4
jan
Seneste opdatering: 5/1-17 kl. 1526
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En meget grundig og for det meste direkte dokumentar om sex-overgrebene i Køln. Der er naturligvis også en psykolog, der bortforklarer det demonstredede faktum, at der er folk fra klansamfund, vi ikke kan leve sammen med.

I Sverige siger feministerne kækt, at “de ikke er nogens kvinder,” men dagligdagen på gaderne viser, at hvis de ikke er svenske mænds kvinder, er de nogen andres, der er meget ubehageligere. Hundredetusinder tør ikke længere gå alene på gaden i mørke. Virkeligheden vinder altid over luftige ‘ismer.’

Filmen beskæftiger sig også med de politiske konsekvenser af Køln. Den får også den muslimske terror med i år med, og lige akkurat Berlin-terroren. Tonen er dyster, alle kommer til tale, også AfD.. Dette er noget andet end svensk feminist TV. Om ti år vil alle politikere – mange årtier for sent – indse, at muslimsk indvandring er for risikabel. De vil ikke længere operere med en acceptabel ‘collateral damage.”

Prisen vil endelig være blevet for høj, også for dem selv. Det bliver grimme ti år at skulle igennem for Europa, og det bliver et “tilbagetog fra Moskva,” der forhåbentlig hiver tænder ud på de hovedskyldige. Man kan kun håbe, at politikerne gør noget seriøst ved det, inden det overgår til det private initativ, at svare på islams vold. Et formentligt ustoppeligt mareridt. Hvordan tør de overhovedet løbe den risiko?

“I Marokko tager politiet anderledes fat, og gerningsmanden er vokset op med, at mennesker der overtræder loven, får en grusom straf af politiet. De er opdraget med, at hvis de voldtager en kvinde, så vil kvindens bror eller far slå dem ihjel. Ganske simpelt. Alt det sker ikke her. Det bevirker, at de i deres hoveder, drager den slutning, at når det ikke sker, så kan det ikke være så slemt.”

“Volden har en symbolsk betydning. Volden er ikke kun rettet mod ofrene, men også mod tilskuerne. Og disse overgreb mod kvinder, er en måde at fortælle mændene på: ‘I kan ikke forsvare Jeres kvinder’. Og når I ikke kan gøre det, så kan vi gøre som vi vil.”

“Jeg vil endda sige, at alle der medvirkede, var bevidste om virkningen. Det fandt sted foran en kristen kirke. At det ikke ville få konsekvenser. Det var ikke kun en ydmygelse af kvinderne, men den tyske stat, der i fuld offentlighed, blev udstillet som svag.”Men det virkelig fatale var, at politiet befandt sig på pladsen og intet gjorde. WDR 1, sendt 30.12. Die Silvesternacht und ihre Folgen (utekstet, Snaphanens oversættelse) ‘You CANNOT defend your women’ Experts’ chilling theory behind Cologne sex attacks

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
5 years ago

På Södersjukhuset i Stockholm finns numera följande skylt: “Akutmottagningen för våldtagna”. Det är ett tydligt tecken på den våldtäktsepidemi som rasar i Sverige. Våldtäkter som invandrare begår mot svenskor är att betraktas som krigshandlingar.

“Sensationellt avslöjande: Margot Wallström hånar svenska våldtäktsoffer
Granskning Sverige”:
https://m.youtube.com/watch?v=0DHTf7AFSZA

invernes
invernes
5 years ago

SJOKKVIDEO: Hvit mann kidnappet, kneblet og banket opp av rasistisk, svart anti-Trump-gjeng.

https://ektenyheter.no/index.php/2017/01/hvit-mann-kidnappet-kneblet-og-banket-opp-av-rasistisk-anti-trump-gjeng/

Flemming Petersen
Flemming Petersen
5 years ago

Merkel vil lære om norsk asylpolitikk
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/erna-solberg/merkel-vil-laere-om-norsk-asylpolitikk/a/23889404/

Merkel`s asylpolitikk var Erna Solbergs forbilde helt til Merkels kaos nådde oss også, ja det er de rette meggene som møter hverandre.

invernes
invernes
5 years ago

2 monster fra helvete ! berlinerbollene til Merkel kommer til å fordufte kjapt i alle fall.

Flemming Petersen
Flemming Petersen
5 years ago
Reply to  invernes

Antageligvis får Merkel prakket på hvalrossen et lass med lykkejegere

invernes
invernes
5 years ago

Et land der ikke vil passe på sine grænser, er dømt til at ende på historiens losseplads. Derfor bliver SIOE og SIADs mål for 2017 at passe på vore grænser. “Et levende væsen har grænser mellem sig og sin omverden. Grænser, som det forsvarer. Ophører væsenet, det være sig en amøbe, et menneske eller en nation, med at forsvare sine grænser, går det til grunde. Så er døden indtrådt. Fremmede organismer, forrådnelsesbakterier, trænger ind gennem de nedbrudte grænser. Derfor er forræderi, dvs. handlinger, der skader eller truer nationens grænser, den værste af alle forbrydelser, værre end det fæleste mord. Kampen… Read more »

invernes
invernes
5 years ago

comment image

invernes
invernes
5 years ago

comment image

Lazze
Lazze
5 years ago

En stor nytårstale af Den Korte Radisoavis´ Kirsten Birgit fra Vinstue 90 på Frederiksberg over en slow beer :). Satire på højt niveau og med et stort glimt af sandhed og “Fornuft bevare Danmark”. Om at blive penetreret af 42-årige uledsagede flygtningebørn m.v. Tryk på undertekster, hvis det danske går for hurtigt..

http://bit.ly/2hRssWz

invernes
invernes
5 years ago

Svineriet må ut av Europa om så med våpenmakt.
Asylsøker denger eldre kvinne i Tyskland.

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/816213864115216384

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invernes

Det same skjer i Sverige og Norge…
Fellesnevnere bak er økoinnvandrare, som regjeringer tar inn i landet..i overflod.
Det svenske rettsystemet gir de inget /lite straff, og politiet vågar inte beskrive gjerningsmennens ide..
Nå undrar mange på når Løfven har tenkt å rive seg løs ifra hyllningene i FN og begynne rydde opp i det elende han har skapt i eget land for egen befolkning.

Christianus
5 years ago
Reply to  invernes
sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Christianus

..så dom har same elenda/shiten der også.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x