21
sep
Seneste opdatering: 22/9-16 kl. 1341
73 kommentarer - Tryk for at kommentere!

»Demografi er skæbne«

og skæbnen er allerede skabt af politikerne, mens europæerne sov. 36 procent af de under 5-årige tyskere, er af fremmed herkomst. Vi ved, at svenskere kommer i mindretal i Sverige omkring 2050, og det er ikke meget bedre i Holland, England og Frankrig. Sverige er i en opløsning, det øjensynligt er for sent at inddæmme. Over halvdelen af svenskerne mener, at “Sverige är på väg åt fel håll.” I international presse er Sverige ingen hemmelighed længere: SWEDEN IN CHAOS: Number of ‘no-go zones’ INCREASED as police lose control over violence.

Mange europæerne vågner op i disse år, men de vågner til et fait accompli og de vågner op til politikere og journalister, der hverken kan eller vil overskue situationen. Kun omfattende repatrieringer kan nu afværge den skæbne, deres børn går i møde, men EU mangler komplet forståelse af situationen, nemlig at folkevandringen kun lige er begyndt. Hvis østeuropæerne vinder striden med Bryssel, skylder vi dem uendelig tak for at have skånet Europa for det sidste nådestød og i sidste øjeblik.

Following the release of figures which reveal almost four in ten children under five have foreign roots, Michael Paulwitz says the demographic change will be the death of Germany’s welfare state.

The journalist and historian predicts that “hard struggles” over resources will take place when ethnic Germans are a minority, and that native Germans “will inevitably lose out”.

Mr Paulwitz’ article follows the release on Friday of official figures from the Federal Statistics Office. While they show 21 per cent of the total population currently have a migrant background he notes that such people are disproportionately represented in the younger age cohorts.

One in three people aged under 18 who are resident in Germany have foreign roots, and the number jumps to 36 per cent among people under five. Germany: Nearly 40 Per Cent of Under Fives Now ‘Migrant Background’, Demografische Verdrängung Raum ohne Volk von Michael Paulwitz

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
73 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Steinadler
5 years ago

If you value what you have, be prepared to fight for it unto the death. Because if you’re not prepared to fight for it, it shall be taken from you by somebody who is less worthy than you, who is not able to accomplish what you were able to accomplish. Take a lesson from the American Indians, fight for what’s yours. – David Yeagley

A lesson on immigration from an American Indian | David Yeagley

jonny_99
jonny_99
5 years ago

Die Vorsitzende der Amadeu-Antonio-Stiftung, Anetta Kahane, hat beklagt, in den östlichen Bundesländern lebten zu wenig Ausländer. „Im Osten gibt es gemessen an der Bevölkerung noch immer zu wenig Menschen, die sichtbar Minderheiten angehören, die zum Beispiel schwarz sind“, kritisierte Kahane nach einem Bericht des Tagesspiegel. Gleichzeitig gebe es einen Strukturwandel, durch den ganze Gegenden entvölkert würden. „Wenn ich mir etwas wünschen dürfte, würde ich sagen: Es ist Zeit für die zweite Wende und einen neuen Aufbau Ost, infrastrukturell, emotional, kulturell.“ Laut Kahane sei es „die größte Bankrotterklärung“ der deutschen Politik seit der Wiedervereinigung, „daß ein Drittel des Staatsgebiets weiß“ geblieben… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Det kommer meget hurtigt. Vanligt folk forstår ikke, at muslimernes befolkningspyramide er, netop, pyramideformet, mens vores er oval. Derfor bliver vi i rask tempo de få.

Politikerne ved det dog godt. Som Morten Uhrskov siger det: End ikke Dansk Folkeparti orienterer befolkningen. Absolut INGEN gør. Alle, der færdes på Vestegnen kan se det samme: Det banker ind med folkeslag, vi ikke kender, og hvis opholdsgrundlag er totalt gådefuldt. Og det banker ind med helt nye individer fra de velkendte masseindvandringslande. Og vi får 0 at vide.

– – –

Bjørn Olsen
Bjørn Olsen
5 years ago

Kan europeerne fritas for kulpabilitet?

