27
nov
Seneste opdatering: 28/11-16 kl. 0302
74 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Hvor skal jeg emigrere hen, når Sverige er islamiseret?”

“Vist vil I fortryde det om tyve år, men da er det for sent,” siger Paul Geara. Det tragiske er,  at demografien for det allerede er grundlagt. Inkompetente svenske politikere skulle være de bedste multikulturalister i verden, og resultatet blev, at de allerede har plantet Sverige med det ene ben i grøften. Ingen undersøgte om skibet, ligesom Vasa, havde nogen chance for at holde sig flydende. Man kunne vende skuden helt, men det er jo ikke tilfældet når Sverige indtager 317,000 familiesammenførte næste år. De ser ikke faren, eller også er de for fejge til at tale om den.

De sprang hovedspring ud i Sverigehistoriens største eksperiment, ikke noget med computermodeller der. Det var bare et land og et folk, og det var en temmelig uduelig og provinsiel elite med den særlig svenske megalomani, der ligner selvudslettelse for uindviede, hvis drømme netop nu kuldsejler på en granitklippe. Spørgsmålet er kun: Hvor meget kuldsejler de og hvor mange besætningsmedlemmer redder sig? De der lever om 20-40 år, vil opdage det.

Det er det, Danmark må og skal undgå, og det er netop i disse år, hvor de fleste politikere og vælgere er temmelig ubevidste om faren, at det afgøres. For al fremtid. Vi har ikke god tid til at forhindre det.

Svaret på det er lige enkelt, som det er svært at få gehør for: Den muslimske befolkningsandel i Danmark må ikke vokse. Den skal blive mindre. Erkend en dødsenfarlig fejltagelse, og gå igang med at sørge for, at Danmark ikke går Sveriges vej. Nogen vil synes, det er en drøj udtalelse, men det er kun politik, der er indrettet efter realiteterne. Det har intet med følelser at gøre. Man sender ikke sine børn ud i brutal konflikt, når det kan undgås. Selv hvis man er uvidende, gør man sig til forbryder. Citatet:

 “Islam’s borders are bloody and so are its innards. The fundamental problem for the West is not Islamic fundamentalism. It is Islam, a different civilisation whose people are convinced of the superiority of their culture and are obsessed with the inferiority of their power.”

er sagt af Samuel Huntington bygget på århundreders virkelighed, ikke af en “racist” eller “ekstremist.” Jeg var som helt ung i Libanon i 1967, og jeg nød det skønne land i fulde drag og Beirut, Mellemøstens Paris. Jeg interesserede mig hverken for religion eller politik, jeg interesserede mig sandt at sige mest for maden og de underskønne kvinder og fotograferingsmulighederne. Jeg anede ikke at landet levede på lånt tid. I dag kan jeg se, at muslimer var kommet  i flertal i årtierne inden, og kun otte år efter startede den lange borgerkrig 1975-1990 der kostede 250.000 livet, hvilket var mange i et land på godt 3 mio. indbyggere.

Idag siver kristne fra landet, og dem der er tilbage bevæbner sig. Libanon humper landet igennem med et teaterdemokrati og kronisk på randen af væbnet konflikt. Der bliver aldrig rigtig fred mere, det nærmeste til fred, vil være fraværet af krig. Det er ikke det land, svenskerne vil have, men de  skal vide allerede i dag, at det er det, de får. En must-see video.fra Svensk Webtelevision via Avpixlat.

