19
feb
Seneste opdatering: 19/2-17 kl. 0943
106 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Copyright Julia Caesar och Snaphanen. Citera gärna delar av texten men iaktta gott bloggskick och länka till Snaphanen

Ett justitiemord och en krigsförklaring mot allmänheten och den grundlagsstadgade yttrandefriheten. Det är innebörden av frikännandet av Expressens chefredaktör Thomas Mattsson i tryckfrihetsmålet där Mattsson åtalats för grovt förtal av den pensionerade 70-årige docenten Jim Olsson.

I december 2013 hängdes Olsson ut och förnedrades på lögnaktiga grunder i Expressen. Han framställdes som våldsbejakande rasist, ”näthatare” och ”krigshetsare” som ville ”initiera inbördeskrig i Sverige” sedan han skrivit anonyma kommentarer på nätet och tillskrivits citat som han var oskyldig till.

Röjd identitet och oanmälda hembesök

För tydlighetens skull: Jim Olsson har inte gjort sig skyldig till hets mot folkgrupp eller något annat brott. Däremot har han haft fräckheten att hysa egna politiska åsikter. Det såg Expressen som anledning att röja hans och en mängd andra privatpersoners identitet genom att anlita det våldsbejakande hackernätverket Researchgruppen, före detta AFA Dokumentation. Jim Olsson och många andra utsattes för oanmälda hembesök av tidningens reportageteam och pekades ut som ”rasister” och ”främlingsfientliga”.

”Jag var rädd de första nätterna, min fru var livrädd”

Expressen påstod i samband med rättegången att Jim Olsson inte lidit någon skada av publiceringen. Ett fullkomligt sanslöst påstående. Att bli ofredad i sitt eget hem och sedan uppspikad på vår tids skampåle är ett socialt och psykologiskt stigma som inte går att föreställa sig för den som inte har upplevt det.

Det vet Thomas Mattsson och alla andra journalister. Stigmatisering och brännmärkning är själva avsikten med uthängning och drev i media. Media använder sig av de här metoderna som maktmedel. Kännetecknet på ett lyckat mediedrev är att den utpekade personen tillfogas så stor skada som möjligt och helst bryter ihop och förpassas till randen av självmord. Efter uthängningen förlorade Olssons lilla företag alla sina kunder. I förhöret sa han:

”Jag var rädd första nätterna, min fru var livrädd, vi hade svårt att sova. Jag åkte ut och köpte brandvarnare, det var ungefär det jag gjorde.”

Bröt mot reglerna i medias dramaturgi

Den pensionerande docenten i fysikalisk kemi Jim Olsson blev rikskänd och fick ett massivt folkligt stöd när han ofredades i sitt eget hem av Expressens reportageteam. Han bad reportern Jimmie Fredriksson och fotografen att dra åt helvete. 

Därmed bröt han mot reglerna i medias dramaturgi, i synnerhet första budet, att det utsedda offret ska kräla i stoftet och urskulda sig för att man över huvud taget har yttrat sig.

Ett ännu grövre majestätsbrott mot medias maktmonopol begick han när han tack vare en insamling av 536 000 kronor på nätsajten Fria Tider kunde anlita en advokatfirma som förde hans talan mot Expressens ansvarige utgivare Thomas Mattsson gällande grovt förtal.

Fritt fram att ljuga, förtala och hänga ut privatpersoner

Tryckfrihetsjuryn består av nio politiker. Juryn friade Expressen på alla 60 punkter. Innebörden av utslaget (med hemliga domskäl) i Stockholms tingsrätt går inte att misstolka. Det visar att det är fritt fram för media att ofreda, trakassera, beljuga, förtala och hänga ut privatpersoner om de har åsikter som mainstreammedia finner misshagliga, köra dem i den mediala torktumlaren och krossa deras liv, hälsa, arbete och sociala nätverk.

Några lagliga hinder finns inte. Några konsekvenser för gärningsmännen blir det inte. Tryckfrihetsförordningen är en kuliss, en chimär. Det är i princip omöjligt för en privatperson att få någon dömd för förtal. Den enskilda människan har inte en chans till rättvisa och upprättelse eftersom lagen och dess institutioner helt och hållet står på maktens sida.

Här kan du lyssna till Gransknings Sveriges reportage om Jim Olsson och frikännandet av Expressen.

Ingen är immun mot medias häxprocesser

Mediedrev är vår tids häxprocesser,  och ingen är immun. Alla som deltar i det offentliga livet och vill bli kvar där är rädda för media. Men media ger sig också gärna på privatpersoner och pensionärer, som Jim Olsson.

Han är en av flera hundra privatpersoner som Expressen har hängt ut. Alla som irriterar media och avviker från journalisternas åsikter om vad som är tillåtet att tänka, säga och skriva löper risk att drabbas av deras hämnd. För flera av dem som hängts ut i Expressen har publiceringarna lett till stora och långvariga konsekvenser för den drabbade, för hälsa och familj.

Media skyr inga medel för att oskadliggöra människor

Två år senare, 2015, stod jag i främsta ledet för offentlig avrättning, med röjande av min identitet, rasisttillmälen och offentliggörande av min sjukdomshistoria. När hyenemedia har fått vittring av blod skyr de inga medel. Driften är lika primitiv som någonsin tanken bakom medeltidens gapstock eller skampåle. Målet är att förinta, att tillintetgöra.

Reportrar och fotografer lånar sig villigt till rollen av professionella bödlar som utför uppdraget att begå sociala mord. De ofredar dig i ditt privata hem där du trodde att du var trygg. De bevakar och punktmarkerar din bostad i flera dygn eller veckor i sträck, de försöker trycka in teleobjektiv genom brevlådan i dörren, de letar upp ditt fritidshus långt ute i glesbygden, de travar runt i din trädgård, de ställer sig på din altan och stirrar in genom fönstren, de bankar på din dörr, fotograferar genom fönstren, söker upp dina barn, arbetskamrater och grannar och kräver att de ska uttala sig om dig.

De kommer alltid två. En reporter och en fotograf. Två mot en. Gärna två män mot en ensamboende kvinna.

Om du har ett fläckfritt förflutet fixar media ett karaktärsmord

Hela ditt liv och ditt förflutna kartläggs i jakten på något smutsigt att släpa fram i ljuset. Betalningsanmärkningar, skulder, konkurser, otrohet, skilsmässa? Mums filibaba!

