5
feb
Seneste opdatering: 5/2-17 kl. 1417
46 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er dommere og jurister, der aldrig ser under 80 procent udenlandske kriminelle i deres dagligdag, men de viser ikke samfundssind nok til  at skrive om opløsningen, de får indsigt i. Politimanden Peter Springare, Örebro, der  står foran pensionering, er anderledes bekymret over sit land og politikernes ødelæggelse af det. Han går ud som ‘whistleblower’ og følger sin samvittighed, som man forventer af en sand borger. Overklassen tier, da den er habituelt svigefuld, men manden på gulvet taler ‘klarspråk’. Måtte vi få flere af dem.

Nu tiltales han for at have navngivet kriminelle indvandrere specifikt således: “Muhammed, Ali, Muhammed og Ali.”

Jag är så jävla trött

Det jag kommer att skriva här nedan, är inte politiskt korrekt. Men det skiter jag i. Det jag kommer att torgföra till er alla skattebetalare är förbjudet att torgföra för oss statligt anställda. Det renderar i utebliven karriär och utebliven individuell lön. Även fast det är sant. Jag skiter i allt detta, ska snart ändå gå i pension efter 47 år i denna verksamhet.

Jag kommer nu och varje vecka framgent att redogöra i detalj för vad som sysselsätter Mig som utredare/förundersökningsledare på grova brottsroteln polisen i Örebro. Det kommer inte att harmoniera med BRÅ: s uppfattning eller andra vänstervridna kriminologers uppfattning i den allmänna debatten.

Våra pensionärer går på knäna, skolan är ett enda kaos, sjukvården är ett inferno, polisen har totalhavererat etc etc. Alla vet varför men ingen törs eller vill torgföra anledningen, p g a att Sverige alltid levt på myten om det präktiga ultimata samhället som har osinnliga resurser för att vara i framkant när det gäller att vara det enda politiskt korrekta alternativet i en dysfunktionell värld som slår knut på sig själv, genom destruktivt beteende i olika religioners namn.

Nu kör vi; Detta har jag hanterat Måndag- fredag denna vecka: Våldtäkt, våldtäkt, grov våldtäkt, överfallsvåldtäkt, utpressning, utpressning, övergrepp i rättssak, olaga hot, våld mot polis, hot mot polis, narkotikabrott, grovt narkotika brott, mordförsök, våldtäkt igen, utpressning igen och misshandel.

Misstänkta gärningsmän; Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen Christoffer…va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.

Länder som representerar veckans alla brott: Irak , Irak, Turkiet , Syrien, Afganistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, okänt land, okänt land, Sverige. Hälften av de misstänkta kan vi inte veta säkert eftersom de inte har några giltiga papper. Vilket i sig oftast innebär att de ljuger om nationalitet och identitet.

Nu pratar vi bara Örebro kommun. Och dessa brott upptar vår utredningsförmåga till 100%.
Så här ser det ut och har sett ut de senaste 10-15 åren.

Återkommer nästa fredag med en redogörelse för den gångna veckan. Peter Springare, Facebook.

Express er hurtig, men ikke så hurtig som jeg: Migrants ARE to blame for most serious crimes in Sweden, police officer blasts in rant

I Norge skriver Thomas Utne Pettersen, politiinspektør i Sør-Vest politidistrikt: Uberettiget fremmedfrykt?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
46 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
nomorereturn
nomorereturn
5 years ago

Såg den här insändaren i Nordfront och i Avpixlat, den är väl värd att läsa!! Apropå ”lojala” poliser. Talade härom dagen med en nära väns son, som är polis, ca: 25 år. Han arbetar i Sthlm, mitt i skiten så att säga. På min fråga hur han för ca: 24000 kr/mån stod ut och riskerade att: Bli skjuten eller sprängd. Få Hiv Bli slagen och kanske få ett livslångt handikapp. Bli biten och få andra åkommor Bli knivskuren i t.ex. ansiktet och ögon. Bli påkörd Bli anmäld för vad man ogenomtänkt (dvs. sanningen) har sagt Vara i underläge pga. ingen… Read more »

jens
5 years ago

Svenska polisen är så tafatta av sig.

trackback

[…] havde historien om Peter Springares Facebookindlæg i går morges. I mellemtiden har historien spredt sig […]

Lawrence
Lawrence
5 years ago

Alle åker hem!

