11
jan
Seneste opdatering: 11/1-17 kl. 1124
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dobbeltinterview med Selsingerne

Og så i Politiken. Jeg vidste ikke, de begge havde været ræverøde. Det er en baggrund, jeg ikke kan leve mig ind i. Eva er barn af polske jøder, der kom til Danmark i 70 erne. Man kunne møde hendes afdøde far i Trykkefrihedsselskabet.

“Eva frygter et ragnarok a la Sverige”

Eva og Rune Selsing er højrefløjens powercouple og venstrefløjens yndlingsaversion. De hylder Donald Trump, hepper på Bashar al-Assad, støtter Den Korte Avis og kæmper en offentlig værdikamp mod indvandring, globalisering og elitens »multikulturelle eksperiment«.De gør det »for fædrelandet«. Det ville være lettere at lade være, men »det syrebad af normopløsning, der har ødelagt Vesten siden ‘ 68, har gjort os ude af stand til at modstå truslen fra islam«, siger Eva Selsing.

Eva frygter et ragnarok a la Sverige, hvis ikke »elitens multikulturelle eksperiment« stoppes. Rune ser lidt lysere på morgendagen, for han mener, at tiden er reaktionær. Men det kræver øjeblikkelig handling. Den altafgørende udfordring er at få dem, de kalder de samvittighedsløse taburetklæbere på Christiansborg til at åbne øjnene for den såkaldt almindelige danskers bekymringer.

De voksede begge to op i venstreorienterede miljøer. Evas far var socialist og kom til Danmark som politisk flygtning fra Polen i 1971. Runes forældre var medlemmer af Danmarks Kommunistiske Parti, og flere af barndommens ferier gik til DDR for at se på »ranke proletarer« og »den virkeliggjorte socialisme«. Rejsen hen over den politiske midte begyndte for begges vedkommende i gymnasiet.

Stille og roligt blev parrets relation til »det såkaldt liberale« Danmark svagere, og et afgørende vendepunkt kom, da Anders Samuelsen ville udelukke den hollandske politiker Geert Wilders fra en ytringsfrihedskonference på Christiansborg.

»De liberale skilter altid med, hvor meget de går op i frihed, men når det kommer til stykket, så interesserer de sig ikke en skid for den alligevel. Hvis alt det gode i vores samfund går tabt, så er det jo bedøvende ligegyldigt, om skatten bliver sat et par procent ned«, fnyser hun.

»Jeg føler faktisk, at vi har vundet kampen om den offentlige opinion. Befolkningen er træt af at få at vide, at de skal skamme sig, og det ser vi en tydelig reaktion på i disse år«, siger Eva Selsing.

Hvor venstrefløjen tidligere havde monopol på den levende debat, og højre-fløjen var præget af »en selvdød, gold materialisme«, er det nu i konservative kredse, at den åndelige nysgerrighed og diskussionslyst trives, mener hun.Højrefløjens powercouple går hånd i hånd for fædrelandet (ikke online)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

Henrik Sass Larsen kaldte for 25 år siden Brøndby borgmester Kjeld Rasmussen for “IDIOT”, og ville have ham ekskluderet fra S

Mette Frederiksen & Henrik Sass Larsen er tidens ubestridte STØRSTE levebrødspopuliester!!!

Polka Charlie
Polka Charlie
5 years ago

Sats på Nye Borgerlige, hvis vi skal have et nyt borgerligt højre-parti, Dansk Samling er blot endnu et venstresnoet DF…

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  Polka Charlie

Jeg tror i DS er venstresnoet, for dén retning forlod Lone ca 2000!

Men jeg meldte mig ind i NB i ´15.

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  snaphanen

Der mangler “kke” efter “i”! 🙂

Jeg havde flere diskussioner med Lone for 25 år siden, Da var kvinden VANVITTIG og havde pigtråd i håret.

