21
sep
Seneste opdatering: 21/9-16 kl. 1902
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Cherif El-Ayouty, Dansk Samling

Alle taler om uønsket ikke-vestlig indvandring. Udtrykket ’ikke-vestlig’ bruges i udstrakt grad i diskussioner om indvandring, asylsøgning og flygtninge, især når man ønsker at være politisk korrekt. Mange bruger også udtrykket ’ikke-vestlig indvandring’ for at give udtryk for og definere, hvem de ønsker at lukke ind i vores land … eller snarere hvem de ikke ønsker at lukke ind

Men hvem og hvad dækker ’ikkevestlig’ i grunden over?

Det nemmeste er at forklare, hvad vestlig er. De vestlige lande omfatter ifølge Udenrigsministeriet EU, USA, Canada, Australien og New Zealand. ’Vestlig’ er således møntet på lande med fri markedsøkonomi og en kultur, som har sin oprindelse i europæisk civilisation, og som stadig har en vis tilknytning hertil og vedkender sig disse rødder.

Ikke-vestlige lande er alle andre lande og omfatter altså ikke blot mellemøstlige folkefærd på flugt eller afrikanere, der jagter lykken på det europæiske kontinent, men også folkefærd, som tæller blandt Danmarks handelspartnere, f.eks. Japan, Kina, Singapore, Sydkorea, Vietnam, Indien, Sydamerika.

Deraf følger, at ikkevestlig indvandring således også omfatter folkefærd, vi ellers meget gerne vil handle og gøre forretning med for slet ikke at sige invitere til at etablere virksomheder og slå sig ned her.

De, der taler om at begrænse indvandring fra ikkevestlige lande for at hindre folk med en dogmatisk religion i at infiltrere vores samfund, risikerer altså med deres argumentation at udelukke mennesker, der deler vestlige værdier, kulturgrundlag og moral og holdning til ligeværd og uddannelse.

Måske er det på tide at lægge den politiske korrekthed på hylden og kalde en spade en spade? Måske er det på tiden at sætte foden ned og sætte en stopper for uhildet knæfald for en samfundsorden, der karambolerer med demokrati og ligeværdighed? Måske er det på tide at tage bladet fra munden og tilkendegive ligeud, hvem der er ønsket, og hvem der er uønsket? Måske er det på tide at stille krav?

Når udtrykket ’ikke vestlige’ er brugt i forbindelse med indvandrere, flytninger eller asylansøgere, er det de fakto, kun muslimer man taler om. Det er det segment man mener er problematisk, da andre ikke vestlige indvandrere, har vi så godt som ingen problemer med.

Her kommer vi imidlertid i karambolage med ikke blot menneskerettigheder og konventioner, men især ultraliberalister og venstreorienterede, som repræsenterer 50 procent af befolkningen. Deres modargument er, at ikke alle muslimer er terrorister in spe, analfabeter, homofober, misogyne kvindeundertrykkere, arbejdssky bedragere, totalitære fascister osv., og at der er masser af muslimer, vi kan få glæde af. At vi kommer til at mangle arbejdskraft. Mangle arbejdskraft, javist, men ikke uuddannet arbejdskraft. Heller ikke analfabeter. Eller mænd, der ikke vil arbejde med kvinder eller homoseksuelle. Eller kvinder der ikke må arbejde med mænd. Eller mennesker, der ikke vil røre ved svinekød, alkohol og anden varer, der ifølge deres tro er haram. Eller som diskriminerer kvinder, børn og LBGT’er. Den arbejdskraft, vi kommer til at mangle, er veluddannet arbejdskraft, der vil og kan arbejde i henhold til danske arbejdsvilkår og respektere ligeret for alle. Og som er i stand til at assimilere sig demokratiske forhold.

