23
sep
Seneste opdatering: 23/9-16 kl. 1355
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

indspilning-i-fuld-skaerm-23-09-2016-030912

Studievært Belinda Olsson min. 14:54: “Spørgsmålet (om ‘antimuslimerne’) kom op….da du skrev et forord til en dansk bog, Mikael Jalvings bog, som er en kendt antimuslim og racist.” (det sidste ord udtalt med en fremadskridende tøven, der næsten sluger den anden stavelse i ‘ra-cist.’)

Jamen, det sagde hun sgu! Sverige har et problem, som skinner igennem i dette program. Da Danmark gennemgik Muhammedkrisen 2005/6, var den officielle holdning i Sverige fuldstændig afvisende over for Jyllands Posten. ‘The best and the brightest’ lærte absolut ingenting ved den lejlighed, og det bider dem i nakken nu ti år efter.

Den almindelige svensker lærte noget, men måtte nøjes med at skrive det på nettet. MSM ville ikke trykke noget af det. Svenske medier fordummede af helt bevidste, politiske grunde debatten, hvilket er grunden til, at svensk, alternativ presse nu er Europas mest omfattende. Så dumme som ‘eliten’ ville mange svenskere trods alt ikke være.

Jeg minder igen om, hvor populær Vilks var da vi en sommer omkring 2009 besøgte Nimis på stranden, og de flokkedes om ham og ville diskutere. Vilks havde uden at ville det ramt noget i tidsånden, og medierne kunne ikke lure deres sunde fornuft. Det var mens han stadig kunne gå ned på stranden på Kullen uden bevogtning.

MSM debatten om indvandring om islam i Sverige er famlende, usikker og på vaklende ben, hvis man vil se den kvalificerede del af den, skal man stadig ud på blogs, Facebook og debatfora, hvor den kan være lige så informeret som i Danmark. Medier og politikere har skylden for, at den er tilbagestående.

Den sympatiske Elisabeth Höglund illustrerer det tydeligst ved sit manglende overblik over islam, hendes argumenter hører hjemme i det Danmark, der fandtes før 2006. Vi kan takke Muhammedkrisen for en nyttig lektie. Her havde hun fået at vide, at ekstremisme er når muslimer kræver sharia og muslimske dogmer fra 600-tallet overholdt i et frit vestligt land af en fri kunstner og borger.

Men Orrenius egen avis kaldte for nylig min konikør “den rasistiska skribenten ”Julia Caesar,” så mon ikke det er, hvad han selv mener? De svenske udskamme ord aftager i kraft, og i Danmark har de ingen magt haft i 15 år. (Jeg kan røbe, at hun overvejer et come back her på bloggen. Der er sket meget i Sverige siden hun sluttede.)

Orrenius mener noget af det samme, bare lidt mere diskret. Han stempler også Vilks’ danske venner som ‘ekstremister og racister,’ Lars Hedegaard, Helle Merete Brix, Uwe Max Jensen og undertegnede, vi der var de første i udlandet der rakte Vilks en hånd i 2007 og inviterede ham til den berømte aften, hvor Tøger Seidenfaden udvandrede efter at have svinet forsamlingen minus Vilks til.  Takket være min video, kom hans tale udenfor manuskript i Jyllands Posten dagen efter, og det var jo ikke meningen.

Vilks tegnede slet ikke ‘for at provokere.’ Reaktionen kom lige så meget bag på Vilks, som da Broderskabet stemplede filosofilæreren Robert Redeker som “dagens islamofob” på grund af en helt tilfældig kronik i Le Figaro. Han var egentlig, ligesom Vilks, venstrefløj, men han blev udsat for organiseret, muslimsk meningsterror terror, der også ændrede hans liv for altid.

Efter Vilks og Orrenius diskuterer blandt andre Masoud Kamali, professor i socialt arbete vid Mittuniversitetet och vid Centrum för multietnisk forskning vid Uppsala universitet. Det er underholdning, hat og briller for alle pengene. Han var Mona Sahlins opfindelse – say no more. Höglund er en intellektuel islamolog i det selskab.

Jeg får en anmeldelse af Orrenius’ bog på et tidspunkt, så jeg skal ikke anmelde den her uden at have læst den. Orrenius synes at være i en læreproces, og det er jo altid positivt. Den svenske debat er vokset lidt i kundskab på de ti år, men den er stadig tilbagestående. Uskyld er dekorativ, men i politik er den livsfarlig, og islam er ovevejende politik. 80 procent, siger den tidligere sharia-professor Sam Solomon, der selvfølgelig har lært koranen udenad.

