26
dec
Seneste opdatering: 27/12-16 kl. 0051
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Chefen for det tyske politiforbund forklarer, hvordan lovene tillader at en stærkt kriminel asylsøger, der allerede har fået afslag, kan gå frit rundt i årevis i hele EU. Se også: Kan Tyskland sende en halv million afviste asylansøgere væk?:

En af dem, der skulle være rejst, er den eftersøgte fra julemarkedsanslaget, den 24-årige tuneser Anis Amri. Han skulle allerede i den forløbne sommer hjemsendes til Tunesien, fordi han ikke levede op til asylkravene.

Tuneseren påstod, at han kom fra Egypten, og at han var politisk forfulgt, men han kunne ikke fortælle noget om landet, og derfor afslog de tyske udlændingemyndigheder asylansøgningen som grundløs. Det skete allerede i juni måned. Hjemsendelsen kunne dog ikke gennemføres, fordi hjemlandet Tunesien nægtede at anerkende ham som tuneser.

29 ‘lone wolves attacks’ i Vesten i julen

That’s 29 lone wolves. You might call them a whole pack. But they’re probably all just suffering from mental illness/police entrapment/Islamophobia/lack of integration and all the usual “anything but Islam” excuses. 29 “lone wolves” busted in muslim christmas terror plots in UK, Australia, Brussels and France.

Selvfølgelig fanger politiet en del, men når én slipper igennem, dør der 10-150 sagesløse mennesker, og de slipper igennem med en stadig højere frekvens. Der er ikke styr på det, kontroltabet er gallopperende, og PET ville også sige det, hvis de måtte for politikerne. Vi ved fra Europol, at antallet terrortiltaler i EU er femdoblet på fem år. Der er ingen grund til for politikerne, at simulere kontrol over situationen, de må finde på noget der virker, og det meget, meget hurtigt, for det bliver værre i 2017.

Det er et fair gæt, at sikkerhedspolitiet er temmelig desperat, men ikke siger det udadtil, for ikke at sprede panik. Derved sker der kun det, at panikken kommer langsommere og borgerne mister tilliden i staten, hvis fornemmeste pligt har været at beskytte dem.

Sandheden om hele situationen er at 1) grænserne står pivåbne, og EU og Juncker vil have, at det fortsætter, og 2) der er alt for mange farlige muslimer i Europa i forvejen. Det mindste politikerne kunne gøre, er at internere dem, de ved er farlige, og sende dem ud hurtigst muligt og lukke de ydre grænser. De kan ikke lade galningen Juncker sjakre med Europa mere. Han må have stolen for døren, som den gamle østblok har givet ham, så ikke resten af Europa skal ud i undtagelsestilstand. Ulydighed og en kollektiv mistillidserklæring. øjeblikkelig fratrædelse af Schengen. Det skulle have været gjort, allerede da det stod klart, at EU ikke agtede at overholde sin del af Schengenaftalen.

De vil de ikke, de vil hellere spille hasard med uskyldige menneskeliv og male sig endnu mere ind i et hjørne. Den taktik holder ikke ret længe. Skal vi gætte på et max. et år?

Der er endnu en grund til at være yderst foruroliget: Hvis politikerne fortsat mister magten over situationen, vil det private initiativ uvægerligt  tage over på et tidspunkt, – det var snert på i Frankrig i år- og så har vi to politikerskabte katastrofer på én gang.

Hvad der sker lige nu, er bogstavelig talt livsfarligt, og EU Kommissionen er den hovedskyldige med deres pivåbne indre og ydre grænser. Fra de nationalt ansvarlige hører vi ikke meget andet end almindeligheder, som vi sikkert også vil høre fra vores statsminister nytårsaften. Der er jo valg i Europa næste år. Man må håbe, at der er en meget intens kamp bag kulisserne, for udadtil er der foruroligende få meldinger, der afspejler alvoren.

