8
dec
Seneste opdatering: 9/12-16 kl. 2221
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Efter at Merkel åbnede Tysklands grænser sidste år, har der været ekstra 402.000 forbrydelser begået af immigranter. Politikere og journalister gør alt for at dysse det ned. Merkels nylige burkaforbud, er ren placebomedicin, den vil ikke trøste hendes ofre, mens hun samtidigt bedyrer: “Globaliseringen vil ikke blive rullet tilbage.”

Vi ved nu hvad det betyder: “Folk fra mislykkede stater uden asylgrund, flytter i  massivt tal ind i Europa.” Senere i århundredet vil de føde vores børn ud af deres lande, noget vi allerede kan se i Sverige i dag. I den anden halvdel af århundredet, vil de gribe den politiske magt. Man må virkelig håbe, at Merkel ikke har nogen anelse om, hvad hun gør.

I Sverige er de nået længere. De smarteste af de hovdansvarlige er begyndt at distancere sig fra sig selv. Tidligere finansminister Anders Borg, der altid har gået for at være mere begavet end sin chef Reinfeldt, vasker klogeligt hænder Anders Borg ångrar migrationsuppgörelsen. Senest har vi fra tre politikere og en embedsmand hørt (hvad jeg kalder Anna Dahlberg-syndromet)

“Jag ångrar migrationsuppgörelsen,” “Jag har ändrat mig,” “Jag skäms för politiken,” “Jag anser vi skall be om ursäkt”

Borg fornemmer som fhv. finansminister udmærket på vindretningen og Sveriges økonomi, at sandhedens time nærmer sig. Lad os gætte ved valget 2018, når den store middelklasse meget sent på grund af svensk presse, opfatter omfanget af hans katastrofe. Nogle kunne mene, han har bekriget dem og at han har medvirket til at ødelægge Sverige. Ikke særlig uberettiget.

Der bliver trængsel ved den svenske håndvask, vi kommer til at se mange flere gøre det inden den totale systemkollaps om to-tre år. (Se de nye politioptagelser af nytåsaften i Køln for et år siden og Political scientist Bassam Tibi says migrants see German women as ‘fair game’ to be raped)

Migrant rapes surge with 133 percent in Austria

Attacks linked to Muslim migrant influx

A new report reveals a 133-percent increase in migrant rapes in Austria — close to 20 percent of the 594 reported rapes. The crimes took place from January 1 to September 30, with a total 91 asylum seekers being investigated as suspects. The report also states the vast majority of the migrants who are suspected of rape are of Afghani origin.

Cardinal Christoph Schönborn of Austria, known for his gay-friendly rhetoric and liturgical charismania, said earlier this year that “[m]any Muslims” long for a “third attempt at an Islamic conquest of Europe,” asserting that the people of Europe are in danger of “forfeiting [their] Christian heritage.”

Of the rapes committed in Austria this year many have made headlines for their brutality. For example, in August, nine Iraqi asylum seekers and refugees were arrested after allegedly gang raping a 28-year-old German woman in Vienna. Attacks linked to Muslim migrant influx

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vaeringen
Vaeringen
5 years ago

De ansvarlige politikere må stilles for retten og dømmes for forræderi.

Andre´Kristian
Andre´Kristian
5 years ago
Reply to  Vaeringen

Fullkomligt korrekt uppfattat, käre granne!
Låt oss hoppas att framtiden bär sundare och friskare vindar med sig, i en ny tid som förmår vädra ut den outhärdliga stanken av det kulturfascistiska kaos som våra respektive globalistmarionetter till politiker skapat. De skador de åsamkat våra samhällen torde i det närmaste vara irreparabla och kommer att ta mycket lång tid i anspråk att korrigera.
Enligt mitt förmenande skall de skyldiga ges tvenne alternativ, nämligen valet mellan livstids landsförvisning och arkebusering för landsförräderi.
Tack för ordet!
Andreas 🙂
comment image

Vaeringen
Vaeringen
5 years ago

Kjære folkefelle,
Skriver under på hvert ord i svarinnlegget ditt!

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Når alt er sagt om Sverige – så er vi snydeheldige, at Sverige har suget så mange migranter til sig, som tilfældet er. Ellers var de havnet hos os! Det bør vi huske, når vi beklager svenskernes ulykke. De tog kuglen for os!

Sig selv uafvidende. Men dog.

– – –

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Det skal fedt hjælpe, når ikke der er en klap i broen. Snart er barbarerne jo “svenskere”.
Om 20-30 år vil den svenske rigsdag sikkert også afspejle den uhæmmede indvandring – og måske til den tid ikke nøjes med at være en “humanitær stormagt” – men slet og ret en stormagt.
Vi kommer alle til at tage en bid af Sveriges hykleriske utopi, på den ene eller den anden måde.

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago

Vi har kun fået galgenfrist, det er jeg helt på det rene med. Men så længe der er liv, er der håb.

