21
feb
Seneste opdatering: 22/2-17 kl. 0205
43 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Stockholm i nat: Butikker plyndret, biler blev stukket i brand og politiet affyrede varselsskud. Se også en god virkelighedsbeskrivelse i Rioting in Rinkeby – my friend driven out by muslims.

Sverige er som en dæmning: Først pibler det, så strømmer det, nu fosser det

Bemærk ironien: To dage efter Trumps udskældte udtalelser, bekræfter virkeligheden ham. Donald Trump sagde forleden ikke et ord om, at “der havde været et terrorangreb i Sverige i går.” Han havde bare set Ami Horowitz’  The Stockholm Syndrome på Fox.

Han sagde “hvad der skete i aftes i Sverige,” hvor han skulle have sagt “hvad jeg så i TV om Sverige i aftes.” En upræcis formulering og alle hyænerne falder over ham. Det er ikke Trump, der har politiske hallucinationer, det er venstreorienterede journalister, der ser syner i deres blinde had.

Jeg siger derimod, der var terror i Sverige i går. Der er masser af terror hver dag.  Skoler brænder, fabriksbygninger op til 40 biler rundt omkring i landet, vold og voldtægt på svenskere massivt begået af indvandrere – hvis ikke det er lavteknologisk terror, ved jeg ikke hvad det er. Ingen stiller spørgsmålet, fordi ingen ønsker svaret. De lissom futter af af sig selv.

Der foregår en kamp om virkelighedsbeskrivelsen. Sverige er for alvor i den udenlandske presses søgelys, og politikerne kan ikke lide det.: Ygeman om Trump: Ljuger om Sverige.

I engelsksprogede medier kan det hedde Ten Reasons Sweden’s ‘Multicultural Utopia’ Is Massively Failing. I tyske: Wie gefährlich ist Schweden wirklich? I franske Terrorisme, criminalité et immigration en Suède: le vrai du faux des propos de Donald Trump. Nu er også russisk TV i Malmø/Rosengård. DR 2 Deadline handler i aften om Ringeby og Sverige.

For det svenske etablissement, er al omtale dårlig omtale, for den betyder at den dag nærmer sig, hvor virkeligheden vinder virkelighedsbeskrivelsen. Det bliver også den dag, hvor de journalister og politikere, der har ødelagt Sverige, rutcher ned ad planken og ud i kulden. Hvem ved, hvor hårdt de vil falde? Nogle svenske politikere vil være så drevne, at de godt ved deres held er ved at slippe op.

I realiteten kan man se al svensk politik og journalistik i dag som damage control af det uafvendelige, og når de ikke kan lide den udenlandske opmærksomhed, er det fordi, de ikke har kontrol med den.

Tilsviningen af Trump i svensk presse er forlængst ude i det helt karikerede. ‘Eliten’ er nu en hyperfølsom patient, der næsten intet tåler. F.eks. er den svenske pressedækning af de 14 dage gamle optøjer i  Paris og flere fanske byer, nærmest ikke eksisterende. De frygter dem, fordi de kan spejle sig i dem, så de slår simpelthen spejlet i stykker.

 Sådan ser det ud, når magten kæmper for sit liv. Om kampen vil vare et år eller en generation, er der ingen der ved, men mon ikke mange fornemmer, at den nu er inde i slutfasen?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
43 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
5 years ago

Lirekassen
Nu hulker den nu hvæser den, nu bruser den, nu blæser den…
youtube.com/watch?v=7E8aeA76cmc
For mit indre øre er mindet om far og farfar med Studenter- Sangforeningen mit, DR vokalensemblet er flest bedre stemmer, og mandskorets verion ligger ikke på. Sangforeningen øver aktuelt i Den Svenske Kirke…
https://www.youtube.com/watch?v=hNH5RgAaLMo

achantus
achantus
5 years ago

Det er kynisk, jeg vet, men det eneste håpet er at noen land går under slik at andre land kan lære av feilgrepene og dermed redde seg selv. Det er ikke lenger mulig å redde Europa som helhet, nå er det snakk om å redde hva reddes kan. Man må være realistisk.

Anna Svensson
5 years ago

Jag hoppas att Fox News tar upp Dan Parks öde.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Anna Svensson

Såg nån video med Granskning Sverige för ett tag sedan. Johan talade med en kvinnlig journalist jag inte minns namnet på. Men hon påstod att Sverige inte hade politiska fångar. Då nämnde Johan just Dan Park. Som hon aldrig ens hade hört talas om. Visar bara vilken bubbla dom lever i. Vi här har känt till Dan Park i rätt många år nu.

Anna Svensson
5 years ago

Det var chefen för de hemlösas tidning “Faktum” i Malmö, hon visste precis lika lite som hela msm. Fox News borde också ta upp fallet Jim Ohlsson. Allt detta gräsliga som händer här måste bli känd utomlands om vi ska ha någon chans att rädda landet. Du ser ju i vilken förnekelse våra makthavare lever.