Om du har ett fullständigt fläckfritt förflutet och aldrig ens har fått så mycket som en p-bot är det förstås ett streck i räkningen för journalisterna. Då gäller det att ta nya tag. Det finns lösningar även på det problemet. Det går alltid att begå karaktärsmord genom att enligt gamla beprövade Sovjetmetoder framställa dig som psykiskt sjuk eller otillräknelig. Funkar oftare än man kan tro.

”En motkampanj för att SD kom in i riksdagen”

Det är ingen tvekan om att Expressen helst skulle se att vi som valts ut som offer för deras politiska förföljelse skadas så svårt att vi aldrig reser oss igen.

Uthängningen av Jim Olsson var ett led i tidningens målsättning att skrämma och tysta människor som uttryckt sig invandringskritiskt i sociala medier. Under rättegången vittnade hyenereportrarna David Baas och Christian Holmén om att uthängningarna av privatpersoner var en motkampanj från tidningen efter att Sverigedemokraterna kommit in i riksdagen 2010. SD:s valseger var ett svårsmält nederlag för stora delar av landets journalistkår som inte skytt några medel för att förhindra den.

När blev det förbjudet att vara invandringskritisk?

I ett blogginlägg har Thomas Mattsson mage att kalla uthängningen av Jim Olsson för ”granskning” och ”ansvarsutkrävande”.  Hur klarar Mattsson att se sig själv i spegeln?

”I vissa fall är innehållet (i Jim Olssons nätkommentarer) uppenbart invandringskritiskt” citerar han förtjust Olssons advokat Sargon de Basso.
Och? När blev det förbjudet att vara invandringskritisk? Har Thomas Mattsson börjat stifta egna lagar?

Mönstret känns igen från DDR och andra diktaturer

Det handlar om ”nyhetsmediernas berättigade önskan om att kunna redovisa vilka som näthatar” påstår hataren och hycklaren Mattsson. Här ringer en välbekant klocka.

Läs uttalandet en gång till! Tillåt mig sedan att omformulera det en smula:

Det handlar om ”statens berättigade önskan om att kunna redovisa vilka som hyser för staten oacceptabla åsikter”.

Mönstret av spioneri, angiveri, fördömande och bestraffning känns igen från DDR och andra totalitära diktaturer. Det är inte ens trettio år sedan Sovjetväldet bröt samman. Vad har vi lärt av det omänskliga system som rådde där i 74 år?

I DDR (1949-1990) lyckades regimen med makt, tvång och skrämsel splittra folket så att de spionerade på varandra och angav varandra för Stasi. Familjemedlemmar, arbetskamrater och grannar övergav sina normala lojalitetsband och svek varandra. Ingen litade på någon annan.

Expressens vinst halverad på bara ett år

För Thomas Mattsson handlar det till icke ringa del om pengar. Att tillräckligt många människor fortfarande är tillräckligt omedvetna och sensationslystna för att betala för de andliga miljöföroreningar som sprids av Expressen.

”Nu står Jim Olsson där, dåligt rådgiven och med en skuld till sina egna ombud på 720 000 kronor och ett ersättningskrav från Expressen på 650 000 kronor” skriver han med illa dold skadeglädje.

Mattssons skadeglädje kan bli kortlivad. Kundunderlaget krymper snabbt. Expressens vinst har halverats på bara ett år, från 88 miljoner 2015 till 42 miljoner 2016.

Journalisterna bedriver ett krig mot sitt eget folk

Frikännandet av Thomas Mattsson är bara ett aktuellt exempel, men innebörden är tydlig. Det pågår ett krig därute, där medias ansträngningar – tvärtemot deras demokratiska uppdrag – går ut på att motarbeta och helst förhindra öppen debatt och fri opinionsbildning. Journalisterna bedriver ett krig mot sitt eget folk – mot allmänheten, föraktfullt kallad ”Nisse i Hökarängen”.

Nini Lindgren, Twitter

Nisse anses dum. Han förstår inte sitt eget bästa. Han fattar inte att journalisterna av ren omtänksamhet silar den information de ger honom utifrån vad Nisse bedöms kunna klara av. I all välmening vill de bibringa honom den folkbildning och uppfostran som han anses vara i skriande behov av.

Nisse borde ha vett att vara tacksam. Även när han hängs ut som ”rasist”. Han borde tänka i större banor av allmänprevention och besinna att alla former av medial stigmatisering i längden gagnar allas vår tvångsmässiga kollektivanslutning till den floskulösa och från innebörd befriade så kallade ”värdegrunden”.

Till sin fiende har de utsett folket

Detta är det läge vi befinner oss i: journalisterna har sagt upp sin ställning i folkets tjänst och övergått till politisk aktivism. Svenska journalister har länge utgjort en egen intresseorganisation, ett journalistparti med vänsterpolitisk agenda och sektartad skråmentalitet. Deras motpart är inte den politiska makten som de har i uppdrag att bevaka. Den har de för länge sedan lierat sig med och krupit i säng med.

Till sin fiende har de utsett folket, den svenska allmänheten. Denna allmänhet har länge varit snäll och medgörlig och villigt konsumerat och betalat för medias produkter. Men allt fler håller på att vakna och resa sig. Människor protesterar, kritiserar, ger sina åsikter tillkänna, köpstrejkar, säger upp tv-licenser och prenumerationer. Dessutom använder sig allt fler av de enorma möjligheter som Internet erbjuder genom att blogga, göra podcasts och videos och skriva kommentarer på olika nätsajter.

Det som pågår är inget mindre än en folklig revolution på ett område där journalisterna och medieägarna ända till helt nyligen har haft enväldig och närmast totalitär makt.

Ingen ansats till självprövning och självrannsakan

Inte förvånande känner sig journalisterna hotade av sjunkande upplagor, sviktande ekonomi, nedskärningar, otrygga anställningar, växande konkurrens från alternativa media och snabbt dalande förtroende hos läsare, lyssnare och tittare.

Det ska de göra.
De ÄR hotade.

I rådande krisläge har de anledning att se över sina arbetsmetoder, sin verklighetsuppfattning, sin politiska och övriga agenda och sin relation till avnämarna, det vill säga allmänheten.

