6
feb
Seneste opdatering: 6/2-17 kl. 2350
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Nu kärleksbombas polisstationen i Örebro”

(Kærlighedsbombningen er en svensk journalistopfindelse til de ikke eksisterende ofre for svensk ‘racisme’. Jeg kunne ikke stå for det, så nu indgår det i mit ordforråd.)

Jeg havde historien om Peter Springares Facebookindlæg i går morges. I mellemtiden har historien spredt sig internationalt. Folk kan godt lige politifolk, der beskriver en genkendelig virkelighed, hvad politiserende politiledelser aldrig gør.

Ledelsen i Örebro ville ikke have fotos af gaverne udenfor politistationen, men de er lækket alligevel. Svensk MSM havde bare fuphistorien Örebropolis namnger misstänkta på Facebook. Expressen havde sandelig først haft rubrikken: “Rasisstödet til polisen efter Facebookinläggen.”  Springare skrev jo eksplicit:

Misstänkta gärningsmän; Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen, igen , igen Christoffer…va är det sant.

Chang Frick har den rigtige historie: Här är de förbjudna bilderna på Peter Springares blombuketter. Springare fortæller på Sverige Radio: Peter Springare på Örebropolisen berättar om sitt Facebookinlägg.

Snaphanen – nu med Mobile Pay

Det er ingen hemmelighed, at denne blog i femten år har været en underskudsforretning, – mediestøtte som Modkraft, kommer nok ikke på tale – men formålet var da heller ikke at tjene penge. Nu blev jeg imidlertid pensionist for halvanden måned siden, så jeg blev nødt til at interessere mig lidt for det pekuniære.

Først kom der annoncer og Pay Pal på. Annoncerne giver kun 700 kr om måneden, men Pay Pal donorerne skal have en stor, hjertelig tak for at have holdt bloggen flydende. Det er dem, der gør at jeg kan rejse når jeg vil, og købe lidt hardware, når behov opstår. Selvsagt ikke badeferier, men rejser i bloggens tjeneste.

Der skal ikke alverden til, et supplement på 30. 000 om året rækker til det meste. Det har rakt til en ny Chromebook og ture til Bornholm, Berlin, Dresden, Wittenberg, Bryssel og Sverige. Små billige rejser, men jeg har set Østen og USA for længe siden. Det vil også sende mig og en ven til Holland til valget den 15 marts på første parket hos PVV. Det kan blive noget særligt.

Nu har jeg tre gange hørt, at mange foretrækker Mobile Pay, ergo gjorde jeg noget ved sagen. Man er tiltrukket af, at en overførsel kan gøres på 10 sekunder, og det forstår jeg godt. Det er til de impulsbegejstrede, hvis jeg skulle gå hen og lave noget godt. Alle kan have Mobile Pay, man behøver ikke være kunde i Danske Bank.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Andre´Kristian
Andre´Kristian
5 years ago

Ja, där ser man hur innerligt uppskattat denne rakryggade samhällsmedborgares distinkta prov på verkligt civilkurage blivit. Aldrig har vi hört talas om några chokladaskar och blomsterkvastar levererade en masse till den notoriske rikspolischefen, vilken i sin desperata jakt på duktighetspoäng inte viker en millimeter från den globalistiska agendans nationsfientliga diktat. De som tronar på höga positioner har ett enda primärt mål i sikte, nämligen det att hålla sig kvar vid den angenäma och högavlönade makten. Så bekvämt det måste vara att som ideologiskt och politiserat förblindad hålla fast vid sina illusioner – betydligt mer komfortabelt än att slå näven i… Read more »

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Ingrids föreläsning om Absurdistan som hon höll i Göteborg i helgen finns nu tillgänglig för alla.

https://www.youtube.com/watch?v=uYgFl9uZxVk

Odd S. Olavssøn
Odd S. Olavssøn
5 years ago

“(Kærlighedsbombningen er en svensk journalistopfindelse til de ikke eksisterende ofre for svensk ‘racisme’. Jeg kunne ikke stå for det.)”

