10
dec
Seneste opdatering: 12/12-16 kl. 1124
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har vidst det i adskillige år, men jeg tror ikke danskere og nordmænd i almindelighed er klar over, i hvilken grad svenske politikere har snoldet den fælles formue væk på udlændinge. De overfører milliarder fra de svenskere, der byggede landet, til fremmede- ofte uden skyggen af asylgrund. “Vi må gøre noget ved det.” siger Christina Rogestam, men der er ikke meget der kan gøres på dette sene tidspunkt. Hun var iøvrigt chef for invandrarverket 1988-92 under invasionen fra Balkan, så hun har været med i opbygningen af denne ulykke.

Der vil blive flere og flere svenske fattigpensionärer indtil 100 procent er lige fattige. Undtagen de rige, naturligvis, som ofte vil være afgåede svenske politikere og journalister. De udgør en kaste for sig selv, som en Sovjetisk nomenklatura.

Der tegner sig efterhånden så alvorligt et billede af svenske politikere og journalisters ødelæggelser og forrædderi, at det ikke er en fjern tanke at de indenfor fem til max ti år vil blive draget til ansvar for dem. Retsligt eller på andre måder. Indsatserne forhøjes hele tiden, og Sverige er det mest eklatante eksempel på mismanegement i nyere, europæisk historie: “In very, very hot waters,” kan de hovedansvarlige en befinde sig. Derfor ser vi de smarteste ude og prøve at afvæbne den anklage imod sig selv. De fleste er overhovedet ikke ajour med, hvad de har gjort. Repressalier vil komme meget bag på dem, om der så skulle gå hele ti år i stedet for fem.

Måske vil det den dag ikke engang være nok at henvise til, at have gjort en Anna Dahlberg.  For at øjne den mulighed/risiko, skal man have haft fingeren på pulsen i mange årtier, og det har jeg. Vil du redde ditt smarte image? Bytt politisk side nå

“Tallene er helt forfærdelige”

Christina Rogestam hänvisar till ny statistik från Eurostat, som visar att trenden för svenska pensionärer går åt fel håll, både jämfört med våra nordiska grannar och övriga Europa. I Sverige har nu nästan var femte pensionär en inkomst som, enligt EU:s bedömning, innebär en ”risk för fattigdom”.Siffrorna är helt förfärliga, säger Christina Rogestam.

Samtidigt har motsvarande siffror för EU i genomsnitt sjunkit från 19 till 14 procent. Skillnaden jämfört med våra nordiska grannar är än mer slående. Både Norge, Danmark och Finland visar en minskande andel pensionärer som ligger inom riskzonen för fattigdom. Jämfört med Norge och Danmark är andelen pensionärer i Sverige dubbelt så hög (18 jämfört med 9 procent).

Enligt statistiken, som gäller 2015, är antalet svenska pensionärer som bedöms löpa risk för fattigdom uppe i 350 000. Det kan jämföras med 148 000 tio år tidigare. Sedan 2014 har ytterligare 41 000 svenska pensionärer tillkommit.Många jag pratar är uppgivna och bekymrade över sin ekonomi. Trasiga glasögon eller ett tandläkarbesök räcker för att krascha mångas ekonomi, Christina Rogestam.Svenska pensioner sämst i Norden: ”Förfärliga siffror”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
27 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
spirild
spirild
5 years ago

De rike skal være superrike.
De fattige skal være superfattige.
Louis de Funes

https://www.youtube.com/watch?v=Kjh4OIGc8OQ

alexx3211
alexx3211
5 years ago

Husk nu på, at folk altid får de politikere, de fortjener. Desværre er det sådan. Sådan er naturen. Naturen straffer dumhed! Også selvom der er tale om tilsyneladende uforvarende pensionister. De selvsamme mennesker kunne i sin tid havde gjort langt mere for at de kommende generationer havde mere respekt og agtelse for den generation, der kommer før én selv. Dette ser vi jo intet af, snarere tværtimod. Det var og er en af mange ting, som blev dømt “politisk ukorrekt”. De blev forført. For mig at se har et degenereret skolesystem megen skyld i dette (noget som jo ikke opstår… Read more »

Tor Arne
Tor Arne
5 years ago
Reply to  snaphanen

Har svenskene (og dansker og nordmenn også?) blitt utsatt for bedrag og hjernevask med kommunistiske KGB-metoder?