I det store og det hele har denne utviklingen hatt demokratisk legitimitet.

Hvis immigrasjonen og den demografiske transformasjonen av vesteuropeiske land var uønsket må man kunne forvente at velgerne hadde gitt sin stemme til innvandringskritiske partier i langt større grad på et langt tidligere tidspunkt.

Europeerne stemte for venstresidens velferdsstat, og en misforstått godhet som legger grunnlaget for selvutslettelse. Jeg synes ikke man skal frita folk for dette ansvaret.

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  Bjørn Olsen

Nei, det synes ikke jeg heller. Selv om man kan skylde på politikere, akademikere og journalister for å ha planlagt og administrert dette skrekkscenarioet, er det to eller tre generasjoners politiske søvngjengeri som har gjort det mulig. Vi og vår foreldregenerasjon har ikke benyttet oss av de mulighetene demokratiet har gitt oss til oss stoppe dette i tide. Folk flest har blitt lokket, lurt og dopet ned av politikeres løfter om “brød og sirkus”, men det fritar ingen fra å skaffe seg kunnskap på egen hånd. De har selv valgt det. De kunne valgt annerledes. Nei, europeerne har falt for… Read more »

Bjørn Olsen
Bjørn Olsen
5 years ago
Reply to  achantus

Dessverre har vi valgt dette selv. Å skylde på propaganda i media blir for enkelt. Ingen har noen sinne hatt større tilgang på alternative nyhetskilder enn oss. Den forestående katastrofen skyldes en del grådighet og en del latskap. Jeg følger en videoblogger på youtube som heter Stefan Molyneux. Han har svært mye fornuftig å si om bla innvandringen og om multikultur. Han sier det slik at han ikke kommer til å ha empati med europeerne når konsekvensene av den multikulturelle ideologien melder seg for alvor. Det er nemlig en gave han kommer til gi til seg selv. Man skal ikke… Read more »

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  Bjørn Olsen

Har hørt en god del på Stefan M. selv. En svært intelligent fyr. Nei, kampen er ikke over, det har du selvsagt rett i, men det ser ikke lyst ut, og det er særlig på grunn av demografien, men også fordi vi har våre egne ledere og elite mot oss. Vi kommer til å måtte kjempe i motvind og med alle odds imot oss, det er sikkert. Likevel har jeg håp. Den skaperkraft og oppfinnsomhet som europeerne har vist de siste tusen årene gjør at jeg tror vi fremdeles kan klare det. Men det kommer til å kreve alt vi… Read more »

selma
selma
5 years ago
Reply to  achantus

Ja, det er alltid lyspunkter. Jeg går for dem.

selma
selma
5 years ago
Reply to  Bjørn Olsen

Godt å se at noen tenker positivt.

Steinadler
5 years ago
Reply to  achantus

Realiteten er at folk ble utsatt for en kombinasjon av både løgnhistorier og ren meningsterror. Det er sånn sett logisk nok at folkemordet på vesteuropeerne først kommer klart og tydelig til syne i Tyskland og i Sverige. Det er nettopp de to landene hvor jødenes offerstatus lettest kunne utnyttes. Det burde nesten være nok å nevne her at leder for Zentralrat der Juden i Tyskland, Josef Schuster, så tidlig som den 3.mai ifjor, og av alle steder under den offisielle seremonien for frigjøringen av konsentrasjonsleiren i Dachau, uttalte at Tyskland rett og slett ikke kunne – altså ingen rett har… Read more »

selma
selma
5 years ago
Reply to  Steinadler

Hva du vet ! Jeg vil bare nøye meg med å si at iflg. historien så har flere europeiske land slik latt seg svinebinde inn i en paralyserende handlingslammelse hva angår deres og folkets overlevelse. Det gjør meg faktisk sint, ja, SINT !! Det har de da ingen rett til. Sannsynligvis er det slik at press og skyldfølelse har preget ført politikk hva angår innvandringen. Men jeg velger likevel å tro at kreftene bak globaliseringen, som jo har virket lenge selv om vi, velgerne, ikke har forstått det; disse kreftene har satt Europa i en økonomisk klemme ved først å… Read more »

Marit
5 years ago
Reply to  Steinadler

“An allem sind die Juden schuld ” ?

