6
dec
Seneste opdatering: 6/12-16 kl. 1614
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er en tanke, der udfordrer fantasien, at de 20- årige, der idag skriger “ingen racister på vores gader,” når de kun er 55 år, lever i et Europa i kroniske småkrige, hvor velfærdsstaterne er et fjernt minde. “Racisterne” er her allerede, og det er ikke dem, de mindrebemidlede skrigaber tror.

Demografen, FN og Eurostat: 60 mio flere migranter i 2050

The following panel discussion from Bulgarian television takes a look at the bleak demographic future for Europe. Given the population pressure on Europe from Africa and the Middle East, combined with the birth rate of the migrants already present on the continent, there seems no way to avoid an irrevocable change to the culture and character of Europe. Even if immigration were cut off immediately, civil wars and violent upheaval are all but inevitable.Bulgarian Demographer: 100 Million Migrants in Europe by 2050


“Og således vokser faren for vort land hele tiden”

Reaktioner på et mord

Rainer Wendt, chef for det tyske politiforbund

Dette og mange andre ofre havde vi ikke haft, hvis vort land havde været forberedt på de farer, som altid er forbundet med masseindvandring. Mens pårørende sørger og ofrene gennemgår unævnelige lidelser, tier repræsentanterne for “velkommenkulturen”. Ikke et medlidende ord, ingen samvittighedskvaler, kun en arrogant fremturen i egen ædel overbevisning.Den grusomme side af denne politik bliver væltet af på ofrene og et gennem mange år nedskåret politi og retsvæsen. Og således vokser faren for vort land hele tiden.

Heinz Buschowsky, SPD, fhv. borgmester i Berlin Neukölln

Den simple ligning står ikke til diskussion: Var gerningsmanden ikke kommet ind i vort land, ville hans offer sandsynligvis være i live. Men ville Tyskland være fri for kriminalitet, hvis ikke en eneste flygtning var kommet ind i landet? Næppe.

Men faktum er, at gerningsmanden stammer fra et brutalt, patriarkalsk samfund og han forholder sig til kvinder som om de står til hans rådighed. Det vil tage generationer før denne holdning ændrer sig, og disse mennesker ankommer til vore centraleuropæiske værdier.

So reagiert die Politik auf den Mordfall Maria (Snaphanens oversættelse) Se Maria Ladenburger – offer for et forrædderi

Nicolaus Fest über den Freiburger Mord und seine politische Bedeutung

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Husk nu, at migranterne alle er i den fertile alder. – Husker man det, og tænker nøjere over det, kan man ende med at forstå det regnestykke, som ingen politiker eller journalist vil foretage for at oplyse vort demokratiske beslutningsgrundlag.

– – –

torstein
torstein
5 years ago

Med 100 millioner + – blir det endelig full anledning til å ommøblere på våre politikere her hjemme; Når den neste statsminister i Danmark heter Mohammed, i Sverige Abdullah og i Norge Hadja ( vi har allerede fått en mulig muslimsk AP-statsministerkandidat nå), da er kronen ettertrykkelig satt på verket.

Perechta P
Perechta P
5 years ago

Det var väl Bosse Hansson där på TV i -94 kommenterade en fotbollsmatch mellan Sverige och Kamerun och sa de odödliga orden:
Det ser svart ut på Kameruns avbytarbänk…
Sen var den karriären över…
Det ser också svart ut på Europas avbytarbänk efterhand, många munnar att mätta.

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
5 years ago
Reply to  Perechta P

“Det ser mörkt ut på…”
Arne Hegerfors.
Boss H. uttalade sig i en podd om alla svartingar i AIK och sedan var den pensionären extra pensionerad.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Perechta P

Var jo vittig da, og sanning…men det tåls inte då, og iallaf inte no.

bitten
bitten
5 years ago

Nå skal jo Danmark ha full stopp av kvote – flyktninger i fra fargerike land en stund , det må til full stopp av den fargerike sorter av immigranter i fra den 3 verden , skal man redde siste rest, av Europa , økonomisk og kulturelt . Interpol slår full alarm, om at dette er massiv terrorisme på gang , i fra radikale islamske jihad – grupper , til hele Europa . Ja slår det en bombe ned , eller en europeer blir utsatt for en annen, grusom terrorhandlinger i Europa , så er det politikere i Europa , som… Read more »

bitten
bitten
5 years ago
Reply to  snaphanen

Jeg sier at politikere i hele Europa med Merkel spissen , som har vært den aller største pådriveren , for å ødelegge hele Europa , med økonomiske immigranter . Derfor ser jeg ingen forskjell på politikere som Merkel , andre politikere som Erna i Norge , og ekstreme ISLAM , den onde ideologien som ISLAM vil føre i hele Europa . Siden både politikere som svikter sin egen hvite befolkning på det aller groveste , og ISLAM , er den aller desiderte største fiende , mot demokratiet her . Og alle politikere , er så til det grader for islamisering… Read more »

torstein
torstein
5 years ago
Reply to  bitten

¨Merkel sier BØØ til de muslimske kvinner som ikke vil kaste sløret, haha

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x