5
okt
Seneste opdatering: 7/10-16 kl. 1904
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Parco del Colle Oppio (Oppius Mons) er en park, der ligger lige på Colosseums nordside. I det ene hjørne af parken ligger resterne af Domus Aurea, som Kejser Nero byggede i år 64 e.kr. Fra Corriere della sera:

“Narkohandlere og hjemløse migranter har besat parken, hvor en australsk turist forleden blev voldtaget. Den er blevet den største udendørs apotek i byen. Doser af hash og marihuana og kokain er skjult i træstammerne. For et par uger siden forsøgte politiet at arrestere en 22 årig senegaleser, men han forsvarede sig og sendte betjenten på sygehuset. Alle parkens katte er blevet spist (!)

Angrebet på den australske turist forleden fandt sted under denne lygtepæl. De tog og slæbte hende om bag den store neriebusk: De voldtog hende, gav hende hjernerystelse og en brækket næse, og dybe sår på arme og ben, og desuden de dybeste sår i sjælen.

Bare mandag og tirsdag landede 10.000 afrikanske migranter i Italien, hvor der i forvejen er ophobet 118.000 i år – endnu et lille skvæt af fortroppen for en milliard afrikanere, der som det indtil videre ser ud, uforstyrret får lov at drukne Europa i et ocean af mennesker. EU kommissionen har endnu ikke fundet liebhavere til dem. Man har lov at tvivle på, de gør inden det er lykkedes dem at smadre Italien.

The Guardian, 5 oktober 2016

Se eller gense Stefan Molyneux: The Fall of Rome: Modern Parallels og Der er ingen udsigt til at flygtningekrisen stopper – tværtimod. Den eksploderer. Se endvidere en af de første artikler jeg skrev om demografi i 2013, og spørg dig selv, hvordan det kan være at hverken EU eller nationale politikere endnu forstår et kvæk af “flygtningekrisen.” »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig«. De næste 30 år vokser Afrika med, hvad der svarer til hele Kinas befolkning.

Jeg har fuldstændig opgivet politikerne, jeg læser dem ikke, jeg hører ikke på dem, og jeg stemmer ikke på dem. Min oprindelige milde foragt for politikere, er vokset grænsende til rent had. Jeg håber virkelig ikke for dem, de fremkalder den følelse i andre, der er mindre fredeligt anlagt end jeg.

Desværre er de fleste danske vælgere for uvidende til at se den skæbne, de har beredt dem. De skal tids nok opdage det – for sent. Ligesom de stakkels svenskere.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
achantus
achantus
5 years ago

Konturene av fremtidens tragedie synes nå tydelig. Det er på tide å legge planer for hvordan mest mulig av vår etnisitet og kultur kan reddes for ettertiden. Jeg tror nok Europa som helhet snart er gått “down the drain”.Vår oppgave nå må være å redde alt som reddes kan. Vi må bare innse at mye vil gå tapt. Kanskje det meste. Men om ikke alt skal gå tapt, må vi begynne å tenken fremover. achantus@hotmail.com

jonny_99
jonny_99
5 years ago

Snart ger sig Rabenmutti Merkel ut på en tredagars Afrikaresa. Hon anser att relationerna med Afrika är en „strategisch hochwichtige Frage“ och “Afrikas väl”, den afrikanska befolkningens “välbefinnande”, sägs också ligga i tyskt intresse. Man kan betvivla att “IM Erika” anser att befolkningsexplosionen i Afrika är fullständigt ohållbar. Nein, das schaffen wir! Istället gissar jag på en ökning av miljardöverföringarna till Afrikas korrupta eliter. http://pi-news.net/wp/uploads/2016/10/merkel-dehnt-amtseid-auf-afrika-aus.jpg „Wenn ich als deutsche Bundeskanzlerin dafür sorgen will, dass es uns Deutschen gut geht, dass die Europäische Union zusammenhält, muss ich mich auch darum kümmern, dass es in Europas Nachbarschaft so zugeht, dass Menschen dort… Read more »

Anne-Kit Littler
Anne-Kit Littler
5 years ago
Reply to  jonny_99

Vi skal holde op med at sende noedhjaelp til Afrika – det maa de selv klare som vore forfaedre klarede det. Man skal igennem traengsler for at faa bedre kaar. Vi har nu “takken” for at vi i aartier har holdt liv i deres mange (alt for mange) boern!

jasminum
jasminum
5 years ago

Snaphanen, kjenner du til dette stoffet: http://www.freebritainnow.org/0/fabiansociety.htm

Jeg har nettopp lest gjennom denne artikkelen (Fabian-nettverket er omtalt her i flere artikler). Denne var spesielt tung å ta til seg:

papers__please
papers__please
5 years ago

Har selv været i Rom. Byen er virkelig forpestet af migranter. Der er negere og arabere over alt som sviner helt ufatteligt og virker truende. Overgår dog ikke Paris i aggressive negere.

torstein
torstein
5 years ago

Lagos, tidligere hovedstad i Nigeria (i dag Abuja) vokser med rakettfart og vil om et par år gå forbi Egypts Kairo som Afrikas mest folkerike by; og siden… (hvordan er det mulig?)

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

Alt denne galskab kunne vi have kvalt i “vuggen”.. Nu kommer vi til at tage kampen op med en “bebumset teenager”… Men kvalt bliver “det”.. Det bliver grimt og voldeligt.. Fakta er, at INGEN EUROPÆERE, INGEN!!!! vil have noget med muslimer eller Afrikanere at gøre… Det tager bare lidt tid inden Johanne og Zenia bliver nødt til at indrømme dette… Så lad der bare lande 10.000 mere i morgen… De vil kun fremskynde processen..

kenneth hovestøl
kenneth hovestøl
5 years ago

Det er blitt uttalt at Rom ikke ble bygget på en dag. Da må den være bygget på natten? Og nå ser vi at deler av Rom er overtatt av “nattens mennesker.” Dette vil da også bare eskalere etter som antallet øker med tusener på tusener av migranter 🙁

Tafsa inte på yttrandefriheten
Tafsa inte på yttrandefriheten
5 years ago

Som man bäddar får man ligga! Idiotto!

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Mera,.som dom beddar får vi andre ligga….foreløpig…

Polka Charlie
Polka Charlie
5 years ago

“.. endnu et lille skvæt af fortroppen for en milliard afrikanere, der som det indtil videre ser ud, uforstyrret får lov at drukne Europa i et ocean af mennesker. EU kommissionen har endnu ikke fundet liebhavere til dem. Jeg tvivler på, de gør inden det er lykkedes dem at smadre Italien totalt.”

Når tragedien skal beskrives, så formår du nærmest at gøre det til poesi.

Polka Charlie
Polka Charlie
5 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, Rom er en vidunderlig by. Det er i øvrigt et morsomt tankespil, hvis man forestiller sig, hvordan Kejser Nero ville have håndteret nutidens migrant invasionen. Så vidt jeg husker, så var han den mest brutale af Romerrigets kejsere. Han yndede – efter fri hukommelse – at lade sine gæster modtage af datidens forkætrede kristne, i form af levende fakler, ved ankomsten til hans kejserpalads.

jonny_99
jonny_99
5 years ago
Reply to  Polka Charlie

Nero var hatad av överklassen och stödde sig på de lägre befolkningsskikten i Rom, vilket kan vara en förklaring till hans eftermäle.

Men han hade nog haft en enkel och handfast lösning på denna situation. Tagit tag i problemet, och inte bara snackat och snackat.

»Alla vilja att yxan skall gå, men ingen vill hålla i skaftet«

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x