Nogle politikere forestiller sig sikkert, de kan redde sig selv og deres partier i land for fyrre års svigt af deres land og deres folk.  Man må nok formene, deres vælgere har en grænse, der nu er groft overtrådt. Østeuropæerne må presse EU maksimalt, at de vesteuropæiske politikere kan man nok intet forvente sig, selv i situationens dødelige alvor.

Det er et fejgt, sørgeligt bundt skvatrøve, om hvem vi nok tør gå ud fra, de vil gøre ondt værre. Politikerne er i deres forrædderi nået midt ud i en flod, og de tør ikke vende om, for det vil koste dem al ære og anseelse. Problemet er, at der på den anden bred venter flere ulykker og en relativ ssandsynlig borgerkrig. Med en Churchillsk omskrivning kunne man sige:

»De fik valget mellem krig og vanære. De valgte ingenting – og De vil få både krigen og vanæren.«

Man ser ikke rigtig de våde hundeøjne, karrierepolitikerne Hollande, Merkel, Løkke og Løfven for sig, tage springet ud på 70.000 favne vand, selvom det kan siges, at klokken er over tolv. Til dem kan man blot sige: “For hver måned i tøver, bliver jeres manøvremuligheder mindre og mindre, og jeres skader mere og mere uoprettelige.”

Se også Islamic attacks in 2016: 1274 Islamic attacks in 50 countries, 11774 people killed and 14303 injured – Peter Seir Christensen: Nu må naiviteten stoppe og Switzerland: Muslims Attack Christians Going to Mass in Longeborgne, one dead

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Medier, fagfolk og politikere har gjort det til en vane af affærdige ensomme ulve, der næsten altid synes at være godt assisteret, som værende psykisk ustabile sucialt udsatte eksistenser. Belgisk politi har netop arresteret en 14 årig af slagsen og det er oveni de 29 andre ensomme jule-ulve. […]

Dan Dansen
Dan Dansen
7 years ago

BREAKING : Nigel Farage Comments on Berlin Terror Attack & Russan Ambassador Killed in Ankara.

https://www.youtube.com/watch?v=_Hs-crV8UW8

Dan Dansen
Dan Dansen
7 years ago

Varför sprids inga bilder från Berlin liknande den på som togs på den drunknade kurdpojken för 2 år sedan?

Tor Arne
Tor Arne
7 years ago

Fornuften seirer i 2017! Close the borders! Hungarian PM demands EU act as Christians murdered at Christmas http://www.express.co.uk/news/world/747323/Hungarian-PM-shut-borders-demands-EU-act-over-Christian-murders ”Trump Invites Hungarian PM Orbán to Washington D.C.” http://www.breitbart.com/london/2016/11/25/trump-invites-hungarian-pm-orban-washington-dc/ Morten Uhrskov Jensen, landsformand for Dansk Samling: “Om føje år vil masseindvandringen fra den tredje verden være standset helt og aldeles. Europas nationer vil være gået sammen om at afpatruljere Middelhavet, og samtlige asylsøgere vil blive sendt tilbage til Afrika, Mellemøsten eller Tyrkiet. Det sker så let som ingenting. Europas industrielle potentiale er ufattelig meget større, end hvad arabere og afrikanere kan præstere. Kampen er helt ulige og vil blive vundet af Europa… Read more »

Marit
7 years ago

Den norske AP-politikeren Jens Stoltenberg er for tiden generalsekretær i FN. (Hvor mye av nordmenns penger har han tilrøvet seg for å bli det ?). Han uttalte nylig på norsk fjernsyn at “Verden er blitt et farligere sted.”
Jeg skulle gjerne likt å vite litt om HVA HAN i sin høye stilling har tenkt å gjøre med den saken.
Men jeg holder ikke pusten…

Dan Dansen
Dan Dansen
7 years ago
Reply to  Marit

Stoltenberg generalsekretær FN ???
Skivebom.