Men vad gör media? De mobiliserar i aggressivt självförsvar. De bemöter de stora problem som de obönhörligen står inför fullkomligt irrationellt och kontraproduktivt. Journalisterna trappar upp sin agenda och attackerar folket. Som ett gäng tjattrande skator tränger de ihop sig i det hörn där de har målat in sig och skriker om de elaka rasisterna på ”hatsajterna” som granskar dem och ställer frågor till dem och borde förbjudas och helst föras bort med förbundna ögon. Här finns inte minsta ansats till självprövning och självrannsakan.

”Donald Trump borde skjutas”

Sedan den församlade svenska journalistkåren skändligen förlorat det amerikanska presidentvalet och kastats in i ett kollektivt trauma av Donald Trumps valseger skyr de nu ingen möda för att uppfostra Trump i hur han ska sköta sitt jobb som USA:s president.

I en tidigare krönika, ”Stålbadet: Media vs Trump”, återgav jag hur journalister i hög position inte ens drar sig för att uttrycka att Donald Trump borde skjutas. Samma medieaktivister kommer inte att spara någon möda för att senare i år försöka dirigera de nederländska och franska valkampanjerna och med näbbar och klor kämpa emot att Geert Wilders Frihetsparti vinner valet i Nederländerna eller Marine Le Pens Front National avgår med segern i Frankrike.

Inte roade av att smaka på sin egen medicin

På hemmaplan går journalisterna till attack mot medborgarinitiativet Granskning Sverige, vanliga svenskar som ringer upp journalister och andra makthavare och ställer frågor till dem. Det betyder att Granskning Sverige nu har blivit ett så stort hot mot makten att journalisterna tvingas överge sin ”tig ihjäl dem-strategi”. Media har nämligen bara två strategier på sin magra repertoar:

1. Tig ihjäl dem.

2. Häng ut dem.

Journalisternas reaktion är intressant. De är definitivt inte roade av att smaka på sin egen medicin. När de själva utsätts för vad de brukar kalla ”normala journalistiska arbetsmetoder”, det vill säga blir uppringda, får frågor, spelas in och intervjuerna klipps – är det plötsligt inte ”normala journalistiska arbetsmetoder” längre utan ren och skär fascism.

Påfallande många av de makthavare Granskning Sverige ringer upp blir så störda av att få frågor från vanliga svenskar (som ofta betalar deras löner via skattsedeln) att de slänger på luren. Eller också ska de ”på möte”. I ett Sverige där journalisterna inte sköter sitt jobb visar de överrumplade reaktionerna med all önskvärd tydlighet att Granskning Sverige fyller ett viktigt demokratiskt behov.

Granskning Sverige ”en trollfabrik”

I en artikel av Mathias Ståhle i Eskilstuna-Kuriren (han kallar det löjeväckande nog för ”granskning”) är Granskning Sverige plötsligt en ”trollfabrik”, och medborgare som i likhet med mig arbetar under pseudonym för att skydda oss själva och våra anhöriga mot hot och våld påstås ha ”fejkade identiteter”.

”Syftet: sprida främlingsfientlighet och hat mot politiker, opinionsbildare, journalister och vanligt folk” påstår Mathias Ståhle.

Niklas Orrenius gråter ut för nittiosjunde gången

Och vad gör han själv? Han drar sig inte ens för att ägna en stor del av texten åt att för nittiosjunde gången låta DN:s reporter Niklas Orrenius gråta ut över hur hemskt det var att bli intervjuad av Granskning Sverige och bli bjuden på en resa till Spanien av DN sedan han trakasserat mig med upprepade hembesök vid mitt fritidshus och fått otrevliga telefonsamtal från allmänheten efter det.

”Det kändes Kafkaartat och som i en maffiafilm.”

Jag blir inte tillfrågad om min version

Mathias Ståhle föredrar att utelämna hur Kafkaartat det kändes för mig att inte kunna bo kvar i mitt hem sedan jag fått motta allvarliga hot efter att Niklas Orrenius hängt ut mig i Dagens Nyheter och Annika Hamrud i Expressen. Som privatperson hade jag inget skydd alls. Jag fick själv ordna och betala för olika tillfälliga boenden. Den enda hjälpen var ett larm som jag fick låna av polisen.

Mathias Ståhle köper Niklas Orrenius’ version rakt av, utan besvärliga motfrågor.

”Allt detta för att Niklas Orrenius bett kvinnan bakom pseudonymen Julia Caesar – den främlingsfientliga bloggaren – om en intervju.”

Jag blir inte tillfrågad om min version. När jag skickar ett mail till Mathias Ståhle och påpekar det oacceptabla i hans agerande får jag inget svar.

Den som vill veta vad som verkligen hände kan läsa min krönika ”Mardrömmen”.  Eller lyssna på min podd ”Drevet mot Julia Caesar”.

Ett krig som bara kan sluta på ett sätt

Det som händer i svenska media visar journalisternas desperation över att de håller på att förlora allt; tolkningsföreträdet, respekten, makten, jobben.

Ändå finns inget utrymme för självrannsakan. Här handlar det inte om vad som är rätt eller fel, sanning eller lögn. Här gäller det att spika fast bilden av sig själva som De Goda och alla som ifrågasätter deras lögner, usla etik och arbetsmetoder som De Onda.

Det är ett krig som bara kan sluta på ett sätt: journalisterna förlorar. Med raska spadtag och under livligt kollegialt ryggdunkande gräver de sin egen grav. Ingen har hittills vunnit slaget mot verkligheten. Innerst inne vet de det, och de är desperata.

”Gammelmedia måste bort”

Till sist ett citat av journalisten Jens Ganman, som har skrivit om journalistik i flera uppmärksammade inlägg  på sin blogg. Det här skrev han på Facebook:

”Gammelmedia måste bort. Helt och hållet. Det kan låta hårt men systemen behöver nollas, och jag ser hellre en medievärld med en miljon röster där jag väljer själv vem jag ska lyssna på än en värld med två röster som nån annan valt ÅT mig.”

Så – vem ska befria journalisterna ur deras eländiga, egenhändigt byggda fängelse? Det ska de naturligtvis göra själva. Frihet är ingenting man får i present, inslaget i guldpapper med krulliga snören. Sin frihet måste man erövra själv.