Jeg så sidst i 00´erne, da Lone skrev i Information, om at hun var kommet ud af osteklokken. Hendes “gamle venner” kaldte hende “KLASSEFORRÆDER!” 😀

Jeg kan ikke være stiller for DS før efter valget.

Polka Charlie
Polka Charlie
5 years ago
Reply to  snaphanen

Steen, jeg tror NB er mere kompliceret end som så. Partiet har en klassisk, Gud, konge og fædrelands-konservativ værdipolitik og en tæmmet liberalistisk økonomiskpolitik. Der er enkelte kandidater der stikker ud i en meget liberalistisk retning, men jeg tror det er relativt få. De findes jo i alle partier. Min vurdering er, at NB befinder sig dér, hvor Det Konservative Folkeparti burde have befundet sig. https://www.youtube.com/watch?v=9R3tYCFWbRM (1 af 2) https://www.youtube.com/watch?v=S5FDlqYp-kg (2 af 2) Hør gerne MUJ’s svar på spørgsmålene i anden del – særligt det hvor han bliver udfordret ca. 5:00-9:15. Al ære og respekt for både Morten Uhrskov Jensens… Read more »

invernes
invernes
5 years ago

På tide folk våkner opp og inser at man ikke vil overleve i Norden uten kristendommen som støtte.

Anne-Kit Littler
Anne-Kit Littler
5 years ago

En rettelse til Lone Noergaard, “Det Gamle Testamente er ikke kristendommen”. Det er jo ikke sandt, i og med at Jesus kom, ikke for at benaegte eller ophaeve Loven (Moseloven og de 10 bud), men for ved sin doed paa korset at frigoere mennesket fra a skulle “optjene” sin frelse ved at opretholde de 10 bud (det er der ingen, der kan!). Saa nu ved tro alene (paa Jesus) og (Guds) naade er vi frelst. De 10 bud er stadig gaeldende, og Jesus satte faksisk standarden endnu hoejere da han sagde at den der saa meget som ser paa en… Read more »

Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago

Det er jo det morsomme ved religion: Uanset hvad man mener, kan man finde en passage, der bakker ens synspunkter op. Hvis man ønsker at holde fast i De Ti Bud, kan man – som du gør – henvise til Matthæus.

Hvis derimod man synes, De Ti Bud er noget latterligt skrammel, der hører hjemme på historiens mødding, kan man citere Paulus, der kaldte dem “dødens tjeneste, indhugget i sten med bogstaver” (2 Korintherne 3,7).

Anne-Kit Littler
Anne-Kit Littler
5 years ago
Reply to  Rune Hansen

Tjah, det kan du mene, men du har nu misforstaaet Paulus’ skriftsted; han mente bestemt ikke at de 10 bud var noget skrammel, men det er jo faren ved at tage skriftsteder “out of context”, hvilket ikke-troende som dig selv ofte goer: “The subject is not the doing away with the law or its establishment, but rather, the change of the location of the law from “tables of stone” to the “tables of the heart.” Under Moses’ ministration the law was on stones. Under the Holy Spirit’s ministration, through Christ, the law is written upon the heart. Christ’s ministration of… Read more »

Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago

Alle religiøse tager tingene “out of context”. Det er derfor, der er 20.000 falske varianter af kristendommen. Paulus er umisforståelig med hensyn til Moseloven, for han gentager det igen og igen: Han kalder Moseloven for “syndens og dødens lov”, affald, en forbandelse, et slør om hjertet og så videre, De Ti Bud er som sagt “dødens tjeneste”, og Paulus regner hele sin jødiske opvækst og uddannelse ved Gamaliels fødder for tab og skarn: “omskåret på ottendedagen, israelit af fødsel, af Benjamins stamme, hebræer af hebræere, lovtro farisæer, […] uangribelig i lovretfærdighed […] det regner jeg nu på grund af Kristus… Read more »