Brandattentat på fransk kirke

Zuydcoote ligger fem kilometer nordøst for Dunkerque. Des vandales saccagent et tentent de brûler l’église de Zuydcoote

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

74 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] You couldn’t make it up. Også blodhunden Robespierrre har en svensk pris. Dette er kun muligt i et land, der har levet isoleret fra historiens alfarvej i 200 år. Den samme grund der er til, at Sverige fører suverænt i den nationale selvmordkonkurrence. Andre lande kan nå at standse op og fundere på, hvad de gør. Sverige kan kun gøre det posthumt. Fra det hinsides vil Sverige råbe til historien: “Vi vidste ikke, hvad vi gjorde.” Sveriges naboer skal allerede i dag spørge sig, hvordan de vil værne sig mod den kommende kaoskraft ved sine grænser. Ikke noget med… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
6 years ago

Ikke til Danmark, for boligmassen er optaget af muhamedanerne. ?

Men når Idi Amin kunne smide inderne ud af Uganda, så… ?

trackback

[…] Se også: Svensk-libaneser: Sverige er som Libanon om 20 år […]

trackback

[…] Denne syriske mand bidrager til Ny-Sverige med foreløbig 9 børn. Inden han er færdig, kan han have avlet tyve små, nye muhamedanere – mens fru Svensson har født 1.5. gammelsvensker. Sverige får en bosnisk eller libanesisk situation inden de aner, hvad de har gjort. Så er det nat med gammel-Svensson, men du kan ikke advare dem, de ser først krigen længe efter at den er begyndt. Mentalt har de allerede tabt den. Svenskerne tilhører en post-kristen sekt, der har gjort dem vanvittige. Man må se videoen her, da jeg ikke umiddelbart kunne indlejre den: Video: Swedish multiculturalist praises polygamy,… Read more »

trackback

[…] tyve år, kan den være et faktum, som en svensk-libaneseren Paul Geara sagde i et højinteressant interview. På kun tres år, kan svenske politikere have formøblet hele […]

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago

Myten om mereværd er islamismens produkt. Derimod er islamismen et produkt af klankulturerne, og navnlig deres møde med moderniteten.

Myten om denne overlegenhed er det konstruerede, falske narrativ, de muslimske kolonister tyr til i deres søgen efter retfærdiggørelse og selvforklaring.

Hvor mange utilpassede tror på den gud, hvis navn, de tager forfængeligt? Ikke mange. Hvis man antyder det overfor dem, vil de bekræfte det med en uhørt aggressiv reaktion, der siger indehaveren af synspunktet, at han har ret. Disse menneskers vej til deres rigide og chauvinistiske verdensbillede er ingen indadvendt søgen og refleksion.

– – –

OlofdeGothia
OlofdeGothia
7 years ago
torstein
torstein
7 years ago

Ja, de (svenskene) var ganske tøffe der borte på 70, 80 og noe innpå 90 -tallet da de fremdeles var herrer i eget hus, og som norsk godtok man dette stilltiende etter som det høyteknologiske og velferdsmessige nivået det moderne Sverige hadde utviklet seg til var et forbilde for resten av Norden. Etter Olof Palmes storvisjon om et svensk fremtidig multikulturelt samfunn, gikk det helt galt og gjør det fremdeles. Trist at det sosialdemokratiske Norden ser ut til å følge i samme fotspor som det selvdestruktive Sverige har valgt uten å ane konsekvensene.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
7 years ago
invernes
invernes
7 years ago

Her er den guden svensker blir tvunget til å tilbe om 20 år.

http://www.sian.no/sites/default/files/styles/inline_image/public/5572.jpg?itok=YK5Wqt4F

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
7 years ago
Reply to  invernes

Det gør de desværre allerede.

ramonafransson
ramonafransson
7 years ago

Gör som tusentals tyskar gör. Fly till forna Östeuropa. Tjeckien, Slovakien och Ungern är mycket populära länder att bo i … Där värnar de regerande om folket som har samma värderingar som majoriteten. Alltså inte värdegrund, vad det nu är för något?

invernes
invernes
7 years ago
Reply to  ramonafransson

Nei ! vi må kjempe for våre land og den arv vi har fått.