Litteratur:

Bruce G Charlton: Addicted to Distraction. Psychological consequences of the modern Mass Media.

Karl-Olov Arnstberg: Media. (Invandring & mörkläggning).

DONERA TILL JULIA
Swish 073 594 52 69
Bankgiro 111-9072
IBAN-nummer SE 89 9020 0000 0902 4239 4290
Swift-BIC- kod ELLFFESS
Varmt tack för din gåva!

Tidligere kronikker af samme forfatter

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

106 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jens
6 years ago

Tack. Mycket bra skrivet. Heja Jim.

Not Me
Not Me
6 years ago

Tack Julia, det gäller med andra ord att “sopa igen” alla spår efter sig om man framför kritik mot den pågående politiken. Det luktar kommunist diktatur lång väg.

sunken
sunken
6 years ago

Sedan lång tid tillbaka ser jag ned på och föraktar MSM och svenska journalister, med få undantag. Min första spontana reaktion när jag läste domen, var att jag ville “pissa” på Thomas Mattson. Men vid närmare eftertanke insåg jag att jag inte ville förorena mitt piss. Jag skulle vara stolt över att få figurera på Expressens förstasida med detta uttalande.

vilhelmmoberg1984
vilhelmmoberg1984
6 years ago

HEJ,
SUVERÄNT AV JULIA!

Bekämpa Sverigehatarna. Skicka en tia till Jim Olsson (Swish: 0708369980)! eller gör en banköverföring. Insamlingen sköts av Nasrin Sjögren (SD) journalist på Samtiden.nu (SD)
https://www.facebook.com/events/1280195575407791/

Bidra till kampen mot den värste Sverigehataren Thomas Mattsson på Expressen. Mattsson uppviglade 2010 till valfusk på förstasidan med en SD-valsedel i rännstenen, 2014 var förstasidan svart när SD vann därutöver ständiga uthängningar av SD-folk mm. Nu går jag och Advokatfirman De Basso till Europadomstolen. Tack för ekonomiskt stöd, länk eller länkspridning till insamlingen.

MVH från Jim Olsson till alla demokrater i Norden.

Julia Caesar
Julia Caesar
6 years ago

Tack för det och väl kämpat, Jim! Jag hoppas innerligt att du får in tillräckligt med insamlade medel till rättegångskostnaderna. Lycka till i Europadomstolen! Vi är många som stöder dig.

BillyTheBritt
BillyTheBritt
6 years ago

De skulle vara välkommen att bryta in i mitt hem och hotar mig. Om de skulle ta sig ut igen levande är en annan sak.

The Lying Press
The Lying Press
6 years ago

Fakestream mediernes tid er slut.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago

Bra bild: SVT, Aftonbladet, TV4 och DN arkebuserar Sanningen. Dessa fyra bödlar tjänar NWO, “the New World Order”, den nya världsordningen.

invandrare1957
invandrare1957
6 years ago

Bara att gratulera media politiker och skola. Jävligt skickligt lärare o professorer på högskola. Har ni förstått vad ni har gjort ni borde ta mig fan skämmas ni generation efter generation uppfostrat vänstervridná individer. När man inte känner igen sina egna barn efter några år på svensk högskola man får aldrig ett land att fungera med vänstervridna individer man bygger bara ett hatiskt samhälle där till och med barnen hatar sina föräldrar för att dom inte har rätt åsikt. Ett fungerande samhälle består av trygga självtänkande individer där man jämkar ihop samhället utan hat. Och alla dessa vänstervridna artister som… Read more »

Theminorityreporter
Theminorityreporter
6 years ago

“Några lagliga hinder finns inte. Några konsekvenser för gärningsmännen blir det inte. Tryckfrihetsförordningen är en kuliss, en chimär. Det är i princip omöjligt för en privatperson att få någon dömd för förtal. Den enskilda människan har inte en chans till rättvisa och upprättelse eftersom lagen och dess institutioner helt och hållet står på maktens sida.” Dette blir for enkelt Julia. Loven og dens institusjoner står ikke på maktens side men på den rette politisk menings side, slik jeg leser denne saken. Om det hele hadde vært byttet om slik at Olsson hadde den politisk korrekte meningen og Expressen den ukorrekte,… Read more »

Bengt
Bengt
6 years ago

Julia Caesar är högerextrem. Hoppas dom drar in pension och vård till fosterlandsförrädaren.
Sverige åt Svenskarna
Ned med danskt fogdevälde.
Hedra 500 års minnet av Stockholms blodbad med att stänga gränsen till Danmark.

Anders Bo
Anders Bo
6 years ago
Reply to  Bengt

Du skal ikke drikke så meget,det er usundt.

Bengt
Bengt
6 years ago
Reply to  Anders Bo

Det vet en dansk med tanke på hur ni super sönder era naturgåvor.

Anders Bo
Anders Bo
6 years ago
Reply to  Bengt

Du kan sæl suppe sydpå!

Bengt
Bengt
6 years ago
Reply to  Anders Bo

Du menar hoppas jag. Du kan sælsuppe sydpå!

Anders Bo
Anders Bo
6 years ago
Reply to  Bengt

ALT hvad du påstår,passer som håret på en svensker! Over & Out!!!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Bengt

En av trollfabrikens utsända ser jag.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago
Reply to  Bengt

Vem avlönar dig? George Soros, Expos finansiär?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Bengt

Det blir inte något Sverige, som vi känner det, kvar till svenskerna,
tack vara naiva, okunniga, självgode och ansvarlösa lalleliberala
glorieputsara som du, som bara älsker att spela goda på andras kostnad –
det är ni själva, som är landsförräderna allihop – ni som kommer att känna
av svenska folkets ihopsparada vräda och förakt. Lycka till – ni kommer
verkligen at behöva det ?

GHjo
GHjo
6 years ago

Man får håpe at den dagen kommer da disse som er hovedansvarlige for ødeleggelsen av Sverige, blir arrestert og stilt for retten for sine grove forbrytelser,som består i landskadelig virksomhet og aktiviteter som kommer inn under definisjonen på -folkemord-.

Anders Bo
Anders Bo
6 years ago
Reply to  GHjo

Har man sikkerhedsforvaring i Sverige?

Bengt
Bengt
6 years ago
Reply to  Anders Bo

Vi har 14 ton plutonium.

