4
dec
Seneste opdatering: 5/12-16 kl. 1404
42 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Voldtaget og druknet i Freiburg af en afghansk asylansøger

(et “uledsaget flygtningebarn”) i oktober. Han er muligvis skyld i endnu et kvindemord i Freiburg, det på Carolin G., en anden jogger. Men denne gang er der en forskel fra de sædvanlige mord og voldtægter begået af 3 verdens-migranter. Hendes far er Dr. Clemens Ladenburger, juridsk toprådgiver for EU Kommisionen. Det landsdækkende ARD Tagesschau ville ikke bringe historien, fordi den som de sagde, “bare havde regional betydning.” Jeg ville kalde løgnepressen for Valium-pressen eller camouflagepressen.

Tragedien har ramt bæstets hoved, det er forskellen på det og næsten alle andre indvandrermord i Europa. “Hvis vi ikke kan undgå valget, så hellere deres døtre end vores, hellere over- end den sagesløse underklasses,” siger min kontante ven Skribenten. “Påfører de os død og vold, er det ikke rimeligt, at de selv går fri.” Politikerklassen skal altså agte sig for, at de kan komme til at leve lige så livstruede som flere islamkritikere, er en ikke alt for fjern mulighed.

Det er lige så tungt for denne familie, som for alle andre, men det bør og kan ikke være anderledes. Man kan mene, uretfærdigheden og tragedien ligger i, at hun måtte sone faderens skyld, så sandt som Kommissionen er hovedansvarlig i “migrantkrisen” og den parodiske “bevogtning” af de ydre grænser. Og Angela Merkel, naturligvis, der er skyldig i talrige unge tyske mænds død. (Se Akif Pirincci: Slagtningen er begyndt, et folkemord på tyskere.)

Stakkels familie og stakkels alle de andre ofre for EU og den politiske overklasses forbrydelser mod de europæiske folk. Og stakkels os, hvis vi ikke rejser os mod dem i tide. Maria Ladenburger ville være fyldt tyve år i overmorgen. Hendes voksenliv nåede ikke at begynde.

I Sverige blev det for sent. Statssekretær Mikael Sandström kom med magtens første indrømmelser forleden, men han skriver ikke et ord om lidelserne og sorgen efter over 500 mord på svenskere begået af indvandrere, op til 65.000 voldtægter om året og 80.000 grove voldssager om året. Så nemt slipper magten næppe.

Sandström lover endnu sværere tider, men inden de kommer bør der finde et retsopgør sted i Sverige. En enkelt beklagelse fra magten er ikke nok. Man må anerkede de mange almindelige mennesker, som man har tiet om og betragtet som acceptabel ‘collateral damage’ i fyrre år. De skal have oprejsning før Sverige går videre. De er under gulvtæppet, de skal have fuld, politisk anerkendelse.

De hovedansvarlige, især Fredrik Reinfeldt, skal undskylde og betale for de liv, de har kostet. Hverken mere eller mindre. Spørgsmålet idag er, om der er en demokratisk løsning på det, de har gjort. Jeg har mine stærke tvivl. Hvis ikke, er der kun volden tilbage. Deres tragedie vil være fuldbyrdet, og deres sagesløse børn skal tage skraldet.

Maria Ladenburger døde af en grund: Hun blev forrådt af mennesker, der ikke bare var villige til at forråde deres land, men også deres egne børn. Nu har mareridtet indhentet forrædderne. Ikke at jeg godter mig over deres forfærdelige tab. Jeg siger blot, at deres ulykker må fordeles ligeligt, når de nu vil foranstalte dem. Deres børn bør også dø, når de nu har bestemt, det ikke skal være anderledes.

Hvis Juncker, Schultz og Mogherini har børn, bør de retfærdigvis også dø som tusinder af andre uskyldige ofre for deres politik. Det er den grusomme sandhed.