Steinadler
5 years ago
Reply to  Marit

Enkelte jøder, som feks denne David Schwarz i Sverige, og de ansvarlige hos familien Bonnier som lot ham herje på som han gjorde i Dagens Nyheter, eller Jo Benkow og Leo Eitinger her i Norge, har såvidt jeg kan se spilt en ganske avgjørende rolle ved aktivt og mer eller mindre bevisst å fungere som pådrivere for masseinnvandringen. I kraft av sin rolle som innvandrere og sin offerstatus som jøder hadde de, vil jeg påstå, en påvirkningskraft som gikk langt utover det som var mulig for andre. Og den utnyttet adskillige ganske grovt i politisk øyemed. Eitinger som sosialist på… Read more »

Tor Arne
Tor Arne
5 years ago
Reply to  Steinadler

Det hadde vært interessant å vite mer om hvor utbredt dette “tankegodset” er blant jøder. Noen flere eksempler på de som ser på hvites dominerende posisjon som et problem:

Harvard Professor Noel Ignatiev on how terrible white people are https://www.youtube.com/watch?v=q90kmUbEv7c

Vice President Joe Biden: Whites will be a Minority in US by 2017 – and that’s a good thing! https://www.youtube.com/watch?v=1GPe_8Qxxvo

Steinadler
5 years ago
Reply to  Tor Arne

Begge disse figurene gir igrunn bare uttrykk for ganske vanlige synspunkter hhv blant “liberale” jøder og innenfor det Demokratiske partiet. Riktignok også adskillig mer direkte enn det som er vanlig. Biden er jo kjent for sine tildels svært så sannferdige “gaffes”. Ignatiev har åpenbart et lignende “problem”, om riktignok av mer aggressiv art. Biden gjør strengt tatt heller ikke så mye mer enn å forsvare den politikken som det Demokratiske partiet har ført gjennom mer enn fem tiår – dvs i praksis nettopp gå inn for at ikke-jødiske amerikanere av europeisk opphav skal reduseres til mindretall. Hadde det vært opp… Read more »

Tor Arne
Tor Arne
5 years ago
Reply to  Steinadler

Jewish groups angry, in shock over Duterte’s Hitler comments http://news.abs-cbn.com/overseas/09/30/16/jewish-groups-angry-in-shock-over-dutertes-hitler-comments

USA:s hot: Duterte kan komma att störtas från makten
http://www.friatider.se/usas-hot-duterte-kan-komma-att-st-rtas-fr-n-makten

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Tor Arne

Illusjonene faller; Dette er sterkt, lett å avvise. Duke var en gang (sies det) leder for en gruppe KKK. Mine illusjoner fortsetter alikevel å falle:

https://www.youtube.com/watch?v=byCuGXr42M0

Snappe
Snappe
5 years ago
Reply to  jasminum

Det har vært galt i ca 100 år, men vi har ikke merket det så veldig.
Wilson skrev i 1919 at landet var kontrollert av et kreditt system og en liten gruppe dominante menn. Dessuten tror jeg vi kan si at de etiske verdiene fundamentert i hva som tjener NWO.

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Snappe

Noen “over there” har iallefall forbyttet moral og etikk med seier og vinningsmentalitet. Det var alltid et trekk ved “american-ismen”. Klart disse sosiopatene har sine perverse “hang-up” hva de nå går ut på.

Pussig med Fabian, kalt opp etter Fabian-nettverket (london school of economic) kunne man tro.

Snappe
Snappe
5 years ago
Reply to  jasminum

Jeg ble målløs en stund jasminum, for en link 🙂 Har bare kikket litt foreløpig, her var det mye. Har en gammel bok jeg kjøpte : History of the fabian society ,Edvard R Pease, 1925, men har ikke lest den enda.Kikket litt i Beatrice webbs dagbok på nettet. Tusen takk !

