11
okt
Seneste opdatering: 11/10-16 kl. 1859
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Debatten i Publicistklubben forleden handlede om alternative medier. Alternative medier var ikke inviteret. Den begynder minut 40:20 og først minut 1:27 påpeger Chang Frick, at den omdiskuterede Vavra Suk ikke er  tilstede, men at det går fint med at diskutere, om han er ‘nazist’ eller ej. “Det var en jävla tur att du fick sparken som programchef, Micke” (Mikael Olsson Al Safandi), siger Janne Josefsson.

N.Y.T: “Højreorienterede brænder biler i Danmark”

New York Times støtter sig til en polititalsmand og til Frank Hvilsom, Politikens kriminalreporter. Samtidigt får “en giftig indvandringsdebat” skylden. Der er ikke hoved og hale på New York Times. Igen af dem forbinder tydeligvis “a working-class neighborhood in Amager” med noget konkret. Det gør enhver, der kender nogen der bor der ellers. En mageløs blanding af antydninger, halvløgne, halvkvædede viser og venstrefløjesønsketænkning, der falder så meget desto mere i øjnene, eftersom politiet allerede har nogle på video og en anholdt. Se helt nøjagtigt hvor bilerne brænder i Danmark Brand online.

One theory is that cars in Denmark are being burned by individuals from an angry underclass in a country where far-right groups have organized bitter protests against immigration, calling it a threat to the nation’s identity.

“It is a bit like an infection that has spread,” said Frank Hvilsom, a crime reporter for Politiken, a leading Danish newspaper. “At a time when we have a toxic debate about immigration in this country and immigrants are being told, ‘You are not Danish,’ this could be the work of attention seekers who are trying to disturb society and are saying, ‘Let us show you what we can do.’ Car Attacks in Denmark Spread ‘Like an Infection’

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
5 years ago

“Den högerEXTREMA tidningen ‘Nya Tider’ “, ja hvad er ikke ‘högerextremt’ ovre i Sverige?

Åsa Lindeborg var lige ved at kalde ‘Nya Tider’ for ‘Fria Tider’!

Den forveksling har jeg set/hørt flere gange. Det får mig til at spekulere på om hele balladen egentlig er startet med at nogle har forvekslet ‘Nya Tider’ med ‘Fria Tider’ (som vitterligt er ret langt ude, i hvert fald efter svensk målestok). Det er bare en tanke, men tænk om det virkelig VAR sådan balladen startede?…

Odd.

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
5 years ago
Reply to  snaphanen

Jo, jo, men alle vi danskere er jo en hel nation af racist/nazist/fascister iflg. Henrik Arnstad, så det går jeg ud fra at du ikke tager så tungt! 😀

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Jeg leser både høgre og venstresiter…henviser også ofte til friatider.se som igjen har henv til annet media…ofte høgern.
Der kommer daglig info og diskusjoner på facebook…
Ikke anser jeg meg selv som verken rasist eller nazist av den grunn, men et menneske med kunnskaper, erfaring og utdanning som gjør meg istand til å vurdere selv…og er helt trygg med det.
En herlig følelse å vite at jeg ikke er avhengig av å vise min intellektuelle eller akademiska side.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
5 years ago

Några erfarenheter hur debattklimatet varit på statliga Public service de senast åren.
Svenska journalister har lång väg att vandra innan de inser att det finns mer sanningar än deras egen.

Nyskriven artikel
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/10/11/asiktskorridoren-lever-an/

OlofdeGothia
OlofdeGothia
5 years ago

Om man vill gå till botten med extrema rörelser då bör man också ha förmågan och viljan att diskutera Sveriges politiska ledning och en del minst sagt häpnadsväckande uttalandet av Sveriges statsminister.
Att hela tiden diskutera små marginella grupper på den politiska ytterkanten, det gäller höger som vänster leder ingen vart om man inte tar tag i de mer övergripande yttranden som fälls av de som har fått förmånen att styra landet.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/10/11/fanatism-ar-farlig/

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Har sett hele debatten og den enda som verkeligen ville at alle skulle få ytre seg i tv var Janne Josefsson..en med integritet..dom andre ville det inte…rep ifra alternativ media ikke invitert sjelvklart.. Ga en bekreftelse på at PK media styrer ifra A til Å..hvem som får sendetid, hvem ikke…nøye uttenkt… Egentlig betyr ikke det noe særlig fordi alternativ media går sterkt fram, mange pk aviser går konkurs.. vi har våre egne …og snart er mange av dessa journalister uten arbeide også…deres manipulasjon og uttenkte mål holder SD på å tilintetgjøre ved sin politikk…Vi kjøper ikke lengre det som kommer… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x