20
dec
Seneste opdatering: 21/12-16 kl. 1214
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Black Pigeon Speaks. Hillary Clinton er forelsket i begrebet, selvom de sites der findes i USA er få, perifere og ubetydelige. I Danmark er jeg aldrig stødt på nogle, der bevidst lyver. Men nu ved Hillary altså, hvorfor hun tabte. Sverige ligger i top hvad angår statscensur, der har medier og politikere opfundet begrebet “hatsites” for alternative medier, så de kan udgrænse dem som useriøse, halvnazister og løgnere. Ingen andre lande har dette drønsmarte begreb. Du er altså nu på en “hatsite,” at du ved det. For så vidt jeg overhovedet hader nogen, er det dem, og det er vist endnu ikke kriminelt.

Den næste krig er her allerede

Mark Steyn siger lige ud om Berlin terroren: “They died because of the recklessness of a western political class…”. Alligevel fortsætter den politiske klasse med at sende sine borgere i døden. Det er grunden til, at man ikke længere orker at høre dem vride hænder. “Jeg er dybt berørt,” siger Merkel klædt i sort. “Vi må nu stå sammen.” Stå sammen med jer selv! Der er én eneste ting at gøre, og jo senere i gør det, jo flere vil dø: Save Christmas by ending Islamic immigration. Længere er den ikke, bortset fra rundhåndet repatriering af folk, der allerede har vist sig farlige.

Det bliver et stort, stort oprydningsarbejde at forhindre, at vi har sendt vores børn ud i den. “If there must be trouble, let it be in my day, that my child may live in peace,” citerede Wafa Sultan Thomas Paine i København i 2009.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Dagens gode grin / skratt 😉

https://www.youtube.com/watch?v=Q9qLWzzrCQw

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Pratar han svenska? ( Näh, inte als – han är ju från Malmö – eller hur? 😀 )

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
5 years ago
Leif Knudsen
Leif Knudsen
5 years ago

Når Nordkorea kollapser er Sverige det sidste Stalinistiske diktatur i verden. Der er ingen ytringsfrihed, mindre end i gamle DDR. DDR havde anstændigheden at tvinge folk med et synligt gevær. Sverige gør det gennem mobning og had.

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Disse skrep av noen mennesker…EU lederne…kler seg i sort, med visne blomster og beklager, vi er så lessna, hemskt, skulle inte henda…Det som dom sjelva er ansvarlige for..en villet utvikling av de.
Flere tyskere kaller de som ble drept av “lastebilen” de døde… “Merkels døda”.
Dette kan innebæra at Merkel nå må stamme inn innvandringen…hvis hun da får sitte så lenge..noe jag ikke håper..avsettes ved neste val, sammen med resten av dette menneskeskrepet..lederne nå i EU…og føres for en menneskedomstol for ønske om utsletting av egen befolkning…DVs forrædare.

ramonafransson
ramonafransson
5 years ago

Jag fattar inte heller varför folk är så hjärntvättade i Sverige. Men det är de! Jag har bevis för det, eftersom när jag skrivit in olika kommentarer på sidor jag vanligtvis inte besöker på Facebook, är det första de klagar på om inlägger är från Fria Tider eller Avpixlat. I stället för att göra som jag, läsa allt. Jag bojkottar inga nättidningar utan läser det mesta, även från Tyskland, Storbritannien, Israel, USA, Kanada, Australien, Danmark och Norge. Helt enkelt för att jag ska kunna jämföra olika inlägg. Men … men … en majoritet svenskar verkar fortfarande livrädda för epitetet: Rasist… Read more »

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  ramonafransson

Rossana Dinamarca var på möte med SUM. Finns till och med bildbevis men jag minns inte var det var jag läste det.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Dinamarca?!?!? Talk about cultural appropriation! 😉

http://rokokoposten.dk/2016/12/15/danskere-raser-hold-kulturappropriere-vores-hygge/

Jonas Nielsen
Jonas Nielsen
5 years ago
Reply to  ramonafransson

Stråmand – Rashid Musa hentydede IKKE til terrorangrebet. Der foregår faktisk andet i folks verden end terrorangreb

Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago
Reply to  Jonas Nielsen
ramonafransson
ramonafransson
5 years ago
Reply to  Jonas Nielsen

Det är möjligt, men att döma av kommentarerna handlade det inte om fotboll!comment image

torstein
torstein
5 years ago

-Tolerance and Apathy are the Last Virtues of a Dying Society.
Aristotle, 384 – 322

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x