26
mar
Seneste opdatering: 27/3-17 kl. 0513
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Politikerne bør vide, de befinder sig i livsfare

Man kan sige til Theresa Mays undskyldning, at hun i det mindste lyder som om hun tror på det vrøvl, hun siger. Lars Løkkes “Livet går jo videre” udtalelse var så slap og kraftesløs, at den eneste tankevirksomhed han eventuelt har investeret i den har været “Hvad var det lige for en ready made, jeg skulle huske at fyre af?” Er vi nu også i livsfare, vi der påført befolkningerne multikulturen uden at de ville det? Jo, de kan komme efter jer efterhånden som jeres importerede klienter komme efter dem.

Vil vi ikke hellere have en statsminister, der er totalt blank på islam, men i det mindste virker engageret? En Kristian Jensen eller en Mette Frederiksen, der vil fodre os mad pladder.? Er Lars Løkke overhovedet i live mere? Han virker som om, han allerede nyder sit otium på en fjern tropeø, eller muligvis allerede er erstattet af en robot, der ikke er alt for opvakt. Skal det overhovedet ikke være ansvarspådragende, eller hvad siger en statsminister?

Han er vel ikke død, andet end mentalt? Skal man kontakte de sørgende efterladte, skal vi nu til bisættelse i Garnisons Kirken igen? Skal vi virkelig føres i krig af folk der virker dopede og vinde og skæve? Folk der antager, vi ikke kan observere virkeligheden og tænke en lige tanke?

Han troede næppe selv på, hvad han sagde, men han regnede med at nogle af idioterne troede på ham, og at ingen journalist ville grave i det, og det havde han ret i. Naturligvis er der ingen journalist, der borer i sludderet. Og så gik livet videre på samme facon. Ævl og bævl og så dør nogle mennesker for igen verdens ting. Vil man ikke helst dø af alderdom eller for en eller anden værdig sag?

Man kunne næsten formulere en tommelfingerregel ud af de to sludrende politikere: “De løser ikke problemer, de skyder deres uløste, selvskabte problemer foran sig, og de håber, de er pensionerede, når det virkelig går galt,” som Enoch Powell skarpt forudså i 1977.

Det er fyrre år siden. Der er de hurtigere hjerner, og så er der discount-hjernerne, de går desværre ind i politik fordi de har en usalig trang til at forbedre verden. Resultatet ser man på TV, de der altså ser det.

Jeg stod af for femten år siden. Jeg hører kun politikere i radioen ved et uheld, og jeg hører svenske politikere, fordi de sociologiske og antropologiske tilfælde, man kan udstille i et galleri. Måske skal vi slet ikke tude så meget, når det lykkes dem at afskaffe demokratiet. Måske er der er et system, der bedre sikrer vores overlevelse, en nutidig kejser Augustus?

Jeg så en gammel romersk kone, der bad ved hans mausoleum 2000 år efter hans død. Jeg talte med hende, for at høre hvad Augustus kunne betyde for hende, en gammel kone i Rom i 1986. Augustus var stadig levende, forstod jeg på hende. Stadig virkelighed. Se The Fall of Rome: Modern Parallels

Men David Wood ved hvad han taler om, når han taler. Sådan nogle er vi tryggere ved, skal politikerne bare vide. De lever på lånt tid. Snart er de fortid, men ikke i Augustus’ forstand. Vi vil stille dem for en domstol, der er langt mindre nådig end hans.

Politikerne skal vide idag, de kommer til at leve som de journalister, de har dømt til at leve i landflygtighed: Lars Hedegaard, Flemming Rose, Kurt Westergaard og Lars Vilks. Det vil ske med dem, og det vil være en retfærdig straf. Vi ser frem til, at  den rammer dem. Vi skal være åbne for at angribe dem fysisk, der angriber os og er en sikkerhedstrussel imod os. I bringer dem i livsfare, vi bringer jer i livsfare.

Politikerne skal være  ligeså udsatte som vi er. Alt andet er urimeligt. De bør befinde sig i livsfare, ligesom vi andre er. Der var 17 år imellem svenskerne myrdede en politiker, hvem siger, der skal gå lige så lang tid inden næste gang?

Kunne det tænkes, vi vil slå jer ihjel ligesom I vil slå os ihjel? Det kunne det formentlig. Vi kommer efter jer rent fysisk, det er bare at  vente.  Lige for lige. I har angrebet os i voret eget land, vi angriber jer. Politi og militær burde gå løs på jer, men de tøver endnu med at gøre det eneste fornødne.