Hvis Sverige vil overleve islam, må Sverige vågne op, eliten må informere sig og komme til sund fornuft. Ellers vil det gå som i forstæderne lige i denne tid, islam vil svinge taktstokken over hele landet. Dominér eller bliv domineret, det lærte jeg mig da jeg boede i Singapore i et år i beyndelsen af 70 erne, og det var endda inden islam i Singapore blev arabiseret og svær at tumle, som Lee Kuan Yew senere sagde.  Opinion live. Säsong 2 – 22 sep. Det varer en halv time.

Vilks med ekstreme venner, Christiansborg 2 november 2014

blandt andre Daniel Pipes og Robert Redeker. Vilks nævnte i programmet i går, hvor ofte mennesker skyede ham på offentlige steder, ‘som om han var radioaktiv.’ Her i restauranten i Christiansborgs Tårn sad der omkring 50 almindelige kunder, da Vilks, Westergaard og Wilders kom ind med omkring 10 PET folk. Ingen fortrak en mine, ingen forlod lokalet. Jeg har aldrig oplevet, at nogen blev bange ved hans tilstedeværelse, og jeg synes iøvrigt det er en tarvelig hån imod et menneske, der er straffet hårdt nok i forvejen.

Vilks har haft ni år, der nok har været mere begivendhedsrige end for nogen anden nordisk kunstner. Vilks har fået god støtte af danske kunstnere og politikere, og det har gjort mig glad og stolt i flere år.

Van Gogh 2.11.2014, I 208Van Gogh 2.11.2014, I 216

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Verden_er_gal.
Verden_er_gal.
5 years ago

Om man vil bli en profilert muslimkritiker vet man at ens liv blir langt på vei ødelagt. Derfor all ære til de som ofrer seg for denne saken, de er oftest meget sterke mennesker som tør å stå i stormen.

Gabrovitcs
Gabrovitcs
5 years ago

Det som oroar mig är att varken Ryssland eller Kina eller Kuba vågar ge sig i kast med 9/11 mytologin. Varför?

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago

Jeg kan røbe, at hun overvejer et come back her på bloggen.

Yay!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  FelixKrull

Jag är ärligt talat förvånad att hon klarat göra ett så långt uppehåll och då refererar jag bara till alla galenskaper som har hänt sedan hon sist skrev en krönika. Inte bara i Sverige men utomlands också. Händelser som mer eller mindre även påverkar Sverige, direkt eller indirekt. Tänkt så mycket hon missat, Kaplangate, Khangate och Fifflar-Månas nya fadäser och många, många fler saker. Det måste ha kliat i fingrarna ordentligt. .

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
5 years ago
Reply to  snaphanen

Du gør sgu et rigtig godt stykke arbejde, og du har ret, vi andre er nok ikke klar over hvor stort et arbejde det egentlig er med en blog som denne. Snaphanen ryger også på min PayPal igen her til den første!

M.h.t Julia Caesar, så er hun jo ikke helt ung længere. Det kunne måske også være EN årsag til pausen? Jeg glæder mig ubeskriveligt til at høre/læse mere af hendes visdom…

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
5 years ago
Reply to  snaphanen

Wow!

Og så blev hun oven i købet udskammet og forfulgt på det groveste af svenske såkaldte “journalister”… Det er godt gået at hun overhovedet orker!

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
5 years ago
Reply to  snaphanen

Wivel er vel bare en typisk msm-journalist… Hen ville garanteret gøre det rigtig godt i Sverige (“Snaphanen, et af de mest rabiate højrefløjssite i Danmark.”). Der kunne hen sagtens blive ansat som ‘rådgiver’ for regeringen i stil med Henrik Arnstad.: https://www.youtube.com/watch?v=96R4Pcad5nA

Krasnik er for mig en ikke-person efter hans karaktermord på Lars Hedegaard!!!

sussebassa
sussebassa
5 years ago

..og enda verre for dessa PK “journalister”, at Det hon skrev…fikk hon Rett i…viser ettertiden, dvs nåtiden.

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago

Ja, jeg har skam ogsaa helt bevidst undladt at punke Steen for min soendagskronik.

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x