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  invernes

Ja, helt klart..muslimene skal UT, ikke vi.
Å rømme gjorde vi ikke under WW2 heller, men kjempet imot da overmakten, og med hjelp ifra de allierte så jaget vi UT fienden…ikke lot de overta vårt land.
Fegisar er vi inte, kommer aldri å bli..ligger ikke i vårt dna.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
7 years ago
Reply to  ramonafransson

Jeg flygter ikke, som en fej hund, men bliver stående tappert og fast!

invernes
invernes
7 years ago

Dette burde myndigheter i Norge Danmark og i Finland ta alvorlig ! takket være en sinnssyk regjering og et kneblet folk i Sverige blir Norden et farlig område.

Sverige måltavla i IS-video om hur muslimer på bästa sätt kan mörda “otrogna”

http://www.friatider.se/islamiska-staten-pekar-ut-sverige-som-maltavla

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  invernes

Med Åkesson ved roret i Sverige…
Danskene ikke så ille, og Finlands strengere innvandringspolitikk…må Norge også bli tuffere ifht sin innvandringspolitikk…
Då har vi en enad norden imot muslimene..Ut med dom alla.

invernes
invernes
7 years ago
Reply to  sussebassa

Det nye norske partiet «Alliansen – Norge ut av EØS» ble lansert i dag 🙂

https://ektenyheter.no/index.php/2016/11/det-nye-norske-partiet-alliansen-norge-ut-av-eos-ble-lansert-idag/

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  invernes

Lest, og det ser virkelig bra ut…fokus på nei til EØS/EU og et oppgjør med pkmedia i Norge…en meget god begynnelsen til å være et fullt ut politisk parti med tiden…
Ser bra ut for fremtidens Norge.

invernes
invernes
7 years ago
Reply to  sussebassa

Ja vi må leve i håpet 🙂

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  invernes

Dette ser da realistisk ut…både penger og nok underskrifter på plass, så spennende og i alle fall helt nøvendig om Norge skal ha en fremtid for våre barn og barnebarn osv…

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
7 years ago

De pæne, kuede og konforme svenskere må vågne op, inden Sverige bliver helt ulideligt – også for Sveriges naboer.
Ellers går det galt for hele norden.

sussebassa
sussebassa
7 years ago

Hvis man går tilbake i historien er ikke Sverige kjent for å bry seg om sine naboer..konsekvens av sine handlinger…WW2…
Ikke vil de gjøre den denne gangen heller…Det er meg… meg…1 fot i hver leir…hva De tjener mest på.
200 år uten krig setter sine “negative spor”..Vi er best og gjør hva vi vil..drit i nabolendene.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
7 years ago
Reply to  sussebassa

Ja de svenske politikere går i hvert fald mere op i facade og forstillelse, end i mennesker.

sussebassa
sussebassa
7 years ago

..Ja, med unntagelse av Åkesson SD..skåning han..rett på sak, klar tale ut som er en viktig årsak til at SD har slik framgang.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
7 years ago
Reply to  sussebassa

Ja SD er et lille lys i et hav af mørke 🙂

sussebassa
sussebassa
7 years ago

..et lille lys som nå er et blendende skarpt lys fordi meningsmålingene viser SD er Sveriges største parti..og stiger…Sverige og svenskernes håp i mørket.

Observant55
Observant55
7 years ago
Reply to  sussebassa

Sverige var det land som i förhållande till sin storlek gav mest hjälp till Finland under Vinterkriget. Jag föreslår att du läser på lite om Nordens historia sussebassa!