Anders Bo
Anders Bo
6 years ago
Reply to  Bengt

Is it you, Donald?

ragnhild
ragnhild
6 years ago

Lynende skarpt skrevet. Min kompliment. Og tyvärr er dette sannheten om bransjen du beskriver. Vi er mange nå som kaster jord på deres grav som de selv har gravd. Men de som står bak, eierne har milliarder å bruke på lusne journalister som ikke evner å finne seg mer etiske jobber. Og for myndighetene har de en funksjon som undergravere av selvstendige, godt fungerende nasjonalstater.

For noe pakk.

PK svada
PK svada
6 years ago
Anna Svensson
6 years ago
Reply to  PK svada

Som vanligt, det var ord och inga visor!

PK svada
PK svada
6 years ago
Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago

“Efter Trumps pik: Här är osanningarna [sanningsrna] i Fox-inslaget om Sverige”: http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/4azPo/efter-trumps-pik-har-ar-osanningarna-i-fox-inslaget-om-sverige Här har en journalistpolitruk på det Schibstedägda Aftonbladet anlitats för skadeeliminering efter Donald Trumps tal och Ami Horowitz reportage om det nya, mardrömslika Sverige. Politruken, som hade platsat i George Orwells “1984”, förnekar att det finns no go-zoner i Sverige. Så här skriver Tino Sanandaji i sin bok “Massutmaning: ekonomisk politik mot utanförskap & antisocialtbeteende”: “En missuppfattning är att no go-zoner är helt stängda för personer utan anknytning till området, men det definieras således bredare som farliga områden. Ibland syftar man på svårigheter att gå in i området… Read more »

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago

Här en bild som Centerpartiets ledare Annie Lööf (hon som tycker att Sverige kan ta emot 30 miljoner migranter!) borde rama in och hänga upp på väggen i sitt arbetsrum med texten “Snart är mitt mål uppnått!”
“THE DEATH OF EUROPE”:
http://www.frontpagemag.com/fpm/260511/death-europe-daniel-greenfield

“Lööf (C): 30 miljoner invandrare är inte omöjligt för Sverige”:
https://m.youtube.com/watch?v=99VjCqtRiA0

Richard lll
Richard lll
6 years ago

Naivare är svårt att bli! Prata nonsens är hennes paradgren.

ragnhild
ragnhild
6 years ago

Hvem er egentlig det kreaturet (unnskyld kosse). Og hva ligger bak en slik holdning til Sverige. Dvs. hvis ærend går hun?

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago
Reply to  ragnhild

Annie Lööf går liksom resten av DÖ-gänget globalistkapitalisternas ärenden, dvs. de som vill förinta Sverige som nation och svenskarna som folk.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago
Reply to  ragnhild

Här är ytterligare två svenska politiker som går globalistkapitalisternas ärenden: “Marit Paulsen (FP) i SR 2009-06-02: ‘Sverige har plats för 200 miljoner!'”: https://m.youtube.com/watch?v=GhbBWcZ4AAU “Folkpartist vill avskaffa Sverige och införa en världsstat.”: https://m.youtube.com/watch?v=9rJ6bjtyVS0 “Sverigehatet – Avskaffa Sverige!”: http://varstundisverige.blogspot.se/2010/10/sverigehatet-avskaffa-sverige.html?m=1 Folkpartiet har nu bytt namn till Liberalerna. Marit Paulsen, vars mamma är norska och pappan tysk, var en av ja-sidans förespråkare när det svenska folket röstade om EG-medlemskap. I dag spelar hon golf i Frankrike och Spanien, som många andra pensionerade superrika EU-parlamentariker, efter många års arbete med att förstöra de europeiska länderna. Birgitta Ohlssons artikel “Avskaffa Sverige!” publicerades i den Bonnierägda Expressen… Read more »

ragnhild
ragnhild
6 years ago

Takk Eva. Denne hadde jeg ikke sett. Dette lille men tydelige innspillet sa mer enn tusen ord. Så; verden og befolkningen er blitt mer sofistikerte, så nå kan implementeringen av NWO (slaveplaneten) få sin oppfyllelse, mens disse oligarkenes seniorer fortsatt er i live. Måtte, hvem de nå tilber ta dem til seg, antakelig ned – raskest mulig. Godt arbeid av mange av dere, å finne fram til disse gode “klustrene” av youtube-videoer. Mange takk.

Bengt
Bengt
6 years ago

Go Annie Go. Du har majoriteten med dig.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago
Reply to  Bengt

Förhoppningsvis åker Centerpartiet ut ur riksdagen efter nästa val.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
6 years ago

Finnes det ikke mennesker i Sverige som kan stille denne tidstypiske damen noen fundamentale spørsmål?
Hun later ikke til å vite noe som helst om hvordan samfunn skapes, og hennes land bærer nå preg av at hun ikke er alene om det.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago
Reply to  Olav Ødegaard

Journalisterna på MSM behandlar Annie Lööf med silkesvantar, eftersom hon liksom de är globalist och dansar efter globalistkapitalisternas pipa. Centern har nu ökat, vilket tros bero på att folk som har röstat på Miljöpartiet har gått över till Centern som också påstår sig värna om miljön. Hur partier som vill ha massinvandring till Sverige kan påstå sig vilja värna om miljön är mig en gåta. Sveriges vackra natur på landsbygden förstörs, och städerna i förtätas genom att grönområden försvinner.

Søren Ferling
Søren Ferling
6 years ago
Reply to  Olav Ødegaard

PK-brigaden undgår omhyggeligt dialoger og holder sig (klogeligt) til monologens form – ellers ville de blive afsløret som fantaster og dermed også folkemordere wannabe.
Deres tanker er jo rabiate og helt udenfor moralsk måleskala.

Bengt
Bengt
6 years ago

Sveriges nästa statsminister.. 25 miljoner ska bo i Skåne och pissa på Danmark så kalkstenen smälter.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago
Reply to  Bengt

Vilken mardröm det vore om Annie Lööf hade blivit Sveriges statsminister! Vi får hoppas att svenskarna inte röstar som om de hade huvudet under armen och att det i stället blir Jimmie Åkesson som får leda Sverige så att backen från stupet läggs in.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago
Reply to  Bengt

Du är uppenbarligen globalistkapitalisten George Soros dräng.