OlofdeGothia
OlofdeGothia
5 years ago

De tre svenska musketörerna Lennart,Peter och Fredrik var och en expert inom sitt verksamhetsområde med stor erfarenhet tas inte på allvar av politiker eller journalister. Men i en snar framtid kommer det att visa sig vem som hade rätt.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/02/05/en-elefant-balanserade/

mjolly
mjolly
5 years ago
invernes
invernes
5 years ago

Bildet som representerer Sverige i dag, et land som ligner et hvilket som helst arabisk land.

http://www.friatider.se/sites/default/files/styles/large/public/bilbrand-arkiv.jpg

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invernes

Helt naturlig det med så mange arabere her…hjemmekoslig liksom..for De.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Når de offentligt ansatte ikke længer holder deres kæft, vælter korthuset sammen. Medierne og venstrefløjen er kommet på dybt vand nu. De daglige historier om Trump ender med et gigantisk selvmål, da Europa er meget længere ude. Tænk lige over dette. Hver gang nogen pipper op om problemerne med indvandringen, skynder de sig straks lige at nævne, at de skam ikke er racister. Hvorfor gør de det..? Fordi det ikke er comme il faux at tale om den slags. De er altså styret af frygt – og ikke sund fornuft. Det er i sagens natur ikke holdbart i længden og… Read more »

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
5 years ago

Gledelig å høre (av intervjuet med media) at Sverige forbedres av innvandringen landet har hatt. Skole, sjukvård, pensjon, mordstatistik etc ville ikke vært hva det er, var det inte for innvandringen. Mange busser og taxier ville varit utan sjåfør. (Japan må ha et høyt antal busser og taxier utan sjåfører, med så å si null innvandring og negativ befolkningsvekst..)
Vi skal være glade, altså..

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  Olav Ødegaard

Jeg kan lide din ironi. 🙂

OlofdeGothia
OlofdeGothia
5 years ago

Svensk media prioriterar inte det mer viktiga i sin nyhetsbevakning.
Det är mer “skitsaker” som tas upp för att inte nämna alla de problem som finns.
Rent elementära saker som var och en bör kunna tas upp i nationell television vilket är slöseri med dyrbar sändningstid..

Den stora elefanten trampar omkring i rummet men etablissemanget företrädda av Sjuk-klöver. håller både för ögon, öron och mun.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/02/05/lara-gamla-hundar-sitta/

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
5 years ago

Stort tack, Peter Springare, för att du tar bladet från munnen och berättar sanningen om det nya mardrömslika Sverige! Hoppas att du får många efterföljare!

“Marcus Birro tar bladet från munnen om det nya Sverige”:
https://m.youtube.com/watch?v=Wlo3p6Z32eo

Louis B Knockel
Louis B Knockel
5 years ago

Bravo til de politifolk, der omsider fortæller om virkeligheden. Hvornår sker det i Danmark?

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

Det behøver politiet i Danmark ikke, for debatten er fri og åben. =>

http://www.b.dk/kommentarer/nultolerance-kan-komme-banderne-til-livs

Marit
Marit
5 years ago

Og når skjer det i Norge ?

Verden_er_gal.
Verden_er_gal.
5 years ago
Reply to  Marit

Ikke glem Utne Pettersen.

Marit
Marit
5 years ago
Reply to  Verden_er_gal.

Det var flott. Men : “En svale gjør ingen sommer.” De må bli flere som tar bladet fra munnen…

Verden_er_gal.
Verden_er_gal.
5 years ago
Reply to  Marit

Ja. Det er vel en del politifolk som snart skal pensjoneres, skulle man tro. Men det er kanskje ikke bare jobben man er redd for: “vi kan ikke la rasister som deg ha kontakt med barna våre, hilsen din sønn/datter”.

selma
selma
5 years ago

Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si, man når et metningspunkt en gang i blant og må ha “time out”. Men samtidig kan man ikke vende ryggen til alle de destruktive konsekvensene for våre samfunn som uhemmet innvandring har vist seg å være. Det Peter Springare sier her, sikkert i stor fortvilelse og oppgitthet, kanskje også berettiget sinne, er jeg jo ikke overrasket over. Men det gjør godt å høre det fra en politimann som sitter som sannhetsvitne til det hele. Man blir takknemlig for at han tør si fra, hans redning er selvsagt at han snart går ut… Read more »

ramonafransson
ramonafransson
5 years ago

Jag
hoppas att det blir fler och fler poliser som vågar berätta, för det
går ALDRIG att lösa ett problem om man inte kallar det vid sitt rätta
namn. Alla med utländsk bakgrund, mig själv inkluderad, vet att det
finns mängder av människor från jordens alla hörn i Sverige, och de
sköter sig ypperligt. Men alla vet också att ett ruttet äpple i korgen
som inte avlägsnas kan förstöra hela skörden! Tack Peter för att du
orkade berätta och hoppas att dina kolleger gör detsamma.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
5 years ago
Reply to  ramonafransson

Polisen Martin Melin har på sin FB-sida en intressant berättelse vad det gäller den vanlige polisens syn på sitt arbete chefer mm Själv tror jag att ett stort antal svenska poliser nu har fått nog av en alltmer försämrad arbetssituation, det jäser i leden.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
5 years ago
Reply to  snaphanen

Donald Trump fick fart på medelklassen i USA så varför skulle det inte kunna hända i Sverige. Det inträffade i ett land där individen har mer frihet än i Sverige. Här är både individen och samhället i stort hämmat av ett extremt högt skattetryck som begränsar var och ens förmåga. Vad som behövs är en person som talar klarspråk och får folk att inse att det är de som individer som har rätt utvecklingspotential och inte nuvarande politiker som mest försvarar sina egna maktpositioner.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  OlofdeGothia

I Sverige har man bare en som taler klarspråk och det er Åkesson SD..selv om det nå spekuleres i at han inte vil ta fatt i innvandringsproblematikken fordi det er det M Batra vil forlange for et samarbeide….som inte als er sanning, bare ondsinnet jug..som klart nogon spinner på slik at SD skal tape velgere..men som inte stemmer…Så korkad er han ikke..disk på friatider i går beviser det…inte mange som trodde på det ryktet friatider satte ut…dom har jo sin agenda for det.

