23
jan
Seneste opdatering: 24/1-17 kl. 1139
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

af Henrik M. Jensen

Ungdomshus-demo,Karpantschoff & sortskjorter © Snaphanen, 2007

Netmediet “Modkraft” drejer i februar nøglen om efter 17 års virke. Det kan synes paradoksalt i en tid, hvor netop alternative netmedier, som det De sidder og læser lige nu, har vind i sejlene.Og hvad var det nu, Modkraft var kendt for ud over at være talerør for nogle af dansk politiks mest ekstremistiske og voldsparate elementer?

Nå jo, det var Modkraft, der i 2009 kunne afsløre, at en politibetjent under en demonstration havde kaldt en demonstrant “af anden etnisk herkomst” for “perle”. En nyhed som blev en stor sag i en uges tid.

I DR’s “P1 Morgen” lørdag 21.1. kl.9:14 (kan høres på nettet) bragtes et indslag om Modkrafts lukning, hvor journalisterne Ole Brinck og Eva Dalgaard Andreasen holdt mikrofonen for “eksperten” i ekstremistiske miljøer, René Karpantschoff . Og han er ikke bare ekspert, han var og er en slags talsmand og propagandist for selvsamme miljøer, herunder “AFA” (også kendt som “Autonome FAscister”). Og derfor er det altid spændende at høre, hvad “eksperten” nu prøver at bilde offentligheden ind.

Han begræd naturligvis Modkrafts forestående lukning, og angav som grund bl.a. venstrefløjens manglende “store fortælling” og at der derfra ikke udgår så mange “initiver”.

Man kunne måske forvente af en sociolog, at han var i stand til udtale “initiativ” korrekt i stedet for at bruge det infantile “initiv”, som var udbredt blandt BZ’erne, dengang han selv var en af dem. Og da han blev spurgt om, hvorfor “den store fortælling om en ny rød verden” var krakeleret, svarede han:

“Efter murens fald skete der et kolossalt mentalt skift i verden, som jeg ikke engang selv lagde mærke til.”

Utroligt. Selv den største begivenhed i efterkrigstidens Europa gik hen over hovedet på “eksperten”, “forskeren” og den “sagkyndige” (det kalder han sig også).

Modkraft er fortid, men hverken Karpantschoff eller andre på hans yderfløj behøver at græde særligt længe, For DR og alle dets aktivister fra “Journalistisk Venstreparti” står parat til at udfylde tomrummet, som Modkraft har efterladt.

Tænk bare på hvordan netmediet “Den korte Avis” for nylig blev behandlet af DR, da de mistede en stor del af deres indtægter. En Anders Stegger opfordrede ligefrem lytterne til at forstærke den økonomiske boycot af avisen.

Og ekstremisten Karpantschoff vil også i fremtiden få rigelig med taletid hos vennerne i det offentligt finansierede DR.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Apropos “Fake News” 😉 Det allermest utrolige med perle-historien var, at politimanden rent faktisk sagde “perle” ( ” Ka’ du fatte det, perle? ” ) til trods for, at næsten alle – herunder flere eksperter i bla. akustik og sprog! – forventede ( herunder undertegnede 😉 ) og hørte det – eller måske ligefrem ønskede at høre det? – som “perker”. Hvis man via noget speciel software baseret på spektralanalyse (FFT) sætter hastigheden ned til en fjerdedel, men samtidigt bevarer frekvenserne, så det sagte stadig er forståeligt – og skruer lidt op for lydsignalet – så er det meget tydeligt,… Read more »

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago

Dr. Psyck. Hans Joachim Maaz: Angele Merkel er psykisk syg. Hun lider af storhedsvanvid og en psykotisk narzissisme. Hun tror, at hun er verdens mægtigste kvinde, men hun har aldrig ledt, ført, handlet, men kun reageret efter hendes følelser. Hun har mistet forbindelsen til virkeligheden, og kritik møder hun med forsvarsmekanismer, som fører hende mod ensomheden og slutteligt til enten et muligt psykisk sammenbrud eller en afrejse som Erick Honecker, som forlod DDR med kommunisternes hilsen.

http://www.huffingtonpost.de/2016/01/24/psychoanalytiker-hans-joachim-maaz-angela-merkel-_n_9064278.html

Anna Svensson
4 years ago

Det har jag också trott sedan länge utan att vara psykiater.

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
4 years ago
Reply to  Anna Svensson

Jeg har også forsigtigt påstået, at hun må være psykisk syg uden at vide nærmere, hvad det betød. Men her er en doktor Psykologi og tidligere chefpsykriater på et psykosehospital, som forklarer, hvordan Angela Merkel er psykisk syg.

ragnhild
ragnhild
4 years ago

En kvinne er psykisk syk. En mannlig kanzler hadde fått betegnelser som despot, totalitær av legning and you name it. Kan ikke en kvinne ha totalitære karaktertrekk. Kan ikke en kvinne være korrupt, være drevet av maktbehov og kontroll, ha en totalitær ideologi. Skal vi begynne å psykologisere Soros. Kan vi psykologisere disse unevnelige, (vel jeg nevner både Merkel og Soros) som ønsker seg verdensherredømme. Er det bare kapitalhunger som driver slike som den sistnevnte. Merke oss i tillegg hvilke apparat de er i besittelse av, og merke oss tiden de har hatt til rådighet gjennom over hundre år. Etterhvert… Read more »

ragnhild
ragnhild
4 years ago

Dette ble skrevet januar 2016 av denne dr. Psykh. Man søkte å forstå hvordan Merkel kunne igangsette denne enorme flyktningetsunamien. Soros hadde gått foran med en booklet i Midtøsten som beskrev hvordan man som asylsøker kunne nå Europa, og til hvilke land man skulle søke å komme til for å få den økonomiske beste hjelpen. Jeg leste dette nylig, men nytt er det såvisst ikke. M.a.o. Merkel lyder US-oligarkene og vet hva hun har igangsatt. Og som dere vet, “EU var bestandig et CIA-prosjekt”; the Telegraph. Link is available!