KGB-avhopper Yuri Bezemov med “brainwashing of a nation for dummies”:

https://www.youtube.com/watch?v=zeMZGGQ0ERk

alexx3211
alexx3211
5 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, men et eller andet sted knækker kæden vel. Jeg siger ikke at vi skal tilbage til den sorte skole, men lærere bliver kaldt ludere i dag uden større skandale og børn lærer meget lidt om logik og kritisk tænkning. De får ingen redskaber til at skelne virkelighed fra fantasi. Så kan man jo efterfølgende bilde dem hvad som helst ind uden større problemer. Her er det bl.a. de nuværende pensionister kommer ind i billedet: de lod det ske nærmest uimodsagt. Og tendensen fortsætter. Amerikanerne kalder det “sheeple”, og det er en rigtig skidt ting.

Tor Arne
Tor Arne
5 years ago
Reply to  alexx3211

Ni har tyvärr blivit hjärntvättade… Sorry to say.

Yuri Bezemov, ex-KGB agent

https://www.youtube.com/watch?v=zeMZGGQ0ERk&t=264s

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  alexx3211

I de fyrre år den muslimske indvandring har fundet sted ( og lad os bare holde fast at det er den – og kun den – vi taler om ) har den vestlige verden jo også været igennem en ret turbulent fase. Teknologiske kvantespring, koldkrigs-ophør og identitetspolitik i hyperspace. De tidligere generationer har slet ikke haft chancen for at følge med. Når de så oven i købet bliver slået oven i hovedet, hvis deres mening divergerer bare en smule fra mainstream, falder mange altså bare tilbage i sofaen. Vi, der sidder herinde eller følger YouTube dagligt, er stadig bare en… Read more »

invernes
invernes
5 years ago

Etniske svensker må kanskje få u hjelp snart nå da ? muslimene spiser opp landet snart.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invernes

..og det er ikke tull heller…

Tor Arne
Tor Arne
5 years ago

Mange svenske politikere støtter Soros og hans agenda:

Sweden loves Soros. Leaked document shows 65% of Swedish politicians are “loyal allies” of George Soros
http://theduran.com/sweden-loves-soros-leaked-document-shows-65-of-swedish-politicians-loyal-allies-george-soros/

Lars Bern:
“Oligarkerna understödjer ekonomiskt alla krafter som vill rasera nationella gränser. Ländernas ekonomier undermineras och deras skuldsättning ökar och de får allt svårare att klara sig på egen hand. Det öppnar för överstatlig maktutövning.”
https://anthropocene.live/2016/12/09/varfor-driver-globalisterna-klimatlarmen/

Soros vil ha massemigrasjon finansiert av lånefest:
http://steigan.no/2016/02/21/soros-vil-ha-massemigrasjon-finansiert-av-lanefest/

Pachama
Pachama
5 years ago

Jeg er norsk, men reiser stadig innom Sverige. Der ser jeg noe jeg aldri ser i Norge: Pensjonister som samler flasker og bokser (dåser).

Den svenske befolkning har gjennom år blitt ydmyket – av sine egne politikere, sin egen media.

Det vil politikere og media måtte betale for, på et tidspunkt.

