13
feb
Seneste opdatering: 13/2-17 kl. 1823
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Privatfoto) Endnu et ‘araber-skyder-araber’ mord i det centrale Malmø i går. Det er det tredje i år. Årstakten i Malmø er nu 25 mord i en by på Århus’ størrelse. Plus 149 skyderier og 18 granatsprængninger.

Rashed Al-Quadi (23) træder ud af restaurant Krua Thai på Møllevångstorget (sted hvor de hippe venstreorienterede bor, en slags Blågårds Plads), fem meter fra døren får han tre skud i hovedet og dør kort efter. To personer flygter på knallert. Klokken er 18.30, og pladsen er fuld af mennesker og vidner.

Men det generer ikke morderne. De ved, at politiet ikke finder dem, de ved at retsstaten gør uden at bide, de ved, de er machoer i et madammeland. Den sagtmodige Anders Ygeman skræmmer dem virkelig ikke. Det er nu, de sidste svenskere skal forlade Malmø, “denne forunderlige by, som ingen forlader, før han har fået mærker af den.”

Den grove vold i Malmø begås af cirka 200 personer, hvoraf 2/3 dele ikke er svenske statsborgere. Den kunne altså stoppes nærmest omgående, hvis Sverige skaffede sig af med dem, men gerne vil politikerne ikke stoppe myrderierne. Kontroltab er mere deres boldgade. En svensker skærer situationen bramfrit men præcist ud på et debatforum:

Ygeman är en DN-skadad Borat idiot, det enda dessa arabhannar förstår och är rädda för är utvisning. Ygeman vill “låsa in dem” – Helt fel diagnos. Danska psykologer har intervjuat yrkeskriminella arabhannar och det enda de fruktar är livstids utvisning och att förlora medborgarskapet. – Malmö styrs idag av ca 200 elitkriminella muhammedaner som har pengar som gräs. I realiteten har de tagit staden som gisslan och svenska myndigheter famlar ännu i mörkret istället för att se hur bra danska myndigheter och polis agerar. Man vill ha en eget “Stockholmsk” lösning som aldrig kommer att lyckas, med inkvoteringar och feminism.

Släng ut dem- Hur svårt kan det vara? – Vad är Ygeman och Stefan Östrogen rädda för? Att de skall sätta kungen i fängelse, att FN och EU blir upprörda? – Nä inget av detta kommer att ske. Sverige behöver en hjälte och ledare som SLÄNGER UT DEM. NU – De är inavlade idioter.

”Vi pallar inte mer – vi vill ha vår stad tillbaka”, hedder det i Sydsvenskan (palla=orker). Det er der desværre ingen udsigt til. Ødelæggelsen virker permanent.

Malmøs befolkning vokser med 33.000 frem til 2019 – og jeg tør godt love, det er ikke med svenskere. De er fraflyttet i over tyve år. Kun ividende udlændige er flyttet til, heriblandt nogle danskere, der har fået sig en grim overraskelse i bytte for en billig bil.

Den nye prognose peger på at Malmøs befolkning vil stige med 33.000 personer i perioden 2016-2019, så indbyggertallet ved udgangen af perioden når op på 357.000 personer. Dertil kommer cirka 25.000 asylansøgere i løbet af perioden, som endnu ikke har fået opholdstilladelse og derfor ikke tælles med i befolkningstallet, men som har ret til kommunal service.

Elselskab nægter at arbejde i Malmø

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago

Det mångkulturella, muslimska massinvandringslandet Sverige styrs av en regering som platsar bättre i Madame Tussauds skräckkabinett än i Rosenbad. Under dess och tidigare regeringars vanstyre har Sverige förvandlats till en makaber mardröm där vi svenskar har blivit andra klassens medborgare i vårt eget land. Det beslöjade Sverige står i ljusan låga, våldtäkter, skjutningar, knivdåd, rån och mord grasserar, no go-zonerna breder ut sig, och vi svenskar flyr för våra liv, men vårt livsutrymme krymper för var dag som går. Det finns människor som har släppts in i Sverige som med hjälp av “världens första feministiska regering” och oligarkernas MSM bedriver… Read more »

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago

“Malmö tretton. Köpenhamn noll”:
https://ledarsidorna.se/2017/02/malmo-tretton-mord-kopenhamn-noll/

“Swedish politician wants war with Denmark”:
http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.3709/swedish-politician-wants-war-with-denmark.html

“Ännu en dödsskjutning på öppen gata i Malmö på söndagskvällen”;
http://avpixlat.info/2017/02/12/annu-en-dodsskjutning-pa-oppen-gata-i-malmo-pa-sondagskvallen/

“Andelen muslimer i Sverige 12,5 procent 2017 – kan bli 70 procent 2050”:
http://avpixlat.info/2017/02/12/andelen-muslimer-i-sverige-125-procent-2017-kan-bli-70-procent-2050/

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago

Vi européer är utsatta för det största folkmordet i den mänskliga historien:

“Must See! Crazy European Immigration Crisis”:
https://m.youtube.com/watch?v=S4K4okVa7dU

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago

Malmö borde vara tecknet på att invandringen måste stoppas. Och börja utvisa dom som begår minsta brott med familjer o allt.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
6 years ago

Muslim Skyder Muslim.
For mig er der helt udmærket, da der så er een minder at pløkke, når borgerkrigen stater.
Jeg tror faktisk den allerede er startet. !

