er ordnet opp i. Vi klarer heller ikke å holde opp forbruket (vekst) siden middelklassen er borte i vesten.… Read more »

River
River
5 years ago

The propagandists purpose is to make people forget that certain other people are inhuman. (River) Omskrivning af Aldous Huxley. 100 % enig med hvad du skriver. Se Bilderberg på wiki hvem der deltager sammen med den virkelige elite, f.eks. den danske deltagerliste. Demokratisk valgte der deltager i hemmelige møder der ikke må refereres. Hvis man arbejder for udryddelsen af sit eget folk så er man forræder. Hvorfor problematiseres det ikke? Spørgsmålene er talrige. Hvorfor ejes fed fra 1913 af private banker? Hvorfor styrtede bygning 7 som den gjorde? Se youtube. Hvorfor lukker man millioner af voldelige udlændinge ind? Hvorfor opretholdes… Read more »

Tor Arne
Tor Arne
5 years ago

Man får et inntrykk av at “noen” har koreografert hendelsesforløpet for å få oppmerksomheten bort fra seg selv. Er det også ditt inntrykk? Det minner meg om dette trikset fra tryllekunsten: https://en.wikipedia.org/wiki/Misdirection_(magic)

Verden_er_gal.
Verden_er_gal.
5 years ago

Hvor kan man holde seg oppdatert på emnet du skriver om her? Vi har bl.a. rights og document mht. innvandring, finnes det noe tilsvarende på “å forberede seg best mulig på fremtidens kaos”?

Oliver Langeland
Oliver Langeland
5 years ago
Reply to  Verden_er_gal.

Jeg bruker MSM som f.eks økonomi nyheter (Financial Crisis/Debt Crisis, Too big for fail, too big for jail), haugevis av alternative sider og alt som har med etterretning å gjøre. Ikke som jeg vet om annet enn slike forum http://norsksurvivalforum.com/viewforum.php?f=44 Andre handler mer om gull og sølv som Zero Hedge av og til fremmer. Problemet er bare at de kan faktisk holde spillet i gang helt til ressursene ikke strekker til lengre. Oppgjøret skulle kommet i 2007, men det ble motsatt som planlagt. Siden 2008 har gjelden i verden økt med ca x5. Everyone can spot a investment bubble… the… Read more »

Verden_er_gal.
Verden_er_gal.
5 years ago

Takk for info.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x