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Godt og præcist skrevet Henrik M. Jensen. Nu har jeg dagligt været vidne til, hvordan nyhederne bl.a. dækker Trump. De klipper i indslagene og hiver totalt uvidende, og flere gange ret unge “eksperter” ind, for at fortælle os alle sammen hvad manden tænker og mener. Det er rablende galt det her. De véd tilsyneladende godt, at langt de fleste mennesker ikke gider sætte sig nævneværdigt ind i ret meget. Så derfor kører de bevidst ud af denne tangent. Jeg går derimod dagligt ind på youtube, ser de fulde indslag, pressemøder og debatter og holder mig i det hele taget ajour… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Samme i Sverige, men heldigvis begynner man å våkne her..takket være ikkepksiter/blogger…
Ikke et positivt ord om president Trump, sjelvklart…til det rent latterlige.
Man blir mer og mer klar over denne fixingen/propagandaen som pk media og pk politikere driver..uansett i hvilket land.
Åh som vi har latt oss lure…men ikke nå lengre.

bitten
bitten
4 years ago
Reply to  sussebassa

JA og den venstrevridde PK Dagbladet avisen i Norge ble tatt i stor løgn , og anklaget om at Odins Soldater var i masseslagsmål i Sverige . Der de skrev videre at Odins soldater var i masseslagsmål , og er en antifascistisk gruppe , som sloss i Jernkøping . Så viste det seg i ettertid at Odins Soldater , ikke hadde ikke støtet sammen med en annen gruppe med masseslagsmål , men skjedde da Odins Soldater patrulerte i Jenkøping . Istedenfor var det en gruppe med voldelige venstre – radikale antirasister, som hadde angrepet en forsvarsløs 41 år gammel kvinne… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  bitten

Veldig godt innlegg…som jeg skrev..disse pkfixerne/jugerne finnes i alle land…de finnes klart i Norge også..så godt de blir tatt på dette…
Mange mener at Odins soldater gjør jobben politiet skulle ha gjort, men når de ikke gjør jobben sin da er man vel glad for at noen hjelper en..ville iallaf jeg vært…
mange mener de tilhører/sympatiserer/fortid med naziene…derfor blir de hengt ut på media.
Som et paradoks vil jeg nevne at Sveriges statsministers mor og morfar var medlemmer i et naziparti, men klart det legges det lokk på..dysses ned, men sant.

bitten
bitten
4 years ago
Reply to  sussebassa

JA og nå er det snakk om i fra EU hold , at man skal kunne bøtelegge , kan gi fengselstraff , for falske nyheter , på nettavissider .
JA og alle vet hvem som gir aller mest falske nyheter , jo det er den ekstreme
venstresiden PK nettaviser . Som burde få kraftige bøter og fengselstraffer ,
for sine falske uriktige nyheter , som florerer i disse venstrevridde presse ,
nyhet – avisene i hele vesten , Europa .

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  bitten

..da tror jeg ikke de har tenkt dette godt nok igjennom, fordi som du skriver…dette vil berøre juge pk siter/blogger…så det er jo flott…men hvordan handheve dette også ved at pk beskytter pk..

Tafsa inte på yttrandefriheten
Tafsa inte på yttrandefriheten
4 years ago

Winston Churchill said the immortal words.
“The Fascists of the future will be the anti-fascists.”

Marit
4 years ago

Winston Churchill sa også at “Islam in a Man is like Rabies in a dog.”

Hestehandleren
Hestehandleren
4 years ago

Rene K’s lillebror er efterlyst i USA efter at have slået en REBEL reporter i hovedet…
Åbenbart ligner disse tosser hinanden, uanset hvor i den vestlige verden de stikker deres grimme hoveder frem.
comment image

Hestehandleren
Hestehandleren
4 years ago
Reply to  snaphanen

Undskyld… 🙂 Jeg troede det var fra Washington.. At de skulle være familierelaterede var min opfindelse, pga den slående lighed og de voldelige tendenser … Det var egentlig ment som en “joke”… Hvis det “faldt til jorden”.. Så hviler det udelukkende på mig.. 🙂

AFAen slog Shiela Gunn Reid fra Rebelmedia i ansigtet. Video og efterlysning:
http://www.therebel.media/shock_video_rebel_reporter_attacked_by_alberta_ndp_thug

Gunnar Biering
4 years ago
Reply to  Hestehandleren

De har hurtigt fundet ham, og nu kryber han: Dion Bews

apologize straight up but: punched cam not her. Pls correct this story. Will pay for cam. @Truth_Bombers @TheRebelTV @SheilaGunnReid

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x