Daughter of top EU official raped and murdered in Germany – Afghan migrant admits killing – – Teenage Afghan immigrant is arrested in Germany after 19-year-old who worked at refugee centre and was the daughter of a senior EU official was raped and killed while out jogging, Formanden for politiforbundet udtaler mandag: Police union chief says open door policy to blame for death of teenager raped and murdered by Afghan migrant in Germany

Man kan læse Frankfurter Allgemeines rapportering i oversættelse her.

screenshot-2016-12-04-at-15-28-27

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
42 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Vi har ikke set krigen tidligt nok til at undgå den, nemlig at vi ikke kan leve sammen med islam. Ingen ‘kafir’ i hele verden verden kan. Det haster, at indse det, selvom vi ved, at mange flere skal dø, inden vi gør. Disse døde er alle et politisk ansvar, som i bedste fald vil blive udkrævet. Det er kun midlertidigt, at en EU topchef kan slippe afsted med bortforklaringer om mordet på sin egen datter. […]

Jan Jensen
Jan Jensen
5 years ago

På et eller andet tidspunkt må de såkaldte ansvarlige politikere stå til ansvar for det vold, vanvid, voldtægt og blodbad de har trukket ned over hovederne på de sagesløse befolkningerne. De selvsamme politikeres gæsters antal skal reduceres væsentligt hvis man ønsker at bevare et bare nogenlunde fungerende Europa. Hælder man til det lidt mere “spændende og mangfoldige” Mad Max lignende univers skal man bare lade tingene køre som de plejer. Men husk at fortrydelsesretten snart udløber.

Jan Jensen
Jan Jensen
5 years ago

På et eller andet tidspunkt må den såkaldte elite blive draget til ansvar for det vold vanvid og blodbad de har nedkaldt over de sagesløse befolkninger, og antallet af den selvsamme elites gæster må reduceres hvis man vel og mærke ønsker at bevare Europa.
Ønsker man derimod lidt mere spændende “mangfoldigt” Mad Max lignede tilstande med endnu mere vold, voldtægt og polarisering skal man bare fortsætte som man plejer. Men husk der er ingen fortrydelsesret.

trackback

[…] So reagiert die Politik auf den Mordfall Maria (Snaphanens oversættelse) Se Maria Ladenburger – offer for et forrædderi […]

kjellM
kjellM
5 years ago

Landsforæderiet tar liv!!

Breidablikk
Breidablikk
5 years ago

Et uhyre tilfelle, som fortjener vår interesse. Ekstem symbolikk: typisk vakker ung tysk jente, ivrig katolsk og “flykningehjelper”, bestialsk voldtatt og drept av afganer. Hvis man ikke forstår hva alt dette betyr, da forstår man intet! Se også mitt tidligere innlegg: i begravelsen – da man enda ikke visste hvem som er morderen – blir penger samlet inn for den samme flyktningehjelp som tar livet av Maria! Hva med familien? Hva slags personer er rammet i Marias omverden? Det sies – om det er sant vet jeg ikke – at Martin Schultz til stede i gravferden – i Bryssel! Hvis… Read more »

Steinadler
5 years ago
Reply to  Breidablikk

Hvor lenge kan de da fortsette på samme katastrofale kurs? Jeg vil for min del anta at nettopp denne religiøse bakgrunnen er en viktig årsak til at det neppe finnes noen klar grense for hvor lenge de faktisk kan tenkes å fortsette langs samme katastrofale kurs. Enhver grense når det gjelder bestialske konsekvenser er jo faktisk allerede overskredet. Det gjelder selvsagt ikke bare Tyskland, men som du selv er inne på med ditt eksempel fra Årdal, både Norge og samtlige andre vesteuropeiske land. Disse politiske “elitene” har slik sett forlengst gjort seg selv til “skrivebordsmordere”. Og det første mordet er… Read more »

Psilly
Psilly
5 years ago
Reply to  Steinadler

Freiburg in Breisgau er en slags progressiv “oase”. Byen har vel i overkant av 200.000 innbyggere, og huser i tillegg ca 150.000 studenter. De viktigste arbeidsgiverne er Tysklands største sykehus og universitetet. Freiburg var den første byen i Tyskland med grønn borgermester, og byen er meget velstående slik at de fleste der nok fortsatt lever i sin sedvanlige “Lebensgeniesser” boble, som jo hele den regionen i Tyskland er kjent for. Nå er det en stund siden jeg har snakket med bekjente der, men da jeg spurte dem om migrantopptøyene i Offenburg i vår mente de fleste at dette dreide seg… Read more »

Steinadler
5 years ago
Reply to  Psilly

Jeg sjekket oppslutningen om de forskjellige partiene der. De Grønne altså suverent størst, fulgt av det “tohodede trollet” CDU/SPD. Det er ihvertfall ikke vanskelig å tenke seg at Maria Ladenburger i løpet av få år med stor sannsynlighet ville endt opp som en eller annen form for politisk kommissar på vegne av den samme ideologien som har lagt alt til rette for at denne afghaneren kunne voldta og drepe henne.