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Snappe

Takk for løfte 🙂 *Kommentarfeltet på anthropocene.live – der mener jeg lenken til Fabian society var. *Blogginnehaver, Lars Bern har pr. nu skrevet 2 artikler om US-kolonistenes ferd i Midtøsten etter WW2, og lokker med fortsettelse. 2 rett så tydelige artikler, Det er ikke første gang de/US prøver seg på å styrte Syrias leder, plante tyranner i de nærliggende land. Obs. at L.B. gjerne tar pause og slenger inn noen andre artikler inn i mellom. * Peterkrabbe.wordpress.com ønsker etter tips å utvikle dette Fabian-stoffet i artikler . Begge disse blogginnehaverne har delt sine kunnskaper om anglo-amerikanskje oligarker dette året. Krabbe… Read more »

Snappe
Snappe
5 years ago
Reply to  jasminum

Fant du den selv ?
Ja, den som leter finner, det er et løfte 🙂
Har du lest The brotherhood of Darkness av Stanley Monteith ? Han hadde studert historie i 50 år. Han er gått hjem nå, men det er ikke så lenge siden ( 1-2 år)

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Snappe

Helledussen, alle videoer blir erstattet med Professor Noel Ignatieiv. Hva skjer – snaphanen? Jeg skulle tatt den videon for meg da jeg tittet inn her ca. 1 time siden, da den var på plass. – i all verden.

Snappe
Snappe
5 years ago
Reply to  jasminum

Jeg vet ikke, men han har mange troverdige gjester i alle fall.

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Snappe

Nå har du også fått en annen video enn den du skriftlig viser til.

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Snappe

Videon deaktivert på private nettsteder, kan sees på youtube. Da blir det bare en blank side, i tillegg må jeg restarte internett, gang på gang. Soros liker meg ikke.

Snappe
Snappe
5 years ago
Reply to  jasminum

Jeg fant en mulighet som jeg ikke enda behersker, så om du har noen teknisk kyndige, eller får hjelp til det av de så kan piratpartiet gi deg en anonym adresse i Norge. Med litt hjelp kan du og jeg få orde oss vi 🙂 https://www.piratpartiet.no/dns/
Fra Steigan kommentar :
Start i hvert fall alle sammen med å endre default DNS-valg for ens egen nettverksforbindelse fra Googles eller ISP’ens DNS til Piratpartiets DNS. De omdirigerer i hvert fall ikke søkene utfra mektige eieres eller andre aktørers bestilling slik tilfellet er med de fleste store.

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Snappe

Notert, og takk!

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Snappe

Her er en lenke, jeg blir vettskremt. Om ikke snaphanen sensurerer meg så gjør jeg det selv i etterkant:
https://www.youtube.com/watch?v=1iR0ZGrZWuA

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  jasminum

Oppdatering 30.9. Innom for å slette youtubefilmen jeg henviser til. Registrerer at den er tatt bort og erstattet med Alex Jones samtale med forfatter av bok. Det handler om NWO/US – og Putin. Greit nok. Teksten lar jeg stå.

Marit
5 years ago
Reply to  Steinadler

Hva du vet ! 🙂

Tor Arne
Tor Arne
5 years ago
Reply to  Steinadler

Oppsiktsvekkende innblanding i årets Bokmesse i Gøteborg fra denne kjente organisasjonen: http://www.svt.se/kultur/medier/internationellt-krav-pa-att-stoppa-nya-tider
http://www.wiesenthal.com/site/apps/nlnet/content.aspx?c=lsKWLbPJLnF&b=8776547&ct=14922571&notoc=1

Jeg stusser over at avisen Nya Tider omtales som “nynazistisk” og “antisemittisk”. Jeg har ikke fått det inntrykket gjennom mitt relativt begrensede kjennskap til avisen. Avisen fremstår derimot som “patriotisk” og “fedrelandsvennlig”, men det er jo for skjellsord å regne i globalistiske kretser…