Why some UK mosques get HALF their income from govt, EU

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] for at have fået ret. En kvinde ville skilles, og det blev hun. Skilt. Men livet går videre, som Lars Løkke siger. Han er en klog mand, for der kommer altid en sporvogn til ligesom man tror, det hele er slut. Jeg […]

PK svada
PK svada
5 years ago

I love it :))))))))

Anders Bo
Anders Bo
5 years ago

EU & muhamedaismen…

BillyTheBritt
BillyTheBritt
5 years ago

I Storbrittanien, och även ibland i Sverige, hör man PK och vänsterfolk nämna IRA när man talar om religiös, främst islamisk, inspirerad terrorismen. Problemet med den jämförelsen är att alla IRA terrorister var Irländare.

Det finns 4.6 miljoner engelska och walesiska katoliker i Storbrittanien men ingen av dem utförde ett enda IRA terrordåd. Orsaken är att IRA var motiverad av Irländsk nationalismen, inte religion.

ragnhild
ragnhild
5 years ago

Takk for hvert et ord du formidler Snaphanen. Jeg er enig i alt du sier. Hadde jeg vært kristen, så hadde jeg utbasunert det alikevel: Faen ta våre politikere. Det kan en tolke som det passer. JEG har min. Mer og mer ser jeg klart som blekk hva folk, barn og voksne blir utsatt for, hvor lands ressurser er alt hva anglo-amerikanske oligarker er på jakt etter. Lands utvikling har knapt blitt tilgodesett. Filantropi påberoper de seg. I sammenhengen er “oversettesen”, den riktige; “lommerusk”, organisert slik at hvermannsen skal bedøves for ikke å se det djevelske spillet de utfører –… Read more »

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
5 years ago
Reply to  ragnhild

Skrämmande länkar!

“hidden secret found, NASA the end of mankind leaked document
ekeresco jack”:
https://m.youtube.com/watch?v=UmTSXRUpT9w

“Silent Weapons for Quiet Wars”:
http://www.stopthecrime.net/docs/SILENT%20WEAPONS%20for%20QUIET%20WARS.pdf

“Silent Weapons For Quiet Wars Document – Full Read
brolance”:
https://m.youtube.com/watch?v=s_38tsQ4p0I

“The Matrix of Control→ Silent Weapons For Quiet Wars – DARPA – Agenda 21 – DNA Mapping
cosmiccontinuum”:
https://m.youtube.com/watch?v=k4eRlBbcFkc

PBrad
PBrad
5 years ago

Det er vel slemt nok uden at man også skal til at ha konspirations tosserne rendende rundt her på Snaphanen?

mjolly
mjolly
5 years ago

Trump ydmyket Merkel

Donald Trump handed the German chancellor Angela Merkel a bill — thought to be for more than £300bn — for money her country “owed” Nato for defending it when they met last weekend, German government sources have revealed.

The bill — handed over during private talks in Washington — was described as “outrageous” by one German minister.

http://www.thetimes.co.uk/article/germany-dismisses-white-houses-intimidating-300bn-bill-for-defence-dl7dk629k

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
5 years ago

David Rockefeller, en av ledarna för NWO, “the New World Order”, påstås ha dött den 20/3 2017, dvs. för sex dagar sedan.

“Anonymous: Rockefeller, The King of NWO Has Fallen! Who’s next?
What They Don’t Want You To Know”:
https://m.youtube.com/watch?v=qtRRGc_ZvHc

“Steve Quayle on Rockefeller’s Death and the Impact on All of Humanity
The Common Sense Show”:
https://m.youtube.com/watch?v=ZMKAkDCt9qk

ragnhild
ragnhild
5 years ago

Så var ikke mitt innlegg så off topic Ewa. Jeg så dette siste tidligere, visste ikke riktig hvordan jeg skulle tolke det hele, noe confused av alt djevelskapet vi må forholde oss til idag. Her og nå er fokus og forståelsen på plass. Listen all; slike som denne herren er det våre politikere har falt på kne for. Jeg skal aldri forstå slike. Helt korrekt, spot on dette innslaget fra Steve Quayle on Rockefeller. HILSEN en av de fremtige slaver, som Steve fastslår at du mener; Jeg er bare en sykdom. Statsminister Løkke; Er DU en sykdom?. Statsminister Solberg: Er… Read more »

Observant55
Observant55
5 years ago

Ni foliehattar och white trash har verkligen svårt för att hålla er till artikelns ämne. Jag anmäler för off topic.

ragnhild
ragnhild
5 years ago
Reply to  Observant55

Ja, Løkke er sikkert verd vår genuine fokusering. Var det ikke han som hadde så mye kunnskap som gjør ham til den eminente og trygghetsskapende statsminister han er (ironi). Tenk om det bare var Koranen og Islam alt handlet om. Da kunne jeg spist et par av dine ord. MEN, at det er krefter som må stoppes, som våre politikere må få øynene opp for, krefter som står bak islamifiseringen av våre samfunn; DET synes du er betimelig å holde skjult. Jeg anmelder deg for å skyve viktige saker under teppet. Men du er ikke alene om det. Og DET… Read more »

Observant55
Observant55
5 years ago
Reply to  ragnhild

Om du inte bryr dig om on eller off topic, så passar jag på att länka till en intressant artikel som visar hur mycket vi tjänar på invandringen, http://www.dn.se/nyheter/sverige/tjanar-over-en-halv-miljard-pa-invandringen/

Det har ingenting med tråden att göra, men du skriver ju själv att du struntar i det. Non sequitur, much?