Kasper K
Kasper K
6 years ago

Är det gammelmedias sista strid vi bevittnar? Jag tycker mig se många tecken tecken på det. Desperationen, de tilltagande lögnerna och tilltagande inbördes strider. En form av kannibalism där det gäller att skademinimera sin egen smutsiga historia med förhoppningen om att komma ur striden med åtminstone en skärva av hedern i behåll.
Men i min värld finns ingen nåd för någon. “Journalisterna” är de vidrigaste hantverkarna bland demokraturen Sveriges alla kreatur.
Tusen tack Julia för ännu ett glimrande inlägg kring folkförrädarna.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago

Det är en konstig skara människor som har tagit makten i Sverige.

spirild
spirild
6 years ago

Jeg spanderer gjerne noen “cognackuler” på disse forbryterne. Og dt blir det aller siste fra meg. Nytter ikke med noe hvitt flagg nå.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago
Reply to  spirild

Ordet “konstig” skulle med fördel kunna bytas ut mot “ruggig”.

spirild
spirild
6 years ago

Har vi nok cognackuler?

PK svada
PK svada
6 years ago

Amerikansk og europeiske myndigheter begynner å fatte interesse for George Soros aktiviteter.
http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.3730/us-lawmakers-finally-question-george-soros-motives.html

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9373765/venstrefloejens-tre-store-svigt-paa-30-aar/ 17.02.2017 kl. 11:01 88 Venstrefløjens tre store svigt på 30 år Først svigtede den arbejderklassen, dernæst svigtede den velfærdsstaten, og så svigtede den nationalstaten. Mikael Jalving Blogger og historiker Få ord kan være meget sigende. Da Enhedslistens intellektuelle fyrtårn Pelle Dragsted forleden blev forelagt en analyse af venstrefløjens afvisende holdning til nationalstaten over de seneste årtier, lød hans svar sådan her: »Man kan sagtens tale om en venstreorienteret fædrelandskærlighed uden at være racistisk«. Dragsteds svar viser, hvor løst racismeanklagerne sidder på venstrefløjen til daglig. At den regnbuefarvede politiker har brug for at understrege, at det faktisk er ok at… Read more »

ragnhild
ragnhild
6 years ago

Og så fløy de rett i armene på sine kjære banksters og kremmere; de anglo-amerikanske oligarkene som lik mafian, ja mer enn lik, da de krever hegemoni over den hele verden. Det er hva venstrefløjen støtter, i realiteten: Milliardærer som har drept millioner, og fortsetter med sine drapstokt.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Jag tål inte den låten längre och då fanns det ändå en svunnen tid då jag älskade den. Därför att nu läser jag in något helt annat i texten än vad jag gjorde fordom. Nu bara stinker den av NWO-drömmar. Tvärtemot hur jag uppfattade den för 30-40 år sedan. Då framstod den mer som en utopisk dröm.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago

Heja Danmark! Helt rätt! Jag hoppas att SD inför en lag som säger att svenskar inte får bli minoritet i Sverige. Det börjar brinna i knutarna nu. En sådan lag kommer DÖ-gänget som kontrollerar Sverige aldrig att införa. Om de skulle införa en lag gällande demografi skulle den nog lyda: “Svenskarna som snart är i minoritet i Sverige kommer även i minoritetsställning att betraktas som andra klassens medborgare, eftersom svenskarna inte existerar som folk.”

“Danskar får inte bli minoritet i Danmark enligt ny lag
February 19, 2017”:
http://avpixlat.info/2017/02/19/danskar-far-inte-bli-i-minoritet-enligt-ny-lag/

Bengt
Bengt
6 years ago

En minoritet av danskarna vill försvara Danmark så frågan är inaktuell. Danmark har inget existensberättigande då man inte vill försvara fosterlandet.
Det är ju fanflykt på samma sätt som när man lämnade dannebrogen i Lunds domkyrka.

Anders Bo
Anders Bo
6 years ago

Ham “Bengt” er da et tågehorn. 🙂

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago
Reply to  Anders Bo

Vad är ett tågehorn?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Ja, ett dimma-horn – men här användt nedsättande om en person som bara råpar högt utan att ha någon insikt och inhallt om sakerna. Bengt är prototypen på et tågehorn ?

Søren Ferling
Søren Ferling
6 years ago
Reply to  Anders Bo

Nok mere en troll – det med at udkaste opflammende udtalelser, så dumme at man fristes til at svare – hvad man selvsagt ikke skal gøre, da det er hans mening at skændes

Nisse i Hökarängen
Nisse i Hökarängen
6 years ago

Sedan SD kom in i riksdagen så har journalistiken i Sverige förändrats och journalisternas heder försvunnit. Partiet och dess väljare skulle bekämpas till varje pris. Konsekvenserna har blivit att journalisternas allra sämsta sidor har kommit fram.

PK svada
PK svada
6 years ago

Sverige er så kjørt at et blodbad ikke er til å unngå.

PK svada
PK svada
6 years ago

En annen ting er at journalister kan spre hvilken som helst løgn i media og skjule seg bak kildevernet.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
6 years ago

Ett av de första tecknen på att det demokratiska samhället förlorar gentemot mer mörka krafter är när lögnen upphöjs till en sanning.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/11/04/genuin-demokrati-eller-pk-demokrati/

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  OlofdeGothia

Velkjent
Lyger man med overbevisning..gjerne linker ol og ofte som media bruker, tar folk det tilslutt som sanning..

