3
jan
Seneste opdatering: 4/1-17 kl. 0713
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

screenshot-2017-01-03-at-20-25-58

Jordens befolkning øger med 80 millioner om året eller 220.000 mennesker i døgnet.

Man hører politikere og journalister sige det hver dag, og formuleringen afslører en grundlæggende uvidenhed. Som om de tænker, “bare lidt endnu, så er det overstået.” Som om antallet var endeligt. De har ikke forstået, at den tidligst slutter om fyrre år. Indtil da vil den kun eksplodere og blive værre og værre. Og befolkningerne øger næsten udelukkende i ikke-fungerende lande, de hvis borgere – hvis det ikke er for stort et ord – nu rejser mod Europa.

Alt hvad Juncker, Merkel, Løfven og Løkke siger om den i dag viser, at de ikke aner, hvad der foregår, skønt det er deres fuldtidsjob at vide noget. Sådanne ledere sætter os på en bombe. De begriber ikke hvilke folkemasser, der vil være skyllet ind over os blot i den kommende generation.

De er i færd med at afskaffe os, for at redde den 3 verdens befolkningsoverskud, men de begriber ikke dets størrelse.  (Se “Europæere er en udrydningstruet minoritet”.)De er søvngængere, og vi er deres passagerer. Det vil naturligvis dæmre for dem hen ad vejen, men da er skaden allerede enorm. Sverige må betragtes som ødelagt. Andre nordeuropæiske lande tager vand ind. Frankrig har det ene ben ude i en borgerkrig.

“Krisen” har grundlæggende én årsag, alle andre – krige, hungernød, sygdom – er grundlæggende afledninger af den: Overbefolkning. Man kan ikke løse problemer, man ikke vil forstå, og som bare bliver ved med at vokse. Tiden er ikke på vor side, det haster, at vore ledere begriber situationen. EU har hele analyseapparatet, og efter tre års intens “krise”, har de stadig ingen synlig forståelse af den.

Da jeg blev født, var der 2,594,939,877 på jorden. Ved udgangen af min forventede levetid, vil der være 8,124,795,531.

Så meget er sikkert, de to tal viser problemets kerne. Vil Europa eksistere til den tid? Med den kurs vi hidtil har haft, vil der ikke være noget Europa til dine børn og børnebørn. Europa vil være opløst af krige, og man skal ikke bruge lup i 2017 for at se, de allerede er her.

Selvom det er eksistensspørgsmål, sidder vi og nørkler med petitesser. Måske er mennesker og civillisationer altid sådan foran døden. Trøst og glemsel. Fortabelse i småting mens tiden løber fra os. Census: World Population

Tidligere om demografi her: »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig« og An african planet – is this the way our world ends? I  dag er mainstreampressens forståelse nået hertil: Asylpresset på Europa holder ved: »Det er stærkt bekymrende«

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] skrev forleden underdrivelsen »Flygtningekrisen er ikke slut endnu«. Europa er allerede under belejring, men det er det rene vand sammenlignet med, hvad vi er om bare […]

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
5 years ago

“Jordens befolkning øger med 80 millioner om året eller 220.000 mennesker i døgnet.”

Självklart är vidöppna gränser liktydigt med en vidöppen grav för ursprungsbefolkningarna.

latmask
latmask
5 years ago

Tack för att ni tar upp överbefolkningskatastrofen. Det har länge varit tabu att omnämna den. Jordens befolkning borde vara högst 1/10 av vad den är idag.
Men om folk förökar sig som kaniner får de också leva som kaniner.

Tommy Leif Hasselager Jørgart
Tommy Leif Hasselager Jørgart
5 years ago

Danmark har nu sin egen befolkningseksplosion. Den danske befolkning stoppede med at vedligeholde deres antal i de tidlige firsere. Siden da er den danske befolkning skrumpet. Så fik vi indvandringen. Et overskud på 429.285 indvandrere siden 1984. Befolkningen er i de forløbne 32 år vokset med 599.730. Vi ved, at antallet af danske danskere er gået ned, og indvandrede vestlige heller ikke opretholder deres antal over generationer. Så konklusionen er helt klar: Befolkningstilvæksten skyldes muslimernes tilvandring og formering. De 600.000 muslimer er et minimum, da nedgangen i danskernes antal antagelig er 100.000 eller mere. Danmark bidrager nu positivt til klodens… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Ikke nok med at verdens befolkning øger eksplosivt. Det er oven i købet de muslimske lande der står for langt den overvejende del af forøgelsen. Så det skal sgu nok blive sjovt, når de snart runder et par milliarder. Men nu har et par velbjærgede generationer af vesterlændinge altså fået printet ind på hjernebarken, at vi skal hjælpe alle i nød. Så derfor har vi, med vores blødende hjerter og højtudviklede moderne teknik, også gjort vores til denne forøgelse. Og så må vi naturligvis også lukke dem ind hér og ødelægge vores egne samfund, synes tanken at være. Det er… Read more »

Snaphanen DK
5 years ago
Reply to  Peter Zichau

Det er nu Afrika syd for Sahara, der eksploderer. Du ser det i billederne fra Middelhavet.
Den muslimske kurve flader ud sammenlignet med kurven i det 20 århundrede. Syrien er f.eks. gået fra 3 til 22 mio i det 20 århundrede.
Nogle lande – Iran – går tilbage

Marit
Marit
5 years ago
Reply to  Snaphanen DK

B. Hussein Obama er ikke blot “tanketom”, Mannen er ovenikjøbet muslim.
Hva skal han benytte ondskapen sin til fremover tro ?

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  Snaphanen DK

Islam er også ved at møve sig godt ind syd for Sahara. Se blot på Nigeria, Centralafrikanske Republik, Mali, Liberia, Elfenbenskysten og mange andre steder. Det ser sort ud.

Talibananas
Talibananas
5 years ago

Tänk, 80 miljoner “nya svenskar”! Varje år… : )

Flemming Petersen
Flemming Petersen
5 years ago

Den folkevandringen vi så i 2015, 2016 er bare symtomene på noe som vil bli mye verre.
Og hvis ikke politikerne stopper denne immigrasjonen med absolutt handlekraft så vil europa undergå.

Marit
Marit
5 years ago

Jeg er glad jeg har passert “middagshøyden” i alder. Etter oss kommer syndfloden/ ragnarok.
Dette kan aldri gå bra.

Flemming Petersen
Flemming Petersen
5 years ago
Reply to  Marit

Merkel har i bunn og grunn ofret Hellas og Italia som buffersone for asylsøkere, spørs hvor lenge de orker å være med på dette patetiske narrespillet.

Steinadler
5 years ago

Det er politikerne som er den primære fienden. Immigrasjonen stanser kun om vi, koste hva det koste vil, setter en stopp for dem – som de regulære skadedyr de faktisk har vist seg å være.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x