22
jan
Seneste opdatering: 22/1-17 kl. 2236
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det har været uværdigt at se amerikanske kvinder i dag. UKIP tabte lidt på samme måde, som Hillary Clinton gjorde. Af valgtekninske grunde. Skabte UKIP sig så vulgært og voldeligt i gaderne over det? Værst var rejekællingen Madonnas tale, en 58-årig der fik sine pubeshår fotograferet for at protestere mod Trump (!). Madonna “havde lyst til at sprænge det Hvis Hus i luften. Secret Service har sikkert skrevet det ned til senere. Majority of 230 protesters arrested on Inauguration Day will face 10 years in prison and $25k fine

Når regningen kommer, er de ansvarlige skredet

“Är det inte fantastiskt? Sverige lider av vårdkris, poliskris och flyktingkris, men ingen är ansvarig”

Der er ingen steder, det er så gratis at lave kæmpebommerter som i politik. De tunge, svære problemer Anna Dahlberg beskriver, vil forfølge svenskerne i flere årtier. Kriminaliteten er ubekæmpelig, de såkaldte flygtninge kommer ikke i arbejde undtage måske i de kunstige, enkle jobs, som politikerne taler om. Nu kommer regningen, men ingen vil have den. Der bliver meget at løbe fra de næste mange år. Hvis jeg kunne have ondt af svenske politikere, ville jeg havde det, men jeg kan kun have ondt af den befolkning, de har forrådt.

Alla skyller på alla: Flykten från ansvar har närmast blivit epidemisk i den svenska offentligheten. Läget på landets akutsjukhus är värre än någonsin tidigare. Det råder en skriande brist på både personal och vårdplatser med följden att svårt sjuka patienter blir liggande på akuten i flera dygn.

Sjuksköterskor vittnar om hur de gråter av utmattning och varnar för att patientsäkerheten är hotad. Men intressant nog finns det inte heller här någon som är ansvarig för den katastrofala situationen. Sjukvårdsminister Gabriel Wikström (S) skyller på det borgerligt styrda landstinget i Stockholm

Exemplen kan staplas på varandra. Vem bär egentligen ansvar för att Sverige hamnade i en akut flyktingkris under hösten 2015? Fredrik Reinfeldt har gjort klart att han inte är det minsta intresserad av att diskutera sin roll under de år som lade grunden för den ohållbara flyktingpolitiken.

Inte heller Stefan Löfven har velat närma sig ämnet. För enligt regeringens historieskrivning finns det ju inget nationellt ansvar att utkräva; det var bara övriga EU som svek. Att Sverige med sin politik när det gäller exempelvis åldersbestämningar lockade mängder av ungdomar att lämna Iran låtsas man inte om. ANNA DAHLBERGIngen vill ta ansvar för Sveriges kriser

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hasse
Hasse
4 years ago

Proble är att de flesta tror lögnfabrikerna. Läser man inte utanför PK-korridoren så blir man marinerad. Det är som i krig : det första som dör är sanningen. Sverige befinner sig i ett krig där överheten vill bekämpa oss men låtsas vara för godhet. Tyvärr råder motsatsen men allt för få kan se det eftersom man är så full med lögner

Anna Svensson
4 years ago

Ingen är ansvarig för Sveriges misär och politikerna vet inte vad det beror på – hur dumma tror de att vi är? Istället för att gråta över Trumps valseger borde de äntligen kavla upp armarna och handla.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
4 years ago

“Världsrekord i dålig förlorare”:
http://blueshift.nu/arvet-efter-obama/

I den sista videofilmen uppmanar NWO-marionetten Madonna till revolution i godhetens (Orwellska för ondskans) och kärlekens Orwellska för hatets) namn. Hon säger att hon har funderat på att spränga Vita Huset. På huvudet har hon en svart mössa med två hornliknande utbuktningar högst upp, passande för en satanist.

PK svada
PK svada
4 years ago

Her er den usensurerte talen som Madonna holdt der hun sier at hun vil sprenge det hvite hus.

https://www.youtube.com/watch?v=PtXzRvfA4Jo

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  PK svada

Hun trenger vel litt PR for å selge sine låter…jojo, all reklame er god reklame…

Marit
4 years ago
Reply to  sussebassa

Lock her up !

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
4 years ago

Så här behandlas kvinnor i Sverige som Sveriges kaosstatsminister Stefan Löfven kallar “en humanitär stormakt med världens första feministiska regering”:

“Misstänkt våldtäkt ska ha filmats live på nätet”:
http://www.expressen.se/nyheter/misstankt-valdtakt-ska-ha-filmats-live-pa-natet/

“Tre gripna för våldtäkt i Uppsala”:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Jeem7/tre-gripna-for-valdtakt-i-uppsala

Nu när det inte går att dölja längre att svenskor våldtas av invandrare kommer pjäsen “Vita män våldtar” mycket lägligt. Pjäsen kanske är ett beställningsverk av Löfven?