PK svada
PK svada
5 years ago
PK svada
PK svada
5 years ago

Listen over granat-atack i Sverige blir lengre og lengre for hvert år.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_grenade_attacks_in_Sweden

OlofdeGothia
OlofdeGothia
5 years ago

Det är fantastiskt att våra broderfolk i Danmark Norge och Finland inser att vi på grund av inkompetenta politiker i Sverige har förlorat vår svenska själ. (det gäller också Island) Vi som har insett det svenska politiska debacklet kämpar vidare.Vi har en omvärld som inser att det fortfarande finns en förmåga i det svenska samhället att rehabilitera sig. De som inser att det fortfarande finns krafter kvar som inte ger sig bör läsa Ulsans blogg. Vi tackar för det stödet som finns hos våra grannländer.
https://ulsansblogg.wordpress.com/

PK svada
PK svada
5 years ago
Reply to  OlofdeGothia

Island???

OlofdeGothia
OlofdeGothia
5 years ago
Reply to  snaphanen

Tack !

Anna Svensson
5 years ago

Lång leve Trump!

PK svada
PK svada
5 years ago

-Bekjemper dere IS, fortsetter vi kampen i Europa
https://www.rights.no/2017/02/bekjemper-dere-is-fortsetter-vi-kampen-i-europa/

PK svada
PK svada
5 years ago
Reply to  snaphanen

Publiser IP-adressen til Bengt hvis han ikke stopper med trollingen sin.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Trump sætter spot på vestens problemer. Sverige røg ind i lyskeglen – og etablissementet er nu gået i total panik. Det bedste er, at hele verden nu begynder at researche det havarerede marxist-land.
Ræk mig popcornene.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Peter Zichau

Ikke noen positiv reklame for LØfvens politikk iallaf…
Men nå undrar jag, når SD vinner valet og danner ny regjering..vil da PKêrne si at jo takket være president Trump så vann dere, og dermed underkjenne valet…uansett er det nog det som bekymrer.
Hele verden kjenner nå til virkelighetens Sverige, selv om pk gjengen prøver på alle sett å benekte det…og hvor flaut er ikke det..bevisene finnes jo der..senest i går i Rinkeby med bilbrenner och en polisgruppe som stakk av…og kom igjen etter 1 time med forsterkninger..men da var biler allerede oppbrent, butikker rånad og smadrat…haha…rene tragikomedien.

Leisha Camden
Leisha Camden
5 years ago
Reply to  sussebassa

Hvis det ikke blir en helt knusende brakseier for SD kommer de andre sju partiene – eller dvs dem som blir igjen, for et par av dem kommer helt klart til å ryke ut av riksdagen – til å danne en samlingsregjering på tvers av blokkgrensene. Hva som helst for å stanse det eneste partiet som ikke har malt seg fullstendig opp i et hjørne. Ettpartistaten vil være et faktum og demokratiets tid i Sverige tar slutt.

For oss her i Norge er det bare å bygge mur langs grensa jo før jo heller.

Rune Hansen
Rune Hansen
5 years ago

Det kan godt være, Trump udtrykte sig lidt upræcist, men til gengæld er Løgnepressen underligt tavse, når to af deres egne venner fortaler sig.

Forleden kom Nancy Pelosi til at rode Trump sammen med Bush: “We’ve seen nothing that we can where – where I can work – with President Bush on,”

Maxine Waters gjorde store øjne, men kort efter kom hun selv til at påstå, at Putin havde besat Korea: “And the fact that he is wrapping his arms around Putin while Putin is continuing to advance into Korea,”

http://nypost.com/2017/02/07/nancy-pelosi-still-thinks-shes-fighting-against-president-bush/

PK svada
PK svada
5 years ago

Venstresiden har utviklet seg til å bli ytre høyre, kommunisme etc er den mest ekstreme formen for høyrepolitikk som har eksistert selv om de selv definerer seg som sosialister.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Nye tider i stakkels Sverige?
comment image

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Neida, vanlig dette varje dag…men venner seg…ikke.
Dessuten ligger mange i skjul och bare venter på det rette øyeblikket å drepe noen ifra en annen klan..så da er det Viktig å være på rett plass på rett sted…som man sier..ikke i skuddlinjen

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  sussebassa

Jeg mente, at både navn og billede på en efterlyst ikke-vestlig “kulturberiger”
ligefrem offentliggøres i “selveste” Expressen – endda (även) uden at
være hvid-pixeleret 😉

Det er vel helt nye takter, eller hur?

sussebassa
sussebassa
5 years ago

Ja, snakk om..helt utrolig, dom kanskje glømt det..

