24
sep
Seneste opdatering: 26/9-16 kl. 0444
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Svensk økonomi er virkelig for viderekomne. Sidste gang vi hørte, at indvandringen er lønsom, var i den socialdemokratiske Arena rapport i sommeren 2015. Svenske aviser og Politiken troede på den, fordi de så gerne ville, men det var fri fantasi. NU er der ingen, der taler om det mere, for nu ved de fleste at situationen er meget værre end at de skal ud og låne millardbeløb til det falmede samfundsekperiment og hæve skatterne med jævne mellemrum.

Det svenske BNP pr capita er ikke vokset siden Reinfeldt trådte til for ti år siden. Nu har Sverige problemet at skulle sysselsætte hundredetusinder af lavt kvalificerede indvandrere. De skal have “enkle jobs” i en tid hvor disse forsvinder med rekordfart.

Fremtiden hedder “moderne beredskabsjob”, dvs. jobs man har i den 3 verden: Skopudsere, elevatorpiccoloer, sikkerhedsvagter og folk der render ud med telegrammer. Kort sagt: Butlere i tunnelbanen, og så er det ikke løgn. Världens modernaste land regredierer 100 år tilbage i tiden til den tidlige industrialder, men uden dens tunge jobs. Måske fik Mona Sahlin uret. Det gamle Sverige kommer tilbage, men som en farce. Som hun selv.

“Ny-svenskerne” skal ikke arbejde for at skabe værdier, de skal arbejde for ikke at brænde forstæderne ned og starte en revolution. Det bliver dyrt, hvad enten de nu vil gøre det ene eller det andet.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago

Sindige svenske herrer. Jeg har lidt temperament, men så/hørte det dog til ende. “Moderne beredskabsjob” -Ja det vil blive lidt som i USA, der på mange måder ligner 3.verdens lande: Folk der putter i poser for en i supermarkedet, viser hen til P-pladser hus-assistenter/gartnere/barnepassere. Alt sammen dog på offentlig penge…Og som i gamle Sovjet, hvor der også var fuld beskæftigelse, bl. a. sad gamle damer og “passede” rulletrapperne, hvis nu de skulle gå i stå.

selma
selma
5 years ago

Det ser ut til at vi går baklengs inn i fremtiden, for alle MÅ med. Dette scenario har politikerne villig innført. Og selvsagt må de løse det også. I tillegg til oppgaven med å gi de nyankomne utdanning som kan kvalifisere for en eller annen type jobb, er roboter på full fart inn på arbeidsmarkedet. Dette er ikke et diskusjonstema i Norge, så vidt jeg har sett. Man har nok med å forholde seg til dagen i dag og dens plager. Også i Norge har vi mange unge som faller fra i vg. opplæring. Jeg vil tro fenomenet er utbredt… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

“Stockholmarna har för lite tid för att älska, leka med barnen och drömma. Det anser Carin Jämtin (S), oppositionsborgarråd i Stockholms stad, och Ilija Batljan (S), oppositionslandstingsråd i Stockholms län.”

Så har repræsentanter fra elevrådet i børnedemokratiet Sverige talt igen. Og tro mig – småpigerne skal nok hoppe på limpinden..!

Det sjove ved det hele er, at de altid formår at overgå selv vores værste fordomme. Det værste er, at de er vores naboer…

invernes
invernes
5 years ago

Det hele er en oppskrift på et kommende helvete for Sverige.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
5 years ago

Vi bliver stinkende rige…

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x