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  Observant55

..Så bra….Jag foreslår Du leser deg opp om WW2 Observant 55…det jeg viste til..som ikke bortforklarer svenskenes dobbelrolle, og konsekvenserna det fikk for bla Norge.

invernes
invernes
7 years ago
Reply to  sussebassa

Du har helt rett der Sussebassa 🙂

sinnamor
sinnamor
7 years ago
Reply to  sussebassa

Mot De politisk korrekte kjemper vi alle forgjeves. De kan og vil ikke lære og vil som Wasa gå ned med baugen først og bakenden i været. Så trekk pusten og se ham ta sitt svalestup

invernes
invernes
7 years ago
Reply to  Observant55

Du farer med løgn der ! Sussebassa har helt rett, svensker har vert feige helt siden Wasa sank som en stein i sjøen. Noen svenske politikere forsøkte vist nok å megle, men det gjorde russerne enda mer sinte, bare tøffe finner og norske leiesoldater holdt ut. Finland fikk noe støtte fra utlandet i form av våpen og frivillige, men ingen militære styrker. Et britisk-fransk ekspedisjonskorps ble etablert, men forlot aldri britiske eller franske havner, da deres tiltenkte rolle i realiteten var kontroll av de svenske malmfeltene i Nord-Sverige. Finnene holdt stand frem til 13. mars 1940, da de undertegnet en… Read more »

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  invernes

..Helt toppen…såder var det..facts.

Observant55
Observant55
7 years ago
Reply to  invernes

Wasa sjönk 1628. I cirka hundra år efter den händelsen piskade vi svenskar skiten ur danskar och norrmän. Om svenskar är fega så måste allts norrmän och danskar var ännu fegare. Pinsamt självmål av dig invernes 🙂

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  Observant55

Måste vara mycket svårt for deg å oppleve 2018 i Sverige.. Dom taper terreng/blir semre på alla områden..inte mycket om nogot å se upp til… Skolen taper terreng i pisaunderøkelsen..verre for varje år…nedover og nedover.. Industrien flytter utomlands..flere arbeidsløse…(inte lissomjobber).. Elendig eldre/sjukvård..folk dør i alvorlige sjukkøar..dom med canser måste arbeide… Ligger på verdenstoppen hva voldtekter angår..mord rån varje dag… Polisen overarbeidet…gjør inte jobben sin Blålys måste ha polisescort for å komme inn og hjelpe folk i ghettoene/forstedene..der rår muslimene. Ventelister for svensker å få bostad er nå 6 år…økoinn kommer først. Så svenskar pisker skiten ut av dansker och nordmenn…Haha…… Read more »

Observant55
Observant55
7 years ago
Reply to  sussebassa

Arbetslösheten sjunker i Sverige och bland infödda svenskar är den nästan noll. Sverige har hur du än räknar haft en en bättre ekonomisk utveckling de senaste 10 åren än både Danmark och Finland.

Du sussebassa verkar ha lika dålig koll på samtiden som på historien.

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  Observant55

…mye lissomjobber i det i tillegg til trixing med statstikker ifra arbeidsformedlingen..velkjent pk fenomen.
Hva med å kommentere resten…

Migrationen kostet i 2016 31 milli…
2019 vil den koste 307 milli…
Dyrere enn forsvaret…som konsekvens må det spares inn i grunnskolen som redan gir elendige resultat..færre kommer inn på gymnas…
Så svenskene blir altså dommere og dommere…pisaundersøkelsen bekrefter dette.
Slik kunne jeg konkretisere med tall, men da du er i Total benektelse om virkelighetens verden, og det korrekte i historien…bortkastet tid, så fortsett lev i din fantasiverden du.

Observant55
Observant55
7 years ago
Reply to  sussebassa

PISA-undersökningarna mäter för det första inte intelligens. Du presenterar även intressanta siffror för vad invandringen kostar Sverige. Varifrån har du fått den galna tanken att kostnaderna skulle öka från 31 miljarder till 307 miljarder på två år. Du är ett skämt sussebassa!

Det är naturligtvis mycket irriterande för dig att den svenska ekonomin går bättre än den finska och danska. Detta faktum motsäger ju dina påståenden om invandringen som en ekonomisk katastrof för Sverige. Verkligheten är helt enkelt inte din vän, inte undra på att du struntar i den!