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  Pachama

Skammelig er det :/

Talibananas
Talibananas
5 years ago
Reply to  Pachama

Ni skulle också ha burk- och flasksamlare om inte svenskarna gjorde det åt er. ;D

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  Talibananas

Vi har rotter fra Romania som tar tom flaskene.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Svenske pensjonærer semst i norden..
ca 350 000 i dag…
Pensjonistorg. SPT seniorer sier det er hemskt…men hva har De egentlig gjort for disse…Nada…
facebook friatider…

Tor Arne
Tor Arne
5 years ago
Reply to  sussebassa

Viktiga frågor från en mann som er kjend för sitt goda, varma och öppna hjärte:

– Hur var det att fira jul i kollaps? Brann granen? Tog maten slut? Ramlade huset ihop före ni kom in genom dörren?, frågar Fredrik Reinfeldt retoriskt.
http://nyheteridag.se/reinfeldt-fragar-folket-om-sveriges-kollaps-i-forsenat-jultal-brann-granen/

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Tor Arne

Denne frekke og arrogante landsforrædaren burde holde KJ Hans tid kommer nok…for en forrakt han viser svenskene.
Redan har hatet til hans politikk og konsekvenserna økt…merks på disk blogger i Sverige…
Han burde ikke kunne sove trygt på nettene..nogot jeg heller inte tror han gjør..hans tidligare økonomiminister Borg ber ju nu det svenske folket om tilgivelse for sitt samarbeide med Reinfeldt…forsent..altforsent svarer folkeopenionen..du får også ta ditt ansvar.

Tor Arne
Tor Arne
5 years ago
Reply to  sussebassa

Reinfeldt virker å ha veldig lite selvinnsikt i uttalelsene han kommer med i media om sin tid som statsminister.

En ledende tysk psykater mener forøvrig at Angela Merkel har narsissistisk personlighetsforstyrrelse: http://www.breitbart.com/london/2016/01/27/pyschoanalyst-diagnoses-narcissistic-angela-merkel-verging-on-mental-breakdown/

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Om fem år fyller man 65. Jag tror inte det blir någon pension. Utan den höjs till sjuttio och blir låg och dumsvensken accepterar vad överheten säger i sin dum godhet. Svensken är nog det naivaste och mest korkade folk i Norden låter sig utrotas för att dom styrande vill det och har allierat sig med globalister. Eller utrotas överklassen kommer att vara kvar med Wallenberg o Bonnier i spetsen och sen politikerna. Förstår inte hur man kan göra så utan skuld sen gapar man rasist o nazist åt höger o vänster. Om man inte följer deras politik o åsikter.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  snaphanen

..også fordi man får mere for DK enn SV….kursen ft…billigere varer, billigere å bo enn i Danmark.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  snaphanen

..grattis…så du er nøyd…med ditt økonomiske fremtidsperspektiv..
6000 føre skatt…helt umulig å leve av…selv med øk støtte til husleie..på sveltegrensen.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago
Reply to  snaphanen

Min mor brukar säga. Från Sverige sjunker pensionen. Och från Finland stiger pensionen. Hon har från bägge ländernamen som tur är så har hon en HSB lägenhet med en hyra på 3600kr och ingen skuld på lägenheten vilket är hennes räddning. Hennes vänninor har mer än dubbla hyran i sina hyreslägenheter. Sverige är snurrigt och sommdu säger att ingen gör uppror. Ensam är man inte stark som grupp kan man vara väldigt stark. Men i Sverige har dom lyckats ta bort gruppgemenskapen och det är smart av politikerna som vill upplösa svenskarna som folk.

brisslan
brisslan
5 years ago
Reply to  invandrare1957

Jag ger dig rätt ett mer menlöst folk får man leta efter om än med ett “stearinljus”( dumsvensken den feges lösning av kriminalitet) i handen kommer aldrig något liknande att hittas. Det som henerna – hönsen är bäst på är “lambe culo”, röv slickning.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago
Reply to  brisslan

Ja du har rätt. Svensken är slut som grupp. Rövslickning är ett jättebra ord. Kan jag fixa för endast mig. Vi har blivit egoister o hycklare. Känns som att det finns ingen framtid det har politikerna plockat ur oss allas lika värde som betyder mitt värde bara mitt värde hos majoriteten och sen äter invandrarna upp oss. Rånar oss våldtar oss. Och Alice Bah Gunke barnsligheten själv säger att kulturen anpassar sig tacka fan för det när kvinnorna snart måste bära slöja för att överleva. Vi beter oss väldigt väldigt konstigt.

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x