Talibananas
Talibananas
6 years ago

Sverige är en parodi på rättsstat. DDR 2.0. Det är uppenbart att mainstreammedierna och politikerna skyddar varandra och förgiftar samtalet och politiken; de skapar en låsning där ett enda och självgott humanitärt perspektiv får råda, alldeles oavsett hur inkonsekvent, destruktivt och hycklande det än är. Hur antidemokratiskt det än är. Hut grundlagsvidrigt det än är. Det är medierna/politikerna mot svenskarna. Från det ena till det andra: Jag läser på förstasidan i Lokaltidningen, en gratistidning som delas ut varje vecka eller så: “Jag är född in i politiken”. Den unga kommunalpolitikern har uttalat sig, tillsynes ovetandes hur allt sämre det låter… Read more »

bitten
bitten
6 years ago

Donald Trump hold en kvass tale , om at Sverige er et stort skrekkeksempel på , hvordan det kan gå med et land som Sverige , som tar i mot alt for mange innvandrere , i fra muslimske land som Syria på en gang . Så slike enorme store problemer og tilstander som Sverige har ,på grunn av innvandrere i fra den fargerike 3 delen av verden , må aldri Amerika aldri komme opp i noen gang , sa Donald Trump . JA Sverige er vel beryktet i hele den vestlige verden , på hvor galt det kan gå med… Read more »

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  bitten

Ja Bitten, det stormer nå reèlt på alle alt diskusjonsiter…Expressen och Aftonbladet spyr begge ut sitt president Trump hat…Blidt undrar om hva han har røykt..så du fatter nivået…han som sjelv andvendt droger..så ingen grense als. Le Pen har også vunnet 1.omgamg i valet…och klart Pkèrne hyler over seg etter det… En oppsummering er at det nå hersker total panikk hos alle Pkère..och hat artiklene står i kø..uansett i hvilket land…mens jeg selv storkoser meg oppi all denne herlige fremgangen for oss..avslappet och glad. Pkèrne i hele Europa er på retrett, och deras desprasjon igjenspeiles igjennom hva de skriver och antallet..en… Read more »

bitten
bitten
6 years ago
Reply to  sussebassa

Det er litt av et flott rykte , som Sverige har dratt på seg ute i verden ,
og da mener jeg på den ekstremt negative siden .

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  bitten

Ja, men sanningen Skal fram..kommer endeligen fram, nogot som ingen kan stoppa lengre.
Tenker nok Løfven biter negler…dom som kanskje er kvar..med resten av pk gjengen.
Jag er så glad at jeg tenker ta fram mine målningar igjen…

bitten
bitten
6 years ago
Reply to  sussebassa

Personalet på en Coop butikk i Stockholm blir kalt for nazister , og det som verre er i fra den fargerike sorten fra 3 verden . Siden personalet ber om å se legitimasjon , når de skal utlevere pakker til en der . JA den fargerike muslim , araber og afrikaner sorten , slenger jo med rasist , nazist kortet mot andre for et godt ord . Det kryr vist også av barneranere , som raner barn for saker og ting , på lekeplasser i Sverige , som er siste trend vist i Sverige . JA de nye Sverige ,… Read more »

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  bitten

Ja, alt dette stemmer men i større omfang..info vi har ifra alt blogger sjelvklart..pkmedia holder jo kjeft..provar skjule hur illa det er blitt i Sverige…og Det har det verkeligen. Men slik kan det ikke fortsette, så hvilke tiltak Løfven foreslå nå og fremøver blir spennende å se…Dom som redan finns er ikke nok..som verkeligheten visar..og dette øker også oppslutningen om SD som er det enda partiet som vil ta tak i alt dette..och det kommer dom å gjøre også etter valet i 2018..som kommer å bli et helsikes sirkus på flere områder..kanskje endar opp med reglerett slosskamper i riksdagen..iallaf utenfor..helt… Read more »

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago
Reply to  bitten

Här kallar Stefan Löfven SD, som troligtvis kommer att bli Sveriges största parti efter valet 2018, för ett nyfascistiskt parti:

“Stefan Löfven hänvisar till Arnstad och förklarar vad SD är för ett parti”:
https://m.youtube.com/watch?v=sSiuBhk351E

Alla som röstar på SD, bland annat jag, är enligt Sveriges statsminister nyfascister. Ramsan “rasist-fascist-nazist” viner som ständiga piskrapp över Sverigevännerna.

bitten
bitten
6 years ago

Tror at deres ekstremt patetiske ,statsminister Løfven slenger om seg med , at SD er et “nyfacistisk” parti, siden Løfven begynner å få , ekstremt kalde føtter .
Siden SD, kan bli Sveriges største parti til valget i 2018 , og kan kaste Løfven som
statsminister , siden Løfven vil gå til valg, for 4 nye år som statsminister i Sverige .

Og alle vet hvordan venstresidens sosialistregjeringer driver på , med stor hets , sverting , skjellsord , av partier, som ikke passer inn i deres ekstremt PK verden .

Anders Bo
Anders Bo
6 years ago

Han er jo enten totalt i panik eller sindssyg i en eller anden grad, lige som Poul Nyrup Rasmussen.

ragnhild
ragnhild
6 years ago

Sier gammelfascisten, se det munndraget: “Jag bättre veta”!

PK svada
PK svada
6 years ago
Reply to  bitten

Det er vel flere land som advarer borgere mot å reise til sverige

ragnhild
ragnhild
6 years ago
Reply to  bitten

Men slike som Reinfeldts hoved-arbeidsgivere gjennom hans 8 år i den svenske regjeringen som statsminister, DE synes läget er fortreffelig. De tenker langsiktig, selv om mye tyder på at de mener ting må accellereres her og nå. Borgerkrig synes å ville være et av virkemidlene, et delmål vil da kunne sies å være oppnådd.

bitten
bitten
6 years ago
Reply to  ragnhild

Jeg har noen flotte bilder, i fra jeg var på ferie, i Malmø for 20 år siden ,
en stor idyll i Sverige den gangen der .
Men aldri i verden om jeg ville ha, reist på ferie til Malmø i dag ,
vil ikke risikere livet mitt, med å reise inn i den dødssonen der .

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Anders Bo

Hoppas inderligen Le Pen vinner i frankrige..så Åkesson i Sverige.

Anders Bo
Anders Bo
6 years ago
Reply to  sussebassa

Så er vi 2!

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Anders Bo

Nei vi er nok flerfoldiga millioner…og atter millioner.

samuelafugglas
samuelafugglas
6 years ago

Julia, det blir ingen ändring förrän man stoppar utplundringen av medborgarnas egendom.
Så länge t.ex. SVENSKA DAGBLADET lyckas tillskansa sig 50.000.000:kr av utplundrade skattepengar är det endast en utmaning för tidningsfolket att skriva å mycket skit som möjligt om medborgarna enligt det effektivaste socialistiska ideologierna.

Maja Dacke
Maja Dacke
6 years ago
Reply to  samuelafugglas

Och värre blir det när presstödet ska bli ett mediestöd, där media själva ska avgöra vilka som får del av pengarna.