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  sussebassa

Ét skridt i den rigtige retning, er bedre end stilstand.

Muligheden er også, at få alt det gennemført, som SD kan, for så at fremprovokerer nyvalg, for at få vælgernes opbakning til mere?

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago
Reply to  Anders Bo

Nyvalg? kan de ikke kun vælge hvert fjerde år – næste gang i 18

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  snaphanen

Er en af teorierne ved Palme.mordet ikke, at politiet var med i det pga Palmes syn på – og kommende lovgivning om – politiet?

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Anders Bo

“Typ omorganisering” har også jag hørt…mange tror det.

henrik
henrik
5 years ago
Reply to  snaphanen

Den type mennesker der søger job i politiet kommer ikke uden et bagland fra en kultur hvor man føler sig hævet op på visse etiske og moralske standarder man er parat til at forsvare. Politiet har altid og til enhver en tid været illoyal og meget lovgivning bærer præg af det med henvisning til “retsfølelsen” hvor folk altså skal dømmes og behandles jævnfør en moral hvor “nogen” med indflydelse gør sig til dommer over andre uden nogen faglig eller saglig begrundelse andet end “det syntes jeg”. Det er ekstremt synligt når der kører debatter (som politiet ofte selv har skabt)… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago
Reply to  ramonafransson

Min mor sa alltid åt mig som barn. Begår man brott i Sverige som finländare så förstör man för alla finländare. Det är något jag har burit med mig hela livet. Sen har jag bott i Södertälje hela livet och turkarna eller assyrierna o syrianerna har hela tiden gapat att vi begår inte mera brott än svenskarna som försvar. Så man kan lugnt säga att det är vissa kulturella skillnader mellan mena invandrarna o finländare. Stoltheten och hedern gör att man begår inga brott eller rättare sagt man är som dom mest förhärdade svenska brottslingar man bekänner aldrig inte ens… Read more »

Marit
Marit
5 years ago

Peter Springare for president ! Jfr. : Keiserens nye klær.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Tack Peter Springare sådana som du behövs man har inte pressen längre. Tänker på när jag jobbade på det kommunala bolaget och vi satt på konferens med beteendevetare och tog fram värdegrunderna för bolaget som alla skulle följa. Sen var jag huvudskyddsombud och fick sitta i samtal med gamla gubbar och företaget som hade svårt att anpassa sig mot kränkta kvinnor i karriär som inte tålde skämt. Egentligen helt sjukt och det var utländska gubbar från andra kulturer. Där ska man anpassa sig till svenska fruntimmer men våldtäkter det är något annat där verkar svenska kvinnor tycka att det är… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invandrare1957

..og nå er han sjelv anmeldt til polisen…tv4….klart ventad…nå får vi samle i hop penger til rettsaken.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago
Reply to  sussebassa

Är det sant då är det insamling till han.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invandrare1957

Ja, redan foreslått på friatider facebook hvor dette diskuteras…

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

Folkhemmet Sverige => failed state Sverigstan => borgerkrig.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago

Engang sagde man, at man skal høre sandheden af børn og fulde folk. Nu skal man høre sandheden af anonyme eller af folk, der er ved at gå på pension.

River
River
5 years ago

Sad også og overvejede det. Kunne ikke selv have et job hvor jeg skulle være vred hver dag. Men på den andre side, overvej hvor meget der lyttes til folk der var i jobbet, lad os sig 5 år? Svaret er ingenting, heller ikke undertegnet har taget notits af dem der har fravalgt politiet (og andre job). Men samlet set bliver der selvfølgelig en manifestation når man ikke længere kan rekrutterer folk eller når den sædvanlige politistyrke ikke længere er i nærheden af at opfylde deres opgave. Sverige er verdens sørgeligste land. De havde alt og pissede på det.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
5 years ago
Reply to  River

Politikerna i Sverige (undantag SD) pissar på Sverige och förföljer de svenskar som protesterar.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Man har bara det globala världssamhället i synfältet.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
5 years ago

Jag hoppas att inte den ondskefulla makten i Sverige drar in pensionerna för pensionerade sanningssägare. De är nämligen de enda som har möjlighet att framföra sanningen. Vi andra riskerar att förlora våra jobb och hamna på gatan i ett högkriminellt och livsfarligt Sverige.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
5 years ago
ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Man brukade tala om den proverbiala elefanten i rummet. Well, nu har den enda elefanten utökats till en hel hjord. Klart som fan att folkförrädarna börjar bli nervösa. Nästan så man önskar att det varit riktiga fysiska elefanter så att det hade kunnat stampa ner packet i asfalten.

46
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x