21
okt
Seneste opdatering: 21/10-16 kl. 1749
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

BBC: Sweden – Exporting Islamic Extremism

En ulykkesvarslende BBC-reportage i Sveriges stilhed før stormen. I dag hedder det at IS säger sig ligga bakom attentat i Malmö, men det er formentlig pral fra ISIS’ side, endnu et forskælv inden det egentlige jordskælv. Hvis du vil vide noget om den kommende svenske borgerkrig, er det her du ser rødderne: Dogmatiske, aggressive muslimer der breder deres magt ud over flere og flere svenske områder, hvor den svenske stat ikke længere repræsenteres af andet end checken fra socialkontoret.

Hvis du kan tåle at blive endnu mere foruroliget, Dag Öhrlund du skal læse i dag. Læs også kommentarerne af flere vidende svenskerne, der indser de er vågnet op til et mareridt for sent til enhver præventiv indsats. Det skulle have været for femten år siden, da jeg begyndte at advare offentligt på skrift.

Det fik jeg som bekendt ingenting ud af andet end sprogets værste gloser og nogle venner, skal det tilføjes. Der er en artikuleret, højt udviklet bedvidsthed i Sverige om situationens alvor – og hvem der er skyld i den. Til den giftige cocktail skal der nu bare tilsættes tid. Ingen ved hvor meget. En halv generation? Tre? Jeg er ved at have vænnet mig til den onde tanke. Jeg tænker efterhånden mere på, om en svensk borgerkrig automatisk vil brede sig til ummah’en i Norge og Danmark. Jeg hælder til, at den vil.

More than 300 people have left Sweden to fight for ISIS in Syria and Iraq, one of the highest numbers in Europe, per head of population. Many are second generation immigrants and come from neighbourhoods on the fringes of Sweden’s two largest cities, Stockholm and Gothenburg.

Yalda Hakim has been to one such community in Gothenburg to discover why so many young people there are attracted by ISIS. She meets a young man who describes how extremists tried to recruit him and she talks to a young girl who has returned from Isis-controlled Syria. Gothenburg police tell her they have a problem and admit they are struggling to cope. BBC

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Taget herfra […]

achantus
achantus
7 years ago

En kommentar jeg fant på nettet angående sosialistenes forkjærlighet for islam: “The globalists LOVE Islam. It’s everything they could possibly want in a false religion. They love its brutality, the way it viciously polices its own and crushes dissent from within. They love its dehumanization, how it turns its followers into little more than human ammunition, eager to be spent in the slaughter of infidels. They love its crushing of spirit, how it keeps entire populations ignorant of history and science while living in destitute poverty, convincing them that fighting the infidels is more important than civilian infrastructure. They love… Read more »

sussebassa
sussebassa
7 years ago

Islam burde holde seg der de hører hjemme ..i ørkenen, og ikke komme til Europa med sin destruktive og sjuke ideologi..så steng grensene og send Ut de som redan befinner seg her.

Tafsa inte på yttrandefriheten
Tafsa inte på yttrandefriheten
7 years ago

Detta säger allt om muslimer av muslimer! Alla muslimer är radikala!
https://www.youtube.com/watch?v=bV710c1dgpU

Peter Zichau
Peter Zichau
7 years ago

Muslimer tror på islam. Selv om det selvfølgeligt kan være lidt svært for nogen at fatte.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x