Marit
7 years ago
Reply to  Dan Dansen

Oh my God ! Slik går det når man skriver fortere enn man tenker. Beklager SÅ mye ! Har rettet fadesen nå.
Takk for hjelpen, Dan Dansen ! 🙂

bitten
bitten
7 years ago
Reply to  Marit

JA Jens Stoltenberg kjøpte den generalsekretærjobben i ” NATO” med felleskassa sin beholdning , og det Stoltenberg advarer om en ny kald krig like om hjørnet . Der det er viktig nå er å gjøre det vi kan , for å unngå et nytt våpenkappløp , og en ny kald krig , sier udugelige , patetiske Jens Stoltenberg . Siden Donald Trump og Putin har snakket om en utvidelse og modernisering , av atomvåpnene , som det er veldig viktig at vi gjør noen med . Derfor må vi gjøre alt for å unngå ett nytt våpenkappløp , og unngå… Read more »

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
7 years ago
Reply to  Marit

Om mannen vet like mye om hvor farlig verden er som han vet om beredskap, har vi grunn til å føle oss berolighet. Hvis han da ikke skulle vite noe om vestmaktene vi ikke vet.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
7 years ago

Jeg anbefaler Randers-reb.

invernes
invernes
7 years ago

Dette budskapet sier vel alt ? folk må se til helvete og våkne opp.

http://www.friatider.se/sites/default/files/styles/wide/public/skarmavbild_2016-12-26_kl._08.03.12.png

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  invernes

..Og Amen til det.
Julia og jag mener jo at englene er på vår side.

invernes
invernes
7 years ago
Reply to  sussebassa

Ja englene vil kjempe sammen med oss 🙂

Dan Dansen
Dan Dansen
7 years ago
Reply to  invernes

comment image

Tor Arne
Tor Arne
7 years ago
Reply to  invernes
bitten
bitten
7 years ago
Reply to  sussebassa

Visjon Norge starter en egen Sverige kanal nå , for å nesten 1 millioner innvandrere ,
som ikke har svensk som morsmål , ser ut som det trengs i Sverige i dag .
Der det er snart mer svart en hvitt , og der det er snart flere innvandrere i fra den islamske ,
muslimske , arabiske , afrikanske delen av verden , som bor i Sverige snart .

Marit
7 years ago
Reply to  sussebassa

Jeg tror ikke vi kan skyve ansvaret over på englene. Vi må nok desverre gjøre jobben selv…

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  Marit

Jeg sier ikke at englene har ansvaret, men klart det hjelper med støtte ifra de, og det har vi iflg Julia…og meg…hennes juleandakt..

Tor Arne
Tor Arne
7 years ago
Reply to  Marit

Litt moralsk støtte fra engler er da vel ikke å forakte:-)?

River
River
7 years ago

Jeg har så længe jeg kan huske været pessimistisk og fået ret i det meste. Alligevel har der været ting der overraskede mig undervejs. En af de ting der undrede mig undervejs er det du berører i din post her. Total mangel på evne til at gennemskue selv de mest indlysende konsekvenser af tåbelige handlinger. I skakspillet vil det svare til at man ikke har nogen ide om hvordan de enkelte brikker kan flyttes og hver gang må forundres over at bønder er forskellige fra officere. Eller værre endnu, for at blive i den aktuelle situation, man forstår ikke forskellen… Read more »

latmask
latmask
7 years ago
Reply to  snaphanen

I Sverige har vi många praktexempel på den här sortens politiker, t ex Reinfeldt. Han har skrivit en bok som heter “Det sovande folket”. Den visar att han är fullt medveten om dagens situation men han går ändå på i ullstrumporna tills de blivit utslitna. Man undrar vem som varit hans chef under dessa år. Ett citat från boken : “Svenskarna är mentalt handikappade och indoktrinerade att tro att politiker kan skapa och garantera välfärd.” Vill försöka med ett citat eftersom jag lever mitt i eländet: “När du inte längre kan förstå politikerna eller politiken, när massmedia verkar ignorera dig… Read more »