“#vitamänvåldtar: Skådespelarstudenter framför specialskriven pjäs av Lo Kauppi”:
http://news.cision.com/se/goteborgs-universitet/r/vitamanvaldtar–skadespelarstudenter-framfor-specialskriven-pjas-av-lo-kauppi,c2170896

“Stefan Löfven (Swedish PM) Embaress The Swedish Nation”:
https://m.youtube.com/watch?v=6swyinqgJx8

achantus
achantus
4 years ago

Det gjør det enda merkeligere at det er så mange kvinner som driver fram den multikulturelle agendaen. Det er kvinnene som får lide mest, så hvorfor gjør de det? Er det et ubevisst ønske om å bli dominert? Er det et element av en slags patologisk erotisme i det? Jeg undrer.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
4 years ago
Reply to  achantus

Detta är mig också en gåta. Jag röstade på SD 2014, och jag kommer att rösta på SD 2018. Jag förstår inte hur Feministiskt initiativ och hbtq-rörelsen går ihop med islam. Jag misstänker att den feministiska rörelsen och hbtq-rörelsen, liksom miljörörelsen, är kidnappad av kommunister som samarbetar med islamisterna för att nå sitt mål och vice versa. Insidan av de regnbågsfärgade och gröna äpplena är blodröda.

achantus
achantus
4 years ago

Javisst, som meloner! Ja, disse organisasjonene har blitt infiltrert og overtatt. Det virker ikke som om konsekvensene av sharia har gått opp for disse kvinnene. Akkurat som barn tror de at de kan få alt samtidig, både kvinnerettigheter, islam, velferd, demokrati osv. Når det gjelder vestlige politikere, tror jeg de har samarbeidet med islamske organisasjoner i flere tiår, og har planlagt Europas framtid for lenge siden. Det er interessant å se hvor mange av toppene i EU og FN som er “tidligere” marxister, maoister m.m. Det forklarer en hel del.

River
River
4 years ago

“men jeg kan kun have ondt af den befolkning, de har forrådt.” Tænker selv på udtrykket, dummere end loven tillader. Jeg har oplevet og oplever mennesker der holder sig i selvpåført uvidenhed blot for at kunne føle sig accepteret og gode. Mennesker der ikke er villige til i en eller anden grad at stå op for det der er retfærdigt, har ikke min medlidenhed. Får den aldrig. De er kriminelle i deres passivitet. Lonely are the free.

bitten
bitten
4 years ago

Det er nå jobben begynner, der Donald Trump sjokkerte makteliten i sin store tale . Der Donald Trump holdt den mest radikale innsettelse talen , som er gjort noen gang i følge CNN , som CNN mente var populisme , men blodig alvor i fra Donald Trump . Som der Trump mente at Amerika er delt i to , der de som tror på han og de som tror på Clinton sin politikk , og viste til at han ikke var noen vanlig president , der han ikke kom til Washington for tomme ord . Og Donald Trump åpnet med… Read more »

Steinadler
4 years ago
Reply to  bitten

De verste “voldelige av den kriminelle sorten” er forræderne blant “våre egne”, både politikerne som på manipulativt løgnaktig vis gjennom flere tiår har benyttet seg av “voldsmonopolet” for å undergrave de vesteuropeiske nasjonene og utradere både kulturene og folkene her, OG voldelige venstreekstreme aktivister som de samme politikerne har latt herje mer eller mindre fritt under dekke av det samme “voldsmonopolet”. Disse som kommer utenfra, fra Afrika, Midt-Østen og Asia – og som har sluppet inn takket være både kriminelle politikere og andre mer eller mindre voldelige aktivister – de er stort sett strengt tatt bare noen ganske enkle opportunister.… Read more »

bitten
bitten
4 years ago
Reply to  Steinadler

JA nå har det jo vært globalist møte i Davos , der pengefondets leder Christine Largade , mener at middelklassen er i stor krise i de ulike rike landene , samt økende ulikheter og der den økende populismen, øker kraftig i hele Europa . Og som alle vet er globalisering av verden på full gang , med åpne grenser til hele verden , der globalister , FN , EU og samt venstreekstreme grupper , og politikere i hele Europa med Merkel , alle andre svike- politikere, er den aller største fiende til dags dato for Europa . Ja den aller… Read more »

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  bitten

Kanskje jeg en dag får bruk for mitt japanske sverd fra 2.verdenskrig? Det har nok hugget av noen hoder i sin tid.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  bitten