Svenskerne skulle selv tage sagen i egen hånd, og vise politiet hvordan man skal gøre med “skabet” Islam.
Der skal så absolut ikke ofres tid og penge på efterforskning, da det så ville udligne fortjenesten ved at “slammen” blev pløkket”

bitten
bitten
6 years ago

Det har vist vært en selvmordsbølge , blant skjeggbarn og unge som søker asyl i Sverige . Der skjeggbarn fra spesielt Afghanistan, som har de siste ukene begått selvmord , eller førsøkt å ta livet livet sitt , på asylmottakene i Sverige . JA mye bedre at den fargerike sorten i fra den 3 verden, tar livet av seg selv i Europeiske land som Sverige . En å terrorisere Europas befolkning med negative fakter , som med drap , blodbad , sin voldelige atferd , ran og kriminelle løpebane osv , som går til så til det grader utover Europas… Read more »

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  bitten

…jeg har ikke lest/fått bekreftet om nogon som egentlig har tatt sine liv, så det er nok mere en trussel ifra disse illegale skjeggbarn, skapa..synes synd på dom…nogot vi inte gjør endå..Ut med dom alla..dessa mordare, rånare och voldtektsmenn.

pdhan
pdhan
6 years ago

25 mord i SKÅNE ifjor – hälften i Malmö (naturligtvis för många).

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  pdhan

Sikkert mange flere…

PK svada
PK svada
6 years ago

Ygeman har funnet løsningen, folk i Malmø skal slutte å klippe håret for 50 kroner, da vil kriminaliteten forsvinne.

http://www.sydsvenskan.se/2017-02-13/ygeman-uppmanar-medborgarna-ta-sitt-ansvar-mot-brottsligheten?utm_source=fb&utm_term=2017-02-13T15%3A13%3A00+01%3A00&utm_medium=list-bottom

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago
Reply to  PK svada

Den svenska Monty Python-regeringen består av idel genier.

PK svada
PK svada
6 years ago
Reply to  snaphanen

Hahaha, det var mange festlige bilder på Steget Efter :))))))))))))

PK svada
PK svada
6 years ago

Svaret blir vel strengere våpenlover, en kjent løsning fra sosialister og feminister.

KnudMadsen
KnudMadsen
6 years ago

Så længe perker skyder perker, er det vel OK, når de nu holder mest af den livsform?
Min sorg er til at overskue.

Anders Bo
Anders Bo
6 years ago

Her går det godt, Fru Kammerherreinde!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Den skjutne var tydligen involverad i en gruppvåldtäkt förra året. Den där dom hade hållit en kvinna som sexslav i en källare i Helsingborg. Känns mer och mer som good riddance det här.

sussebassa
sussebassa
6 years ago

Jepp…flere kommentarer.. “som man redar ligger man” …oversvømmer friatiders sits..
ikke mye sorg å spore der iallaf…som han heller ikke fortjener…Forsynet skal man ikke fnyse av.

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago

Vilket jäkla liv det skulle bli om en svensk har hämnats. Jag skulle hedra honom för något rättsväsende har vi inte längre.

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago
Reply to  snaphanen

Människor är rädda. Vi grabbgänget eller rättare sagt gubbgänget tog Helsingfors färjan i helgen och gick på båtmässan. Det vi regerade på att folk och speciellt kvinnor håller sig till sin grupp. Förr kunde man ha kul jag som pratar flytande finska brukar få vara tolken mellan finska kvinnor o grabbarna skämtas o skojas och tolkas fel så det ska bli kul. Men det händer aldrig mera. Jag kan bara se det på det sättet att folk är rädda för okända människor och håller sig undan och då kan man aldrig få några nya vänner. Det är riktigt tråkigt gamla… Read more »

samuelafugglas
samuelafugglas
6 years ago

Malmö är bästa beviset på arvet efter Ilmar Reepalau! Han initierade även ödeläggelsen av Vellinge.

The Lying Press
The Lying Press
6 years ago

Og mens blodet flyder i de kulturberigede svenske gader, så går Sveriges selv-proklamerede ‘feminist regering’ deres ‘Walk of Shame’ hos herrefolket: https://www.unwatch.org/walk-shame-swedens-first-feminist-government-don-hijabs-iran/

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x