4
nov
Seneste opdatering: 5/11-16 kl. 0618
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Stop verden – afsted til Wittenberg

“The trouble with fiction… is that it makes too much sense. Reality never makes sense.” – Aldous Huxley.

Vi er nærmest slyngelstuen, der drager af sted til Tyskland. Jeg tænker på, at stå af i Berlin på hjemvejen og blive nogle dage, men det afhænger af dagsformen og indskydelser på mandag. Nogle dage på hotellet i Anhalter Strasse til at tale, drikke, spise og fotografere tysk, ser jeg for mig. Kontoret er uhyre tansportabelt: En Chromebook med en smartphone som hotspot, og to minimale kameras. Samlet rejsevægt måske 1.5 kg. De næste par dage er det på Snaphanens Twitter og Facebook, det foregår, men jeg håber der bliver tid til at kigge ind her.

Fremtiden og annoncerne

Jeg regner med at fortsætte Snaphanen mindst ti år til, Det er for sent at flygte nu, selvom tanken har strejfet mig. Hvad jeg derimod vil lave fra dag til dag, kan jeg ikke love noget om, da jeg aldrig ved det selv. Noget er planlagt i forten dage, noget bliver til på ti sekunder. Man bliver vel også lidt  langsommere med alderen, især når man opdager at helt tvingende nødvendige ændringer i politik, kan tage 25 år. Jeg ved ændringerne kommer – de kommer milimetervis hele tiden – men kommer de i tide, eller når også vores befolkning er radikalt og irreversibelt ændret til det værre?

Der er kommet annoncer på, for i denne måned bliver jeg pensionist, og for 8.200 om måneden bliver der ikke mange rejser og meget nyt hardware. De giver dog foreløbig kun 500 kr. om måneden, som plus de mange små og større Pay Pal beløb har holdt bloggen oven vande i nogle år. Klik på annoncerne, køb gennem dem og skriv jer op til deres nyhedsbreve, nogle giver kun penge på den måde.

Jeg kan ikke takke bloggens støtter nok, men jeg sigter på at annoncerne skal give helst fire gange mere. Det kan komme til januar, hvor et større portalsamarbejde mellem nationalt sindede mediefolk, skulle give en synergieffekt både i læsere og annoncører.

Ingen bliver rig af at drive medier i lille Danmark, men målet er også blot at holde skruen i vandet. Mere om projektet, når det er i luften. Bloggen er min ølkasse at stå på, men jeg har altid gerne lånt den ud. Den har et efter danske forhold ikke helt lille og udsøgt publikum på fra 5-50.000 enkelte gange. Men det er gode læsere.

Mange års mest omtalte ikke-bog

Peder Jensen/Fjordmans bog var voldsomt omtalt inden den udkom. Efter at den udkom var der næsten igen anmeldelser i norsk MSM. Jensen redegør for den interessante “modtagelse”:

Første opplag av min bok Vitne til vanvidd ble publisert i midten av desember 2015. Det er fremdeles mulig at det kan komme flere bokanmeldelser. Når det nærmer seg ett år etter utgivelse synker derimot sjansen for dette. I november 2016 er det tid for å oppsummere hvordan reaksjonene på min bok har vært så langt.

Journalist Birgitte Iversen fra nyhetsbyrået Norsk Telegrambyrå (NTB) fikk et eksemplar tilsendt som e-bok. Hun var profesjonell og gav min bok relativt balansert omtale.[1] Selv om noen tradisjonelle medier omtalte boka fikk den betydelig mer positiv mottakelse på nettbaserte alternative medier.

På nettsiden Document.no fikk min bok ganske positiv omtale av skribentene Kjell Skartveit og Per Steinar Runde.[2] Dan Odfjell har også nevnt den flere ganger. Hans Rustad og andre fra Document hjalp dessuten til med praktisk utgivelse av min bok på norsk.[3] Den svenske skribenten Julia Caesar skrev en inngående og positiv kommentar til min bok på nettsiden Snaphanen.dk. Denne ble gjenpublisert på Avpixlat, en av Sveriges største alternative nettsider.[4] Jan Sjunnesson skrev også om min bok på den samme nettsiden.[5] se det hele på Reaksjoner på min bok Vitne til vanvidd

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jakob T
Jakob T
6 years ago

Det burde være muligt at hive penge ud af af dine læsere. Du burde gøre et mere indtrængende forsøg. Sende e-mails ud osv. De ville være til alles bedste, hvis folk tog sig sammen til at trykke på den doner-knap. Jeg gør det nu.

Skåning
Skåning
6 years ago

Go tur!

torstein
torstein
6 years ago

“Ich habe einen Koffer in Berlin, deswegen muss ich immer wieder hin” (Marlene Dietrich) Selvsagt er Berlin nå i dag igjen som før det gamle kulturelle sentrum for det protestantiske, hardtarbeidende, teknologisk nyskapende Nord- Europa som det var den gang på det tidlige 1920/30 -tall, i konkurranse med det impresjonistisk/ekspresjonistiske grensesprengende umoralske artistiske løsslupne Paris!
Den sosialistiske franske imperator Hollande har overgitt Paris til fienden, der all identitet nå hugges ned og fjernes for de nye innvandrerne som ventes å berike fransk og europeisk kultur på nytt!

queuecumber
queuecumber
6 years ago

Det er godt at du vil følge katastrofen til dørs, selvom der nu er kommet mere opmærksomhed på Sverige som skræmmebillede vil der være masser at skrive om fremover også.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  queuecumber

..og ikke glemme ut sitt eget lands problemer heller…
Regner med det er store problemer i Danmark også..(Norge) om ikke samme måletokk som i Sverige.

Michael Sjøberg
Michael Sjøberg
6 years ago

I Polen kommer man pænt langt for pengene…i Ukraine er de 8000 cirka 8 gange gennemsnitslønnen og så er man hovedrig efter lokale forhold.
Slaverne fra naboreligionen holder meget lav profil i begge lande.

Mjolner
Mjolner
6 years ago

Ukrania er et hyggelig land og jeg har kjøpt leilighet her.
Det er lett å føle seg hjemmr i Kiev, det er god kvalitet på maten med godt utvalg og veldig hyggelige priser. Det samme for god vin og godt øl.

PBrad
PBrad
6 years ago

Om Fremtiden og annoncerne så kan man jo huske at deaktivere ADBlock på denne side

mjolly
mjolly
6 years ago

Flotte nyheter at du fortsetter med snaphanen.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x