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  Observant55

Pisaundersøkelsen måler kunnskap hos elever…som henger sammen med deras intelligens..
Tallene kommer ifra friatider.se som igjen henviser til annen kilde…
Tror du ikke 200 000 økoinnvandrere som kom til Sverige i 2015 kostar…
Det er bla derfor regjeringen må låne i oppgangstider…å stadig øke skattene dekker det inte.
Dette er verkeligheten i Sverige..som bare blir verre intil SD overtar helt…Vi gleder oss og hoppas dom kan redda restene av Sverige.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
7 years ago
Reply to  Observant55

…men hvorfor lever de svenske pensionister så på en diæt af mosevand og beskøjter?

Observant55
Observant55
7 years ago

Tro inte allt du läser på nätet Jensen 🙂

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  Observant55

Sant nok, ..Dine for eksempel..

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
7 years ago
Reply to  Observant55

Jeg skal prøve at lade være med det.
…tror heller ikke at Wasa sank 😉

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago

Wasa knäckbröd 😉

Niels Henriksen
Niels Henriksen
7 years ago
Reply to  Observant55

Hur känns det egentligen att vara så där naiv och okunnig? 😉

Ja, for lånte pengar – statsskulden håller på att explodera för att det fulständigt ansvarslösa och mandatlösa multikulti-experimentet ska kunna finansieras. Och

BNP pr. capita håller på att gå i gulvet på grund av massimporten av krävande,
aggressiva, våldsbenägna, fanatiska och outbildade “kulturberikare”, som aldrig nånsin kommer att få sig et jobb i gennomsnitt – och typisk heller inte önsker ett.

sinnamor
sinnamor
7 years ago
Reply to  Observant55

Nicket ditt tyder på at du ser deg selv som observant.
Hvordan har det seg at du er blind på det som vi andre ser?
Det er virkelig intet vi heller skulle ønske enn at dine ord var sanne og at Sverige gjorde fantastisk bra.
Men det er dessverre ikke slik.
Vi ser til vår nabo i øst med bekymring og medlidenhet. Vi ser at det går rett til dunders og mår dårlig på deres vegne.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
7 years ago
Reply to  Observant55

I hvert fald brutale! Tyskerne fortæller endnu om das “Schwedentrunk”, dvs. svenskerdrikken. Jeres forfædre stak en tragt ned i halsen på en modstander og hældte latrinet ned i lungerne. Men efter den politiske korrekthed vil I måake genopfinde svenskerdrikken til de nyankomne?

Observant55
Observant55
7 years ago

Man erövrar inte Moskva och plundrar Prag genom att vara snäll.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
7 years ago
Reply to  Observant55

Og man kan miste sit land ved at lade være.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Observant55

Svenskerne har aldrig været udelt afholdt af sine naboer, på grund af den anderledes adfærd, svenskere udviser. Sverige vandt sådan set ikke Skåne, Halland, og Blekinge. I tabte krigen, som I selv genstartede i strid med fredstraktaten, men de europæiske stormagter ville ikke lade Danmark få sine østlige provinser tilbage efter fredsslutningen. Og dér kan man jo godt tale om, at Danmark var blevet “pisket”, for svenskerne indledte folkemord på os, mens de kunne – det vil sige: Myrdede og deporterede civilbefolkningen. Så vi kunne ikke selv siden tage os til rette. Norge og Danmark har været i personalunion, ligesom… Read more »

Observant55
Observant55
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Vilka krig syftar du på? Sverige vann de flesta krigen mot Danmark under 1600-talet eller så gjorde våra allierade det. Just därför fick Danmark inte tilllbaka Skåne, Halland och Blekinge.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Observant55