Steinadler
5 years ago
Reply to  Marit

Det kan kanskje også være greit å nevne et par jøder som snarere må kunne sies å ha forsøkt å bidra til reell forsoning basert på en så langt mulig sannferdig historieskrivning. Skjønt noen innvirkning på den offisielle kan det jo desverre knapt sies å ha hatt. Man må vel dermed også med en viss rett kunne mistenke at disse tilfellene, i det store og hele, representerer unntak som bekrefter regelen. En ganske tilfeldig valgt israelsk borger øyensynlig uten noen akademisk status og en anerkjent akademiker som såpass tidlig som i 1950 forsøkte å advare mot hva slags “historieskrivning” man… Read more »

Marit
5 years ago
Reply to  Steinadler

Takk, Steinadler. Men dette blir for meget for meg. 🙂

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  Steinadler

Intressant blikk på Canada du gir der ved Ernst Zundel, jeg er kommet til Trudau introduksjonen … så lærer jeg litt om Canadas utvikling 😉 Takk. Seierherrene “over there” eide Hollywoods filmindustri har jeg forstått. Det er ikke få filmer som har bidratt til indoktrineringer av oss alle. Og nå skal vi kanskje se annerledes på historien om WW2. Jeg ser ikke at det er vanskelig, med kunnskap som renner inn idag så har jeg ingen tagger ute. Jeg er rede. Skjønt krig er krig, og grusomhetene florerte. Da er det egentlig rent godt å få et mer nyansert bilde.… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  Bjørn Olsen

Helt enig. Naar folk snakker om at klynge politikere op i lygtepaele, snakker de samtidig om at afskaffe retsstaten. Med fare for at lyde banal, vil det betyde at muhammedanerne vinder.

Vi maa betale dem for at repatriere. Det er ikke kun den fredeligste loesning, det er ogsaa den mest paedagogiske, for det klargoer, som du siger, at det demokratiske ansvar gaar begge veje: vaelgeren maa staa til ansvar for, hvor han saetter sit kryds.

T. Snorrason
T. Snorrason
5 years ago
Reply to  FelixKrull

Der er intet forkert i at “klynge politikere op i lygtepæle”,
Det hedder revolution.
Revolution er en naturlig og sund ting, når “folket” ikke mener, at dets ledere handler korrekt og skader befolkningen.
Det betyder ikke en afvikling af retsstaten, at man ændrer tidligere lovgivning.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  T. Snorrason

Det betyder ikke en afvikling af retsstaten, at man ændrer tidligere lovgivning. Det er det, hvis man aendrer den med tilbagevirkende kraft, saadan som det ville kraeve hvis man skulle henrette dagens politikere for noget der var lovligt i gaar. Og saa er der igen det med det demokratiske ansvar: dem, der har valgt lystloegnere og landsforraedere ind i Folketinget maa fand’me laere det, og det goer de ikke hvis de bare kan toerre ansvaret af politikerne. Personligt har jeg kun stemt een gang de sidste 25 aar, da jeg ikke har lyst til at vaere medansvarlig for noget, de… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
5 years ago
Reply to  FelixKrull

At ikke have stemt i 25 år gør dig ikke ansvarsfri – efter din egen tankegang. Lovgivning med tilbagevirkende kraft, tja det er en del af et politisk opgør med fortiden, Man laver ikke en omelet uden at knuse et par æg, og revolution er nu en gang et evt. nødvendigt voldeligt opgør med et tidligere samfundssystem og dets herskere. Og landsforræder kan altid straffes med døden. Vi har ikke dødsstraf? Vi har i krigs/nødretstilfælde. Glem alt om “lov og orden” efter gamle lovregler, hvis en voldelig revolution er nødvendig for at ændre en samfundsorden. Men det lyder kønt, hvad… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  T. Snorrason

Efter revolutionen, hvad vil du saa erstatte Folketinget med?

T. Snorrason
T. Snorrason
5 years ago
Reply to  FelixKrull

Et nyt folketing, så enkelt er det.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  T. Snorrason

Og hvorfor kommer det nye ting ikke til at ligne det gamle?