– Humor af klasse!

invernes
invernes
5 years ago

I Sverige er løgnen sannhet og sannheten forbudt ! vi burde sende blomster fra hele Norden til denne helten som sto i mot selve satan. 🙂

PK svada
PK svada
5 years ago
Reply to  invernes

Jeg spådde at facebook-gruppen: Stå Upp För Peter Springare kom til å bli stengt ganske fort, men den er fortsatt åpen. Gruppen har blitt til 50 000 medlemmer på et par dager.

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  PK svada

Skulle gjerne vert med men jeg hater Fjes bok 🙂

PK svada
PK svada
5 years ago
Reply to  invernes

Gjorde det jeg også, men det åpner en ny verden med informasjonshenting.

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  PK svada

Tja man vet aldri kommer til å se det an fremover, skal høre om Spikers kan sende et bønne brev til han 🙂

PK svada
PK svada
5 years ago
Reply to  invernes

Like greit å registrere seg, da får du alle nyheter på ett sted ++

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  PK svada

Skal tenke over det 🙂

PK svada
PK svada
5 years ago
Reply to  invernes

Bare å bruke Per Hansen det hvis du ikke vil at folk skal finne deg 🙂

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  PK svada

God ide 🙂

bitten
bitten
5 years ago

JA all ære til denne politimannen Peters Springer , som har fortalt på sin lite PK sannhetens måte , om hvem som står alt jævelskapet i Ørebro . Som står for all den grove volden kriminaliteten , voldtekter , utpressinger , trusler , bold mot politiet , narkotrafikken som florerer i Ørebro . At de samme navnene , som Ali , Mohamed , Mohamed , Mohammed , Ali går igjen gang , på gang , og han er så jævlig trøtt , over mareritt tilstandene der . JA disse fargerike svinepelsene av muslimsk , afrikansk herkomst , lager bare ,… Read more »

eurozone
eurozone
5 years ago

Skötsamma invandrare är också med i att dela glädjen över att dessa kriminella hängs ut, skötsamma invandrare och svenskar är trötta på vänsterns generella syn på invandrare som stackare och offer!

Därför skall fakta läggas på bordet så att riktiga beslut kan tas- medias och politikers spel med rök och speglar fungerar inte längre mot skarpsynta och skötsamma medborgare.

Andre´Kristian
Andre´Kristian
5 years ago
Reply to  eurozone

Bra talat! Har ofta tänkt på detta för många nog så kännbara och orättvisa dilemma, där hederliga invandrare oförskyllt kommit i kläm. Invasionen vi nu upplever har ingenting med en naturlig migration eller befogad flyktingmottagning att göra, utan styrs av den absoluta finansiella makthierarkin och dess nationsfientliga intentioner. Att öppna gränserna för identitetslösa brottslingar vars enda syfte är att begå kriminella handlingar och missbruka det övergenerösa bidragssystem som nu dränerar våra resurser, är ingenting annat än ett regimens historiska svek mot nationen och dess skattebetalande och hederliga medborgare. Rättsstaten Sverige, vilken upprätthållit allmänhetens säkerhet, gripit kriminella och begagnat sig av… Read more »

finnaskov@mail.tele.dk
finnaskov@mail.tele.dk
5 years ago

Næ Steen, har før prøvet pay pal, en eklatant fiasko, så belært af erfaring, foretrækker jeg den gammeldags facon.

PK svada
PK svada
5 years ago

TV: EXKLUSIVT: Springare bryter tystnaden efter inläggen på Facebook: “Jag står för mitt”
http://www.na.se/blaljus/brott/tv-exklusivt-springare-bryter-tystnaden-efter-inlaggen-pa-facebook-jag-star-for-mitt

PK svada
PK svada
5 years ago

Forbidden flowers 😉

Marit
Marit
5 years ago
Reply to  PK svada

Noe så latterlig som å hindre at støtteerklæringene til den brave politimesteren blir sensurert. OGSÅ !
Sverige er et meget sykt samfunn. Med totalt hjernevaskede innbyggere. Uendelig trist. Har vi bare sett begynnelsen på galskapen ? HVA kan det neste bli ?

finnaskov@mail.tele.dk
finnaskov@mail.tele.dk
5 years ago

Steen, hvad gør vi andre der ikke har mobil pay, men foretrækker en ganske almindelig bankoverførsel?

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x