Tor Arne
Tor Arne
5 years ago
Reply to  Steinadler

Jeg tror det er viktig å beskrive i størst mulig detalj hva denne “pseudoreligionen” går ut på. “Menneskerettighetsreligion” tror jeg er riktig å kalle den. Godt beskrevet av den franske jusprofessoren Jean-Louis Harouel:
http://www.lefigaro.fr/vox/societe/2016/06/17/31003-20160617ARTFIG00364-les-droits-de-l-homme-eriges-en-religion-detruisent-les-nations.php
http://ripostelaique.com/les-droits-de-lhomme-contre-le-peuple.html

Vi snakker her om massiv indoktrinering. Denne KGB-avhopperen ga en meget interessant innføring i statlig indoktrinering, og hvor vanskelig det er å bryte slik indoktronering:

https://www.youtube.com/watch?v=vLqHv0xgOlc&t=634s

Breidablikk
Breidablikk
5 years ago
Reply to  Steinadler

Hvor lenge…. trolig uhyre lenge, lengre enn vi er i stand til å forestille oss. Iallfall hvis vi ser på historien: det er som om det må store katastrofer eller omfattende krigsødeleggelse til for å endre mentaliteter – som svartedauden eller 1-2 verdenskriger med ubeskrivelige lidelser – og tilsvarende “mytespinning”. – Og vi må vel ikke underhvurdere hvordan mennesket er i stand til feighet, unnvikenhet, løgn, selvbedrag og bevisstløshet – uansett hvor “opplyst” og “demokratisk” vår samtid måtte være. Om tidsaspektet: Når vi snakker om Tyskland og de nordiske land, har man jo Lutherdommen og vårt forhold til den i… Read more »

Psilly
Psilly
5 years ago
Reply to  Breidablikk

Leste et sted (men er ikke like flink til å huske kilder som Steinalder) at Luthers reformasjon både var finansiert og heiet frem av nettopp jøder, og at det først var senere når han så konsekvensene at han skrev boken “Jødene og deres løgner”. Synes å ha hørt dette om en annen tysker også. Uansett, i sommer var jeg på besøk hjemme hos en prest i den norske kirke som faktisk beklaget reformasjonen, ikke fordi han forelsket i katolsk liturgi, men fordi kristne nå ikke sto naturlig sammen i kampen mot islam, dette overrasket meg veldig siden jeg vil beskrive… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
5 years ago
Reply to  Psilly

Høres ikke sannsynlig ut: Når jeg studerte reformasjonstiden la man vekt på økonomiske aspekter: “tysk” frigjøring fra romersk/italiensk pavelig skatt og kontroll. Luthers utfall mot tyrkerne hadde jo bakgrunn i reell invasjonstrussel (sml angrepene på Wien) og utfallene mot jødene hadde vel bakgrunn i sosiale spenninger.

Tor Arne
Tor Arne
5 years ago
Reply to  Breidablikk

Oppklarende artikkel om Luthers utfall mot jødene, av professor Eric W. Gritsch:
http://www.christianitytoday.com/history/issues/issue-39/was-luther-anti-semitic.html

Steinadler
5 years ago
Reply to  Breidablikk

Noe dramatisk har åpenbart også skjedd når det gjelder synet på Luther. For meg bare understreker det i hvilken grad jeg kan prise meg lykkelig over å ha vokst opp på seksti- og syttitallet – før den “politiske korrektheten” hadde forgiftet undervisningen fullstendig. Jeg husker faktisk spesielt godt hvordan nettopp Luther gjorde et sterkt inntrykk på meg i syvende klasse. Da vi hadde prøve i religion og et av spørsmålene åpnet opp for å skrive alt vi visste om Luther, ja da levde jeg meg såpass inn i den besvarelsen at jeg nesten helt glemte tiden og ikke fikk gjort… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
5 years ago
Reply to  Steinadler