T. Snorrason
T. Snorrason
5 years ago
Reply to  FelixKrull

Tja, det ville næppe blive de samme politikere, som blev valgt ind, såfremt der lige har været en folkelig opstand mod de tidligere ledere, det ville være ulogisk. Ikke mindst, hvis de fleste hænger i diverse lygtepæle. Efter regimeskift, så er de tidligere ledere fjernet på den ene eller anden måde, det er jo det, det hele gik ud på. Får islam magt, som den har agt, så er der heller ingen af de nuværende politikere i magtens centrum, selv om man måske stadig kalder systemet demokratisk og kalder det ledende organ for “folketing”. Ikke for ingenting kaldte de tidligere… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  T. Snorrason

En folkelig opstand er ikke det samme som en revolution. Hvis du havde folket bag dig, ville du ikke have brug for at klynge politikere op, saa ville din kandidat blive statsminister paa helt traditionel og kedelig vis.

Men lad os bare sige at du og dine kammerater myrder de folkevalgte politikere som I ikke kan lide, I udskriver folketingsvalg og nu forventer I saa at folket skal stemme Jer ind?

T. Snorrason
T. Snorrason
5 years ago
Reply to  FelixKrull

Du synes at leve i dit eget lille renfærdige “cloud cuckoo land” og forsøge at unddrage dig realiteternes verden “fordi du ikke stemmer”. “En folkelig opstand er ikke det samme som en revolution.” – det er kun et spørgsmål om definition af ord. Der er revolutioner, der er fredelige og andre, der er voldelige, samme gælder folkelige opstande, Formuleringen: “du og dine kammerater har lige myrdet de folkevalgte politikere som du ikke kan lide,” vil jeg betegne som plat sofisteri. Vold kan være nødvendig, hvis man ønsker regimeskift. Diverse regimer, også “folkevalgte demokratier” sikre deres magt ved at kontrollere den… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  T. Snorrason

Jeg ser intet forkert i, såfremt man ikke ønsker sharia…

Whoa, there, lad nu lige maalstolperne staa hvor de stod da vi begyndte. Du snakkede om at lynche folkevalgte.

Formuleringen: “du og dine kammerater har lige myrdet de folkevalgte politikere som du ikke kan lide,” vil jeg betegne som plat sofisteri.

Naa? Hvad vil du ellers kalde det, naar man klynger folkevalgte politikere som man ikke kan lide op i lygtepaele?

Nürnbergdomstolen var også en ret uden legalt grundlag efter din opfattelse af retsorden.

Nurnbergdomstolen var en skamplet paa Amerika, men forskellen er at nazisterne ikke var demokrater.

mjolly
mjolly
5 years ago
Reply to  Bjørn Olsen

Politikernes landssvik vil aldri kunne ha demokratisk legitimitet.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  mjolly

Hvis du ikke kan faa dem doemt ved en rigsret, er det ikke noget at komme efter.

mjolly
mjolly
5 years ago
Reply to  FelixKrull

Det er det som er problemet, lovene “gjelder ikke” når vi beveger oss inn på multikultur, så politikere kan grenseløst holde på som de gjør uten å risikere straff. Da ender det gjerne med vigilante-virksomhet der folket tar loven i egne hender. Breivik ville ikke endt opp med å likvidere 77 om staten hadde gjort jobben sin.

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  mjolly

Det tror ikke jeg heller. Han med sitt spesielle sinn, kretset rundt seg selv – så mer enn hva som godt var for akkurat ham. Han klarte IKKE å kanalisere hva han opplevde til noe mer konstruktivt. Tragisk for så mange, mange.

Jeg mener myndighetene hadde et stort avsvar for hva som skjedde. Tviler ikke på det. MEN, den lukkedheten som rådet, hørte til NWO-maffians midler. Ref. youtube-video laget av Hunt, hvor Rotschild uttaler seg i privat fora om at “berette ingenting av dette til folket” – la oss handle uten deres viten – det er best slik” (ca.)