..ja. hvor også Sveriges statsminister smiler, gående tur med topp sikkerhet rundt..på skattebetalernes regning..lyx bare lyx.
Og i hemma i Sverige sulter han eldre/sjuke..dom får eta hundmat..knappast, og må ligge i 2 dagers bajs med munnen kneblat…dom skal tystas ned sammen med pleierne.
Hele Sverige er blitt en psykiatrisk klinikk..lukket avd.

bitten
bitten
4 years ago
Reply to  sussebassa

De nye Sverige der 6 åringer er redde for å gå utenfor døren i Malmø ,og er redd for å bli drept , siden det har vært så mye drap der , sto på frieord . Eldre blir behandlet som avfall , har jeg lest om så alt for mange ganger , får servert søppel – mat på sykehjem , gamle blir behandlet som dritt . Løfven sin tide er vel over snart samme hva , når SD får rent flertall til neste valget i Sverige som jeg regner med , at svenske hvite borgere ønsker for sin fremtid .… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  bitten

Du er godt oppjustert om dagens Sverige…
Ja, SD er vårt eneste håp for bedring…men hva den slue LØfven har i bakhand vet man ikke..han kommer ikke å gi makta ifra seg frivillig ..det har han selv sagt..
Så borgerkrig kan det godt bli..SDère gir seg ikke heller..Vi skal i regjering i 2018, eller kanskje før hvis Batra våger å stå for det hun har sagt..felle regjeringen før med SD`s hjelp..men hun er kjent for sin vinglethet..og kjemper egentlig for sin stilling i partiet.
Hun vet hun nå må levere…ellers skiftes hun ut..og M taper stadig velgere på målingene.

bitten
bitten
4 years ago
Reply to  sussebassa

JA og den svenske storavisen Ekspressen var i hardt vær for litt siden , etter at den svenske storavisen , publiserte en artikkel . Som hyller det muslimske brorskapet , som fremhevet islamister , som er den eneste vei til Demokratiet , fred i Midtøsten . Og da kom det i fra en terrorekspert Magnus Rondstard, med kraftige motytelser og skyts , mot journalister i Ekspressens Hvilken intelligent utsagn som det kommer i fra den svenske avisen der , ja når slike aviser som patetisk ekspressen i dette tilfelle her . Som hyller det muslimske brorskapet , som fremhever islamister… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  bitten

Du vet ..all media eies og drives av PK…de lager sine eventyr, og dessverre slukes disse rått av flertallet.
Vi ikkePK anser denne og alle aviser som underlag i tissekassen til pusen..alt den er brukandes til.

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  Steinadler

En stat kan overleve ytre fiender, men ikke forrædere i sin midte. Skrev ikke Cicero noe om det? Hvor var det, mon tro? Hm… nei, jeg husker ikke. Kanskje det ikke var Cicero likevel.

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  snaphanen

Takk!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Steinadler

Tydligen har Andrew Anglin och hans Daily Stormer demaskerat vänsterextremisten. Visade sig vara en bajsätande sexslav. Fy fan vilket äckel!

Steinadler
4 years ago
Reply to  Steinadler
Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Den brede svenske befolkning har siden før Reinfeldt vidst, hvad der skete, men passivt stemt på de samme partier, så…

GHjo
GHjo
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Saueflokken følger ledersauen utfor stupet uten å ha noen selvstendige tanker og vilje.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
4 years ago
Reply to  GHjo

Folket på jorden, inte bara i Sverige, måste vakna upp och sluta vara lydiga får som följer flocken in i NWO-elitens farliga fålla.

“The New World Order & Agenda 21 News [Video]”:
http://asheepnomore.net/2014/04/28/new-world-order-agenda-21-news-video/

“VIDEO: Top New World Order (NWO) Quotes”
http://asheepnomore.net/2013/11/07/video-top-new-world-order-quotes/

achantus
achantus
4 years ago
Reply to  GHjo

De politikere vi har, er bare et symptom på den moralske, intellektuelle og kulturelle uorden som våre samfunn nå befinner seg i – “advanced state of decline and disorder”.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

springe –> sprænge, tak ☺️- ligesom med ligge og lægge, sidde og sætte, synke og sænke etc.

Rune Hansen
Rune Hansen
4 years ago

Jeg havde ellers glædet mig til at se Madonna springe det Hvis Hus i luften.

invandrare1957
invandrare1957
4 years ago

Det som är problemet är att man ökar befolkningen för fort och för mycket. Det är problemet invandringen får inte diskuteras man har låst in sig i ett hörn dessutom mot folkets vilja säg så här om ryssarna invaderar Finland och det skulle ha kommit en 2,5 milj finländare till Sverige på ett par års tid samma problem men ett broderfolk svenskarna skulle öppna sina hem i början men samma problem som nu skulle komma upp efter ett par år. Sen skulle det bli finska zoner i många områden som man bara pratar finska men eftersom det är samma kultur… Read more »

33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x