Perechta P
Perechta P
7 years ago
Reply to  snaphanen

Det har jeg anet i mange år og jeg tror faktisk ikke det bliver nogen ‘kamp’ vært navnet. De indfødte Europæer bliver en minoritet, de der kan, har midler og er vel uddannede vil røre på sig og resten får hanke sig frem som Dhimmies i det nye lavteknologiske Europa. Arabere, muslimer klarer sig ikke for egen kraft, uden veluddannede kristne der skaber de værktøj der skaber de goder vi anvender i vores hverdag. Der findes en grund til at der ikke findes hverken en mobiltelefon, et stort bilmærke eller nogen fabrik der kan konkurrere med Boing, i noget muslimsk… Read more »

mjolly
mjolly
7 years ago
Reply to  snaphanen

Juncker har nok forstått alvoret, han gir bare faen, siden det er det mest behagelige for han, foreløpig.

Tor Arne
Tor Arne
7 years ago
Reply to  mjolly
Tor Arne
Tor Arne
7 years ago
Reply to  snaphanen

Det er på ingen måte rasjonelt. Det handler om følelser og ønsketenkning: https://en.wikipedia.org/wiki/Wishful_thinking

Det er ikke uten grunn at den kloge Pernille Verumund i Nye Borgerlige kaller dem “de farlige fantaster”: http://nyeborgerlige.dk/de-farlige-fantaster/

Det som gjør dette venstreradigale tankegodset så spesielt motstandsdyktig er dets allianse med den mektige storfinansen:
http://steigan.no/2016/02/21/soros-vil-ha-massemigrasjon-finansiert-av-lanefest/
http://www.jpost.com/Opinion/Our-World-Soross-campaign-of-global-chaos-464770

bitten
bitten
7 years ago

Dette er jo slik fargerik fellesskap som Merkel og resten av politikerne i hele Europa , mener er et stort “DRØMMESAMFUNN” for de europeiske samfunnet . Der terror , drap , skyting , vold , ran , overfallsvoldtekter , knivstikking er hverdagens Europa , som kan terrorisere hele den hvite befolkningen , med slike negative fakter . JA det kryr av den sorten der, som aldri skulle ha fått satt sine bein, innenfor Europas grenser noen gang , det kryr av ID – løse fantefolk , som man aldri klarer å få sendt ut av Europa noen gang . JA… Read more »

Perechta P
Perechta P
7 years ago
Reply to  bitten

Har du boet i ghetto, eller har du bare læst om det? Flertallet der skriver om tidens plager, har mere eller mindre bare sekundær information. Jeg har boet i ghetto i +2 år med familie, to unge døtre, deltaget i forældrearbejde i en skole hvor 35% var muslimer. Vi havde en 160 kvadratmeter stor bolig, men kunne ikke blive der på grund af ungernes sikkerhed. Synd da jeg havde et rigtigt godt arbejde, men der var ingen vej uden om at flytte. Det er +20 år siden og i dag tror jeg næppe jeg havde kunne gå der med min… Read more »

bitten
bitten
7 years ago
Reply to  Perechta P

NEI jeg får være glad til at jeg har vokst opp på den hvite siden i Oslo , fri for ghetto , kulørte, somaliske menn , med en tilbakestående kultur . Men derimot på ghetto siden som Groruddal siden , på den andre siden av østkanten i Oslo , er det ran , knivstikking , vold , voldtekter , skyting så alt for ofte . Der beveger jeg ikke meg en fredags kveld , for å si det slik , vil ikke risikere livet mitt der , for at jeg kan bli utsatt for det aller verste som er av… Read more »

Marit
7 years ago
Reply to  Perechta P

Det er så trist at man kunne gråte blod. Men i steden for å gråte, må vi bli riktig sinte !
På våre svikefulle politikere som i over en mannsalder har løyet for oss, og solgt oss til spottpris for selv å fremstå som “de gode”, og for å skaffe seg høye, internasjonale stillinger.
I Norge har vi mange av slagsen. De er blottet for moral og samvittighet. Uhelbredelig.

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x