Krigen, som Sverige vandt ved at gå over de tilfrosne bælter resulterede i at det dårligt forberedte Danmark overgav sig og afstod Skåne, Halland og Blekinge uden kamp. Derpå brød svenskerne freden, fordi opportunisten, Carl Gustav, kom i tanke om, at han med sin hær stående på Sjælland, og i umiddelbar nærhed af København, jo sådan set lige så godt kunne indtage hele landet. Det lykkedes som bekendt ikke! Danskerne nåede at “gå i borgen”, og svenskerne blev slået ved København og ved Nyborg. Men freden var brudt, og dermed var fredstraktatens betingelser ikke opfyldt. Med hvilken ret kunne Sverige… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Morten - - -

P. S. Rent bortset fra det, medgiver jeg, at dansk krigsførelse har været katastrofal, siden hyldningen af en tysk kongeslægt, hvilket var et udslag af det pres, det ekspanderende Tyskland lagde på Danmark. Jeg synes sådan set, at dansk krigsdåd var forbilledlig indtil da. Danmark kæmpede for sin overlevelse på mange fronter. Løsningen, man valgte, at sætte en tysker på tronen, viste sig at give bagslag, fordi kongehuset sent blev dansk

Anders Bo
Anders Bo
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Arvekravet tilhørte retteligt hertugen af Augustenborg og hans lillebror prinsen af Nør!

Observant55
Observant55
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Danmark startade kriget 1657 och förlorade stort. Sverige startade sedan kriget på nytt 1658. Tack vare den holländska hjälpen till Danmark så lyckades inte svenskarna besegra Danmark.
Däremot hade Sverige en mycket bra förhandlingsposition och kunde därför förhandla fram en gynnsam fred.
Sverige kunde med hjälp av en militär styrkeposition kräva rätten att behålla merparten av sina vinster.

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago
Reply to  Observant55

Støtten til Danmark var præcis så intensiv, at svenskerne ikke vandt. Og præcis så lunken, at danskerne ikke vandt. Formålet var, som jeg tror du vil give mig ret i, at Øresund skulle deles. Indtil da, besad danskerne alle indsejlinger til Østersøen. Som jeg skriver andetsteds, var dansk krigsførelse nærmest katastrofal fra et bestemt tidspunkt i historien (på nær hvad angår flåden, som nødvendigvis var mere national). Det var den mildest talt ikke før det samme tidspunkt. Hvad Danmark skulle have gjort, eller ikke have gjort, må overlades til spekulationer. Det kostede Danmark dyrt at indsætte en tysk konge. Fra… Read more »

Observant55
Observant55
7 years ago
Reply to  Morten - - -

Jag tror att vi nog egentligen är ganska överens om händelseförloppet 1658. Intressant med dina funderingar om det tyska inflytandet i Danmark.

Anders Bo
Anders Bo
6 years ago
Reply to  Morten - - -

Christian d. 3. ville dø i sin rede.

Anders Bo
Anders Bo
6 years ago
Reply to  Morten - - -

.?

Anders Bo
Anders Bo
6 years ago
Reply to  Observant55

Indtil I aflivede Carl d. 12!

haugianer
haugianer
7 years ago
Reply to  invernes

vive Karelen libre

Verden_er_gal.
Verden_er_gal.
7 years ago
Reply to  haugianer

Hei haugianer. Bare sånn for nysgjerrighetens skyld: hvordan klarte du å unngå å få slettet din mening om en viss arrogant snobb på document.no? Sjekk min profil, så ser du hva jeg mener.

sinnamor
sinnamor
7 years ago
Reply to  sussebassa

Jeg synes heller ikke synd på svenskene. De er så skyggeredde, så politisk korrekte, at ethvert kommentarfelt får dem til å fremstå som pistrende istedet for sinte. Hvor pokker er raseriet som burde vært rettet mot deres ledere de siste to år. Er de dumme eller er de bare feige?