Problemet med organiseret religion er, at det er intellektuelt uforsvarligt. Muslimer kommer hertil med opfattelser, som står i kontrast til herskende lokale opfattelser, og kræver eksklusiv respekt for deres egen kultur, selv om de er helt ude af trit med den kultur, de er kommet til.

Men på et punkt har de ret, de venstreorienterede, ultraliberalisterne og andre ’politisk korrekte’: Naturligvis udfører ikke alle muslimer terrorhandlinger. Det siger sig selv. Det sagt, så udføres så godt som alle nutidige terrorhandlinger af muslimer i Allahs navn. Det kan derfor konkluderes, at det er blandt muslimer, vi skal finde de rådne kar, aka dem, der ikke ønsker at leve blandt os efter demokratiske spilleregler, og som gør livet surt for fredelige og demokratisksindede muslimer generelt.

Men hvordan skal vi klare den udfordring? Hvordan får vi et velfungerende filter, der kan si de skadelige og uintegrerbare muslimer fra de ’gode’ muslimer?

Under anden verdenskrig og lige efter Pearl Harbour-angrebet på den amerikanske flåde lod amerikanerne det gå ud over de japanere, der boede i USA på daværende tidspunkt. Af hensyn til deres personlige sikkerhed – og USA’s – blev alle japanere interneret i lejre med den undskyldning, at det var for at beskytte dem mod vrede amerikanere. Opholdet i lejrene varede i tre år, og selv om forholdene ikke var på første klasse, var det på ingen måde koncentrationslejrlignende forhold.

Isis og andre terrororganisationer, hvis erklærede formål er at udbrede islam og oprette et verdensomspændende kalifat om nødvendigt med magt, har erklæret Vesten krig. Og Vesten har erklæret krig mod disse totalitære organisationer, der opererer ved vold, magt, undertrykkelse og tilsidesættelse af internationale konventioner og menneskerettigheder. Om vi vil det eller ej, er vi således de facto i krig. Tredje verdenskrig?

Denne situation er ikke ulig den, USA og Japan befandt sig i lige efter anden verdenskrig og Pearl Harbour. Jeg har dog mine tvivl om, hvorvidt vi i Vesten kan gøre det samme som amerikanerne og internere dem i lejre, mens vi filtrerer og bekæmper de skadelige elementer. Det gør vestlige nationer ikke – det byder os imod og går imod vores opfattelse af menneskerettigheder.

Vi kan alle uanset politisk ståsted blive enige om, at rabiate muslimer og fundamentalistiske islamister er skadelige for det vestlige samfund, og at vi bør tage et opgør med dem og sætte ind for at hindre spredning af deres farlige budskaber. Det til trods kan ingen i dag forestille sig så drastisk et tiltag som det, amerikanerne gjorde mod japanerne i sin tid. Så meget desto vigtigere er det, at vi får etableret et finmasket net, der på et tidligt tidspunkt kan filtrere de skadelige elementer fra de gode. Det har vi ikke i dag.

Derfor bør vi i mine øjne indføre totalt indvandringsstop for muslimer, der ikke allerede har opholdstilladelse eller et besøgsvisum. Denne procedure bør indføres øjeblikkelig og fortsætte, indtil vi finder en varig praktisk løsning. En del af løsningen kunne måske være at hjælpe muslimer i nærområderne, så de bevarer deres tilknytning til deres egen kultur, og at hjælpe forfulgte kristne til nye tilværelser, måske ved at tilbyde dem et nyt ståsted her, hvor de kan praktisere deres religion uden diskrimination og forfølgelse.

Samtidig bør vi sætte alt ind på at identificere eventuelle skadelige og uintegrerebare elementer, der allerede befinder sig her i landet og retsforfølge disse i det omfang, vi kan, og bortvise uønskede og/eller kriminelle personer, der ikke har statsborgerskab, samt ikke mindst eksekvere bortvisningen.