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Observant55

Så Sverige går ekonomiskt på räls igen?

Observant55
Observant55
5 years ago

Här är en intressant artikel som visar hur mycket vi tjänar på invandringen, http://www.dn.se/nyheter/sverige/tjanar-over-en-halv-miljard-pa-invandringen/

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Reply to  Observant55

Jag läser inte hatbloggar.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
5 years ago
Reply to  Observant55

“Foliehattar” och “white trash” är bedrövliga ord som hör till NWO-vokabulären. NWO och David Rockefeller är motsatsen till “off topic”. Massinvandringen, mångkulturen och islamiseringen är oligarkernas sociala ingenjörskonst.

Søren Ferling
Søren Ferling
5 years ago

Jeg har undret mig over at ingen MSM har omtalt det – måske hans undergravning skal være en hemmelighed.

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
5 years ago
Reply to  Søren Ferling

Skuggregeringen vill verka i det fördolda.

Margrethe
Margrethe
5 years ago

Med de ledere, behøver vi ingen muslimske fjender. Det undrer mig i det hele taget, at muslimerne overhovedet gider sprænge sig selv i luften. Miste eget liv frivilligt eller som slutresultat af terroren, når en eller anden pædagog, forklædt som betjent, ved et uheld kommer til at lave en Bulls eye. Men selvfølgelig først efter at muslimen har fået den fornødne tid til at udfordre egne, og især de ramtes grænser. Det er jo så sundt. Vores afledere gør jo alt hvad de magter og lidt til for at islamisere os. Når man har sådan en flok i flokmarcherende tåber… Read more »

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  Margrethe

Kanhende våre ledere bedriver menneskeofring? Det kunne jo tenkes at de ofrer oss til Baal, eller noe.

achantus
achantus
5 years ago

Politikerne trenger et grunnkurs i Islam, for det ser ikke ut til at de vet noe som helst. Ellers kanskje de er såre fornøyd med sin “eventyr-islam”?

bitten
bitten
5 years ago

Det aller største problemet med politikere i fra alle leire i hele Europa , at de ikke innser at Islam , koranen har noe med terror å gjøre . Det er bare å venne seg til terroristenes onde makter , som kan slå til når som helst på dagen , ikke en sivil hvit borger er trygge i dagens Europa , dette blir mer og mer dagligdags dette her . Som vi alle kan skylle på landsvikere med Merkel – terroristdronningen i spissen for , og så er det bare å vente på neste terrorisme – utførelse like om hjørnet… Read more »

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  snaphanen

Og de er vel engstelige, for de vet at de får hele den muslimske befolkning mot seg om de snur. Hvem skremmer politikerne mest, den etnisk europeiske befolkning, eller muslimene? Jeg tror jeg vet svaret.

KnudMadsen
KnudMadsen
5 years ago
Reply to  snaphanen

Typisk stemmer ca. 80% af befolkningerne hver gang for mere af det samme lort. Der må vi jo desværre erkende, at det helt store flertal holder af at blive udsat for terror og andre fornedrelser fra muhamedanernes side.
Er det en form for Stockholmsyndrom?

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  KnudMadsen

Jeg tror vi trenger assistanse av psykologer for å besvare det spørsmålet. Det er virkelig ikke enkelt å forstå.

PK svada
PK svada
5 years ago
Reply to  achantus

Det er mediene som ikke gjør jobben sin. Folket får propaganda, ikke fakta.

bitten
bitten
5 years ago
Reply to  snaphanen

Landsvik av aller verste sort kalles dette her , som aldri kan tilgis i europas historie noen gang , folket i Nederland ønsket Islam , sharia , terror som fremtiden der . Som valgte bort frihetspartiet med Geert Wilders med ikke et stort flertall , der Wilders sa klart og tydelig fra , velg meg hvis dere vil redde Nederland . Så får vi vente på det franske valget like om hjørnet , om National front og Le Pen får flertall eller ikke til valget der , om franskmenn velger Islam , sharia terror . Ja som sagt Norge har… Read more »

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  bitten

Våre politikere velger “verdier” framfor overlevelse.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  achantus

Enig, de gjør det for penger og status, vel vitende om at alle de penger de har tjent..millioner…kan skaffe de skydd och det dom ellers trenger…så driter de i resten av sin egen befolkning..og de trenger stemmene ifra Pk for å opprettholde dette livet .

31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x