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  sinnamor

Svensker og svensker….
Jeg synes ikke synd på PK svenskene, de som har fått oss oppi denne mølja…stemte på sosserna…
De andre derimot har jo ikke skyld i elendet…demokrati kalles det..men som ble avskaffet av Løfven og 7 kløveren når SD fikk stort inntrede i riksdagen…de ble/blir holdt utenfor.
Mye hjernevask kombinert med å være korrekt og feg…
svensker sier sjeldent hva de egentlig mener…mere dobbelkommunikasjon.

sinnamor
sinnamor
7 years ago
Reply to  sussebassa

Jeg forstår. Og DET er ikke medels svenssons skyld.
Med det jeg reagerer på er manglende temperament. Kommentarfeltene burde renne over av dampende raseri. Istedetfor er det en oppgitt tone av; “dette kan vi jo ikke gjøre noe med”.
Faktum er at vi alle bør banke på kistlokket når vi er iferd med å bli begravet levende, og hvis vi velger å la det være så er vi høyst medskyldige i vår egen endelikt!

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  sinnamor

Svenskene har i flere årtider lært seg å holde KJ… og følge order og stå i kø…og slikt sitter i…”veloppdragent”…jeg snakker her om ursvensken.
Jeg blir beglodd når jeg står i lang matkø og roper flere til kasssan..mens svenskene bare tittar…
SD er det partiet som nå banker på kistlokket før svenskene blir levende begravd…Sveriges nå største parti og enaste hop vid valet i 2018.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
7 years ago
Reply to  sinnamor

Man kan vel ikke si at det lagt opp til at svensker skal gi uttrykk for hva de mener om siste 30 års samfunnsavvikling i det som var et utstillingsvindu for verden, på vellykket samfunn. Man skal være bra blind for ikke å se at maoist-generasjonen lenge har hatt fullstendig nakketak på samfunnet, i langt høyere grad enn f.eks i Norge. I tillegg kommer aggressive, arrogante politikere a la Sahlin og Reinfeldt, som man heller ikke finner i skandinaviske naboland. Så – i tillegg til at svensker har konsensuskultur som andre skandinaver, har straffen for å ytre seg vært større.… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
6 years ago
Reply to  snaphanen

Tja, hvad skal man med erstatning, når det, der er ødelagt ikke kan erstattes?

bitten
bitten
7 years ago

Sverige er da som Libanon , lenge før det er det er gått 20 år . Jeg mener det er mer eller mindre Libanon
tilstander i Libanon der i dag , med vill vesten, og der Sverige er kommet fullstendig ute av kontroll alt der .

tavsen
tavsen
7 years ago
Reply to  bitten

Uhyggelig trist historien gentager sig.

We waited and we waited, nobody came to help us.

Alt imens de kristne blev massakreret. Kirkerne blev ødelagt, Bibelen brugt som toilet papir.
Jeg er kun 13 år og ønsker ikke at dø. Klædte sig pænt, hun ville dø anstændigt.

https://www.youtube.com/watch?v=wkPdr-1ZXm8

bitten
bitten
7 years ago
Reply to  tavsen

Dette som skjer i Europa som i Sverige, er så til det grader til å bli trist og deprimert av ,
hvordan politikere gjennom flere tiår , har ødelagt fullstendig hele Europa med immigranter .
Politikere har sviktet så til det grader sin egen hvite befolkning på alle slags mulige fronter ,
og her kommer det kraftige baksiden til syne , om hva politikere har påført sin befolkning .

invandrare1957
invandrare1957
7 years ago

Muslimer mer klansamhälle. Men även kristna är det familjen hedern o klanen. Och familjen är klanen och den är stor med alla låtsas kusiner. Ända sedan sjuttio talet har invandringen varit för stor. För man samlas i vissa städer o områden där man får leva i sin kultur. För mig är det ingen skillnad om kristna eller muslimer tar över Sverige vi är lika körda för det blodigare med muslimer skulle jag vilja påstå. Med kristna svensk kolonier norrut. Så man kan körda hur som helst på grund av ren dumhet och ingen familjepolitik bara en flyktingpolitik.

74
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x