Så, nu fik jeg det sagt. Det, de fleste tænker på og taler om i det skjulte.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
5 years ago

Hvem skal Danmark ikke ta i mot ? svaret er ingen ! dansker har rett til å beholde sitt land for seg selv som det nordmenn og svensker har, total innvandrer stopp må gjennomføres, grensene må stenges over hele Europa .

Muslimer må hives ut .

Sverige er nok fortapt dessverre.
comment image

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invernes

Nå har Sverige Åkesson SD, og på siste måling fikk stort overtak ifht til andre partiene..fremgang hver gang, og vi vet hva han står for…når han overtar regjering.
Så hva med Danmark. så mye rot og ingen vil liksom ta ansvar, så det kan likegodt bli Danmark som blir fortap…og ikke Sverige.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
5 years ago

Alt andet Undtaget Islam kan bruges til noget.
Konvertering inden borgerkrigen starter er tilrådig.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Kall de hva du vil… Er mer interessert i å se på hva denne gjengen av muslimer forårsaker når de får bosette seg i Europa… Ikke noe positivt, BARE negativt, så send alle disse destrutive “parasitter” Ut. Nå må man begynne å tenke først på eget folk i eget land…fordi Eu kommer snart å bryte helt sammen..redan begynt. Følge Englands ex å gå UT av EU/Schengen..før det er helt for sent. Vi går spennende tider i møte, men med en klar høyredreining…Merkel får det ene nederlaget etter det andre…og et mer innv kritisk parti får stor oppslutning..kommer på banen. Le… Read more »

Svend
Svend
5 years ago

Kort sagt, så skal vi ikke tage imod nogen. I hvert fald ikke nogen vi ikke kan udnytte groft – nå ja, have glæde af. IQ test ved indrejse – alt under 120 afvises. Jeg synes også, at vi skal til at tale om, hvad vi gør ved vore egne nassere? Give dem en ½ million med, hvis de forlader Danmark for evigt?

selma
selma
5 years ago
Reply to  Svend

Tanken om å “rydde opp i” / revurdere en demografisk realitet som har vist seg å inneholde så mye krutt for fremtidens Europa, er ingen god tanke. Mye kunne vært sagt om dette. For meg utgjør det en stor forskjell når en inder som bor i India, med en form for yrkesutdanning bak seg, søker på en stilling i Norge, og får den. Han flytter hit ,med familien. Eller en filippiner gjør det samme. Å søke jobb krever at man fyller de kriterier firmaet/selskapet ettersøker. En araber som bor i Irak kan gjøre det samme. Helt greitt. Dette blir en… Read more »

KnudMadsen
KnudMadsen
5 years ago

En snild måde at komme om ved definitionen på, hvem vi ikke vil have ind, er at sige, at det handler om folk fra Muhamedanien. Så er det forklaret uden de mange omsvøb.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
5 years ago

En ex-muslim der har undgået islams dødsstraf advarer: “Forsvar jer så længe I kan!”

https://youtu.be/iIkEIXTsQpY

Så uanset pind skal vi op af stolen.

Steinadler
5 years ago

Ikke-vestlige lande er alle andre lande og omfatter altså ikke blot mellemøstlige folkefærd på flugt eller afrikanere, der jagter lykken på det europæiske kontinent, men også folkefærd, som tæller blandt Danmarks handelspartnere, f.eks. Japan, Kina, Singapore, Sydkorea, Vietnam, Indien, Sydamerika. […] Når udtrykket ’ikke vestlige’ er brugt i forbindelse med indvandrere, flytninger eller asylansøgere, er det de fakto, kun muslimer man taler om. Det er det segment man mener er problematisk, da andre ikke vestlige indvandrere, har vi så godt som ingen problemer med. Overhode ikke. når jeg taler om “ikke-vestlige” så mener jeg ikke-vestlige. Visse etniske grupper er åpenbart… Read more »

Thomas
Thomas
5 years ago
Reply to  Steinadler

Her treffer du spikeren på hodet. Vi har ikke bare rett til å verne om egen etnisitet – vi har endog en plikt til å forvalte vårt samfunn på en slik måte at det overlates til våre etterkommere i best mulig stand. Dette innebærer å forhindre etnisk og kulturelt forfall påført oss av bl.a. ikke-vestlig innvandring.

jonny_99
jonny_99
5 years ago
Reply to  Steinadler

Helt riktigt!