Kan ingen plocka ner lekledaren från ministerpiedestalen?

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  Maja Dacke

SD gjør jo så godt de kan…

PK svada
PK svada
6 years ago
Reply to  snaphanen

Men hva skjer hvis SD gjør et brakvalg, jeg har ingen tro på at det blir akseptert at SD kan sitte i regjering.

sussebassa
sussebassa
6 years ago
Reply to  snaphanen

Ja, det er nok derfor dom blir så hetsad på pkmedia nå…dom prover iallaf. men SD velgere/sympatisører gjennomskuer det…pkmedias løgner.
Dom er vekeligen desperate nå…så hatefulla..krigen er i gang..imot alla ikkePK..ifrån president Trump til vanlige ikkepk svensken..
Setter inn de store kanonene, fordi de Vet de er i retrett i hele Europa.

Bengt
Bengt
6 years ago
Reply to  snaphanen

Sd är köpta av moderaterna och gör som dom vill. En röst på Sd är en röst för ökad invandring.

Anders Bo
Anders Bo
6 years ago

Svensk lov & ret => sharia.

Folkhemmet Sverige => failed state Sverigstan.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago

Aftonbladets PK-propagandist Jonna Sima har uppenbarligen fått i uppdrag att svärta ner det förträffliga webbaserade radioprogrammet “Granskning Sverige”. Sima kallar i sin agendaartikel “Nättrollen får betalt för hat” Julia Caesar för “den högerextrema bloggaren”. Vad får Sima själv betalt för att skriva sina PK-artiklar? “Nättrollen får betalt för hat”: http://www.aftonbladet.se/ledare/a/AallA/nattrollen-far-betalt-for-hat “SR sprider fake news om Granskning Sverige Granskning Sverige”: https://m.youtube.com/watch?v=sZYRgVZ8L3A “Sveriges Radio fulklippte intervju med Granskning Sverige Granskning Sverige”: https://m.youtube.com/watch?v=_abut25dTPY “Granskning Sverige diskuteras av journalisttroll i SVT Aktuellt 2017-02-17 icon”: https://m.youtube.com/watch?v=tPcX_tevdgQ “Det finns bara en trollfabrik i Sverige och det är media själva Nina Drakfors”: https://m.youtube.com/watch?v=v0K4NAyE_J4 “Ekuriren och Erik i… Read more »

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago
Reply to  snaphanen

De som hatar är globalisterna inom politik och massmedia som vill upplösa Sverige som land. De spyr ständigt ut sitt hat över icke-globalisterna, dvs. över de patriotiska Sverigevännerna som vill rädda sitt land. Globalisternas språk är Orwellska.

Bengt
Bengt
6 years ago

Det är ingen som vill upplösa Sverige, möjligtvis de danskar du samarbetar med.
Du borde komma ihåg Stockholm blodbad. Danskar är ett folk man inte kan lita på.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago
Reply to  Bengt

Danskar är ett trevligt och klokt folk. De tidigare danska landskapen Skåne, Halland och Blekinge hade mått betydligt bättre av att tillhöra Danmark än Sverige som har styrande som vill avskaffa Sverige. En av dessa Sverigefiender är Birgitta Ohlsson, politiker som tillhör Liberalerna.

“Folkpartist vill avskaffa Sverige och införa en världsstat”:
https://m.youtube.com/watch?v=9rJ6bjtyVS0

Bengt
Bengt
6 years ago

Det kommer inte ske. Danmark har haft noll i tillväxt sen 2007 och kommer sjunka ner i nordsjön innan Sverige går under.
Vi vilar på granit och när Danmark sjunker flyttar dom inte till Sverige.
Det enda som kommer från Danmark är knark, salmonella, rasister och kriminella gangsters.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Bengt

Inte als – i några få år efter krisen som började i 2007, ja, men nu går det ganska
bra igen – och tallen har just blitt korrigerat för 2014-2015 ( på grund av en fel ),
så det går mycket bättre än vi trodde 😉

Study the facts, please – om det nu inte är för mycket för dina evner 😉

Anders Bo
Anders Bo
6 years ago
Reply to  Bengt

Der findes 2 slags mennesker. Dem der generaliserer, og…

Er du nu også helt sikker, på at danske “gangsters” er kriminelle? :-O

Anders Bo
Anders Bo
6 years ago

OG Brohus Len!!!

Glem det FÆHOVED. Han er et halvt årtusinde tilbage i tiden, men ser ikke de snabelsko, der tramper ham i ansigtet nu.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago
Reply to  Anders Bo

Vad är Brohus Len? Är det Bohuslän?

Anders Bo
Anders Bo
6 years ago

Sandsynligvis.

Et tågehorn er en lydgiver fra et skib, der bruges når det er diset. Det lyder som når en ko BRØLER, bare meget HØJERE! 🙂

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
6 years ago
Reply to  Anders Bo

Kanske är det svenska ordet mistlur.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago
Reply to  Bengt

Kanske inte alla, men det kommer att bli resultatet i alla fall – även om era politiker, såkallade “experter”, proffstyckare och PK-journalister tyvärr ofta är för naiva, okunniga, likgiltiga och självgoda för att förstå, vad detta i verkligheten rör sig om, och för att fatta de mycket alvarliga konsekvenserna och hotet imot Sveriges säkerhet, stabilitet och överlevnad som nation och välfärdssamhälle på sikt. Bara titta hur mycket som har hänt de senaste 10 – 20 åren på detta området – och se ut av ditt fönster – i stället för att titta på PK-TV för idioter – på hur snabbt… Read more »

Bengt
Bengt
6 years ago

Jag besöker ofta Norge och tycker det är hur lugnt som helst, Danmark är ett hell hole. Sverige är en idyll på 500 000 kvadratkilometer med några getton i större städer på några kvadratkilometer. 70 % av morden sker i storstäder och det är bara i Malmö som det sker nära centrum. personligen har jag aldrig sett något av detta. Danmark hade 7 barnmord förra året och ungefär lika hög mordfrekvens som oss. Danmark har en synnerligen stor kriminalitet men de är danskar och de syns tyvärr i Sverige. De flesta invandrare sköter sig bra så den här stigmatiseringen och… Read more »

106
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x