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  mjolly

Hvilke love mener du politikerne har overtraadt?

mjolly
mjolly
5 years ago
Reply to  FelixKrull

FNs folkemord-paragraf, forræderi-paragrafene, medvirkeransvar til grov kriminalitet osv.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  mjolly

Hvis du mener nogen politiker har gjort sig skyldig i forraederi eller kriminalitet, er vejen frem at hive dem for en domstol, ikke at lynche dem.

mjolly
mjolly
5 years ago
Reply to  FelixKrull

Enig i det, problemet de siste 20 årene er at påtalemakten ikke vil hive dem for en domstol av en eller annen grunn.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  mjolly

Du har som borger selv paatalemagt. Du kan bare melde dem til politiet.

mjolly
mjolly
5 years ago
Reply to  FelixKrull

Du tror det vil føre fram ja;)

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  mjolly

Parlamentarisk demokrati er ikke perfekt, men det er det bedste sociologiske styresystem hidtil udtaenkt – dem, der designede det havde set mange havarerede forsoeg paa en demokratisk styreform og taenkt laenge over sagen og set mange fiaskoer.

Centralt i designet er muligheden for at retsforfoelge korrupte politikere, saa ja, hvis du og, lad os sige, tyve tusind af dine landsmaend indgav en politianmeldelse, er der ingen maade for eliten at slippe udenom en retssag. Det er lige praecist det, grundloven er beregnet til.

mjolly
mjolly
5 years ago
Reply to  FelixKrull

I Norge er det opp til riksadvokaten å ta ut tiltale i slike alvorlige saker, etter at saken er etterforsket av politiet, og riksadvokaten vil ikke vil ta ut tiltale. Videre har Stortinget har endret sine egne lover slik at riksrett mot dem blir vanskelig. Jeg registrerer og at ingen politikere etter 20 år er blitt stilt til ansvar for landssvik i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, UK osv. Heller ikke den internasjonale forbryterdomstolen i Haag har vist noe interesse.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  mjolly

Poul Nyrup blev slaebt for retten efter at have tiltraadt Maastricht-aftalen. Han blev frifundet, men sagen blev realitetsbehandlet.

Naar f.eks. Tony Blair, Bill Clinton og Poul Nyrup, som jeg personligt anser for stoerre krigsforbrydere end Saddam Hussein, ikke bliver slaebt for en krigsforbryderdomstol, er det fordi krigsforbrydelse ikke er en ‘rigtig’ forbrydelse, der er ingen paragraffer at doemme dem efter.

Men i sidste ende handler det om, hvilke politikere folket vaelger. Politikerne laver lovene og udpeger anklagemyndigheden.

mjolly
mjolly
5 years ago
Reply to  FelixKrull

Men i sidste ende handler det om, hvilke politikere folket vaelger. Politikerne laver lovene og udpeger anklagemyndigheden.

I Norge kan ikke folket velge politikerne, vi har indirekte demokrati, og det er nok noe av problemet.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  mjolly

WTF!?! Er der ikke direkte valg til Stortinget?

mjolly
mjolly
5 years ago
Reply to  FelixKrull

Nei, partiene velger (PK)-representantene, så kan man stemme på partiene.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago
Reply to  mjolly

Well, saadan fungerer partivaeldet, men det har ikke noget med de parlamentariske regler at goere, du kan sagtens stille op som enkeltperson.

Med det nuvaerende system kunne man indfoere direkte demokrati hvis der var stemning for det, og ingen kunne forhindre dig. Proev at google ‘liquid democracy’.

Steinadler
5 years ago
Reply to  Bjørn Olsen

Hele fremveksten av de sosialdemokratiske partiene og av den dertil hørende velferdsmodellen hvilte tvert imot på en klar bevissthet om betydningen av både rasemessig og etnisk-kulturell homogenitet. Den siste utløper av denne forståelsen finner man så sent som på midten av 1960-tallet, dvs på nettopp den tiden hvor Dagens Nyheter (eid av den jødiske familien Bonnier) drev en regelrett hetskampanje mot det svenske folket i nettopp den hensikt å bryte istykker den homogeniteten som lå til grunn for sosialdemokratiet. Jag är övertygad om att den amerikanska regeringens svårigheter i stor utsträckning beror på det faktum att det i Amerika finns… Read more »

