22
feb
Seneste opdatering: 22/2-17 kl. 1302
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har set Veckans Brott i mange år, især jo mere Sverige er blevet synonymt med forbrydelse. Jeg foretrækker det langt fremfor svenske fiktionskrimier skrevet af maoister med opbyggelige ærinder.

Dette er en ret nydelig forestilling, der ikke vil forandre noget, og ikke burde kunne forage nogen, men vi er i Sverige. Ingen problemer vil blive løst, mange skal dø endnu, men én ting er sikkert: Det vil feje de nuværende politikere af banen med et brag, om det så bliver i 2018 eller 2022. Hele programmet ses her. Også Polisprofessor GW och Peter Springare möttes i SVT: Stora frågan i nästa val.

Multikulturetablissementet er under en nådesløs, international spærreild nu, som de ikke vil overleve ret mange år. Langt fra alle har deres fakta i orden, men overdrivelser og usandheder gør også ondt. Jeg har ventet  dens ankomst i tyve år. Det bliver dramatisk og ubehageligt at overvære, og jeg ser ikke nogen lykkelig udgang på det hele, nu hvor forebyggelse var fuldstændig håbløs. Se Sjunnesson og Dagerlind i Eftersnack med Mats Dagerlind om hur Trump fick rätt om Sverige.

Paul Joseph Watson: The Truth About Sweden

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
spirild
spirild
5 years ago

Og skandinavisk ungdom og arbeid oppi alt dette? Oppskriften for våre barn er: Jobbe mer, få mindre betalt! Ikke glem det. + +

Alexander Dahl
Alexander Dahl
5 years ago

Tabuet som Springare og Leif GV (OG REPORTEREN) ikke tør nevne eller drøfte – er at disse kriminelle kommer fra en MUSLIMSK kulturbakgrunn! Om man ikke ser dette viktige faktum (sic.) – er det umulig å få gjort noe med problemet….

Man må slutte å støtte muslimske kulturforeninger og moskeer økonomisk. La dem betale selv – i det minste!

PK svada
PK svada
5 years ago
Reply to  snaphanen

Da er det en interessant artikkel her https://www.document.no/2017/02/22/allahs-soldater-legger-vapen/

Frankrike avslutter programmet med å avradikalisere islamister fordi det er umulig.

PK svada
PK svada
5 years ago

Politikere og media begynner å bli redde, og det med god grunn.

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago

Mere Sverige og flere venstrefløjs-journalister får tæsk igen igen…

http://www.breitbart.com/london/2017/02/21/kassam-hannity-trumps-sweden-opponents-either-cretinous-liars-partisan-dum-dums/

Det der holder de nok ikke til ret længe…

invernes
invernes
5 years ago

Peter Springare er blitt en folkehelt for de frie mennesker i Norden, de som har stått i mot hjernevaskingen fra den sataniske venstresiden.

Svenske medier forsøker å ro uten årer. 🙂

https://youtu.be/UGeBFrk6Vqs

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  invernes

Ro, mere fossro utan årer…men slaget er redan tapt for Løfven..det vet han og resten av pkgjengen…og det som la den siste spikern i kistan var president Trump med å beretta sanningen om Sverige som et land hvor illegale økoinnv styrer og herjer igjennom sine voldtekter, mord, rån, bilbrenner osv.. konkrete beviser igjennom opptak ifra bla fox oa…svårt å motbevisa..selv om hele pkgjengen har prøvd å motbevise dette..i uendeligeTv.program..om att og om att..klart president Trump er godt informert om hva som skjer i Sverige på alle områder. Vi leser om det varje dag..i fx PKExpressen…som egentlig nå blir litt komisk…de… Read more »

Kasper K
Kasper K
5 years ago

Man förstår vilken extremt hård demokratur vi lever under när dessa självklarheter som det borde talats klartext om för många decennier sedan nu under ytterst försiktiga och trevande former äntligen yppas – och då dessutom är att betrakta som ett genombrott i debatten!
Man kan bli mörkrädd för mindre.
Men nu ligger väl “journalisterna” i utav bara den för den välbekanta uppgiften som dementerare och skademinimerare.
Men visst är det mycket för dom nu, Fox, Trump, rysk tv och så nu detta. Förhoppningsvis kan vi se fram emot ett flerfrontsanfall som inte ens den svenska propagandaapparaten kan klara i längden.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago

Veckans Brott – Folk, som Springare, bliver desværre lammefromme, når de kommer i TV. For det endte – selvfølgelig – med at den heftige kriminalitet blive politiet / det svenske samfunds skyld. Herregud, INTET højtuddannet samfund kan tage imod så mange uuddannede mennesker med en totalt fremmed kultur, og som kræver at fastholde denne, uden at der bliver problemer.
Elefanten i rummet, antallet, blev ikke nævnt.

selma
selma
5 years ago

Enig med deg, viser til min kommentar.

Dogen
Dogen
5 years ago

I innslaget med Springare koker de det hele ned til bedre integrering. Ikke et ord om invandringsstopp. Ikke et ord om hvilke innvandrere som er overrepresentert, annet enn at de er unge menn.

Pachama
Pachama
5 years ago

Noe av det mest avskyelige, er de svenske medieprofiler og politikere som sier “men dette har vi visst lenge”. Det gjelder ikke bare i dette spørsmålet, men helt generelt. Nå har “vi visst lenge” at innvandringen ikke kom til å være lønnsom. At det ville bli store problemer med bolig, med arbeid. Med økt segregasjon. Snart har de vel også “visst lenge” at det hele handler om selve den svenske kulturens overlevelse? Men om de har “visst lenge”, hvorfor har de ikke sagt klart i fra? Ja – hvorfor har de stilltiende sett på at folk med samvittighet blir uthengt?… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Pachama

Leif GW så jeg tidligere på som en sanningen och ærlighetens mann..men inte no mera, fordi det har sin pris å bli kjendis i alla tv program, då kan man inte seje sanningen…derfor
heller kjendis enn ærlig såklart.

selma
selma
5 years ago
Reply to  Pachama

Jeg har aldri forstått hvorfor Leif GW er så populær i Sverige. Jeg så ca. halve programmet der Peter Springare var med. Jeg fikk inntrykk av at han unnskyldte utøverne av vold, på ulike måter (ble de ofre plutselig ?) og la all skyld på politikerne.
Ble noe skuffet over hvordan han stod fram.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  snaphanen

Nå gir GW delvis støtte til Springare på friatider..så ikke helt pk sosse…mere ett bein i hver leir som er vanlig hos svenskar.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Nu är det bara att släppa loss Sveriges Trump Mattias Karlsson. Räddningen är här.

CS
CS
5 years ago
Reply to  invandrare1957

Du måste skämta! Mattias Karlsson är en ren katastrof för SD. Jag har röstat på SD i tre val nu men kommer aldrig att rösta på SD så länge han finns kvar i partitoppen. SD kommer aldrig att få över 20% av rösterna i nästa val med den inställning som partiet f.n. har.

Rutger3
Rutger3
5 years ago
Reply to  CS

Jag röstade på SD 2010. Men kunde inte med att rösta på dem 2014. Jag tyckte de betedde sig bara för illa.
Jag har dock gott hopp om det parti som Kasselstrand, Ohlsson och Hahne har startat. Inte för att det nuvarande systemet kan göra någonting åt situationen i sverige. Men ändå bra med åtminstone ett acceptablet parti i sverige.

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

Omvæltningen kommer forhåbentlig i 2018.

Giver 40% stemmerne rigsdagsflertal?

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Anders Bo

Du tenker på SD…men nå verkar det som dom vil/får samarbeide med D Batra, så då går det rett vegen…Dom blir Sveriges nye regjering..hoppas man.Løfven er nå verkeligen ut og kjørar ved all info om illegale/økokrim som truer det svenska samhellet..med bilbrenner, mord og lignende..som nå hele verden kjenner til..ingen god CV for en statsminister som ønsker gjenvalg det.

mjolly
mjolly
5 years ago

Programlederen spør om integrasjonen kan være problemet, det var så langt de kom.

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x