15
okt
Seneste opdatering: 15/10-16 kl. 2304
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det millionstore , svenske debatforum Flashback er nede igen. Det er myndigheder i panik. Polisen trappar upp sin närvaro på Gotland igen, 26-årig kvinna bakom gardet. Camilla hängs ut som nazist av alla tidningar på Gotland.

Europa dør – national, polsk rap

Slå underteksterne til nede i højre hjørne

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Tider och hittar man länk till Britain First i hennes flöde. Hon har dessutom intervjuats av  Ingrid och Conrad. Ingrid Carlqvist förespråkar samarbete med nazisterna i Nordiska Motståndsrörelsen mot […]

OlofdeGothia
OlofdeGothia
7 years ago

Dagens demonstranter på Gotland saknar fullständigt empati för den utsatta kvinnan, då också för andra kvinnor i samma situation.
Att i den här situationen utnyttja händelsen i egna politiska syften är skamligt.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/10/16/manifestation-botar-hatisk-stamning/

sussebassa
sussebassa
7 years ago

Etter å ha hørt hva Camilla sier med 2 “vennligsinnede” reportere…blir man mer og mer klar over maktmisbruket til pkmedia.. Det er de som egentlig styrer hva vi skal mene og tenke igjennom sitt hat overfor oss som vil at våre land skal prioritere egne innvånere.. deres beste først..då blir en kalt facist og nazist. noe jeg klart kan leve med. Leser også kommentarer i pk pressen om valget i usa…hvor de har utpekt Clinton som vinner, mens Trump bare får hatske kommentarer… Når så pk media og pkpolitikere slår seg sammen har vi noe å sloss imot…men vi gir… Read more »

Snowflinga
Snowflinga
7 years ago

Etablissemanget föraktar sitt eget folk och har dem som sin fiende. Politikerna värnar inte heller sitt eget folk utan de skyddar istället våldtäktsmän och kriminella.

Rune Hansen
Rune Hansen
7 years ago

Flashback.se kører i al fald nu. På forsiden står der følgende forklaring: “Flashback Forum har under helgen haft problem med överbelastningsattacker och har varit svåråtkomligt.

Jeg har selv haft fornøjelsen af DDoS angreb. De kan skyldes enhver fornærmet teenager, så jeg tvivler på, at den svenske regering står bag det.

Rune Hansen
Rune Hansen
7 years ago
Reply to  snaphanen

Jeg har ikke set videoen, den slags har jeg ikke hormoner til. Jeg tænkte bare på DDoS angreb i almindelighed. Dengang vi kørte på en svagere server, kunne en teenager vælte systemet ved (helt bogstaveligt) at trykke F5 (d.v.s. “refresh”) en masse gange. Det kræver heller ikke den store maskinmester-eksamen at lave et script, der beder om den samme side 100 gange i sekundet. Så er der strengt taget tale om et DoS- (ikke DDoS)-angreb, men de kan være irriterende nok, sålænge de står på. Så er der også de angreb, hvor systemet går ned, uden at man bagefter har… Read more »

invernes
invernes
7 years ago

Europa dør – ja vi trenger hjelp av polen til å utrydde islam i Vest Europa.

ramonafransson
ramonafransson
7 years ago

Camilla Sandelius gör det alla borde göra! Skapa trygghetspatruller! Visst är ordet medborgargarde negativt om man ser det som människor utrustade med påkar och batonger, men idag i Sverige finns det inte poliser så att det räcker till för att skydda alla medborgare. I Sverige i dag finns kanske 40 000 människor som vi inte vet vad de heter, var de kommer ifrån och vad deras avsikter är för att stanna här. Det är som att ha ett Trollhättan på drift … en hel stad med folk som ingen vet vilka de är. Bara tänk tanken … hela vägen …

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x