Da har du en heldig erfaring fra skolen som jeg selv ikke har. Jeg har delt før hvordan “Anne Franks Dagbok” ble anvendt tidlig i den grunnskole jeg gikk på, med frykt for tyskere og barmhjertighet med jøder som effekt. (Den innprentende frøken var svært ivrig kirkegjenger – bare for å antyde en mulig sammenheng og “religiøs iver” i lærerrollen) Bare anekdotisk: mitt eget første erfaring med sensur i Norge – iallfalll som jeg ble klar over, eksplisitt – var nemlig den norske Lutherutgaven og dens utrenskning av “uheldige” Luther-utsagn om jødene. Begrunnelsen står i forordet av bokverket. (Oversettelse delvis… Read more »

Tor Arne
Tor Arne
5 years ago
Reply to  Breidablikk

“Altså: omfanget av det historiske drama og “Wende” som utspiller seg i våre dager lar seg avlese i holdningen til Luther, som går fra aktet “Kirkefader” til foraktet “Antisemitt”!

Kan globalistenes arbeid med å etablere en “global-religion” være en forklaring på det du skriver om?
http://www.verdidebatt.no/innlegg/11666310-global-religionen
http://www.bbc.com/news/magazine-27872551
https://en.wikipedia.org/wiki/House_of_One

Steinadler
5 years ago
Reply to  Breidablikk

Bare som et eksempel på hvordan lutheranismen forfølges inntil det absurd nidkjære av våre dagers etterfølgere av “fariseerne og de skriftlærde”: All was apparently going fine until Micha Brumlik, a retired Frankfurt University education professor and respected Jewish commentator, wrote last June that the popular toy was “anti-Jewish, if not even anti-Semitic.” The problem, he said, was the inscription on the open pages of the Bible that the Playmobil Luther holds. On the left is written in German: “Books of the Old Testament. END” while the right page says “The New Testament, translated by Doctor Martin Luther.” Why was the… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
5 years ago
Reply to  Steinadler

Absurd ! Og enda et eksempel på at vi lever i en tid som hevder å stå for opplysning og oppgjør med “religionens mørke”ikke gjør annet enn å frigjøre barbariske former for religion og forstumpede former av menneskelig fromhet. Gi meg heller den (angrende)”kvinnen som ble grepet i ekteskapsbrudd” istedet for skinnhellige konvertitter!

Men tro om ikke pendelen kan svinge tilbake? Selv kristendommens foraktere må vel bli betenkt når alternativene for oss alle, og ikke minst for forakterne selv, er langt, langt værre!

Tor Arne
Tor Arne
5 years ago
Reply to  Breidablikk

“Og vi må vel ikke underhvurdere hvordan mennesket er i stand til feighet, unnvikenhet, løgn, selvbedrag og bevisstløshet – uansett hvor “opplyst” og “demokratisk” vår samtid måtte være.”

Det er vel ikke uten grunn at det heter “de syv dødssynder”: https://no.wikipedia.org/wiki/De_syv_d%C3%B8dssynder

Disse syv har forårsaket mye elendighet opp gjennom historien, og de lever vel dessverre blant oss i beste velgående…

Breidablikk
Breidablikk
5 years ago
Reply to  Steinadler

Legger til: problemet med å tenke rundt våre immigrasjons-problemer i termer av “religion” er jo at det “kristne” eller “religiøse” element kan man finne på alle sider. Dette ikke ment som noen kritikk, bare som et inspill: oppdaget i dag at en amerikansk Samuel Dickson, beryktet “alt-right” og “KKK-sympatisør”… er… nettopp… sønn av en pastor! Har ikke lest ham, og gir ingen anbefaling. Det fiffige er hans eksplisitte religiøse bakgrunn. Og et eksempel på at Og en advarsel i artikkelen under – som lister opp som “alt-right”, advarer – og jeg stormer til for interessante nyoppdagelser! Under en video som… Read more »

KnudMadsen
KnudMadsen
5 years ago

Jeg savner ord, der kan beskrive min vrede, og hvis jeg forsøgte, ville jeg blive sat fast. Man må jo end ikke true en morder.

Breidablikk
Breidablikk
5 years ago

Tankene går jo til drapene på Valdresekspressen, og den drepte jenta Margaret Molland Sanden (19)

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/bussdrapene-i-aardal/de-ble-drept-paa-bussen/a/10144945/

Breidablikk
Breidablikk
5 years ago
Reply to  Breidablikk

comment image

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
5 years ago

Lær være med at lære Jeres børn at gå hen til de fremmede. De kan ikke forstå meningen med det.