Kasper K
Kasper K
5 years ago

I två dagar har svensk media utan minsta samvetsbetänklighet tagit rollen som Myndigheten för samhällsberedskap/Psykologiska försvaret. Allt för att skademinimera utländsk medias uppriktiga bevakning av kaoslandet Sverige. Demokraturen Sverige är en välsmord organisation med idel lojala “journalister”.

OlofdeGothia
OlofdeGothia
5 years ago

Under tiden som vi ser det eskalerande våldet i förorten har vi regeringsrepresentanter som kanske borde ta mer allvarligt på sin uppgift.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/02/21/jag-skams/

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  OlofdeGothia

Igjen alvorlige opptøyer i Rinkeby..i går/natt. Bilbrenner, rån av affærer, plyndring, og det ble så ille når en narkomistenkt ble tatt av polisen, at hans kompiser gikk til åttak imot polisen..konsekvens at en polis andvende sitt skytevapen..skarpt..då gikk ytterligare flere narkovenner och angrep polisen, som då stakk ifra åstedet…dom kom inte tilbaka forenn 1 time senare.. då med forsterkninger… Og hva sejer Ygemaman..igjen flere poliser, dette kan vi inte akseptere, rører knapt munnen..ren robot.. man undrar er denne mannen er på riktig..han blir mer og mer samensnurpet i munnen og man hør knappast et ord…kan det verkligen vara at han… Read more »

bitten
bitten
5 years ago
Reply to  sussebassa

JA og nå kan man ikke skjule , hva en ekstrem feil innvandrings – politikk fører med seg, til Sverige , Stockholm og steder som Rinkeby , Malmø for hele omverden snart . Til og med på de aller mest PK nettavisene og TV 2 nyhets – kanalen som i Norge . Som der Aftenposten hadde en 8 siders artikkel , om hvor enormt store problemer ,det er i enkelte bydeler som i Stockholm og Malmø , der politiet ikke tør å gå inn , og der landet opplever en sterkt økning av drap med skytevåpen , eksplosive stoffer ,… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  bitten

Vi ikkePk jublar, tenk å få drahjelp av presidenten i USA…modig och rettvis.
Ellers skriver du mye av det jeg gjør i mine innlegg…så vi er nok eniga..man venter bare på hva neste blir i Sverige..for det kommer nok..imorgen.

bitten
bitten
5 years ago
Reply to  sussebassa

JA og dermed er Sverige , det aller verste landet å leve og bo ,
i hele vesten og Europa i dag .

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  bitten

Helt avhengig av hva du tjener/jobber med/status ellers…men klart for folk flest med lavlønn/sosialbidrag er det en annen historie.

Spikeren
Spikeren
5 years ago
Reply to  bitten

Så bra då.

The Lying Press
The Lying Press
5 years ago

Sverige er “færdig”. Jeg nærer desværre intet håb for Sveriges fremtid. Jeg tror det fortsat vil drukne til bunds i det multikulturelle helvede.

HansStorm
HansStorm
5 years ago

Det er for tidligt at sige, Sverige kan stadig reddes, men det bliver blodigt lige meget hvilken vej det går.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  HansStorm

..og uten krig i eget land på 200 år er de nok litt rustne.., men jeg har tro på at ikkePkêrne vil klare dette..SD kommer jo i regjering i 2018..krigen vil stå imellom de og PK.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
5 years ago
Reply to  HansStorm

Det er allerede blodigt.
Men hvornår er det blodigt nok?

PK svada
PK svada
5 years ago
Reply to  HansStorm

Hvordan skal Sverige reddes uten voldsbruk? Volden er allerede ekstrem og den dagen myndighetene svarer med vold så eksploderer Sverige.

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago
Reply to  PK svada

Anvendelse af den nødvendige magt er den eneste vej ud…

henrik
henrik
5 years ago
Reply to  Anders Bo

Tja da du ikke respekterer den danske værdi kanon, hvad skal vi så stille op med en tøbler som dig?

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
5 years ago

Alle vestlige lande har så stærke institutioner, så lommer af orden og velstand vil bestå. Mange af boerne i Sydafrika lever i lukke samfund, og det vil måske også blive tilstanden visse steder i Europa og Nordamerika.

Jan Nielsen
Jan Nielsen
5 years ago

Det er det allerede i USA. Der er mange “gated communities.”

Hestehandleren
Hestehandleren
5 years ago

“en hyperfølsom patient, der næsten intet tåler..” Puha… Det bliver sværere og sværere tider, at holde løgnen kørende… Her er et Stefan moulyneux interview med en svensk hotelejer, der løfter en lille flig af hvad de små bysamfund ved om konsekvenserne af at åbne hjerter og pengepung…
https://www.youtube.com/watch?v=gYNKufXhWGg

43
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x