Steinadler
5 years ago
Reply to  Steinadler

Hele fremveksten av de sosialdemokratiske partiene og av den dertil hørende velferdsmodellen hvilte tvert imot på en klar bevissthet om betydningen av både rasemessig og etnisk-kulturell homogenitet. Den siste utløper av denne forståelsen finner man så sent som på midten av 1960-tallet, dvs på nettopp den tiden hvor Dagens Nyheter (eid av den jødiske familien Bonnier) drev en regelrett hetskampanje mot det svenske folket i nettopp den hensikt å bryte istykker den homogeniteten som lå til grunn for sosialdemokratiet. The Frost Programme – Oswald Mosley (15th Nov 1967) (Chancellor of the Duchy of Lancaster – responsibility for unemployment, 7 June… Read more »

selma
selma
5 years ago
Reply to  Bjørn Olsen

Jeg velger å se mer nyansert på problemet. Da innv. startet i NORGE, jeg vil tro også i andre skandinaviske land omtrent på samme tid, i 1970-årene, var det spredte ankomster. Vi fikk høre at pakistanere fra Punjab hadde hørt det var lett å få arbeid her til lands, og aksepterte det uten å stille spørsmål. Men noen må ha undret seg stort over at så langveisfarende kom til lille Norge. De skulle hjem igjen etter endt arbeidsopphold, var tonen. Men fast opphold ble gitt, og familiene kom. Med den gradvise mengden av ulike fremmedkulturelle, begynte også samf.endringene å bli… Read more »

Oliver Langeland
Oliver Langeland
5 years ago
Reply to  selma

Stortingsmelding nr. 74..

Fra Dr. Goebbles til Dr. Gro. “De sentrale myndigheter og de politisk ansvarlige må til enhver tid påvirke massemedia som fjernsyn og radio”…. http://menneskerettigheter.info/fradrgoebblestildrgro.html

De første pakistanerne kom allerede i slutten av 1960-årene, etter vi fant oljen. Det ble i 1970 innført innvandringsstopp i flere land i Vest-Europa, spesielt Danmark, derfor økte innvandringen til Norge..

selma
selma
5 years ago

Herlighet, du ! Norsk psykiatri får fortsette som før. med overgrep mor uskyldige forstår jeg. Vil nevne tilfellet med Synnøve Fjellback Taftø. Jeg er også blitt fortalt av bekjente at de har vært utsatt for påstander som ikke er sanne. At stortingsmelding nr. 74 ikke har fått større oppmerksomhet, må pressen svare for. Så er nordmenn kanskje også redde for å blande seg inn i det som er ubehagelig, og tier istf. å snakke om det? Boka Makt, myter, media – det er ,mye verre enn du tror er også interessant lesing. Mange av innleggene her er anonyme, fordi de… Read more »

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  selma

Så har vi MSM.
Så har vi dem som ser, men ressonerer slik: Det beste vi kan gjøre er å konsentrere oss og ta vare på nærmeste familie – og underforstått huslånet – som skal disponeres på beste måte slik at fremtiden trygges 😉 Slå den. M.a.o. de vet ikke nok; og lar humla suse i troen på at “det går seg til”. Nå siterte jeg en intelligens husfar; kona rygger unna ved enhver antydning til situasjonen vi er opp imot. Jeg tilgir dem; msm og deres mynidgheter er hvem jeg klandrer.

selma
selma
5 years ago
Reply to  jasminum

Virkeligheten er så absurd og utenfor enhver fornuft. Det er muligens derfor det ikke er lett å få folk til å TRO det vi forteller.

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  selma

Det er som å befinne seg i LSD-marerittet til en eller annen Pol Pot-elskende 68’er. Virkeligheten har blitt uvirkelig, alt er snudd på hodet, all rasjonalitet er borte.

Søren Ferling
Søren Ferling
5 years ago
Reply to  Bjørn Olsen

Helt principielt kan du have ret, men i praksis mener jeg man må tage i betragtning at der uden befolkningens viden skete et kup af Skole og medier i kølvandet på ’68 og at de instanser siden, i et land, hvor de hidtil havde været efterrettelige, har pumpet propaganda ind i værgeløse børn og forudsætningsløse voksne.

73
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x