KnudMadsen
KnudMadsen
5 years ago

Jeg benytter enhver mulighed for at forklare mine børnebørn om farerne ved muhamedanerne.
Det er desværre op ad bakke, idet forældrene tager disse mine ihærdige anstrengelser meget ilde op..

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
5 years ago

Prøv at nærlæs dødsannoncen: De frabeder sig. at deres datter i døden bliver æret med blomster, men opfordrer de sørgende til at betale penge til de fattige i Bangladesh via IBAN DE90 6665 0085 0001 9840 71 – I kan også give lidt, hvis I sørger over Marias offer.

Jeg synes, at disse EU-teknokrater er uforskammede, absolut forladte af enhver ære.

Tommy Leif Hasselager Jørgart
Tommy Leif Hasselager Jørgart
5 years ago
Reply to  snaphanen

Stram så også linket til Mikael Sandström, som tidligere forslået

Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago
Reply to  snaphanen

. . . Som er, at ordet Mikael Sandström linker til dr. Ladenburgers CV

KnudMadsen
KnudMadsen
5 years ago
Reply to  snaphanen

Det er da ikke en stramning, men blot en tilretning til virkeligheden. Vores generation er jo ude i det værst tænkelige forrædderi imod vor børn, idet vi forgøgler dem, at alle mennesker er gode inkl. muhammedanere.
Jeg forsøger så i tekst og tale at advare de unge om dette modbydelige forrædderi, men det er meget op ad bakke. Det er forfærdeligt at være vidne til dette kollektive selvmord, vi er igang med.

Breidablikk
Breidablikk
5 years ago

Ironisk nok nevner også dødsannonsen gave til en studentforening i Freiburg, som blant annet driver med arbeid for migranter. Nå skal jeg være forsiktig med å dømme på lite grunnlag, og i en tragisk situasjon – men det tyder jo på at det her oppfordres til fortsatt arbeide som tok livet av den nydelige jenta.

https://weitblicker.org/content/pagewithpicts/Freiburg/Freiburg

River
River
5 years ago

“Tragedien har ramt bæstets hoved …”. Ligner det ikke problematikken med Breivik?
Heller ødelæggernes børn end vores. Sådan tænker jeg også.

Tafsa inte på yttrandefriheten
Tafsa inte på yttrandefriheten
5 years ago

Som man bäddar får man lida!

Tommy Leif Hasselager Jørgart
Tommy Leif Hasselager Jørgart
5 years ago

Stakkels pige. Indoktrineret hjemmefra, må man formode, siden hun arbejdede på asylcenter. Hvordan skal unge mennesker lære om det farligste i livet? Linket til Mikael Sandström er forkert, linker til dr. Ladenburgers CV. Jeg gad nok vide, om denne doktor omsider erkender sin medskyld i tragedien.

bitten
bitten
5 years ago

Grusomt å lese slike historier , som der hvite unge jenter , blir både voldtatt og drept av immigrant menn . Politikere har det aller største hoved – ansvaret , for dette som skjer hele Europa , og som får bare mer og mer blodige hender for hver dag som går . Så min store skyts , vrede får politikere som Merkel , Løfven , Erna , andre politikere , som har hovedansvaret for drap , voldtekter , begått av immigranter . Som har dratt inn en slik fargerik sort i fra den 3 verden , som har vokst opp… Read more »

Dogen
Dogen
5 years ago

Av respekt for offeret skal jeg la være å skrive hva jeg mener.
RIP

invernes
invernes
5 years ago

Hva kan man si ? det jeg har på tunga kan ikke skrives, det er for sterkt.
Hadde det vert min datter ville jeg nå sittet inne.
Når skal folket ta et oppgjør med landssvikerne ?

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Jag blir arg och ledsen en flicka som borde blomma ut och ha sina bästa dagar. Och sen alla rika globalister som vill styra Europa i den här riktningen så sånt här sker gör mig så jäkla fötbannad. Och heder åt dom sajter som tar upp det här fruktansvärda. Så folk vaknar o förstår vad som sker sen spy på alla vänstervridna idioter som är nyttiga idioter åt globalisterna och deras förbannade världssamhälls bygge. Sörjer med föräldrarna. Rinkeby offrens kan jag aldrig sörja med för dom levde inte i Sverige.

42
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x