Pyha, og vores politikere vil også have en bro til Tyskland. Og ikke en kæft tør sige lige ud, at det er en dårlig idé i forhold til at holde migranter og andre håbefulde ude …

– – –

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Som jeg skrev i et annet innlegg…Ting må desverre bli atskillig verre i Danmark også Før folk reagerer der..som i Tyskland og Norge.
Vi har tross alt redan SD, men hva har de andre landene…

KnudMadsen
KnudMadsen
5 years ago
Reply to  sussebassa

Vi har nu fået Nye Borgerlige, NB, som vi er ved at bygge op fra bunden. Meningsmålingerne giver os allerede 3-4%, så der er håb. Jeg regner meget bestemt med, at vi kommer ind med 10-12% ved næste valg. Og så er det oven i købet en gæv kvinde, Pernille Vermund, der står i spidsen. Kvinder kan noget, når de VIL, tænk på Frauke Petri og Marine LePen! 🙂 Men enig, vi skal nok længere ned i lortet, før størstedelen af den politisk korrekte del af befolkningen vågner. Men folk må hade deres børn og børnebørn meget voldsomt, siden de… Read more »

invernes
invernes
5 years ago

Hvordan gik det så, Merkel? jo da tyskere vil fortsatt bli voldtatt myrdet og sparket ned trapper av muslimer, så Merkel kan fortsette ødeleggelsen i fred og ro.

Marit
Marit
5 years ago

Det er et strategisk trekk fra muslimers side å voldta vantro kvinner. Slik rammer de og svekker samfunnet. vårt.
Og feminiserte europeiske menn står hjelpeløse som idioter.

Tor Arne
Tor Arne
5 years ago
Reply to  Marit

Jeg synes det blir feil bare å skylde på at europeiske menn er feminiserte. Da må du også skylde på lovverket i europeiske land, hvor man risikerer å bli straffet rettslig dersom man tyr til vold. Lovverket i europeiske land er ikke tilpasset barbariske kulturer, dessverre. Men: vi europeere har vist oss tilpasningsdyktige opp gjennom historien;-)

Morten - - -
Morten - - -
5 years ago
Reply to  Tor Arne

Her savner vi dog, at vælgerne reagerer kompetent på det, vi har været vidne til igennem nogle tiår. Det går stærk, så stærkt, at det hele er sket i min levetid. Og min generation kan sagtens nå at se afgørelsen på det. Men vi er for passive. Vores kværulanteri ytrer sig ikke i stemmeboksen. Det synes jeg, man må konstatere.

– – –

Tor Arne
Tor Arne
5 years ago
Reply to  Morten - - -

Som jeg skrev i kommentar til et annet innlegg, Trumps nye administrasjon gir Europa håp. Trumps administrasjon har nå i stor grad en paramilitær karakter, dette kan bli en inspirasjon til Europa til å “man up”:-)!

http://www.washingtontimes.com/news/2016/dec/7/john-f-kelly-be-dhs-chief-report/

https://twitter.com/COLRICHARDKEMP/status/806645459016159232

https://twitter.com/COLRICHARDKEMP/status/806568516254105600

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Tor Arne

Ja, vi snakker her om skikkelig mannfolk, som vi hadde trengt sårt i Europa også.

KnudMadsen
KnudMadsen
5 years ago
Reply to  Tor Arne

Jeg sætter også min lid til Mr. Trump kan gøre en betydelig forskel. Han er et mandfolk, der ikke bare lige stikker op for skøre kællinger og slatne mandslinger.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
5 years ago
Reply to  Marit

Og skulle disse mænd endelig reagere, så sidder der en hær af feminine dommere parate til at fradømme dem al frihed, ejendom og ære.

samuelafugglas
samuelafugglas
5 years ago
Reply to  Marit

“FEMINISERADE” svenska män är idioter? Vem har skapat dem? Korrupta sahällsomstörtnde socialister kanske! Vi får inte ens försvara våra egna liv än mindre kvinnors. Varför skall vi försvara “sexfixerade” svenska kvinnor?

Andre´Kristian
Andre´Kristian
5 years ago
Reply to  samuelafugglas

Definitivt hög tid att störta den effeminerade och försåtligt sentimentaliserade feminazismen från den politiska tronen, och ersätta detta nationsfientliga garde med en styrelse som har rikets och befolkningens bästa för ögonen. Det kacklande kakistokratiska kjolregementet och deras kvasipsykologiska och manipulativa etablerade sanningar, har i samtliga avseenden bevisat sin totala dysfunktionalitet.
För övrigt kan vi sätta likhetstecken mellan det marxistiskt konstruerade begreppet “rasist” och realist. Den multikulturella epidemin hör inte hemma i en stat med anspråk på att åtnjuta status som fredlig och dynamisk demokrati.
Tack för ordet!
Andreas, värdekonservativ nationalist och i högsta grad rationell realist.
comment image

bitten
bitten
5 years ago

JA hvorfor gikk det så galt i Tyskland , for at folket valgte, et slik stort onde som Merkel til makta der , og var den aller største fordriveren av hele Europa , Tyskland med økonomiske immigranter i fra den , 3 verden , som er utagerende , aggressive , voldelige , kriminelle og ligger helt på toppen av alt djevelskap i hele Europa , ser ikke en eneste positiv ting med den fargerike sorten . Det har jo kommet 200 000 immigrant – båter til Tyskland hittil i år , og stopper nok ikke opp med det aller første… Read more »

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x