Om vi tar Danmark som exempel så bör varje spörsmål och vägval som rör landet och folket följa riktmärket: “Is it good for the Danes?”

Steinadler
5 years ago
Reply to  Steinadler

Saken som nå går for Nedre Romerike tingrett handler dog ikke bare om kanskje norgeshistorien største skattesvindel utført av privatpersoner i svindlernettverk, så langt fem nettverk, men der skattejegerne er på jakt etter 15-20 nettverk til, hvor vi snakker millioner på millioner av unndratte skattekroner. Saken er også et bevis på at det norske tillitssamfunnet er historie. Interessant er det også at det avdekkede jukset utføres stort sett av personer med utenlands opprinnelse. […] SAK 2: Vietnamesisk kvinne Det er denne kvinnen det anonyme tipset i 2012 skal være rettet mot. Aftenposten skriver at ifølge tipset tok hun 500 kroner… Read more »

Steinadler
5 years ago
Reply to  Steinadler

Bare for ordens skyld: Valget av saken med den vietnamesiske kvinnen er strengt tatt noe tilfeldig. Et par andre ikke-muslimske nettverk nevnes også – tamilsk og polsk. Rent generelt handler det, tør jeg påstå, om at lojaliteten fra disse folkegruppenes side ovenfor et folkefelleskap basert på en flere tusenårig historie, inkludert langt på vei felles genetisk opphav, i beste fall er svakere, i verste fall fraværende hos disse innvandrergruppene. Resulatet selvsagt også at selve folkefelleskapet destrueres – i.e. “myrdes”. Mitt valg av SAK 2: Vietnamesisk kvinne “noe tilfeldig”, men ikke helt. Jeg assossierte den også med hva et par slektninger… Read more »

selma
selma
5 years ago

På tide med en utredning av situasjonen som er nyansert. Og interessant at den kommer fra en person som har sin kulturelle bakgrunn fra et muslimsk land (om jeg ikke tar feil) Hele den styrte innvandringen til Europa kom galt av sted, ved avtalene som EU /EUs forløper og Den arabiske liga fikk i stand i 1973. Da ble EAD et faktum (euro-arab dialogue) og da dukket PAEAC opp som troll fra esken. (Det parlamentariske forbund for det euro-arabiske samarbeid). Den består av parlaments-medlemmer og senatorer håndplukket av EUs regjeringer. Vi har ikke hørt om den, heller ikke om alle… Read more »

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  selma

Fletter dette inn her via deg Selma; jeg leser snaphanen senere idag: Her er en notorisk menneskefiende:

http://frittsamfunn.com/

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  selma

Om du orker dette:
http://www.freebritainnow.org/0/fabiansociety.htm
Selv er jeg redd tiden har rent ut. EU vet, og har visst fra starten hva deres rolle er.

selma
selma
5 years ago
Reply to  jasminum

Jeg har ikke sett lenken du henviser til enda, tar den senere. I Per – Aslak Ertresvågs bok “Makten bak makten” , på s. 232, er det et bilde av en koloss av en statue. Den er reist av ukjente, i staten Georgia i USA, for ikke mange år siden. Den bærer en oppfordring til verden på flere språk. Budskapet er at verdens befolkning bør ligge på rundt 500 mill. mennesker, “i balanse med naturens bære-evne”. Ertresvåg sier videre, at den maktgruppe som står bak globaliseringen har som ett av sine mål at verdens befolkning skal drastisk reduseres, gjennom krig,… Read more »

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x