Anne-Kit Littler
Anne-Kit Littler
5 years ago
Reply to  Rune Hansen

“Alle religioese tager tingene out of context” Virkelig, Rune? ALLE? 😉 Du forekommer meget skraasikker paa dine fortolkninger af kristendommen, givet du formodentlig er ateist? Og du har – igen – totalt misforstaaet Paulus. Kristendommen erstatter absolut ikke Moseloven og de 10 bud, som jeg har sagt ovenfor – jeg vil ikke gentage det her, du kan jo blot genlaese min tidligere kommentar. Og der er meget stor forskel paa at “skrive Loven paa sit hjerte” og “bare at foelge sit eget hjerte” – det sidste er noget humanistisk bras som har vaeret med til at skabe det skraekkelige “free… Read more »

Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago

OK, ikke alle. Der er 20.000 falske varianter af kristendommen og en enkelt Sand Kristen™ kirke.

Jeg har skam ikke misforstået Paulus, jeg citerer bare, hvad han selv skriver. Du må gerne forklare nærmere om, hvad forskellen er på at “skrive Loven paa sit hjerte” og “bare at foelge sit eget hjerte”, men så bedes du citere, hvad Paulus selv siger, og ikke mere copy/paste fra Amazing Facts.

Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago

Jeg tænkte det nok. De Ti Bud, “written in stone”, som de promoverer på Amazing Facts’ hjemmeside er de protestantiske Ti Bud, men her i Danmark følger vi altså de lutheranske Ti Bud.

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  Rune Hansen

Læs denne, Rune: http://jyllands-posten.dk/debat/ECE5000130/Kronik-Islam-og-den-lutherske-tradition-for-modstand/
De Ti Bud, som de er skrevet i Bibelen, er dém, man skal følge. Gjorde alle dét, så ville vi ikke have brug for fængsler og retssale. Bemærk i øvrigt, at Gud siger, at “du må ikke slå ihjel”, mens muhammedanernes afgud hele tiden opfordrer sine usle lakajer til at dræbe, dræbe, dræbe! Hvorfor du overhovedet vil begive dig ud i et ‘skænderi’ om dette med Anne-Kit, anser jeg for at være rendyrket kværulantisme… dig om det.
Anne-Kit har helt ret i det, hun siger!

Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago
Reply to  Lenn

Lenn, det undrer mig, at du beskylder mig for ” rendyrket kværulantisme”. Hvis du læser tråden, er det faktisk Anne-Kit, der kværulere med Lone Nørgaard. Jeg har fulgt dit link, men der står intet om hverken De Ti Bud, Matthæus eller Paulus, så jeg ser ikke din pointe. Jeg anser derfor dit indlæg for at være rendyrket kværulantisme. Det er dejligt at høre, at du er enig med Anne-Kit, men hvis I to ønsker at kværulere med Lone Nørgaard, mens jeg ser på det, så bedes I komme med noget bedre end copy/paste fra Amazing Facts og links, der intet… Read more »

Lenn
Lenn
5 years ago

Godt skrevet, Anne-Kit. Der er mange antikristne i Danmark, ja, faktisk meget få kristne, så du vil nok ofte opleve at møde modstand. Desværre. Jeg kan ikke lade være med at tænke på verset i Matthæus 7:6, hvor Jesus siger til sine disciple: “Giv ikke hunde det hellige, og kast ikke jeres perler for svin, for at de ikke skal trampe dem ned med deres ben og derefter vende sig om og sønderrive jer.”

bitten
bitten
5 years ago

De eneste landene som vil verne om sin kristne kulturarv er Øst – Europeiske land som Ungarn , Polen ,
der øst – europeiske ledere har sagt klart og tydelig i fra , av økonomiske immigranter ikke er velkommen .
JA det er jo kun landsviker – politikere i hele Europa , som er en stor fordriver for å bryte ned hele Europa ,
og viske ut alt som har å gjøre med Europas kristne kulturarv , med den vold og kvinnehatende kulturen .

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  bitten

Deres modstand mod muhamedanere skyldes ikke økonomi!

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x